DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Κάτσε να το βόλταρω πρώτα Νασαι καλα :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Άμα στο ξεκλείδωσε θα τρελαθείς στο γκάζι.. :D Για χωμάτινη βόλτα είναι φανταστικό εργαλειάκι. Άμα θες καμιά πληροφορία εδώ είμαστε, είχα το ίδιο για κάμποσο καιρό και του ήπια το αίμα στα χώματα. Κάνει πολλά περισότερα απο όσα φαντάζεσαι.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Πφφφφ, φιγουρατζή.... :D Για πες, τι του έκανες για να κολυμπάει στα βαθιά; Το ΚαΤέΜι τα κάνει αυτά ή πνίγεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 TI after market αξιζει να του βάλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 TI after market αξιζει να του βάλω? Δε ξερω αν ειναι καλυτερα τα πιο καινουρια μοντελα αλλα στα παλια(καρμπυρατερατα) το εμπρος φρενο ειχε αισθηση σα σφουγγαρι μετα απο πολλα φρεναρισματα , ενα μεταλικο σωληνακι ειναι μια πολυ καλη αρχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Πήγα είδα και το ΤΕ 630 αλλα το θεώρησα πλεονασμο Να ειμαι με 2.μεγάλες μηχανές ενώ το klxακι είναι μια χαρά μικρο ελαφρύ ότι πρέπει για χωματοβολτες Με γεια! Πανεμορφο σε ασπρο χρωματακι (αν και λερωνει ευκολα μαμω το κερατο) Το TE 630 καλα εκανες και δεν το πηρες νομιζω, απ΄ τη στιγμη που θες κατι να διασκεδαζεις, θες κατι ελαφρυ και ευκολο.. Με γειες και παλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) δεν ξέρω αν στο χώμα ειναι καλό η κακό η σπογγώδης αισθηση του φρένου νασαι καλα whatevier Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 από τον DOCORTHO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 την καλυτερη επιλογη εκανες για αυτο που θελεις, πιστεψε με μπορει να κανει τα παντα, βαλτου λαστιχα με τακουνι 'μεγαλο' εντουραδικα, απλα προσοχη μεγαλη προσοχη οταν βγαινεις ασφαλτο ειδικα στη βρεγμενη, στο χωμα μη το φοβασαι καθολου! καλες βολτες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Νασαι καλα Γιαννη και ΕΣΥ καλές βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Πφφφφ, φιγουρατζή.... Εσύ μην μιλάς, γιατί σε έχουμε σε μια παρόμοια, μόνο που αντί για νερό, βάλε λάσπη! ^_^ χαχαχαχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Εσύ μην μιλάς, γιατί σε έχουμε σε μια παρόμοια, μόνο που αντί για νερό, βάλε λάσπη! ^_^ χαχαχαχαχαα Εγώ είμαι αποτυχήμένος φιγουρατζής, από ζήλεια τα λέω. Αντί να είμαι αγέρωχος καβάλα σαν τον Βαγγέλη ξύνω το κεφάλι μου καθώς ασχολούνται με το μηχανάκι μου μισή ντουζίνα νοματαίοι... DOCORTHOOOOOOOO που χάθηκες βρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 εγω παντως σημερα δοκιμασα του νικου (chnikos) to wrf 250 με κοντο γραναζωμα στο πιστακι του Κορωπιου και μου αρεσε... δεν εχει το μπαμ του διχρονου αλλα για 250αρι 4χρονο παει παρα πολυ καλα (εχει και μιζα... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 DOCORTHOOOOOOOO που χάθηκες βρε; χμμμμμμμμ το ίδιο έχω να επαναλάβω tzoutz και για εσένα! Οι πρώτες βροχές έπεσαν! Η θερμοκρασία, έπεσε και αυτή! Καμιά πρόταση για χωματάδα όμως, δεν έπεσε !!!!!!!!!!! Πού είναι το κίτρινο φονικό εργαλείο? ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 ο Tzoutz ακόμα παραλιάζεται.... μάλλον!!! Αν δεν πέσουν οι ζέστες δεν το βλέπω να εμφανίζεται... πήρε και τη δόση του στη Ζήρεια... οπότε....!!! John αλήθεια δε μας είπες ποτέ εντυπώσεις από το καινούργιο σου εργαλείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregs 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Καλορίζικο και πάντα όρθιος ! Πολύ όμορφο το εργαλείο σε λευκό ! Όταν βρεις χρόνο, πες και σε μας τις εντυπώσεις σου, που και beverly έχουμε και σκεφτόμαστε να το δώσουμε και το beta alp 4.0 μας καλοαρέσει σαν εναλλακτική . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) νασαι καλα και εσυ καλές βόλτες Λοιπόν εκανα τα πρώτα 100 χιλιόμετρα το μηχανάκι ειναι πολυ σφιχτό ακόμη και φιμωμένο(αν και καναμε την πατέντα με την καλωδίωση) οσο περνάει ο καιρός όμως ανοίγει στα + ευέλικτο τα φρένα του προοδευτικά και σου δίνουν άμεση αισθηση (καλο αυτο στο χώμα) όι αναρτήσεις του ρυθμίζονται αρκετά ψηλό και στενό στα - σκληρη σέλα (το ήξερα) καμία προοπτική για ταξιδάκι (για όσους ενδιφέρονται) για κατανάλωση δεν γράφω τίποτα ακόμη διότι δεν θα είναι αντικειμενική στα 500 χιλιόμετρα θα σας ξαναπώ εντυπώσεις Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 από τον DOCORTHO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 εφοσον εισαι καινουριος στο χωρο και το θελεις μονο για εκδρομικο εντουρο παρε κανενα xr250 που ειναι πολλυ απλο ειναι σκυλι και δεν βγαζει σχεδον τιποτα και το βρικεις μεταχειρισμενο στα 1500 εως 2500ε,εγω εχω το 400 και δεν εχει κανει κιχ,απο το 96 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 σορρυ ρε φίλε αλλα σε ποιον απευθυνεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 σορρυ ρε φίλε αλλα σε ποιον απευθυνεσαι? μην νευριαζεις :P ΟΙ περισσοτεροι δεν κανουν το κοπο να διαβασουν ουτε τα τελευταια μηνυματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 οχι δεν νευριάζω ισα ισα να του πω του ανθρώπου ευχαριστω θέλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 σωστα μιλας δεν διαβασα τις δυο τελευταιες σελιδες παντως καλοριζικο και απροβληματιστο να ειναι και ευχομαι να ανταπεξελθει σε ολες τις προσδοκιες σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 νασαι καλα και εσυ καλές βόλτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 δικο μου το λαθος τοτες Καλοριζικο και απο μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 νασαι καλα τι λεει το TTR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Αν δεν ηθελε κυλλινδροπιστονο και αν δεν ειχε μωβ ζαντες μια χαρα θα ηταν!Κατα τα αλλα καλουτσικο ειναι.Το γαμωτο ειναι οτι τωρα που το πηρα δεν θα μπορεσω να παω βουνο λογο εγχειρησεις(κοκκυγα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες