Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αν έτσι θα δείχνει το καινούριο Adv...θα απογοητευθώ πολύ... Σαν πορτοκαλί GS είναι... από εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μονο οι ζαντες του αξιζουν! Όλο το υπολοιπο φαινεται σαπιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 καλά φωτοσοπιά είναι αλλά ελπίζω να μην μείνει έτσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 εμενα με αρεσει παντως 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 εμενα με αρεσει παντως Και εμενα.... Το θεωρω πανεμορφο. Αν έτσι θα δείχνει το καινούριο Adv...θα απογοητευθώ πολύ... Σαν πορτοκαλί GS είναι... Ναι, θυμιζει πολυ GS... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ωχ παναγια μου μοτερ RC; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αν δεν είναι φωτοσοπιά, τότε το ρύγχος έχει τρελή πέραση στις μέρες μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αν δεν είναι φωτοσοπιά, τότε το ρύγχος έχει τρελή πέραση στις μέρες μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εμενα παλι μου θυμιζει το SMT στο πιο ψηλο του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Η μυτόγκα του Μούλτι τι σκατά κάνει εκεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εμένα μου μοιάζει με διασταύρωση Multi 1200 και GS, δεν είναι καθόλου κακό αλλά δεν είναι KTM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εκτός από το μπροστινό φτερό είναι κουκλί ρε παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 βρε ωραίο είναι...ΚΤΜ δεν είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Πιστεύετε ότι η ΚΤΜ θα εγκαταλείψει μία φόρμα η οποία βγήκε μέσα από τους αγώνες και η οποία αφενός είναι ένδοξη και αναγνωρίσιμη αφετέρου έχει τεράστια λειτουργικά πλεονεκτήματα [βλέπε χαμηλό κέντρο βάρους] για να μοιάσει στον ανταγωνισμό; Εγώ όχι. Ενδιαφέρον έχει το σχέδιο, δε λέω, απλώς δεν βλέπω πως θα μπορούσε να χωρέσει στην γκάμα της εταιρείας. Και για να πω και την κακιούλα μου το σχέδιο είναι σαφέστατα ΚΤΜ γιατί το διακρίνει η συνέπεια, η ροή και το ζύγισμα σε όλα τα πλαστικά σχήματα τα οποία απαρτίζουν το σύνολο, κάτι το οποίο πιστεύω δεν ισχύει καθόλου στον εξ Ευρώπης ανταγωνισμό. Πιο πολύ SMT μου θυμίζει και ας έχει το ρύγχος το οποίο, μην το ξεχνάμε, ήταν πρωτοτυπία της Suzuki. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Και για να πω και την κακιούλα μου το σχέδιο είναι σαφέστατα ΚΤΜ γιατί το διακρίνει η συνέπεια, η ροή και το ζύγισμα σε όλα τα πλαστικά σχήματα τα οποία απαρτίζουν το σύνολο, κάτι το οποίο πιστεύω δεν ισχύει καθόλου στον εξ Ευρώπης ανταγωνισμό. Τι εννοείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Λες και εχεις παντρεψει gs με multistrada ειναι..Πιστευω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει ετσι αλλα και ετσι να βγει ωραιο φαινεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Τι εννοείς; Οτι για τους προαναφερθέντες λόγους η ΚΤΜ κατά την άποψη μου αριστεύει στην αισθητική σχεδίαση μοτοσυκλετών [στο ντύσιμο της μοτό με πλαστικά δηλαδή] ενώ η BMW και η Triumph [μιας και μιλάμε για Mega ON/OFF] όχι. Συνέπεια: Να είναι κατασκευασμένο άπο τα ίδια βασικά σχήματα, να μην αλλάζει το 'λεξιλόγιο' της φόρμας. Οχι πρίσματα και ακμές τύπου RC8 μπροστά και καμπύλες τύπου Gladius πίσω. Το σύνολο εκφράζει τις λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες το σύνολο. Ροή: Να υπάρχει μία ομαλή σχέση ανάμεσα στα έπι μέρους σχήματα και άρα μία ροή μεταξύ τους χωρίς μεγάλα κενά ή απότομες εναλλαγές. Να μην σου δίνει την αίσθηση ότι λείπει κάτι. Εχει σχέση με την δυναμική εντύπωση και την κίνηση ενός σχήματος, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε οχήματα τα οποία εκ φύσεως έχουν σχέση με την κίνηση. Ζύγισμα: Η ισορροπία όγκων, τόσο ανάμεσα στα πλαστικά μέρη όσο του συνόλου των πλαστικών με τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη της μοτοσυκλέτας. Εχει σχέση με την στατική εντύπωση ενός σχήματος. Ολα τα παραπάνω κατά την άποψη μου συντρέχουν ώστε το τελικό σχήμα μίας μοτό να είναι χαρακτηριστικό, μοναδικό, αναγνωρίσιμο. Ενα τέτοιο σχήμα αποτυπώνεται στον εγκέφαλο μας και αποτελεί μία οντότητα την οποία μπορούμε εύκολα να αναπαράξουμε. Ενα μέτρο σύγκρισης είναι το πόσο επιτυχημένα θα μπορούσαμε να σκιτσάρουμε σε ένα λευκό χαρτί με λίγες γραμμές και ελάχιστη λεπτομέρεια μία μοτό της οποίας την εικόνα μελετήσαμε για 5 λεπτά και μετά καλούμαστε να αναπαράξουμε άπο μνήμης. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει για ένα 990ADV παρά για ένα GS1200, ή ακόμα χειρότερα για ένα XC800. Σόρρυ για την διατριβή αλλά you asked for it! ΥΓ. Ολα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις οπότε αισθανθείτε ελεύθεροι να με πάρετε με τις ντομάτες αν διαφωνείτε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Kατι ειχα ακουσει απο τον χειμωνα οτι το νεο adv θα φορουσε κινητηρα απο RC8 αλλα τωρα το βλεπω..... Δεν ειναι ασχημο παντως αλλα δεν θυμιζει τοσο τα προηγουμενα adv.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κάτι δεν μου πήγαινε καλά με αυτό το δικτύωμα, κάτι με ενοχλούσε, δεν μου θύμιζε καθόλου δικύλινδρο, μα φυσικά, η πλατφόρμα πάνω στην οποία έπαιξε ο φέρελπις σχεδιαστής δεν είναι άλλη από το 690 Duke R. Λέτε να ψάχνεται για 690ADV; Αν ναι και δεν βγάλει το Dakar στην παραγωγή [του οποίου άλλωστε έχουν έτοιμα τα καλούπια], και βγάλει κάτι σαν το παραπάνω, πραγματικά, να πάνε στο δι@ολο οι Αυστριακοί!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 είπαμε ότι είναι φωτοσοπιά... το πλαίσιο σαφώς και είναι από το 690 απλά εγώ σχολιάζω το σουλούπι που για μένα δεν είναι ΚΤΜ... σχεδιαστικά και είμαι αντικειμενικός σε αυτό, δεν το λέω επειδή έχω ΚΤΜ, τα ΚΤΜ έχουν κάτι το ξεχωριστό και μοναδικό συννάμα... το σχέδιο αυτό δεν έχει αυτή την μοναδικότητα αλλά είναι αντιγραφή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Firekostas 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Εμενα παλι μου θυμιζει το SMT στο πιο ψηλο του. +1 και εμενα μου μοιαζει με ''πρησμενο'' SMT...την ομοιοτητα με το GS που την ειδατε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 ....................................... ........................................... Σόρρυ για την διατριβή αλλά you asked for it! ΥΓ. Ολα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις οπότε αισθανθείτε ελεύθεροι να με πάρετε με τις ντομάτες αν διαφωνείτε! Τι πας να εξηγήσεις τώρα? Είσαι τρελός? Περιττό να πω ότι ακόμα και αυτή η "φωτοσοπιά" είναι εξαιρετικής μορφής και μακάρι να βγει κάπως έτσι! Κουκλί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 ωραίο, κουκλί είναι. Αν βγει αυτό το μηχανάκι στην παραγωγή η αξία του 990 (του παλιού για να εξηγούμαστε) θα ανεβεί κατακόρυφα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 "Spy" photos? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Χμμμμμ!!!! Ενδιαφέρον δείχνει... ΓΙα να δούμε και τη συνέχεια, έχει κανείς παραπάνω στοιχεία, κυβισμό κτλ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες