Jump to content
tzeronymo

9/10 καφε Λ.Ελενης k φαγητο στο χωριο Καρατζα

Recommended Posts

Πούσαι βρε Βασίλη εσύ, βάλε καμμιά φωτό να σε βλέπουμε, από τον Πόρο έχουμε να σε δούμε, χάθηκες !

Λοιπόν πέρα από την πλάκα, ξανασυνιστώ να πάτε. Άν δεν τα καταφέρω πείτε ότι είμαι και εγώ στην συμμορία και θα δείτε.

Θα το παλέψω πάντως νάρθω αν τα καταφέρω.

Ε οχι και χάθηκα! Εκατοντάδες φωτό έβαλα στο ταξιδιωτικό μου, πιάστηκε το χέρι μου να τις κατεβάζω...σε άμμη βόλτα όχι δεν ήρθα αλλά θα επανορθώσω στα γενέθλια μου (αν πάρω το οκ από τον αρχηγό της οικογένειας)...να το παλέψεις να έρθεις, να μην είμαι εγώ ο πιο κωλόγερας στην παρέα...χιχιχι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άμα στο άκουσμα του ονόματός σου εμφανιστεί αυτό:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

_02.jpg

εγώ θα φωνάζω απ' την ώρα που θα μπω μέχρι να φύγω...............................

Σάββας-Σάββας-Σάββας-Σάββας :clapping::clapping::clapping:

:grin:

Αυτό Κώστα είναι τίποτα, μιλάμε για γάστρα.

Κρέας που δεν το μασάς, λιώνει με την πίεση της γλώσσας.

Θα του πείτε από τον συμμαθητή του από το Λυγουριό και θα καταλάβει γιατί έχει χρόνια να με δεί.

Ε οχι και χάθηκα! Εκατοντάδες φωτό έβαλα στο ταξιδιωτικό μου, πιάστηκε το χέρι μου να τις κατεβάζω...σε άμμη βόλτα όχι δεν ήρθα αλλά θα επανορθώσω στα γενέθλια μου (αν πάρω το οκ από τον αρχηγό της οικογένειας)...να το παλέψεις να έρθεις, να μην είμαι εγώ ο πιο κωλόγερας στην παρέα...χιχιχι...

Θα το παλέψω Βασίλη νάρθω, δεν ξέρω τι θα κάτσει μέχρι τότε βρε φίλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαποιος φιλος ρωτησε που ειναι η ταβερνα λοιπον στον δρομο για Επιδαυρο συνεχιζουμε (για Κρανιδι - Ερμιονη )και αφου περασουμε το χωριο Κολιακι - μετα Τραχεια στα 500 μ μετα το βενζιναδικο τις (silk oil ) στριβουμε αριστερα στην πινακιδα ΚΑΡΑΤΖΑΣ σε 5 χ.λ.μ. ειμαστε στην ταβερνα μια κ μοναδικη στο χωριο του Γιωργου Μπατζαβαλη

Υ.Γ. το εχει και το gps το χωριο και ανηκει στον Πειραια !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτουουουουουουου. Πάλι εδώ είναι αυτός? :plaf:

Θα πεις κι ένα όχι μωρέ? Καημό τό 'χω να δεις βόλτα και μάσα και να πεις ένα " δεν μπορώ - δε γουστάρω ρε παιδιά, καλά να περάσετε". :2funny:

Δεν πας καλά, καθόλου καλά, όπως το σκέφτηκες έτσι να το ξεχάσεις. Δεν υπάρχει ουδεμια περίπτωση.

Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να συνεργήσω με αυτούς τους πως τους λένε να δεις… συνταγματολάγνους, οικονομολάγνους, κάπως έτσι τέλος πάντων… που προσπαθούν να με σώσουν μεριάζοντας τη ζωή μου.

Αντιστέκομαι και θα αντιστέκομαι πάντα στις ορδές των σωτήρων που αποφασίζουν πριν από μένα για μένα, δεν μπορώ να συμμορφώνομε προς τας υποδείξεις, επαναστατεί ο Έλληνας μέσα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου Θωμά επαναστάτη μου! :_thumbsup:

JamesDean.jpg

Υ.Γ. Ξέρεις ποιός είναι ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι, είναι ο πασίγνωστος ηρωικά μαχόμενος ξεκρανωτος, θεριακλής καπνιστής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι, είναι ο πασίγνωστος ηρωικά μαχόμενος ξεκρανωτος, θεριακλής καπνιστής

Α γειά σου !

:D :D :D :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πας καλά, καθόλου καλά, όπως το σκέφτηκες έτσι να το ξεχάσεις. Δεν υπάρχει ουδεμια περίπτωση.

Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να συνεργήσω με αυτούς τους πως τους λένε να δεις… συνταγματολάγνους, οικονομολάγνους, κάπως έτσι τέλος πάντων… που προσπαθούν να με σώσουν μεριάζοντας τη ζωή μου.

Αντιστέκομαι και θα αντιστέκομαι πάντα στις Πορδές των σωτήρων που αποφασίζουν πριν από μένα για μένα, δεν μπορώ να συμμορφώνομε προς τας υποδείξεις, επαναστατεί ο Έλληνας μέσα μου.

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις έφτασε η μυρουδιά της τσίκνας και σε μένα και με αφύπνισε από τον λήθαργο. Θα οσμίζομε το θέμ…. εεεε…. θα παρακολουθώ το θέμα ήθελα να πω, και θα δράσω αναλόγως στον κατάλληλο χρόνο, εφαρμόζοντας την τακτική των λοκατζήδων… όρμα, άρπαξε την προβατίνα, φύγε

ελα παμε μαζι...θα σταματησω να τρωω απο τωρα για να εχω ορεξη χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AN MPOREΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΗ ΣΕ Π.Μ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΧΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://mpatzavalis.blogspot.com/

μπατζαβαλης εγγυηση!!!το καλοκαιρι που ημουν κατω στα πατρια εδαφη ξεκοιλιαστηκα στο φαι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναρτήθηκε και στο http://www.scooterman.gr/index.php . :scooter::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://mpatzavalis.blogspot.com/

μπατζαβαλης εγγυηση!!!το καλοκαιρι που ημουν κατω στα πατρια εδαφη ξεκοιλιαστηκα στο φαι!!!

EYXΑΡΙΣΤΩ...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ όταν πρόκειται για βόλτα, και ειδικά όταν συνοδεύετε από λουκούλλειο γεύμα.

Αλλά μου φαίνεται ότι παλικάρι στο πρώτο ποστ είπε να δηλώσουμε συμμετοχές μέχρι πριν 3 ώρες και δεν βλέπω να έχει δηλώσει κανείς επισήμως.

Αν τελικά μαζευτούμε μερικοί, 3-4 και βάλε, δηλώνω παρών γιατί μόνος μου δεν πάω, να με φάει κανένας κουτάκιας στο δρόμο και να μην υπάρχει μάρτυρας να πει τι έγινε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα δειξει μεσα στην εβδομαδα.Λογικα θα υπαρχουν συμμετοχες και στα αλλα φορουμ που αναρτηθηκε η βολτα.Πιστευω οτι 10 ατομα απο δω ειναι σιγουροι.Ας μας πει ο τζερονυμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ψηνομαστε εγω και ο kostas-v οπως ενημερωσα και τον Πειραιωτη.Οποτε ενα καλο team των 4 τουλαχιστον ατομων θα μαζευτουμε να παμε!Εις αναμονη της απαντησης του Κωστα!

Τροποποιήθηκε από τον Grehiel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω ζητησει ρεπο για εκεινη τη μερα και ειμαι σιγουρα μεσα ! :_thumbsup:

Μ αρεσει και η διαδρομη και το καλο φαγητο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ παίζω ε?

Μην με ξεχνάτε, ελπίζω νάχω αναρρώσει μέχρι τότε γιατί στο ενδιάμεσο έχω γίνει κουτάκιας φτού από δώ την τρέλα μου :ranting3: !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ωραία καλά το πάμε μέχρι στιγμής, μετακινήθηκε και η άλλη μονοήμερη για την ακόμη παραπάνω εβδομάδα, όλα πάνε κατ ευχήν. :clapping2::clapping2:

Τώρα η μόνη μας ανησυχία είναι μη στρέψει κατά πάνω μας το μάτι της καταστροφής αυτός που τα ξέρει όλα τα βλέπει όλα και τα πνίγει όλα κάτω από 4 μέτρα νερό, χιόνι, χαλάζι.

Προχωράτε αθόρυβα στα ακροδάκτυλα σας λεβέντες μπας και περάσουμε απαρατήρητοι, ο μοτοβροχουλης καραδοκεί :vampire::vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ωραία καλά το πάμε μέχρι στιγμής, μετακινήθηκε και η άλλη μονοήμερη για την ακόμη παραπάνω εβδομάδα, όλα πάνε κατ ευχήν. :clapping2::clapping2:

Τώρα η μόνη μας ανησυχία είναι μη στρέψει κατά πάνω μας το μάτι της καταστροφής αυτός που τα ξέρει όλα τα βλέπει όλα και τα πνίγει όλα κάτω από 4 μέτρα νερό, χιόνι, χαλάζι.

Προχωράτε αθόρυβα στα ακροδάκτυλα σας λεβέντες μπας και περάσουμε απαρατήρητοι, ο μοτοβροχουλης καραδοκεί :vampire::vampire:

Ξούτ μοτοβροχούλη ! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εγεινε τελικα με το θεμα?????????? ημερομηνια εχει κανονιστει?συμετοχες????? που ειναι αυτος που μας ανοιξε την ορεξη???γιατι δεν απαντα??? μηπως ο τραγος η το κρυαρι λαθεψε μωρε η η μανα της προβατινας ειναι στειρα και δεν εχει γεννηθει ακομα η προβατα?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ημερομηνία και η ώρα έχει δηλωθεί στην αρχή, από τον αναρτήσας το νήμα ετούτο το οποίο εμείς ευλαβικά ξετυλίγουμε, και είναι για τις 9/10/11 στα διόδια της Ελευσίνας και κατά την ενάτην πρωινήν.

Προς το παρόν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος εχουν δηλώσει θετικώς οι κάτωθι αναγραφόμενοι

1) Peiraiwths

2) Grehiel

3) kostas-v

4) nikolas fmx

5) ΣΑΒΒΑΣ ? Αν εχει αναρωσει

6) naftilos

7) kosths ? Έχει δηλώσει ενδιαφέρον αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα

8) A-7corsairBilly ?? Αν το σχέδιο πτήσης τον βγάζει πάνω από τα βουνά της Κορινθίας

9)…..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα