streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Τα συμπερασματα του τοπικ. Ξεταπωτος ηχορυπαινεις αντιβαινωντας τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη αποτελωντας παραδειγμα προς αποφυγην Ξεταπωτος και τουρμπισμενος ηχορυπαινεις αντιβαινωντας τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη ,αποτελεις ομως ζηλευτο παραδειγμα προς μιμηση ιδιως αν εισαι μπρατσωμενος. Τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη ανθιζουν καλυτερα με λιγοτερη υποκρισια και λιγοτερο γλυψιμο σε μπρατσωμενους θορυβοποιους. + ΑΠΕΙΡΟ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 SCRIPTA MANENT 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Τα συμπερασματα του τοπικ. Ξεταπωτος ηχορυπαινεις αντιβαινωντας τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη αποτελωντας παραδειγμα προς αποφυγην Ξεταπωτος και τουρμπισμενος ηχορυπαινεις αντιβαινωντας τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη ,αποτελεις ομως ζηλευτο παραδειγμα προς μιμηση ιδιως αν εισαι μπρατσωμενος. Τα μοτοσυκλετιστικα ιδεωδη ανθιζουν καλυτερα με λιγοτερη υποκρισια και λιγοτερο γλυψιμο σε μπρατσωμενους θορυβοποιους. Μπηχτή :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Eσενα και τον mathosala εννουσα γιατι εχετε πεσει σε αντιφασεις,σχετικα με αλλα θεματα που εχουν ανοιχθει στο παρελθον. Εγω συμφωνω με οσους λενε οτι δεν παιζει ρολο αν ειναι ξεταπωτη ή οχι αλλα ποιος οδηγαει το μηχανακι και αν σεβεται τους γυρω του. Ουτε μια φορα δεν εχω γκαζωσει στη γειτονια μου γιατι ξερω πως η ξεταπωτη ενοχλει (σα διαολος κανει αν το ανοιξεις το ρημαδι αλλα ελεγε street legal οταν την διαλεξα ).Προχθες βεβαια εκανα μια μαλακιουλα αλλαξα τα λαδακια μου μεσημερι και πανω στην πληρωση του καινουριου λαδιου το αφησα να δουλεψει κανα διλεπτο για να δω τη σταθμη του και εφαγα δικαιως παρατηρηση απο τους γειτονες. YΓ. Παρεμπιπτοντως χρονια πολλα ALX μολις ειδα οτι εχεις γενεθλια. Παρατηρησα πως πολλοι γραφετε.. "στην γειτονια μου, στο στενο μου, στο δρομο μου..." Ειναι ευνοητο οτι εκει δεν τους παιρνει τους θορυβοποιους . Τις μαγκιες τις κανουν μακρυα. Εχετε δει χουλιγκανους πως ειναι σπιτι τους.?? Αρσακιαδες.... Σκοπος δεν ειναι να σεβεσαι μονο την οικογενεια σου η τους γειτονες σου, αλλα και αυτους που δεν γνωριζεις, και επομενως δεν θα ντραπεις επειδη δεν θα τους ξαναδεις. Αλλοι παλι παιζουν φραστικα με μαρκες, db , ωρες κλπ κλπ. Το πρωτο ποστ ηταν σαφες και ΟΛΟΙ καταλαβαινουν ποιους φωτογραφιζει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Πραγματικα καθησα κ διαβασα κ τισ 14 σελιδες κ να σας πω κατι δεν μ αγγιξατε λυπαμε καθολου ομως ναι εχω παπια (astrea supra)με aftermarket εξατμιση ξεταποτη και ναι κανω θορυβο ... ε και? με λες καγκουρα? δεν με ενδιαφερει με λεει μαλακα η γειτονια παλι δεν με ενδιαφερει αφου σας καει τοσο πολυ τι θα πουν οι αλοι για σας μαλον μεγαλωσατε πολυ κ σας πιασαν τα υπαρξιακα σας υ.γ. ειμαι 17 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Πραγματικα καθησα κ διαβασα κ τισ 14 σελιδες κ να σας πω κατι δεν μ αγγιξατε λυπαμε καθολου ομως ναι εχω παπια (astrea supra)με aftermarket εξατμιση ξεταποτη και ναι κανω θορυβο ... ε και? με λες καγκουρα? δεν με ενδιαφερει με λεει μαλακα η γειτονια παλι δεν με ενδιαφερει αφου σας καει τοσο πολυ τι θα πουν οι αλοι για σας μαλον μεγαλωσατε πολυ κ σας πιασαν τα υπαρξιακα σας υ.γ. ειμαι 17 Γιατί ρε αγόρι? Εμένα θα με πείραζε να με φώναζε μια ολόκληρη γειτονιά μαλάκα και κάθε φορά που περνάς να λένε: "να...περνάει ο μαλάκας πάλι" (τώρα θα μου πεις, σιγά την μεγάλη γειτονιά ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Πραγματικα καθησα κ διαβασα κ τισ 14 σελιδες κ να σας πω κατι δεν μ αγγιξατε λυπαμε καθολου ομως ναι εχω παπια (astrea supra)με aftermarket εξατμιση ξεταποτη και ναι κανω θορυβο ... ε και? με λες καγκουρα? δεν με ενδιαφερει με λεει μαλακα η γειτονια παλι δεν με ενδιαφερει αφου σας καει τοσο πολυ τι θα πουν οι αλοι για σας μαλον μεγαλωσατε πολυ κ σας πιασαν τα υπαρξιακα σας υ.γ. ειμαι 17 Μα δεν περιμενε κανεις να αλλαξει μυαλα σε ατομα σαν εσενα ! Χεστηκα αν εισαι καγκουρας βαψε και το μαλι σου μπλε να τραβας τα βλεματα ! Εμενα μην ξυπνας με νοιαζει οχι τι θα σε πουν οι αλλοι ! ΥΓ επειδη εισαι 17 δικαιολογο οτι δεν εχεις μυαλο .. και διστυχως δεν εχεις ατομα γυρο σου να σου βαλουν ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Μα δεν περιμενε κανεις να αλλαξει μυαλα σε ατομα σαν εσενα ! Χεστηκα αν εισαι καγκουρας βαψε και το μαλι σου μπλε να τραβας τα βλεματα ! Εμενα μην ξυπνας με νοιαζει οχι τι θα σε πουν οι αλλοι ! ΥΓ επειδη εισαι 17 δικαιολογο οτι δεν εχεις μυαλο .. και διστυχως δεν εχεις ατομα γυρο σου να σου βαλουν ! δεν εχω μυαλο επειδη εχω εξατμιση που κανει θορυβο .. ετσι κρινεις ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 δεν εχω μυαλο επειδη εχω εξατμιση που κανει θορυβο .. ετσι κρινεις ? Δεν εχεις μυαλο γιατι το στυλακι της απαντησης σου ειναι σας γραφω ολους εκει που ξερετε ! Δεν με αγγιξατε ? Δεν εισαι το κεντρο του κοσμου .. Δεν εχεις καταλαβει 14 σελιδες μετα .. οτι δεν ειναι μονο θεμα καγκουριας η πρωσοπικης χαρας ... ειναι κατι που επιρεαζει ολους ! Αν μου ελεγες .. χεστηκα για ολους γουσταρω να κανω θορυβο θα ησουν παλι ανοριμος κατα την γνωμη μου αλλα τουλαχιστον θα καταλαβαινες το θεμα! Αλλαζεις κλαση ανοριμοτητας ! Τωρα νομιζεις οτι το ζορι μου ειναι να μην εισαι καγκουρας .. Λυπαμε φιλε μου αλλα εισαι λαθος ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Δεν εχεις μυαλο γιατι το στυλακι της απαντησης σου ειναι σας γραφω ολους εκει που ξερετε ! Δεν με αγγιξατε ? Δεν εισαι το κεντρο του κοσμου .. Δεν εχεις καταλαβει 14 σελιδες μετα .. οτι δεν ειναι μονο θεμα καγκουριας η πρωσοπικης χαρας ... ειναι κατι που επιρεαζει ολους ! Αν μου ελεγες .. χεστηκα για ολους γουσταρω να κανω θορυβο θα ησουν παλι ανοριμος κατα την γνωμη μου αλλα τουλαχιστον θα καταλαβαινες το θεμα! Αλλαζεις κλαση ανοριμοτητας ! Τωρα νομιζεις οτι το ζορι μου ειναι να μην εισαι καγκουρας .. Λυπαμε φιλε μου αλλα εισαι λαθος ! ναι φιλε αλλα αλου θελω ν δωσεις βαση κρινεται διχως να ξερετε με θεματα που περισευουν γιατι παντα υπαρχει η γνωμη του καθενος κ επομενως αντιμαχιες...ωρεα παμε παρακατω ειμ 17 ωρεα ειμ ανωριμος εχεις δικιο ειναι και το παλικαρι με το ducati κ τ τουονο γιατι κ αυτοι κανουν θορυβο κανεις δεν τους ειπε ανωριμους... απλα ισως σκεφτεις οτι κατι τετιες απαντησεις σαν τις δικες σου αποθαρυνουν καπια νεα παιδια (οπως εγω) να συνεχισουν εδω και ν χασουν πολυτιμες πληροφοριες ... ενω πολυ απλα μπορεις να κατσεις ν ακουσεις και τις αποψεις μικροτερων και σαν μεγαλυτερος με επειχηρηματα να μου αποδειξεις οτι αυτο κ αυτο δεν ειναι σωστο κ να με βαλεις στη σκεψη να το αλλαξω... αλλα που πιος ακουει πλεον ? :) :) φιλικα παντα και με διαθεση για συζητηση :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Γιατί ρε αγόρι? Εμένα θα με πείραζε να με φώναζε μια ολόκληρη γειτονιά μαλάκα και κάθε φορά που περνάς να λένε: "να...περνάει ο μαλάκας πάλι" (τώρα θα μου πεις, σιγά την μεγάλη γειτονιά ) ενα αυτο σιγα τωρα :tease: και εαν αν κατι σου αρεσει τοσο πολυ τ αγαπας ετσι οπως ειναι....τα λογια περισευουν ποσο μαλον τον γειτονων :blow: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 ναι φιλε αλλα αλου θελω ν δωσεις βαση κρινεται διχως να ξερετε με θεματα που περισευουν γιατι παντα υπαρχει η γνωμη του καθενος κ επομενως αντιμαχιες...ωρεα παμε παρακατω ειμ 17 ωρεα ειμ ανωριμος εχεις δικιο ειναι και το παλικαρι με το ducati κ τ τουονο γιατι κ αυτοι κανουν θορυβο κανεις δεν τους ειπε ανωριμους... απλα ισως σκεφτεις οτι κατι τετιες απαντησεις σαν τις δικες σου αποθαρυνουν καπια νεα παιδια (οπως εγω) να συνεχισουν εδω και ν χασουν πολυτιμες πληροφοριες ... ενω πολυ απλα μπορεις να κατσεις ν ακουσεις και τις αποψεις μικροτερων και σαν μεγαλυτερος με επειχηρηματα να μου αποδειξεις οτι αυτο κ αυτο δεν ειναι σωστο κ να με βαλεις στη σκεψη να το αλλαξω... αλλα που πιος ακουει πλεον ? :) :) φιλικα παντα και με διαθεση για συζητηση :) Εχει καμια σχεση αυτη σου η απαντηση με την πρωτη σου ? Τωρα μιλας συγκροτημενα και με αποψη ! Σωστη λαθος δεν εχει σημασια ... ειναι μια αποψη και φυσικα ακουγεται ! Αυτο που ειπες την πρωτη φορα ηταν σαν να περιμενες καποιον να σου πει οτι εισαι ανοριμος ! Δεν σε ειπα ανοριμο για τις εξατμησεις αλλα για την απαντηση ! O Gee για μενα μιλαει πολη ηρεμα και σωστα ! Δεν θυμαμε ποιος αλλος ειπε για ξεταπωτες ομως δεν στηριζω την απαντηση μου στο αν εισαι ξεταπωτος η ταπωμενος ! Εγω δεχομε οτι μπορει να μενεις μεσα σε πιστα .. να μπαινεις να κανεις θορυβο και να βγαινεις ... μαγκια σου ! Δεν ενοχλεις κανεναν .. Ομως απο την στιγμη που αποφασιζεις να κυκλοφορεις σε δημοσιους δρομους , πρεπει να δεχτεις οτι ενοχλεις εστω και εναν (αν οχι 100-200-300000 ) ανθρωπο ! Απο κει και περα ... υπαρχουν δυο δρομοι ... 1) Δεν με νοιαζει ας παει στα βουνα να μεινει που ειπαν παραπανω ... 2)Ναι το ξερω , νταξ δεν ειναι και η καλυτερη μου αλλα δεν βαζω ταπες για να κοιματε ο αλλος ησυχα ! Κατ εμε και οι δυο αποψεις δεκτες ειναι γιαυτο αλλωστε λεμε οτι εχουμε δημοκρατια ... Αλλο δεκτες αλλο σωστες ! Τις δεχομαι και τις κρινω με την προσοπικη ΙΣΩΣ και λανθασμενη μου κριση .. Τωρα πιστευω μηλαμε λιγο ποιο ηρεμα και με διαθεση για συζητηση και οι δυο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Μολις γυρισα απο βραδυνη βολτα με το μηχανακι. Ειναι ξεταπωτο. Και παρατηρησα τα εξης. Αυτες τις ωρες που οι δρομοι ειναι αδειοι εχω την εντυπωση πως δεν ενοχλω. Βαζω μια εκτη, πιανω τα 40 και ρολαρω. Κανεις δε με κοιταξε στο δρομο, ουτε πεζος, ουτε τογιοτας... Εεε.. Αυτοκινητηστης... Νιωθω ασχημα ομως οταν 1) περναω απο πιο στενους δρομους, με ψηλα κτηρια. Ειδικα μεσημερια. Ειχα συνηθισει με το παπακι που ηταν αθορυβο και αυτος ο αντιλαλος νομιζω οτι ακουγεται παρα πολυ. Ετσι τους αποφευγω τετοιους δρομους. 2) Νιωθω επισης ασχημα οταν περναω διπλα σε καροτσακια με μωρα στο δρομο. Σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως κλεινω τελειως το γκαζι ή ταβαω το συμπλεκτη. Νομιζω πως θα τρομαξω το παιδακι. 3) Το μηχανακι το βαζω μπροστα καποια μετρα μακρια απο την εισοδο, που ειναι ανοιχτος ο χωρος, ομοιως και οταν ερχομαι. 4) Στο ταξιδι με τον Τασο (GR_tts), τα αφτια μου ειχαν βουλωσει. (μπορει να ηταν ασχετο και να ηταν απο τον αερα του κρανους :P) 5) Το χειροτερο το επαθα σε φιλικο σπιτι, οταν παρκαρα το μηχανακι στην πυλωτη. Κατεβηκε η διαχειριστρια και μου εκανε παραπονα. Ειχα ξυπνησει ενα παιδακι που εμενε στον 1ο. Μετα απο αυτο οσες φορες παω, το μηχανακι το σβηνω πριν μπω καν στο δρομο εκεινο, γιατι εχει κατηφορα. Μπαινει και βγαινει απο την πυλωτη με τα χερια. Απο την αλλη. 1) Χαμηλα εχω πολυ καλυτερη αποκριση στο γκαζι (εκει οπου κινουμαι την περισσοτερη ωρα). 2) Γινομαι περισσοτερο αντιληπτος στο δρομο, ειδικα οταν εχει πολυ κινηση και βρισκομαι σε "επικινδυνη" θεση (αναμεσα σε αυτοκινητα). 3) Υπαρχουν στιγμες, ειδικα στο βουνο, που αφοβα μπορω να το ανοιξω και γουσταρω να ακουω τον ηχο. Συμφωνω με αυτο που ειπαν πολυ πριν απο εμενα. Η ξεταπωτη, αυτη καθε αυτη εξατμιση, δε σε υποβαθμιζει. Την ταπα δε νομιζω να τη βαλω. Μενω σχετικα κεντρο και οι δρομοι που κινουμαι ειναι κεντρικοι. Οταν κανω βολτα ειτε θα παω στο βουνο, ειτε σε επαρχειακο δρομο (παλι σε βουνο, αλλα ασφαλτο). Με καποιες παραχωρισεις απο μερους μου, δε νομιζω να ενοχλω περισσοτερο απο οτι ενοχλουσα με το παπακι. Νομιζω πως καταλαβαινω και τον Keinken. Θεωρω οτι ο ηχος αυτος που βγαζει ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα που εχει αυτο το μηχανακι. Μαθαινεις να ζεις με αυτο με τα καλα του και με τα ασχημα (οι παραχωρισεις που κανεις για να μην ενοχλεις τους αλλους). Νομιζω κατι τετοιο εννουσε και οχι οτι τους γραφει στα φρυδια του ολους. Να ομολογισω πως δεν ειμαι 100% αγιος, γιατι υπαρχουν φορες που θα κανω καγκουριες, ακομα και μεσα στην πολη. Τις οποιες τις εκανα με το ποδηλατο, με το παπακι, με το πατινι, με, με, με... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Πραγματικα καθησα κ διαβασα κ τισ 14 σελιδες κ να σας πω κατι δεν μ αγγιξατε λυπαμε καθολου ομως ναι εχω παπια (astrea supra)με aftermarket εξατμιση ξεταποτη και ναι κανω θορυβο ... ε και? με λες καγκουρα? δεν με ενδιαφερει με λεει μαλακα η γειτονια παλι δεν με ενδιαφερει αφου σας καει τοσο πολυ τι θα πουν οι αλοι για σας μαλον μεγαλωσατε πολυ κ σας πιασαν τα υπαρξιακα σας υ.γ. ειμαι 17 Ρε αδερφέ, ξέρεις είχαμε μια φαγούρα άμα σε αγγίξαμε τώρα δεν θα κοιμηθούμε.. Είσαι 17 χρονών, οδηγάς παπάκι Supra(100αρι δηλαδή) ΠΑΡΑΝΟΜΑ γιατί δεν έχεις δίπλωμα για 100αρι στα 17. Του έχεις κοτσάρει και τη σωλήνα πίσω να κάνεις βαβούρα και νομίζεις ξαφνικα οτι έγινες κάποιος??? Κοίτα να κάνεις κάτι δημιουργικό με την ζωή σου και να κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των άλλων με την αξία σου και όχι απλά να σε δείχνουν με το δάχτυλο και να λένε, ορίστε το βλαμμένο που περνάει νυχτιάτικα με το μπρίκι του και μας ξυπνάει.. Και καλά είναι να το αφήσεις το παπάκι όσο ακόμα είσαι παρανομος μην κάνεις και κάνα ατύχημα και βρεθείς και μπλεγμένος. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Ρε αδερφέ, ξέρεις είχαμε μια φαγούρα άμα σε αγγίξαμε τώρα δεν θα κοιμηθούμε.. Είσαι 17 χρονών, οδηγάς παπάκι Supra(100αρι δηλαδή) ΠΑΡΑΝΟΜΑ γιατί δεν έχεις δίπλωμα για 100αρι στα 17. Του έχεις κοτσάρει και τη σωλήνα πίσω να κάνεις βαβούρα και νομίζεις ξαφνικα οτι έγινες κάποιος??? Κοίτα να κάνεις κάτι δημιουργικό με την ζωή σου και να κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των άλλων με την αξία σου και όχι απλά να σε δείχνουν με το δάχτυλο και να λένε, ορίστε το βλαμμένο που περνάει νυχτιάτικα με το μπρίκι του και μας ξυπνάει.. Και καλά είναι να το αφήσεις το παπάκι όσο ακόμα είσαι παρανομος μην κάνεις και κάνα ατύχημα και βρεθείς και μπλεγμένος. Δεν φταίει αυτός... οι γονείς του φταίνε. Με αυτούς για παράδειγμα περίμενες τίποτα καλύτερο από τον γιόκα τους;; 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 :popcorn: .....εδω πλέον δεν θίγονται ή κρίνοντα προσβάλονται μόνο άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους...αλλα και γονεις....αδερφια ξαδέρφια και του διαόλου το κέρατο...... Και στην τελκη αιντε....φτανει...ολοι οι καθωσπρέπισμοι εδω μέσα!!!!Γεμισαμε ΙΕΡΟΚύρικες του μοτοσυκλετισμου!!!!!!Καλύτερα λοιπον να :lock: το θέμα για να μην ξεφυγουμε και αλλο 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 :popcorn: .....εδω πλέον δεν θίγονται ή κρίνοντα προσβάλονται μόνο άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους...αλλα και γονεις....αδερφια ξαδέρφια και του διαόλου το κέρατο...... Και στην τελκη αιντε....φτανει...ολοι οι καθωσπρέπισμοι εδω μέσα!!!!Γεμισαμε ΙΕΡΟΚύρικες του μοτοσυκλετισμου!!!!!!Καλύτερα λοιπον να :lock: το θέμα για να μην ξεφυγουμε και αλλο Όταν ένας γονιός αφήνει το παιδί του να οδηγεί ανασφάλιστο και χωρίς δίπλωμα εννοείτε πως θα δεχτεί κριτική! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!! Και δεν είναι καθωσπρεπισμοί, είναι θέμα ουσίας! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 :frusty: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Ο άνθρωπος στην ζωή του περνάει από πολλά στάδια και πολλές φάσεις. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που επιλέγει κανείς θορυβώδη εξάτμιση. Η ακοή είναι και αυτή μια αίσθηση και ο ήχος βοηθάει και ενισχύει αυτό που βιώνουμε όταν οδηγάμε. Σκεφτείτε την διαφορά του να δεις μια περιπέτεια με χαμηλωμένη φωνή ή με surround. Επίσης ψευδαίσθηση καλύτερης απόδοσης και το image του άγριου, του κακού απομεινάρια μιας άλλης εποχής όχι μοτοσυκλετιστών αλλά συμμοριτών που σαφώς γοητεύει κάποιες ηλικίες. Τις ίδιες ηλικίες που θεωρούν μαγκιά να τραβήξεις ένα τατού στο σβέρκο, να σνιφάρεις κάτι, να καταστρέψεις δημόσια περιουσία κλπ ΄Υπάρχουν πολλοί όροι που συνοδεύουν τον "φανατικό" οδηγό ενός δικύκλου. Λέω φανατικό για να εξαιρέσω την πλειοψηφία των οδηγών μηχανής, οι οποίοι απλά την βλέπουν σαν ένα μεταφορικό μέσο για να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους. Μοτοσυκλετιστής είναι αυτός που αγαπάει την μοτοσυκλέτα του και αυτά που αυτή του προσφέρει όπως ελευθερία,αδρεναλίνη,αίσθηση ελέγχου,επαφή με τα στοιχεία της φύσης κλπ. Ο όρος είναι σύγχρονος και περιλαμβάνει μεγάλη δόση πολιτισμού που σημαίνει πχ ότι κάποιος που κάνει όλη μέρα σούζες σε δημόσιο δρόμο και οδηγάει με ξετάπωτη εξάτμιση δεν χαρακτηρίζεται μοτοσυκλετιστής. Ο όρος μηχανόβιος που σημαίνει αυτός που ζει από ή για την μηχανή. Αυτός ο όρος περιλαμβάνει πολύ λιγότερο πολιτισμό και συνήθως και αρκετή δόση "αλητείας". Οι Hell Angels για παράδειγμα δεν ήτανε μοτοσυκλετιστές αλλά μηχανόβιοι κατά μία έννοια. Μηχανόβιος είναι και ο Rossi κατα μία έννοια αλλά αυτός δεν είναι η πλειοψηφία. Δώστε λίγο έμφαση εδώ στον όρο "αλητεία". Αλήτης είναι αυτός που δεν σέβεται την κοινωνία, την ύπαρξη της αλλά και τους κανόνες λειτουργίας της. Το θέμα είναι ότι απλά δεν είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε το αντίκτυπο της πράξης σας και ελπίζω αυτό να οφείλεται απλά στο νεαρό της ηλικίας. Ο γραφών προ 24 ετών είχε και αυτός παπί με σιγαστήρα από σκαραβαίο, ντενέκα κλπ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Πραγματικα καθησα κ διαβασα κ τισ 14 σελιδες κ να σας πω κατι δεν μ αγγιξατε λυπαμε καθολου ομως ναι εχω παπια (astrea supra)με aftermarket εξατμιση ξεταποτη και ναι κανω θορυβο ... ε και? με λες καγκουρα? δεν με ενδιαφερει με λεει μαλακα η γειτονια παλι δεν με ενδιαφερει αφου σας καει τοσο πολυ τι θα πουν οι αλοι για σας μαλον μεγαλωσατε πολυ κ σας πιασαν τα υπαρξιακα σας υ.γ. ειμαι 17 Κανέναν δεν πειραζει οταν τον φωναζουν με τ ονομα του Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Όταν ένας γονιός αφήνει το παιδί του να οδηγεί ανασφάλιστο και χωρίς δίπλωμα εννοείτε πως θα δεχτεί κριτική! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!! Και δεν είναι καθωσπρεπισμοί, είναι θέμα ουσίας! Nαι, αν τον ξερεις, πιασ'τον και μιλα του! Προσπαθησε να του εξηγησεις το λαθος του! Οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο ρε συ, να κραζουμε γονεις θειους παππουδες που δεν γνωριζεις καν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Mιας και πλέον ο καθένας λέει τον πόνο του εδώ μέσα: Συμφωνώ πως είναι η συμπεριφορά, όχι τα απόλυτα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία. Εάν έχεις εξάτμιση που σηκώνει και τον σατανά αλλά σε γειτονιές οδηγείς όσο πιο ήσυχα γίνεται και έρχεσαι/φεύγεις σαν νίντζα είσαι κύριος κατ'εμέ. Εάν έχεις μαμά και κάθεσαι και το πας στα κόκκινα από STOP σε STOP είσαι λίγο κόπανος. Εάν έχεις παπάκι με άφτερ που κάνει 45 λεπτά να περάσει το μπαλκόνι μου κάνοντας σαν υστερική διασταύρωση κουνουπιού με ελέφαντα, παίζει να φας γλάστρα. Δεν πάει ρε φίλε το εργαλείο, όσο και να ακούγεται. Από την άλλη θα ήθελα και λίγη κατανόηση. Πριν βάλω μπροστά το 2τ κοιτάω την γειτονιά, όποιον βλέπω έξω του κάνω νόημα πως θα παιχτεί λίγη φασαρία τώρα κ.ο.κ. 1-2 φορές το εξάμηνο που κάτι θέλει φτιάξιμο και άκουσμα του κινητήρα, πιστεύω πως δικαιούμαι μια μικρή επιείκια σε ώρες μη κοινής ησυχίας. Ναι ρε μπαρμπα μήτσο σε ξύπνησα και ντρέπομαι αλλά 1 στο άπειρο το κάνω, τι να γίνει τώρα να φορτώσω trailer να βγω από το λεκανοπέδιο ? :/ Πιστεύω πως μπορούμε να δείχνουμε σεβασμό ακόμα και όταν ξεπερνάμε τα όρια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Όταν ένας γονιός αφήνει το παιδί του να οδηγεί ανασφάλιστο και χωρίς δίπλωμα εννοείτε πως θα δεχτεί κριτική! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!! Και δεν είναι καθωσπρεπισμοί, είναι θέμα ουσίας! ξεκινα την κριτικη απο αυτον και τους γονεις του η τα παραδειγματα που δινει στα παιδια του Ειναι the best θορυβοποιος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) ε ρε γλεντια........ αρχισαμε ξανα για διπλωματα και ασφαλειες.... α ναι ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΗ σε αυτους που ντροπιαζουν τον μοτοσυκλετισμο επειδη εχουν εξατμισεις χωρις ταπα! Παιδια μην ανησυχειτε θα σας φερνω τσιγαρα... ____ ρε δεν πα να εχεις και ταπα οπως π.χ. εγω,μπορω να κανω θορυβο οσο ενα glx με απλο μπουρι.... στο χερι του καθενος ειναι.... εγω γουσταρω να κατεβενω κατηφορα με τεραστια κληση εχωντας 1η....το μηχανακι ετοιμο να σπασει ειναι αλλα γουσταρωωωωω...παρα πολυ.....αλλα το κανω σε ορες που δεν υπαρχει κοινη ησυχια και μετα ας ερθει μια κωλογρια να μου παραπονεθει αμα θελει....θα παρει μια τεραστια θεση σε καποια πραγματα που ειναι κατω απο τον αφαλο μου... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 από τον Bobakias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Η τριχα γινεται τριχια σε αλλο ενα θεμα!!!....ρε παιδια ελεος!!Στις μερες μας το τελευταιο πραγμα που ενοχλει τον κοσμο ειναι η εξατμιση μου,σου,μας!!!Οκ,ειναι ενοχλητικο,ειναι,ειναι,ειναι συμφωνω σε ολα!....θα πει κατι εκεινη τη στιγμη μετα απο 5λεπτα 8α εχει ξεχαστει!!!ελεοσ πια!!....Λες και θα λεει μετα απο 5-10 χρονια <<θυμασαι εκεινο το απογευμα 5 Μαρτη που περασε ενας καριολης αλητης μηχανοβιος και εκανε θορυβο???>> Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες