Jump to content
Vagner_xD

Εσυ θα το εσωζες;

Recommended Posts

Ειναι η ιδεα μου ή αμα κρατιοταν πιο σφιχτα στην μηχανη θα μπορουσε να το ειχε σωσει;

Επισης κοιταξτε ποσο ασχημα χτυπαει το κεφαλι του κατω!Καλα που φορουσε κρανος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ε αν και δεδ ξερω πολλα απο κλισεις κ λοιπα πιστευω οτι ειχε λαθος σταση κ κρεμαστηκε απο τη μηχανη .. με λιγα λογια οτι ητανε δικο του λαθος ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικα αυτο που επρεπε να κανει (απ εξω απ το χορο, ολοι καλα χορευουν :tooth: ) ειναι να κρατησει το γκαζι σταθερο, ουτε να επιταχυνει γιατι ηδη ειχε χαμενη προσφυση το πισω οποτε με περαιτερω μεταφορα βαρους πισω θα εφευγε lowside, αλλα ουτε και να το κλεισει γιατι η ξαφνικη μεταφορα βαρους μπροστα εφερε το αποτελεσμα του βιντεο.

Το κρανος φυσικα τον εσωσε. Αν δε το φορουσε, δε θα ηθελα να δω το βιντεο. Παντως ο μπαγλαμας φοραει διαιρουμενη και δε την εχει ενωμενη? Ειναι αλλο το μπουφαν αλλο το παντελονι? Η ουσια ειναι οτι ηδη ειχε ανοιξει καπως και απ το πεσιμο ανοιξε εντελως

Κατα τ αλλα Mulholland drive. Τι να λεμε τωρα...

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαααα... Σε αυτο το μερος, θα ειχα πεσει στις 10 προηγουμενες στροφες. Ειδικα με το 1000ρι, απα πηγαινα να παρω στροφη με τετοια κλιση :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο την ανεση του πληκτρολογιου μας ολα ειναι ευκολα, οποτε ας πω και εγω τι πιστευω πως εφταιξε.

Για εμενα, το λαθος του ηταν που ανοιξε το γκαζι μετα το γλιστριμα. Αν δεν το ανοιγε, κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα το ειχε σωσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι η ιδεα μου ή αμα κρατιοταν πιο σφιχτα στην μηχανη θα μπορουσε να το ειχε σωσει;

:nono:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (κρίνοντας με τη λογική, χωρίς να είμαι γνώστης)..."σταθερό γκάζι" :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι και να εκανε δεν θα το εσωνε. Γιατι ? Γιατι ειναι στο MULHOLLAND !!!! :2funny::sopase:

Αν δεις το youtube πρεπει να εχει ισα με 50 βιντεΑ απο το ιδιο σημειο με πτωσεις :tooth:

Ειναι κατι σαν το τριγωνο τον βερμοδων, απλα αντι να εξαφανιζονται, εκει εξφενδονιζοντε :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω και εγώ 2 πραγματάκια, χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό", από αυτά που γνωρίζω.....επειδή δεν σας κρύβω ότι κάποτε, κάτι ανάλογο έτυχε και σε μένα, χωρίς δυσάρεστες επιπτώσεις ευτυχώς και θα ήθελα να δω μια καλή ανάλυση.

Ο gkourv έχει δίκιο......δεν σώνεις τίποτα αν κρατιέσαι σφικτά, είναι νόμος, χέρια/τιμόνι χαλαρωμένα.

Τώρα για το γκάζι, νομίζω έχει ως εξής, πάνω σε κλίση πάντα:

- αν το κλείσεις θα έχει αποτέλεσμα να σηκωθεί η μότο, να χαλάσει η γραμμή και πας για οικόπεδο, εκτός αν προλάβεις και φρενάρεις πριν πατήσεις όξω....

- αν το βαστήξεις σταθερό και κάπου χάσεις πρόσφυση, όπως νομίζω έγινε εδώ (η αιτία άγνωστη, μπορεί ελαστικό, μπορεί κάτι στην άσφαλτο, δεν ξέρω), το πέσιμο το έχεις σίγουρο, αν όχι high side, φέτα και σύρσιμο τα έχεις στο τσεπάκι....

- ο Κ.Code λέει πως ο πρώτος κανόνας είναι το γκάζι να ανοίγει σταδιακά, σιγά και ομαλά μέχρι που βγαίνεις από τη στροφή και το εξηγεί με συνισταμένη των δυνάμεων, όπου μεγαλύτερη δύναμη ασκείται στον πίσω τροχό, με κάθετη κατεύθυνση (που παρεμπιπτόντως είναι και έτσι φτιαγμένος για να το αντέχει, πλάτος γαρ), δίνοντας καλύτερη πρόσφυση....

Δεν είμαι κανας έμπειρος οδηγός, αλλά νομίζω ότι δεν κάνω λάθος. Αν ναι, παρακαλώ διορθώστε με και δώστε πιο τεκμηριωμένες απόψεις γιατί εδώ σκοπός δεν είναι ποιος θα πει τη μαγκιά, σκοπός είναι να μάθουμε κάτι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι μονο οτι ειμαστε απο το πλικτρολογιο και μπορει να ειμαστε ασχετοι .. ακομα και αν καποιος απο μας ΞΕΡΕΙ 100% την σωστη απαντηση , πανω στην μηχανη εκεινη την ωρα δεν ειναι τοσο συγουρο οτι θα το κανει !

Εμενα σε καποια φαση μου φαινετε οτι γυρναει το τιμονι για να σωσει το γλιστριμα του πισο τροχου .. και εφοσον ο τροχος θα επανελθει δεν μπορεις να γυρισεις το τιμονι τοσο γρηγορα αναποδα παλι .. αρα η μηχανη θα σε τιναξει !

απο την στιγμη που τον τιναξε και δεν ειχε ελεγχο της μηχανης σε τετοιο δρομο (αν ηταν πχ ευθεια και κρατιοταν πανω στη μηχανη ισως να ισιωνε μονη της) θα επεφτε ... η μηχανη και να ισιωνε θα εφευγε εξω .. ασε που δεν γινετε να ισιωσει με εναν κρεμανταλα να κρεμετε σαν σημεα πανω της !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το έσωζε αν καθόταν σπίτι σου σαν καλό παιδάκι να δει simsons απο το να πάει να καγκαρέψει στο Μαχολαντ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το έσωζε αν καθόταν σπίτι σου σαν καλό παιδάκι να δει simsons απο το να πάει να καγκαρέψει στο Μαχολαντ

σωστο !

Ειναι το πρωτο μαθημα στην μηχανη αυτο αλλωστε ! Αν δεν οδηγας μηχανη ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν δεις στο 0:35 και μετά, η μπροστινή ρόδα έχει πάρει τέτοια κλίση που μάλλον δεν έσωζε τιποτα..

Οσο για το κράνος.. αυτονόητο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την στιγμή που έχασε την πρόσφυση του δεν υπάρχει πραγματικό textbook για να την βγάλεις καθαρή. Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να αποφεύγουμε απότομες αλλαγές. Ο τύπος έκλεισε απότομα το γκάζι και ακούγεται αυτό. Αν δεν το είχε κάνει ίσως είχε μείνει όρθιος.. για λίγο παραπάνω.

Η συγκεκριμμένη διαδρομή είναι μια χαρά. Άσφαλτος σούπερ, κλίσεις σωστές. Απλά είναι σημείο καγκουρομαζώξεων και την κυνηγάνε την στραβή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κλασικος βουτιρομεμπες μου ειπε στα 25 του να παρει ενα 1000αρι..βγαζει πολυ το σωμα του ενο δεν χρειαζοταν για να κανει επιδηξη..ανοιξε το γκαζι λιγο μεσα στην στροφη ενο δεν επρεπε και του πεταξε κολο..ειχε ενα μετριο hight αλλα χεστικε πανω του και απο την τρομαρα και την κουλομαρα του ανοιξε τερμα το γκαζι και κατεστρεψε το ομορφο 1000αρι του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποτε δεν σφιγκεις τιμονι...

παντα χαλαρα τα χερακια στα γκριπ...νομος των μαθηματων που γινονται...

επισεις η μηχανες ποτε δεν πευτουν μονες τους...ειναι παντα απο δικο μας λαθος...οπως στο βιντεο φυσικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν καβαλάς SS 1000άρι και «ψάχνεσαι» στις στροφές θα πέσεις με την πρώτη ατσαλιά!!

Δείχνει να ξέρει κάποια βασικά αλλά μάλλον τα έχει μάθει λάθος.

Φαίνεται από την έξοδο της 1ης στροφής στο βίντεο, από την πολύ άτσαλη χρήση του γκαζιού (και εκεί εστιάζω μία από τις αιτίες της πτώσης), την λάθος θέση του σώματος και το βασικότερο: ήξερε πως στην συγκεκριμένη στροφή υπήρχαν κάμερες και άλλοι αναβάτες. Και όταν «αναζητάς» την κάμερα για να βγει καλό πλάνο, όντως το καταφέρνεις αλλά συνήθως με σένα εκτός μοτοσυκλέτας.

Λάθος χειρισμός στο γκάζι και ποζεριά, δημιούργησαν αυτό που είδαμε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λάστιχο το είδατε ? :uglystupid2:

Δεν ξέρεις τι να κάνεις το σώμα σου

Δεν ξέρεις πότε να ανοίξεις το γκάζι

Δεν έχεις λάστιχο

Δεν έχεις ψυχραιμία και νομίζεις ότι κάνεις ροντεο ( σου φυγε που σου φυγε, ε άστην να παει στο καλό να πέσεις όμορφα )

Τι να φταίει άραγε :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν καβαλάς SS 1000άρι και «ψάχνεσαι» στις στροφές θα πέσεις με την πρώτη ατσαλιά!!

Δείχνει να ξέρει κάποια βασικά αλλά μάλλον τα έχει μάθει λάθος.

Φαίνεται από την έξοδο της 1ης στροφής στο βίντεο, από την πολύ άτσαλη χρήση του γκαζιού (και εκεί εστιάζω μία από τις αιτίες της πτώσης), την λάθος θέση του σώματος και το βασικότερο: ήξερε πως στην συγκεκριμένη στροφή υπήρχαν κάμερες και άλλοι αναβάτες. Και όταν «αναζητάς» την κάμερα για να βγει καλό πλάνο, όντως το καταφέρνεις αλλά συνήθως με σένα εκτός μοτοσυκλέτας.

Λάθος χειρισμός στο γκάζι και ποζεριά, δημιούργησαν αυτό που είδαμε!!!

ισχει, η καμερα σου αποσπαει την προσοχη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα