Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 , Πηγα να γραψω 100 φορες, 100 φορες το σβησα. Με λιγα λογια, α ου! Μηχανη του καθενος ειναι, την πληρωσε, την κανει οτι θελει. Θεωρω πως μηχανη δεν ειναι μονο ταξιδι, ειναι και προσωπικη ευχαριστηση και γκαβλα. Ειτε στην πολη, ειτε στην πιστα, ειτε στο βουνο. Το αν ενοχλουν ή οχι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, και προφανως οχι προβλημα του εκαστοτε κατοχου και οδηγου. Σε ολες τις μηχανες μου τις εξατμισεις τις ειχα ξεταπωτες. Οχι για να ενοχλω, ουτε για να τραβαω βλεματα...... Απλα για να ευχαριστηθω ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ την μηχανη που εχω στερηθει αλλα πραγματα για να αποκτησω. Έτσι ακριβώς.................. και μιας και έχεις στερηθεί τόσα για να την αποκτήσεις, και για να την ευχαριστηθείς ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, δικαιούσαι όχι μόνο να κάνεις όσο θόρυβο θέλεις, αλλά και να κόβεις βόλτες σε πάρκα για να απολαύσεις τον OFF χαρακτήρα της. Βουρ για το Ζάππειο λοιπόν.......... Ευτυχώς δηλαδή που δεν πήρες κάνα Trial, να νομίζεις πως δικαιούσαι να το ανεβάσεις και στην Ακρόπολη............. Ό,τι να 'ναι.......... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν κάποιος έχει ένα δίκιο, το χάνει με το να ρίξει ένα "χέρι" ξύλο. Στο άδικο δεν απαντάς με άδικο. Δε συμφωνώ λοιπόν με τέτοια συμπεριφορά. Το θέμα είναι καθαρά ζήτημα μοτοσυκλετιστικού πολιτισμού και παιδείας. Ετσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Γι' αυτό και ο τίτλος της συζήτησης μιλάει για "Μοτοσυκλετισμό". Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Αν κάποιος έχει ένα δίκιο, το χάνει με το να ρίξει ένα "χέρι" ξύλο. Στο άδικο δεν απαντάς με άδικο. Δε συμφωνώ λοιπόν με τέτοια συμπεριφορά. Το θέμα είναι καθαρά ζήτημα μοτοσυκλετιστικού πολιτισμού και παιδείας. Ετσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. ΟΚ, όμως πως βρίσκεις το δίκιο σου και σταματάς να ξυπνάς συνέχεια εξαιτίας του;;; από λόγια σιγά να μην καταλάβει αφού στάνταρ γνωρίζει και ο ίδιος ότι σηκώνει τον κόσμο στο πόδι. Μιλάμε κάνει ξερογκαζιές... μαρσάρει περνώντας επίτηδες. Τον ακούς μέχρι κανά δυο στενά πιο κάτω και όταν φεύγει και όταν έρχεται. Αστυνομία και να πάρεις σιγά να μην ασχοληθεί, και λογικό γιατί θα πρέπει να στήσει καρτέρι για ώρες... σιγά να μην μπει στην διαδικασία αυτήν για έναν αλητάκο που κάνει θόρυβο. Τι άλλη λύση υπάρχει για να βρεις την ησυχία σου;;; Όποιος δεν σέβεται τουλάχιστον ας φοβάται! αυτής της άποψης είμαι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Σημείωσε την πινακίδα του και μετά πήγαινε και πες ότι λες σε μας, στο κοντινότερο τμήμα. Θα την βρουν αυτοί την άκρη μετά (ψοφάνε για κάτι τέτοια) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Σημείωσε την πινακίδα του και μετά πήγαινε και πες ότι λες σε μας, στο κοντινότερο τμήμα. Θα την βρουν αυτοί την άκρη μετά (ψοφάνε για κάτι τέτοια) Πινακίδα;; ποια πινακίδα;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μιχάλη, πάει μακριά η κουβέντα. Κατανοώ την αγανάκτησή σου και το θέμα του εκκωφαντικού θορύβου από μοτοσυκλέτες (αλλά και αυτοκίνητα) είναι υπαρκτό. Γι' αυτό άνοιξα και το θέμα. Γι' αυτό και υποστήριξα την άποψη ότι όσοι ξεκουφαίνουν τους πάντες και τα πάντα με τη μοτοσυκλέτα τους δεν έχουν μοτοσυκλετιστική παιδεία και γι' αυτό δεν τους θεωρώ Μοτοσυκλετιστές (με την έννοια που δίνω εγώ στον ιερό όρο "Μοτοσυκλετιστής"). Προσωπική μου γνώμη. Ομως η απάντηση σε μια άδικη και παράνομη συμπεριφορά (εκκωφαντικός θόρυβος) με μια άλλη άδικη και παράνομη συμπεριφορά (ξύλο), που μάλιστα υπερβαίνει τα όρια της "άμυνας", δεν είναι ούτε νομικά δικαιολογημένη ούτε κοινωνικά σωστή και δίκαιη. Καλύτερα να επιμείνει κανείς στη θεσμική αντιμετώπιση μέσω της αστυνομίας (έστω κι αν αργεί) και όχι με αυτοδικία. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Πινακίδα;; ποια πινακίδα;;; Δυστυχώς τότε η μόνη λύση που σου απομένει είναι να τον πυροβολήσεις! Πλάκα κάνω έ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δυστυχώς τότε η μόνη λύση που σου απομένει είναι να τον πυροβολήσεις! Πλάκα κάνω έ? Μη δίνεις και άλλες ιδέες ρε σύ!!!!!είπα για το σχοινί εγω!!!αχαχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαΣτείλτε μας στο Λονγκ Αιλαντ!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrated 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αφορμή για το θέμα που ανοίγω μου έδωσε αυτό εδώ το ερώτημα που τέθηκε από έναν συμφορουμίτη, ο οποίος ρωτάει: Γεια σας παιδιά! χθες αγόρασα μια μεταχειρισμένη αλλά γνησία Sebring και είχε και σιγαστήρα! Σήμερα προσπαθήσαμε να το βγάλουμε, αλλά δεν έβγαινε! Οπότε σκέφτομαι..υπάρχει τρόπος να βγει? Διαβάστε όλη τη συζήτηση ΕΔΩ Μάγκες, μερικά απλά (πολύ απλά) ερωτήματα θα θέσω και δώστε τις απαντήσεις μόνοι σας. Το ότι μια εξάτμιση ΧΩΡΙΣ σιγαστήρα θα ξεκουφαίνει και θα τυραννάει τον κόσμο το έχετε σκεφτεί? Το ότι θα τιμωρείτε (επειδή έτσι γουστάρετε) τον κατάκοπο εργάτη που παλεύει να κοιμηθεί περνάει από το μυαλουδάκι σας? Το ότι θα ξυπνάτε το μωρό που με τόσο κόπο κατάφερε να κοιμήσει μια κατάκοπη μάνα, σας λέει κάτι? Το ότι όλος ο κόσμος που ενοχλείται θα βρίζει ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, δηλ. πέρα από εσάς θα βρίζει και εμένα που στα 21 χρόνια που καβαλάω μοτοσυκλέτα ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ τους συνανθρώπους μου ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, σας λέει κάτι? Το ότι κάνετε ζημιά στη μοτοσυκλέτα γενικώς, στρέφοντας με τη συμπεριφορά σας όλη την κοινωνία ΕΝΑΝΤΙΟΝ των μοτοσυκλετών, σας έχει απασχολήσει καθόλου? Μάγκες, θα το πω καθαρά και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Σεβαστείτε το υπέροχο εργαλείο που λέγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. Μην την ξεφτυλίζετε. Θα απαντησω μια προς μια τις αποριες σου. Σιγουρα κατι που παραγει θορυβο ενοχλει.Αλλα επειδη τα πραγματα γυρω μας δεν ειναι ασπρο-μαυρο οντως μια ξεταπωτη παπια ενοχλει πολυ-ενα ξεταπωτο τετρακυλινδρο ενοχλει ελαχιστα.Και ναι οντως ενοχλει.Αντιστοιχα ομως ενοχλει και ο θορυβος απο τα αυτοκινητα στο κεντρο της Αθηνας,ο θορυβος απο την μουσικη των καφετεριων οταν περνας απ εξω και πολλα παρομοια.Τα δευτερα μου ειναι ενοχλητικα μεν αλλα οχι σε βαθμο να καλυπτω τα αυτια μου οπως οταν περναει ενα παπι που πεταει πυροτεχνηματα.Εγω πχ ενοχλουμαι απο την μποχα που βγαζουν αυτοκινητα και μηχανακια και απο το κακο που γινεται στην υγεια μου,σιγουρα εχω το δικαιωμα.Αν ερθω να στο πω θα σταματησεις να οδηγας μοτο? Τωρα οσον αφορα τον εργατη και το μωρο να ξερεις οτι το σπιτι μου ειναι πανω στη βουτα,και καθε μερα ακουω τα θορυβωδη οχηματα που περνανε.Ποτε μα ποτε δεν εχω ξυπνησει απο τετοιο ηχο και δε νομιζω να ξυπναει και κανεις.Ειναι τετοια η ποιοτητα του ηχου που το μυαλο αντιλαμβανεται οτι δεν χρειαζεται να σε ξυπνησει.Αντιθετως με μια εκρηξη στα ιδια ντεσιμπελ θα ξυπναγα σιγουρα. Και τελος,οι μοτοσυκλετιστες δεν ειναι καποια ομαδα η φυλη.Ειναι αυτονομοι ανθρωποι που ο καθενας καβαλαει για το δικο του λογο.Αν εβλεπες καποιον μαυρομαλλη να πεταει σκουπιδια θα ελεγες οτι ντροπιαζει τους μελαχρινους?Γενικοτερα,ο καθε ανθρωπος εκπροσωπει τον εαυτο του.Αν εγω εχω μια ηλιθια σταση ζωης,δεν ντροπιαζω ουτε τους ελληνες,ουτε τους 21χρονους,ουτε τους κατοικους Αθηνων.Ντροπιαζω τον εαυτο μου. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον Xrated 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Πάει, το ξεκαθαρίσαμε αυτό. :D Οχι ,εσυ το ξεκαθαρισες ,δεν συμφωνησαμε ολοι Δεν χρησιμοποιουμε ολοι τα μηχανακια μας καθε μερα ,για τον ιδιο σκοπο ,δεν κανουμε ολοι τις ιδιες διαδρομες και δεν μενουμε ολοι στο ιδιο σημειο Δεν θα κατσω να σας δωσω στιγμα που μενω ,ουτε να σας δειξω τους δρομους που κινουμαι κατα 90% ,ουτε να βαλω στο ημερολογιο ποσες μερες την βδομαδα κυκλοφορω το μηχανακι μου Οποιος θελει να νομιζει το αντιθετο ειναι δικαιωμα του Απλα οταν εισαι απολυτος και καθετος αφηνεις μερικες περιπτωσεις απεξω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Χρησιμοποιουνται κλισε με το κιλο για να καλυφτουν τα ακαλυφτα ! Για μια ακομη φορα για να βρασει το δικο μας καλαμποκι ριχνουμε μεσα στο καζανι ολο το ψυγειο ! Αφου υπαρχει θορυβος τοτε ας κανω και εγω λιγο παραπανω σιγα την διαφορα ! Αφου σκωτονουν παιδακια στο ιραν .. ας σκοτωσω και εγω του γειτονα γιατι με ενοχλουν ! Ρε φιλε η μηχανη σου εχει και χαμηλες στροφες ΚΑΙ ταπα ! Το παιδι του γειτονα δεν παιρνει ταπα ! Αν κοπεις μια φορα πονας .. αν κοβεις ολη μερα το χερι σου πονας το ιδιο ? Ποσο παιδιαστικη λογικη ειναι αυτη? Εφοσον γινεται χαμος απο θορυβο ας κανουμε κιαλλον ? Και φυσικα εκει που τελειωνουν τα επειχηρηματα αρχιζει το "καλαμπουρι" τυπου ... ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ! Οχι δεν θα σταυρωθει κανεις , αν και το να σε τσιμπησει ενα μπλοκο πολυ θα το χαρω ( δεν ειπα οτι θα συμβει στην ελλαδα ζω .. ) ομως επειδη ακριβως δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο καταλαβετε οτι αυτα τα "ενοχλω μονο τον πρωτο οροφο" ειναι τραγικες βλακιες ! 1ον δεν ισχυει και 2ον και να ισχυε , αυτος που μενει στον πρωτο να παει να πνιγει ? Η να παει στα βουνα οπως λετε για να εχει υσιχια ... μαλιστα . Πραγματικα θα ηθελα να ειχα γειτονα ΕΝΑΝ απο αυτους που τα λενε αυτα και να το ηξερα ... να δω ποσο ψυχραιμος θα ηταν οταν δοκιμαζα το καινουργιο ηχειο μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την ωρα που κοιματε ! Γιατι ? Δεν το αγορασα ? Δεν εχω δικαιωμα να το χαρω ? Για την ακριβεια ειναι της αδερφης μου το ηχειο οποτε οταν το ακουω στην αδερφη μου το χαμηλωνω και φευγω ρελαντι , Εδω ομως σπιτι μου μακρια απο την γειτονια της αδερφης μου το βαζω οσο παει ! ΤΟΣΟ σοβαρα ειναι αυτα που λετε ! Συνεχιστε τουλαχιστον φτασαμε τις 13 σελιδες απο χαζομαρες ας τις χιλιασουμε ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Λυπαμαι που απαντησα σ αυτο το θεμα. Περιμενα να μην παρεξηγηθω, κι ομως μεχρι και ντροπη σου ακουσα να μου λενε. Τελος απο μενα, να τα χαιρεστε τα μηχανακια, τι να πω. Ειμαι λαθος συμφωνα με την κριση του φορουμ. Δεν τα λεω ουτε με νευρο ουτε με τιποτα, απλα περιμενα αλλες απαντησεις, αλλη αντιμετωπιση, τελος παντων.. Καλη συνεχεια σ αυτο το θεμα. Φιλικα παντα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Δυστυχώς τότε η μόνη λύση που σου απομένει είναι να τον πυροβολήσεις! Πλάκα κάνω έ? χμμμ... ξεκινάει και η περίοδος κυνηγιού! :hunter: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Τωρα οσον αφορα τον εργατη και το μωρο να ξερεις οτι το σπιτι μου ειναι πανω στη βουτα,και καθε μερα ακουω τα θορυβωδη οχηματα που περνανε.Ποτε μα ποτε δεν εχω ξυπνησει απο τετοιο ηχο και δε νομιζω να ξυπναει και κανεις.Ειναι τετοια η ποιοτητα του ηχου που το μυαλο αντιλαμβανεται οτι δεν χρειαζεται να σε ξυπνησει. Μάλιστα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω΄έχω να πω ένα τελευταίο γιατί φυσικά ο καθένας έχει την άποψη του και δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ειδικά σε τέτοια θέματα που άπτωνται της αντίληψης που έχει ο καθένας μας για το λογικό και το ανεκτό. Μπορεί κάποιος να μένει στο κέντρο πάνω στην Αλεξάνδρας και να ακούει όλη μέρα φασαρία τρελή και ο άλλος να μένει στο χωρίο του στο βουνό επάνω και να ξυπναει με τον κόκκορα. Εκεί που υπάρχει δυσκολία απ ότι φαίνεται είναι να κατανοήσουμε τον άλλον και την διαφορετικότητα του. --Τις ασχήμιες όμως που είμαστε ικανοί να κάνουμε κάθε μέρα ειδικά σε αυτή τη χώρα θα τις λουστούμε στο μέλλον,εμείς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ τα παιδιά μας! ίσως σε άλλη μορφή αλλά θα τις λουστούμε. Θα ζήσουμε σε αυτόν τον βούρκο που φτιάχνουμε. Μπορεί μια ξετάπωτη εξάτμιση να είναι ο πάτος του πηγαδιού αλλά απο κάπου ξεκινάνε όλα. Σήμερα θα πετάξω το σκουπίδι μου έξω απ το παράθυρο και θα πω σιγά μωρέ , παντού σκουπιδαριό είναι Αυριο θα βάλω στη διαπασών το ράδιο, στα φρύδια μου, παντού φασαρία κάνουν Μεθαυριο όμως θα ρθει και το αφεντικό μου και θα μου ρίξει κάνα καντήλι, θα έχει το ύφος του γαμάω, στα φρύδια του αφεντικό είναι ότι θέλει κάνει Παραμεθαυριο θα παω στην εφορία ,θα με κοιτάξουν σαν σκουπίδι, στα τέτοια τους έτσι κάνουν όλοι στο Δημόσιο. Στην τηλεόραση, αυτά τα λαμόγια που βγαίνουν και μας δουλευουν μέσα στη μάπα μας, απο την δικιά μας την φάρα είναι. Σου λένε μέσα στη μαπα σου πως δεν φταίνε τίποτα και κάνουν ότι τους κ@υλώσει γιατί ζούνε σε μια κοινωνία που δεν δίνουν λογαριασμό πουθενά, ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει. Πάντα μας φταίνε οι άλλοι, εμείς δεν φταίμε πουθενά τελικά! Όσα κάνουμε εμείς δεν έχουν αντίκτυπο πουθενά, είμαστε άμοιροι ευθυνών τα καημένα. Δεν λέω πως μια τάπα στην εξάτμιση θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας αλλά ίσως δείξει και στον διπλανό μας οτι δεν το, γράφουμε τλείως στα φρύδια μας. Οτι θα προτιμούσαμε να μην τον ενοχλήσουμε έστω και λίγο. Ας πούμε οτι είναι απλά μια κίνηση καλής θέλησης. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 από τον TC-drift 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οχι ,εσυ το ξεκαθαρισες ,δεν συμφωνησαμε ολοι Δεν χρησιμοποιουμε ολοι τα μηχανακια μας καθε μερα ,για τον ιδιο σκοπο ,δεν κανουμε ολοι τις ιδιες διαδρομες και δεν μενουμε ολοι στο ιδιο σημειο Δεν θα κατσω να σας δωσω στιγμα που μενω ,ουτε να σας δειξω τους δρομους που κινουμαι κατα 90% ,ουτε να βαλω στο ημερολογιο ποσες μερες την βδομαδα κυκλοφορω το μηχανακι μου Οποιος θελει να νομιζει το αντιθετο ειναι δικαιωμα του Απλα οταν εισαι απολυτος και καθετος αφηνεις μερικες περιπτωσεις απεξω άκρη δεν θα βρεις φίλε άστο καλύτερα. θα αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί σε λίγο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 από τον Anubis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Υπάρχει και η περίπτωση να μην τον ενοχλείς! Εμένα δε με έχει ενοχλήσει ποτέ ούτε μουσική ούτε τίποτα βασικά που κάνει θορύβο! Άμα θέλω να κοιμηθώ κοιμάμαι κι ας βαράνε και κανόνια! Μήπως μερικοί άνθρώποι είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και γκρινιάρηδες; Υ.Γ: Δεν έχω ξετάπωτη εξάτμιση γιατί το θεωρώ καγκουριά όπως και να έχει! Υ.Γ2: Μάλλον δε με ενοχλεί η φασαρία απο τη μουσική γιατί συνήθως την κάνω εγώ... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Υπάρχει και η περίπτωση να μην τον ενοχλείς! Εμένα δε με έχει ενοχλήσει ποτέ ούτε μουσική ούτε τίποτα βασικά που κάνει θορύβο! Άμα θέλω να κοιμηθώ κοιμάμαι κι ας βαράνε και κανόνια! Μήπως μερικοί άνθρώποι είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και γκρινιάρηδες; Υ.Γ: Δεν έχω ξετάπωτη εξάτμιση γιατί το θεωρώ καγκουριά όπως και να έχει! Υ.Γ2: Μάλλον δε με ενοχλεί η φασαρία απο τη μουσική γιατί συνήθως την κάνω εγώ... :P Να σου πω την αληθεια και εγω μεχρι τα 22 μου περιπου δεν ξυπναγα ουτε αν με βουλιαζαν μεσα στο νερο και αν χρειαζοταν κοιμομουν σε παγκακι πλατειας στισ 12 το μεσημερι μεσα σε 2 λεπτα ! Ομως αλλαζουμε μεγαλωνουμε .. δεν λεω οτι θα σου συμβει και εσενα μπορει να εισαι 90 και να μην εχεισ προβλημα ακομα .. εγω αλλαξα ! Και μαλιστα επειδη παραδεχομαι τα λαθη μου .. απο τα 16 μεχρι τα 22 οι γειτονες μου θελαν να με σκοτωσουν για την μουσικη ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Να σου πω την αληθεια και εγω μεχρι τα 22 μου περιπου δεν ξυπναγα ουτε αν με βουλιαζαν μεσα στο νερο και αν χρειαζοταν κοιμομουν σε παγκακι πλατειας στισ 12 το μεσημερι μεσα σε 2 λεπτα ! Ομως αλλαζουμε μεγαλωνουμε .. δεν λεω οτι θα σου συμβει και εσενα μπορει να εισαι 90 και να μην εχεισ προβλημα ακομα .. εγω αλλαξα ! Και μαλιστα επειδη παραδεχομαι τα λαθη μου .. απο τα 16 μεχρι τα 22 οι γειτονες μου θελαν να με σκοτωσουν για την μουσικη ... Υποθέτο οτι θα το μάθουμε σε 5 χρόνια! ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Συζηταμε εδω και 13 σελιδες το αυτονοητο.... Θεωρω οτι πρεπει να ικανοποιουνται 2 συνθήκες για να χαρακτηρισουμε καποιον ως απαραδεκτο: α)ξεταπωτες εξατμισεις και β)κακη νοοτροπια και διαθεση να προκαλεσει/ενοχλησει. Μπορεις να εχεις τις ταπες στο μηχανακι αλλα να εισαι ο ΠΑΝ-ηλιθιος και να μαρσαρεις, να κοφτιαζεις κλπ κλπ κλπ σε καθε ευκαιρια. (εχετε ακουσει ολοι πώς ουρλιαζει ενα ss στους κοφτες με μαμα εξατμισεις???? ακουγεται χειροτερο απο tdm ξεταπωτο) Εκει, οταν το κανεις σε κατοικημενη περιοχη επιτηδες, εισαι απλα ελεινος. Μπορει να εχεις βγαλει τις ταπες και να μαρσαρεις/κοφτιαζεις σε καθε ευκαιρια για το πουλ-μουρ. Σορρυ, αλλα κατι τετοιοι θελουν κρεμασμα γιατι δεν εχουν μαθει ουτε τα στοιχειωδη περι σεβασμου. Μπορει να εχεις βγαλει τις ταπες και να κινεισαι οσο το δυνατον πιο διακριτικα, με σεβασμο στους αλλους. Εναν τετοιο (σαν τον γιωργογκε πχ που τον ξερω κιολας) δεν μπορω να τον ενταξω σε καμια περιπτωση σε μια απο τις δυο παραπανω κατηγοριες. Οκ, ναι ειναι ενα κλικ πιο ενοχλητικος ο ηχος απο οτι με τις ταπες, αλλα αν δεν μου σπαει τα @@ επιτηδες, δε με ενοχλει. :ok: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Mετά, σκέφτομαι... μια ξετάπωτη εξάτμιση, για να μην κάνει εκκωφαντικό θόρυβο, δεν πρέπει ο κινητήρας να ξεπερνάει τις 3000σαλ σε καμιά αλλαγή ταχύτητας. (Είπα... εκκωφαντικό... όχι ότι στις 3 δεν κάνει θόρυβο!) Και πιο μετά σκέφτομαι... πόσοι από εμάς οδηγούμε καθημερινά τις μοτοσυκλέτες μας σχεδόν στο ρελαντί? Έλα μου ντε! Αν πω κανένας μας, θα είναι πολύ μεγάλο ψέμα ή πολύ μεγάλη αλήθεια? Όταν έχεις ξετάπωτη εξάτμιση, θες δεν θες, θα κάνεις θόρυβο. Όταν βάλεις ξετάπωτη εξάτμιση το κάνεις από επιλογή, ξέροντας ότι θα ενοχλήσεις θες δεν θες. Οχι ,εσυ το ξεκαθαρισες ,δεν συμφωνησαμε ολοι Δεν χρησιμοποιουμε ολοι τα μηχανακια μας καθε μερα ,για τον ιδιο σκοπο ,δεν κανουμε ολοι τις ιδιες διαδρομες και δεν μενουμε ολοι στο ιδιο σημειο Απλα οταν εισαι απολυτος και καθετος αφηνεις μερικες περιπτωσεις απεξω Ρε Γιώργο... ποια η διαφορά αν κινείς το μηχανάκι σου Τρίτη και Σάββατο ή κάθε μέρα? Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ΟΤΑΝ το κινείς, θορυβείς θες δεν θες και ούτε μπορείς να είσαι μόνιμα σε λεωφόρους. Δεν γίνεται αυτό! Εκτός πια κι αν πας όπου πας σχεδόν με ρελαντί. Αν είναι έτσι πάω πάσο. Πάντως τα παραπάνω που λέω, δεν μου τα σχολίασες. Στις 3000σαλ το μηχανάκι σου δεν μπουμπουνίζει? (που 3000σαλ τις πιάνεις πριν ακόμα ανοίξεις το γκάζι δηλαδή!) Εγώ δεν στη λέω για την επιλογή σου, αλλά κουβεντιάζουμε κάποιες αλήθειες κι οι αλήθειες δεν μπορούν να αλλάξουν. Ξετάπωτη εξάτμιση = θόρυβος ακόμα και από τις χαμηλές στροφές! Με λίγα λόγια, εσύ στις 3000σαλ κάνεις το θόρυβο που κάνει μια άλλη μοτοσυκλέτα όταν πάει με τις τριπλάσιες στροφές! Δεν στέκει αυτό που λέω? (ακριβώς ΑΥΤΟ που λέω όμως) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Ο ψηλος εχει ενα δικιο... εγω οταν παω δουλεια πρωι ντρεπομαι που ξυπναω την μιση γειτονια για 20 δευτερολεπτα ρελαντι (γιατι την ζεσταινω εν κινηση)... ...φετος τον χειμωνα σκεφτομαι να ξαναβαλω μαμα εξατμιση μιας κ ο θορυβος εχει κουρασει ακομα κ εμενα. (τελικα λες οντως να γερασα?) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrated 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Μάλιστα! Γιατι διαφωνεις φιλε μου?Ξυπνας απο την τηλεοραση αν την αφησεις και κοιμηθεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε Γιώργο... ποια η διαφορά αν κινείς το μηχανάκι σου Τρίτη και Σάββατο ή κάθε μέρα? Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ΟΤΑΝ το κινείς, θορυβείς θες δεν θες και ούτε μπορείς να είσαι μόνιμα σε λεωφόρους. Δεν γίνεται αυτό! Εκτός πια κι αν πας όπου πας σχεδόν με ρελαντί. Αν είναι έτσι πάω πάσο. Πάντως τα παραπάνω που λέω, δεν μου τα σχολίασες. Στις 3000σαλ το μηχανάκι σου δεν μπουμπουνίζει? (που 3000σαλ τις πιάνεις πριν ακόμα ανοίξεις το γκάζι δηλαδή!) Εγώ δεν στη λέω για την επιλογή σου, αλλά κουβεντιάζουμε κάποιες αλήθειες κι οι αλήθειες δεν μπορούν να αλλάξουν. Ξετάπωτη εξάτμιση = θόρυβος ακόμα και από τις χαμηλές στροφές! Με λίγα λόγια, εσύ στις 3000σαλ κάνεις το θόρυβο που κάνει μια άλλη μοτοσυκλέτα όταν πάει με τις τριπλάσιες στροφές! Δεν στέκει αυτό που λέω? (ακριβώς ΑΥΤΟ που λέω όμως) Ελα βαριεμαι πλεον ,τα εχω πει 50 φορες ,φτανει ,οταν βρεθουμε απο κοντα τα λεμε καλυτερα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 από τον Gee Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Τα συμπερασματα του τοπικ. Ξεταπωτος ηχορυπαινεις αντιβαινωντας τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη αποτελωντας παραδειγμα προς αποφυγην Ξεταπωτος και τουρμπισμενος ηχορυπαινεις αντιβαινωντας τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη ,αποτελεις ομως ζηλευτο παραδειγμα προς μιμηση ιδιως αν εισαι μπρατσωμενος. Τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη ανθιζουν καλυτερα με λιγοτερη υποκρισια και λιγοτερο γλυψιμο σε μπρατσωμενους θορυβοποιους. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες