Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Χωρις πολα πολα σεντονια ... Ειμαι κοντος ! Το καταλαβατε αλλωστε και απο το ονομα του ποστ ! Το θεμα δεν ειναι τραγικο .. παταω κατω και με τα δυο ποδια .. αλλα μύτες ! Αυτο δεν με ενοχλει να πηγαινω την μηχανη ουτε να σταματαω και να παταω κατω .. ειδικα αν ριξω το βαρος σε ενα ποδι παταει ολοκληρο και ειμαι κομπλε ! Τα δισκολα ερχοντε στης μανουβρες εν σταση .. και ποιο συγκεκριμενα αν θελω πχ να σπροξω την μηχανη πισο και ειμαι σε ελαφρια κλιση ... απλα γελαει και το παρδαλο κατσικι ! Εδω μεσα στο φορουμ ειδα την εξης λυση ... Lowering Kit που κατεβαζει 2-3 ποντους ... δεν ειναι λιγο γιατι λογικα θα παταω με ολο το ποδι και η κινηση προς τα πισω θα ειναι ποιο ευκολη ! Φτινη λυση απο οτι ειδα στο ε-βαυ και ο μαστορας δεν νομιζω να μου παρει πολα για να μου το βαλει , ΟΜΩΣ οσο και να εψαξα στο νετ δεν βρηκα απαντησεις στα εξης ! Τι αλλαζει στην γεωμετρια της μηχανης ...απο οτι ειδα αυτο συνδεεται στο μοχλικο και στο ψαλιδι ( αν δεν κανω λαθος) που σημαινει οτι αλλαζει η αποσταση της αναρτησης απο το ψαλιδι .. εκει κερδιζεις και τους ποντους ! Αυτο τι αποτελεσμα εχει ? Σκληραινει η αναρτηση ? Μαλακωνει ? Τιποτα απο τα παραπανω? Και δευτερη ερωτηση ... το κατωτερο τμημα της μηχανης αλλαζει ? Δηλαδη θα κατεβει ΟΛΗ η μηχανη 2-3 ποντους ? Γιατι αν κατεβει και το κατω μερος θα βρισκει ποιο ευκολα απο κατω .. Αυτα ειχα να ρωτησω ! Οποιος ξερει να απαντησει θα εκτιμηθει δεοντος ! Αν λεω πιπες καπου διορθοστε με και αν ξερετε και κατι παραπανω πειτε το να μαθενουμε και δυο τρια πραγματα ! Ευχαριστω .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Το κιτ αυτό χαμηλώνει την μηχανή 3-5 πόντους ΠΙΣΩ. Για να μην αλλάξει η γεωμετρία (και πας σαν εξωλέμβιο), λασκάρεις τις μπροστά μπουκάλες και το χαμηλώνεις και από μπροστά κατά την ίδια απόσταση. Το κιτ αυτό χαμηλώνει την μηχανή 3-5 πόντους ΠΙΣΩ. Για να μην αλλάξει η γεωμετρία (και πας σαν εξωλέμβιο), λασκάρεις τις μπροστά μπουκάλες και το χαμηλώνεις και από μπροστά κατά την ίδια απόσταση. Οπότε ΟΛΗ η μηχανή κατεβαίνει κατά 3-5 πόντους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Το κιτ αυτό χαμηλώνει την μηχανή 3-5 πόντους ΠΙΣΩ. Για να μην αλλάξει η γεωμετρία (και πας σαν εξωλέμβιο), λασκάρεις τις μπροστά μπουκάλες και το χαμηλώνεις και από μπροστά κατά την ίδια απόσταση. Αρα κατεβαινει ολη η μηχανη 3-5 ποντους και στο κατωτερο σημειο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Επειδή το έχω δοκιμάσει ακριβώς αντίθετα, για άλλους λόγους - ήθελα να κάνω πιο αιχμηρή την γεωμετρία του Fz1 και έβαλα dogbone, σου προτείνω να μην το κάνεις. Δεν χαμηλώνει/ψηλώνει απλά το μηχανάκι αλλά αλλάζει η κλήση που κάθεται η ανάρτηση. Το αποτέλεσμα είναι για κλάματα. Η ανάρτηση πρέπει να δουλεύει στην κλήση που της έχει δώσει το εργοστάσιο. Εάν την ψηλώσεις, σκληραίνει ΠΕΤΡΑ και εάν την χαμηλώσεις γίνεται ΣΟΥΠΑ. Το κακό είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις το μπροστινό να συνεργαστεί με το πίσω, γενικά. Για sag ας πούμε αλλά και όλες οι αποσβέσεις πάνε περιπάτο. Είναι επικίνδυνο, εκτός και εάν είσαι πολύ χαλαρός οδηγός. Μπορείς όμως να το δοκιμάσεις και να μας πεις την συμπεριφορά της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Φοράω τετοιο κιτ, και πριν το βάλω είχα τον ίδιο προβληματισμό. Δεν ήθελα να «χαλάσω» τη γεωμετρία. Ωστόσο δεν το μετάνιωσα. Δεν μπορώ να σου ερμηνεύσω ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ την αλλαγή στη συμπεριφορά της μηχανής. Δεν τη θεωρώ σημαντική την αλλαγή. Εκτός κι αν ξύνεις αγκώνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ...για άλλους λόγους - ήθελα να κάνω πιο αιχμηρή την γεωμετρία του Fz1 και έβαλα dogbone, Δεν τη θεωρώ σημαντική την αλλαγή. Εκτός κι αν ξύνεις αγκώνες... Δεν φανταζομαι οτι ψαχνεις τις απολυτες επιδοσεις και το απολυτο στησιμο οποτε συμφωνω με τον Μενιδιατη. Στο κατω-κατω πληρως αναστρεψιμη αλλαγη ειναι, καντη και αμα δεν σου αρεσει την φερνεις παλι στην αρχικη της μορφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι σωστα μηλατε και μαλλον εχετε δικιο και αυτο θα κανω .. θα τα βαλω θα δω τι αλλαζει και πως και μετα τα βγαζω δεν τρεχει ... το κυριοτερο που με φοβιζει ειναι οτι η μηχανη ειναι πολη χαμηλη απο φυση της χαμηλα .. και αν κατεβει κιαλο θα παρω καμια εξατμηση στο χερι ! Αλλιως θα το ειχα κανει ηδη ! Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ! ΥΓ οχι ακομα δεν ξυνω ουτε την μυτη μου ! Σε κανα χρονο μπορει κατι να ξυσω ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον Laval Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παροτι αυτοι που τα πουλανε, τα παρουσιαζουν σαν ευκολη λυση, τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι. Οπως αναφερθηκε χρειαζεται και κατεβασμα του μπρος μερους. Ανεβασμα ή κατεβασμα του εμπρος ή του πισω μερους μολις 5 χιλιοστων, αλλαζει πολυ τη συμπεριφορα της μηχανης. Οποτε εξ ορισμου, καθε τετοια μετατροπη θελει προσοχη και ιδιαιτερα στην αρχη ωστε ο αναβατης να παρι χαμπαρι τις οποιες αλλαγες. Γεγονος επισης ειναι οτι και το γενικο υψος αλλαζει, και η αποσταση απο το εδαφος αλλαζει. Σε πιο προχωρημενους οδηγους που πιεζουν τη μηχανη, μαρσπιε και εξατμιση (αν ειναι στο πλαϊ) θα βρουν πιο ευκολα κατω Σε πολλες μηχανες χρειαζεται και κοντεμα του πλαγιοστατη καθως θα καθεται πολυ πιο ορθια η μηχανη Σχεδον ολα τα κιτς δινουν χαμηλωμα μεσα στα ορια, αλλα γενικα το οριο ειναι 4cm Και γενικα, οπως ηδη ειπωθηκε, η ρυθμιση πρεπει να γινει εξ αρχης και μπρος και πισω κατι που δεν ειναι καθολου ευκολο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Εισαι κοντοοοοοοοοοος.......................? Και εγω Λοιπον κοιτα. Αγοραζεις το κιτ και ανεξαρτητα απο το ποσο λεει οτι θα στην χαμηλωσει/θα προβεις σε μετρησεις δικες σου. Ισσοροπεις την μηχανη,χωρις αναβατη και μετρας την αποσταση κολοφαναρο/εδαφος π.χ Βαζεις το κιτ και ξανα η μοτο σε ισσοροπια ξαναμετρας/ Ποση η διαφορα? 3,4 εκατοστα? Τοσο θα ριξεις και τα καλαμια εμπρος. Αν τα ριξεις λιγοτερα εκατοστα,θα κανεις ωραιες σουζες Αν τα ριξεις περισσοτερα τοτε θα εχουμε θεμα και στα φρεναρισματα θα εχεις περιργο τιμονι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 3,4 εκατοστα? Τοσο θα ριξεις και τα καλαμια εμπρος. kai αν βρισκουν οι μπουκκαλες στο τιμονι , τι κανει???? και οταν θα αρχισει να πηγαινει λιγο πιο γρηγορα και αρχισει να ξυνει τα παντα ΚΑΤΩ ... και πρωτου εχουμε αντιλογο να πουμε οτι το ζ ξυνει μεχρι και εξατμιση κατω χωρις πολυ κοπο ... ... γενικα αν το μονο σου προβλημα ειναι η μανουβρες , μην μπεις σε αυτη τη διαδικασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 @ Laval: Έχοντας οδηγήσει το χαμηλωμένο Varadero του Κώστα (Kakos) σε γνωστή διαδρομή 70 χλμ και καπάκι στην επιστροφή το δικό μου, η διαφορά στην συμπεριφορά ήταν ανεπαίσθητα προς το πιο "street" λόγω χαμηλώματος του Κ.Β. Αν η εμπρός ανάρτηση ρυθμιστεί σωστά το μόνο που αλλάζει (ελάχιστα) από την γεωμετρία της μηχανής είναι το μεταξόνιο που κονταίνει ελάχιστα. kai αν βρισκουν οι μπουκκαλες στο τιμονι , τι κανει???? ...................... Πώς ακριβώς και σε ποιό μηχανάκι θα μπορούσαν οι μπουκάλες να βρούνε στο τιμόνι. Για βοήθα γιατί κόλλησα και δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει η αδερφή μου με το r6.Δεν μπορεί εύκολα να το κάνει μανούβρα σταματημένο.Εν κινήσει δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Το μόνο πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι σε στροφές να βρει κάτι κάτω (εξάτμιση,σταντ),αλλά μόνο αν το πας αρκετά γρήγορα και το πλαγιάζεις πολύ.Αν δεν είναι το στυλ σου να πας έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα.Απλά θα σου πρότεινα να μην πάρεις το κιτ που το χαμηλώνει πολύ πάρε πχ αυτό για -25μμ.Επίσης να ξέρεις ότι αν βάλεις το κιτ και χαμηλώσεις και μπροστά αντίστοιχα θα πρέπει να κοντήνεις και το πλαϊνό σταντ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον Spyrious Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 @ Laval: Έχοντας οδηγήσει το χαμηλωμένο Varadero του Κώστα (Kakos) σε γνωστή διαδρομή 70 χλμ και καπάκι στην επιστροφή το δικό μου, η διαφορά στην συμπεριφορά ήταν ανεπαίσθητα προς το πιο "street" λόγω χαμηλώματος του Κ.Β. Αν η εμπρός ανάρτηση ρυθμιστεί σωστά το μόνο που αλλάζει (ελάχιστα) από την γεωμετρία της μηχανής είναι το μεταξόνιο που κονταίνει ελάχιστα. Πώς ακριβώς και σε ποιό μηχανάκι θα μπορούσαν οι μπουκάλες να βρούνε στο τιμόνι. Για βοήθα γιατί κόλλησα και δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό. εδω βλεπεις ενα τιμονι πανω σε αποστατες ... αν δεν υπηρχαν αυτοι οι αποστατες (ι οποιοι ειναι αφτερ μαρκετ) και κατεβασεις αρκετα την τιμονοπλακα (τα 3-4 εκατοστα που αναφερθηκαν πριν ειναι ενα νουμερο που μας αρκει ) τοτε το παμω μερος της μπουκαλας τα ρυθμιστηρια , βρισκουν στο κατω μερος του τιμονιουαν βαλεις και εξαερωτηρες , τοτε η επαφη ειναι σιγουρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Και σε μιας φιλη που πηρε drz400sm δε το εφτανε κι εβαλε λαμακια στο μοχλικο να κοντυνει και κατεβασε το μπροστινο , στο τιμονι μπηκαν αποστατες οπως στη φωτογραφια πανω και παλι οι μπουκαλες εχουν κατι 2-3χιλ αποσταση απο το τιμονι.. Τρενο απο συμπεριφορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Ποιό είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ακριβος βαζεις 2 λαμακια μην σκας δεν ασκουντε δυναμης εκει και για την ιστορια οι δυναμεις που ασκουντε σε ολα τα μοχλικα τυπου μονοσοκ ειναι αποπιεστικες δηλαδη με απλα λογια το τραβανε να μακρηνει να θες να το κοντινεις απλος βαζεις λιγο πιο μακρια λαμακια (καθοτι ειπαμε οι δυναμεις σε εκεινο το συμειο ειναι αποπιεστικες η οπος αλλιος λεγοντε αντιστιχα χαμηλονες τις τιμονοπλακες απο μπροστα οσο κατεβασες και πισω ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Εγω στο vstrom το εχω ριξει απο μπροστα και εχω βαλει τα λαμακια του sv πισω.... Ο μηχανικος μου ειπε οτι απλα το μηχανακι τωρα εχει χασει τον off χαρακτηρα του αλλα αυτο εμενα προσωπικα δεν με πειραζει μιας και δεν προκειται να το παω ποτε στα χωματα.... Οσο αναφορα την συμπεριφορα της μηχανης ΤΡΕΝΟ.... Πολυ πιο σταθερο στις στροφες, στην εθνικη οσους αερηδες και να εχει το μηχανακι μενει ακλωνητο.... Και στριβει με την σκεψη.... Μολις το καβαλησα ηταν λες και δεν ειχα ξαναπαει βολτα με vstrom...... εγω προσωπικα κερδισα και δεν εχασα αλλα σε σχεση με σενα εχουμε 2 εντελως διαφορετικα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Υπάρχουν κι άλλες λύσεις χωρίς να πειράξεις τη μοτοσυκλέτα! Πλακίτσα. Σοβαρά τώρα... κι εγώ πιστεύω πως πειράζοντας το αρχικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας, της αλλάζεις κατά πολύ συμπεριφορά. Οι αναρτήσεις δουλεύουν πια με μικρότερη διαδρομή και η μοτοσυκλέτα βρίσκει ευκολότερα κάτω στις στροφές. Η καλύτερη λύση για μένα, είναι να πας σε έναν σελά και να σου φτιάξει τη σέλα χαμηλότερη, ώστε να βρεις αυτά τα 2-3 εκατοστά που θέλεις, χωρίς να πειράξεις τη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Εισαι κοντοοοοοοοοοος.......................? Και εγω Οχι μονο κοντος .. εχω και κοντα ποδια ! Λες και με καταραστηκε ο θεος ! Και φυσικα γενιεσαι και σε λαθος εποχη που ο προκρουστης εχει ψοφησει ! Υπάρχουν κι άλλες λύσεις χωρίς να πειράξεις τη μοτοσυκλέτα! Πλακίτσα. Σοβαρά τώρα... κι εγώ πιστεύω πως πειράζοντας το αρχικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας, της αλλάζεις κατά πολύ συμπεριφορά. Οι αναρτήσεις δουλεύουν πια με μικρότερη διαδρομή και η μοτοσυκλέτα βρίσκει ευκολότερα κάτω στις στροφές. Η καλύτερη λύση για μένα, είναι να πας σε έναν σελά και να σου φτιάξει τη σέλα χαμηλότερη, ώστε να βρεις αυτά τα 2-3 εκατοστά που θέλεις, χωρίς να πειράξεις τη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας! Γμτ δεν φαίνεται η φωτο ! Ματα βαλτην ! Ναι το ακουσα για χαμηλωμα σελας .. αλλα ειλικρινα βλεποντας την σελα του Ζ δεν νομιζω οτι παιρνει να αφερεσω 2-3 ποντους ! Στο τελος θα μου βαλουν ενα κοντρα πλακε για σελα Αλληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι που εχουν βαλει αυτο το κιτ εχουν ψηλες μηχανες ! Vstrom και παει λεγοντας ... απο οδηγητικη συμπεριφορα φανταζομαι δεν θα αλλαξει ριζικα .. αλλα στο πως θα βρισκει απο κατω με αγχωνει λιγο ! Μετα ειπε και το παιδι με την R6 οτι το δοκιμασε και αν δεν πας πολυ επιθετικα δεν βρισκει .. ομως στην Αθηνα ζουμε ... ολο και καποιο καπακι υπονομου θα ξηλωσω ! Ισως με τον καιρο να βρω καμια πατεντα να σπροχνω τις κολωνες ξερω γω με το ποδαρι ! Δεν ξερω ακομα .. το σκεφτομαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αλληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι που εχουν βαλει αυτο το κιτ εχουν ψηλες μηχανες ! Vstrom και παει λεγοντας ... απο οδηγητικη συμπεριφορα φανταζομαι δεν θα αλλαξει ριζικα .. αλλα στο πως θα βρισκει απο κατω με αγχωνει λιγο ! Μετα ειπε και το παιδι με την R6 οτι το δοκιμασε και αν δεν πας πολυ επιθετικα δεν βρισκει .. ομως στην Αθηνα ζουμε ... ολο και καποιο καπακι υπονομου θα ξηλωσω ! Ισως με τον καιρο να βρω καμια πατεντα να σπροχνω τις κολωνες ξερω γω με το ποδαρι ! Δεν ξερω ακομα .. το σκεφτομαι ! Μπααααα για να βρισκει κατω,δεν νομιζω. Εγω δεν εχω θεμα τετοιο,αλλα ισως αντιμετωπισεις θεμα στα ανεβα-κατεβα τα πεζοδρομια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Μπααααα για να βρισκει κατω,δεν νομιζω. Εγω δεν εχω θεμα τετοιο,αλλα ισως αντιμετωπισεις θεμα στα ανεβα-κατεβα τα πεζοδρομια. Νταξ στο σπιτι εχουμε 3 ραμπες στο πεζοδρομιο ( πεζουμε λοτο αν θα βρουμε καπια αδεια να ανεβασουμε την μηχανη , αλλα ενταξει κατι κανουμε ! Τωρα μακρια απο το σπιτι ... ο θεος βοηθος ! Αλλα νταξ εμενα με νοιαζει στην πορια περισσοτερο ... Λεω να παω καμια βολτα απο κανενα μαστορι να κοψω κινηση να μαθω και τιμες ... στην χειροτερη κανω το τετραγωνο και του την παω πισο για αφερεση ! Καθε φορα που κοιταω ομως τη μηχανη απο το πλαι .. πεζει αγχος .. πολυ χαμηλη μου φαινετε για να κατεβει κιαλο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Καθε φορα που κοιταω ομως τη μηχανη απο το πλαι .. πεζει αγχος .. πολυ χαμηλη μου φαινετε για να κατεβει κιαλο ! sto ειπα και πιο πανω , του κολλητο μου το ζ750 , με 636 αναρτησακια μπρος πισω (που δεν ειναι τοσο σουμιεδες οσο τα μαμα) εβρισκε κατω για πλακα το μηχανακι οταν εστριβε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 να μη κάνεις τίποτα, μονο περισσότερους μπελάδες μπορω να φανταστώ πως θα βρεις! Οταν βρίσκεις τα σκούρα κατεβα και σπρώξε ειναι τοσο απλό!!! κι εγω δεν ειμαι πρώτο μπόι αλλα τι να κάνουμε δε θελει κόπο θέλει τρόπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Εχω την εντυπωση πως το χαμηλωμα πισω δεν παει αναλογικα με το μπροστα...εκατοστα πισω συνεπαγεται με χιλιοστα μπροστα και απο ανθρωπο-μαστορα που εχει πληρη γνωση του θεματος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ψοφησε ο Προκρουστης?Ελα ρε,πεθανε αυτο το θηριο? Με εκανες και γελασα λεμε. Τελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες