ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Α γειά σου και το θέμα πιάνει το δεκασέλιδο και γίνεται άκρως σοβαρό. Σε μένα μιά επιφύλαξη μικρή γιατί πάω σε διαμαρτυρία σε λίγο για να με πατάξουν τα αγαπημένα μας ΜΑΤ της Ελλάδας της Δημοκρατίας. Φάσκελα θα ρίξω πολλά :mB_faskelo: πόσες θα δεν ξέρω από τους καλόβολους προστάτες της κοινωνίας που είναι δίπλα μας και δεν μας κατακλέβουν οι κλέφτες και μας προστατεύουν νυχθημερόν από τους κακούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Δεν σας βλέπω να πηγένετε... http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Παίδες, από μένα άκυρο γιατί μου κανόνισε ραντεβού ο ηλεκτρολόγος για Σάββατο πρωί. Μόνο καθημερινές πρωί μπορεί που όμως εγώ λείπω, οπότε το Σάββατο βολεύει και τους δυο μας. Άντε τυχεράκηδες, θα προλάβετε κανά παϊδάκι........ κι όσο για πιθανή βρόχα, βρείτε άλλον να τα ρίξετε. Αν ερχόμουνα, παίζει να είχαμε και φωτοστέφανο λιακάδας από πάνω μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Την γλύτωσα και είμαι ακόμα μάχιμος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Αμα ερθει ο μικρος Νικολας,εγω ακυρωνω............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Αμα ερθει ο μικρος Νικολας,εγω ακυρωνω............ :0 ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 :0 ! ! ! Οχι μονο τα πρωτοβροχια θα μας πιασουν,αλλα ενδεχετε και τα πρωτοχιονια,πηγαινε -ελα Καρατζα. Αστειευωμε Νικολα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Ποια Λιμνη Μαραθωνα ρε Θωμα ? Εισαι εκτος τοπου και χρονου εντελως ! Εχεις αποπροσανατολιστει απο τις πολλες τις βολτες... :lol: Μικρέ και αδαή Νικόλα, την Κυριακή που μας πέρασε είχε καφεδοσυνατησοβόλτα στη λίμνη Μαραθώνα στην οποία είχε προσθαλασσωθεί και το διαπλανητικό θωρηκτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Μικρέ και αδαή Νικόλα, την Κυριακή που μας πέρασε είχε καφεδοσυνατησοβόλτα στη λίμνη Μαραθώνα στην οποία είχε προσθαλασσωθεί και το διαπλανητικό θωρηκτό Και τώρα πούναι το Enterprice ? Στο διαπλανητικό ντόκ συντηρήσεως? Γιατί δεν θάρθει ο Γιώργης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Αξεχαστη βολτα την περασμενη Κυριακη.Δεν νομιζω να βρεξει Σαββατο πρωι.Καλα να περασετε οσοι πατε.Φατε και για μενα! Φιλτατε "Moto-Lover" καθε ημερα δεν ειναι Κυριακη (Λιμνη Μαραθωνα)..αχαχαχαχαχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το γελιο θα πεσει αν ριχνει καρεκλες το Σαββατο και την Κυριακη εχει λιακαδα ! ! ! ! :lol: To σκεφτηκα κ αυτο κ προβληματιζομαι... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2011 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Τελικά ισχύει για Κυριακή? Ή τελικά Σάββατο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Τελευταία επανάληψη, αύριο διαγώνισμα : Τόπος εκκινήσεως - πρόγραμμα : Σάββατο 08 Οκτωβρίου, 9.00 πμ αναχώρηση από διόδια Ελευσίνας… 10.00 πμ καφεδάκι στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, καφετέρια Billy’s με άνετο χώρο πάρκιν και τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα. 14.00 μμ μασαμπούκα στο χωριό Καρατζάς στην ταβέρνα του Μπατζάβαλη. Συμμετοχές : 1.Σάββας 2.Peiraiwths 3.kostas-v 4.Νaftilos 5.kosths ? 6.Τzeronymo 7.sr 8. 9. 10. 11. 12. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Σε όλη μας τη διαδρομή στην Πελοπόννησο μέχρι τον ισθμό η βροχή προβλέπετε αργά τη νύχτα του Σαββάτου ξημερώματα Κυριακής. Στο νομό Αττικής μπορεί να έχει ασθενή βροχή τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου. Οπότε μόνο αν γυρίσουμε πολύ αργά το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να φάμε καμιά ψιχάλα και αυτή όταν θα πλησιάζουμε Αθήνα. Έχω την εντύπωση ότι θα μας βγει μια χαρά το πρόγραμμα, θα πάμε με λιακάδα και θα γυρίσουμε με συννεφιά αλλά στεγνοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Σε όλη μας τη διαδρομή στην Πελοπόννησο μέχρι τον ισθμό η βροχή προβλέπετε αργά τη νύχτα του Σαββάτου ξημερώματα Κυριακής. Στο νομό Αττικής μπορεί να έχει ασθενή βροχή τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου. Οπότε μόνο αν γυρίσουμε πολύ αργά το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να φάμε καμιά ψιχάλα και αυτή όταν θα πλησιάζουμε Αθήνα. Έχω την εντύπωση ότι θα μας βγει μια χαρά το πρόγραμμα, θα πάμε με λιακάδα και θα γυρίσουμε με συννεφιά αλλά στεγνοί. Καλού κακού όμως προσωπικά βάζω το αδιάβροχο παντελόνι στην μπαγκαζιέρα και τις επενδύσεις στο μπουφάν και δεν με πιάνει τίποτα ! Υ.Γ. Θα τα φυλάξω τα σάπια αυτή τη φορά γιατί δεν θάχω θωρηκτό να με μαζέψει, φούλ εξοπλισμένος λοιπόν ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Τελικά ισχύει για Κυριακή? Ή τελικά Σάββατο? Θα ερθεις?Κατα τις 8 30 θα ειναι κανεις στο περιπτερο η κατευθειαν στα διοδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Εγώ στα διόδια, καθ ότι θα εκδράμω μέσω Αττικής οδού και το περίπτερο δεν με βολεύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Και εγώ διόδια, πρίν ή μετά θα μαζευτούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Τελικα δεν καταφερα να αλλαξω την αυριανη βαρδια, κοινως τον ηπια. Αν ομως τελειωσω νωρις θα ερθω κατευθειαν στον Καρατζα. (αν το βρω, αν δεν το βρω θα παρω τηλεφωνο τον ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ naftilo να με μαζεψει...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 G.P.S δεν εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 G.P.S δεν εχεις? Οχι, αλλα εχω ενα μπρελοκ απο τα Jumbo που εχει πανω πυξιδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Και εγώ διόδια, πρίν ή μετά θα μαζευτούμε? Συνήθως αμέσως μετά τα διόδια σταματάνε όλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν ανακεφαλαιώνουμε γιατί κοντοζυγώνουν οι ώρες. Αύριο ημέρα Σάββατο 08/10/2011 και κατά την ενάτην πρωινή αμέσως μετά τα διόδια της Ελευσίνα δεξιά ξεκινάμε για να εκδράμουμε καταδρομικώς και να κονταροχτυπηθούμε με τα κοψίδια μέχρις εσχάτων. Η αναιμική λίστα έχει προς το παρόν ως εξής 1.Σάββας 2.Peiraiwths 3.kostas-v 4.Νaftilos 5.kosths ? 6.Τzeronymo 7.nsr 8. 9. 10. 11. 12. Για ξεκουβαλάτε παλικάρια και βαλτέ καμιά συμμετοχή Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2011 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Οχι, αλλα εχω ενα μπρελοκ απο τα Jumbo που εχει πανω πυξιδα... ΑΑΑΡΧΟΝΤΑΣ! Θα σε παει καρφι στον ταβερνιαρη! Η αναιμική λίστα έχει προς το παρόν ως εξής 1.Σάββας 2.Peiraiwths 3.kostas-v 4.Νaftilos 5.kosths ? 6.Τzeronymo 7.nsr 8.xamogelo 9.ΓιάννηςTransalp XL700VA (ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ) 10.kostas49 TA700 11.ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. VARADERO - SYM 300i GTS 12.Transalpblack TA650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες