CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Γεια σας παιδιά! χθες αγόρασα μια μεταχειρισμένη αλλά γνησία Sebring και είχε και σιγαστήρα! Σήμερα προσπαθήσαμε να το βγάλουμε, αλλά δεν έβγαινε! Οπότε σκέφτομαι..υπάρχει τρόπος να βγει? ή είναι ενσωματωμένος και θα πρέπει να κρατήσω την εξάτμιση έτσι? :/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδιά! χθες αγόρασα μια μεταχειρισμένη αλλά γνησία Sebring και είχε και σιγαστήρα! Σήμερα προσπαθήσαμε να το βγάλουμε, αλλά δεν έβγαινε! Οπότε σκέφτομαι..υπάρχει τρόπος να βγει? ή είναι ενσωματωμένος και θα πρέπει να κρατήσω την εξάτμιση έτσι? :/ Προς το τέλος της εξάτμιση στο πίσω μέρος υπάρχει μια βίδα αλεν συνήθως.Την βγάζεις και τραβάς τον σιγαστήρα έξω.Θα κουφάνεις κόσμο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2011 από τον Anubis 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Προς το τέλος της εξάτμιση στο πίσω μέρος υπάρχει μια βίδα αλεν συνήθως.Την βγάζεις και τραβάς τον σιγαστήρα έξω.Θα κουφάνεις κόσμο. Το ξέρω φίλε μου πως έχει βίδα από πίσω και την βγάλαμε! Αλλά ακόμα το σωληνάκι είναι σφηνωμένο και δεν μπορούμε να το βγάλουμε όσο και να το τραβάμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Το ξέρω φίλε μου πως έχει βίδα από πίσω και την βγάλαμε! Αλλά ακόμα το σωληνάκι είναι σφηνωμένο και δεν μπορούμε να το βγάλουμε όσο και να το τραβάμε! Με ένα μυτοτσίπμιδο ή κάτι προσπάθησε να βγάλεις τον σιγαστήρα.το τραβάς με δύναμη.μπας και έσπασε κανα κομμάτι βίδας μέσα;έχω δει και τέτοιο πράμα σε μουφα sebring.σίγουρα είναι η γνήσια; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Sebring γνησια και με σιγαστηρα πρωτη φορα ακουω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε παιδιά γνήσια είναι! Μου το είπε και ο μηχανικός, αλλά και πάνω στην εξάτμιση έχει χαραγμένους τους κωδικούς και από κάτω γραφεί made in Australia! Προσπαθήσαμε και με το μυτοτσίπμιδο αλλά τίποτα! Μάλλον έκανε πατέντα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και τον κόλλησε :/ Πάντως για έναν παράξενο λόγο, ο ήχος της είναι όπως και οι άλλες Sebring που δεν έχουν σιγαστήρα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2011 από τον CrazyDriver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Βαλε φωτο.εισαι σιγουροσ οτι εχει σιγαστηρα??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Βαλε φωτο.εισαι σιγουροσ οτι εχει σιγαστηρα??????? Ορίστε οι φωτο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Το ότι μια εξάτμιση ΧΩΡΙΣ σιγαστήρα θα ξεκουφαίνει και θα τυραννάει τον κόσμο το έχετε σκεφτεί? Το ότι θα τιμωρείτε (επειδή έτσι γουστάρετε) τον κατάκοπο εργάτη που παλεύει να κοιμηθεί περάνει από το μυαλουδάκι σας? Το ότι θα ξυπνάτε το μωρό που με τόσο κόπο κατάφερε να κοιμήσει μια κατάκοπη μάνα, σας λέει κάτι? Το ότι όλος ο κόσμος που ενοχλείται θα βρίζει ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, δηλ. πέρα από εσάς θα βρίζει και εμένα που ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ τους συνανθρώπους μου ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, σας λέει κάτι? Το ότι κάνετε ζημιά στη μοτοσυκλέτα γενικώς, στρέφοντας με τη συμπεριφορά σας όλη την κοινωνία ΕΝΑΝΤΙΟΝ των μοτοσυκλετών, σας έχει απασχολήσει καθόλου? Μάγκες, θα το πω καθαρά και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Σεβαστείτε το υπέροχο εργαλείο που λέγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Το ότι μια εξάτμιση ΧΩΡΙΣ σιγαστήρα θα ξεκουφαίνει και θα τυραννάει τον κόσμο το έχετε σκεφτεί? Το ότι θα τιμωρείτε (επειδή έτσι γουστάρετε) τον κατάκοπο εργάτη που παλεύει να κοιμηθεί περάνει από το μυαλουδάκι σας? Το ότι θα ξυπνάτε το μωρό που με τόσο κόπο κατάφερε να κοιμήσει μια κατάκοπη μάνα, σας λέει κάτι? Το ότι όλος ο κόσμος που ενοχλείται θα βρίζει ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, δηλ. πέρα από εσάς θα βρίζει και εμένα που ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ τους συνανθρώπους μου ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, σας λέει κάτι? Το ότι κάνετε ζημιά στη μοτοσυκλέτα γενικώς, στρέφοντας με τη συμπεριφορά σας όλη την κοινωνία ΕΝΑΝΤΙΟΝ των μοτοσυκλετών, σας έχει απασχολήσει καθόλου? Μάγκες, θα το πω καθαρά και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Σεβαστείτε το υπέροχο εργαλείο που λέγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. Αχ μ'άρεσε πως τοποθετήθηκες! :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 +1000 στον αιγαιοπλοο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran256 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Το ότι μια εξάτμιση ΧΩΡΙΣ σιγαστήρα θα ξεκουφαίνει και θα τυραννάει τον κόσμο το έχετε σκεφτεί? Το ότι θα τιμωρείτε (επειδή έτσι γουστάρετε) τον κατάκοπο εργάτη που παλεύει να κοιμηθεί περάνει από το μυαλουδάκι σας? Το ότι θα ξυπνάτε το μωρό που με τόσο κόπο κατάφερε να κοιμήσει μια κατάκοπη μάνα, σας λέει κάτι? Το ότι όλος ο κόσμος που ενοχλείται θα βρίζει ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, δηλ. πέρα από εσάς θα βρίζει και εμένα που ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ τους συνανθρώπους μου ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, σας λέει κάτι? Το ότι κάνετε ζημιά στη μοτοσυκλέτα γενικώς, στρέφοντας με τη συμπεριφορά σας όλη την κοινωνία ΕΝΑΝΤΙΟΝ των μοτοσυκλετών, σας έχει απασχολήσει καθόλου? Μάγκες, θα το πω καθαρά και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Σεβαστείτε το υπέροχο εργαλείο που λέγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. Πολύ σωστός κ εγώ μαζί σου +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 btw, αν σε κανει να νομιζεις οτι θα εχεις και ωραιο ηχο, εισαι γελασμενος. Και εγω εχω townmate και ξερω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Το ότι μια εξάτμιση ΧΩΡΙΣ σιγαστήρα θα ξεκουφαίνει και θα τυραννάει τον κόσμο το έχετε σκεφτεί? Το ότι θα τιμωρείτε (επειδή έτσι γουστάρετε) τον κατάκοπο εργάτη που παλεύει να κοιμηθεί περάνει από το μυαλουδάκι σας? Το ότι θα ξυπνάτε το μωρό που με τόσο κόπο κατάφερε να κοιμήσει μια κατάκοπη μάνα, σας λέει κάτι? Το ότι όλος ο κόσμος που ενοχλείται θα βρίζει ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, δηλ. πέρα από εσάς θα βρίζει και εμένα που ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ τους συνανθρώπους μου ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, σας λέει κάτι? Το ότι κάνετε ζημιά στη μοτοσυκλέτα γενικώς, στρέφοντας με τη συμπεριφορά σας όλη την κοινωνία ΕΝΑΝΤΙΟΝ των μοτοσυκλετών, σας έχει απασχολήσει καθόλου? Μάγκες, θα το πω καθαρά και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Σεβαστείτε το υπέροχο εργαλείο που λέγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. Σέβομαι την άποψη σου και συμφωνώ! Εγώ εξάλλου γι’ αυτόν τον λόγο μέχρι τώρα ήμουν με την μανίσια την εξάτμιση! Η εξάτμιση όμως ήταν σε άθλια κατάσταση γι' αυτό και είπα να αγοράσω άλλη! Το γεγονός ότι έψαχνα Sebring και όχι Motosport ήταν επειδή άκουγα πως οι Motosport έκαναν πολύ πιο δυνατό θόρυβο, αλλά και δεν είχαν τόσο καλές επιδόσεις! Άνοιξα αυτό το θέμα διότι απλά ήθελα να ξέρω αν βγαίνει ή όχι ο σιγαστήρας! Δεν σήμαινε πως θα τον είχα συνέχεια βγαλμένο, διότι εκτός από το ότι ενοχλώ τους άλλους θα έχω και πρόβλημα με την αστυνομία! btw, αν σε κανει να νομιζεις οτι θα εχεις και ωραιο ηχο, εισαι γελασμενος. Και εγω εχω townmate και ξερω ;) Εννοείς εάν βγάλω τον σιγαστήρα και μετά δεν θα μ'αρέσει ο ήχος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Η εξατμιση ειναι γνισια.ο σιγαστηρασ δν νομιζω να βγει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Εκτος του οτι θα ειναι δυνατος, Δεν θα ειναι και ωραιος, ακομα εχω townmate, και ακομα δεν μπορω να συνιθησω τον ηχο του. Φορα φορα στο τοσο οταν παω στο περιπτερο, που ειναι 20 μετρα απ το σπιτι και δεν φορεσω κρανος (Πραγμα σπανιο), δεν μπορω να το ακουω, με εκνευριζει ... και εγω το 80 εχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Ρε φίλε πλάκα κάνεις;;; άσε τις αλητείες και βάλε μυαλό! Σκέψου λίγο και τους γύρω σου. Ήμαρτον με όσους του έδωσαν απαντήσεις πως να το κάνει... Ορισμένοι ρε είστε ικανοί να μπει κάποιος με ερώτημα του τύπου: " πως μπορώ να κλέψω γρήγορα και εύκολα την busa του γείτονα χωρίς να χτυπήσει ο συναγιαρμός του;" και να του απαντήσετε! Ντροπή σας και σε σας και σε αυτόν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε φίλε πλάκα κάνεις;;; άσε τις αλητείες και βάλε μυαλό! Σκέψου λίγο και τους γύρω σου. Ήμαρτον με όσους του έδωσαν απαντήσεις πως να το κάνει... Ορισμένοι ρε είστε ικανοί να μπει κάποιος με ερώτημα του τύπου: " πως μπορώ να κλέψω γρήγορα και εύκολα την busa του γείτονα χωρίς να χτυπήσει ο συναγιαρμός του;" και να του απαντήσετε! Ντροπή σας και σε σας και σε αυτόν! Viper δεν είναι σωστό αυτό που λες τώρα.Γιατί να μην του δώσω απάντηση; Υπάρχει κράτος;Υπάρχει αστυνομία;Αν τον πιάσει με την εξάτμιση κλήση αφαίρεση άδειας και ΚΤΕΟ με μανίσια.Αν την ξαναβάλει τα ίδια θα πάθει. Δεν φταίω εγώ και όσοι του δώσαμε απάντηση και δεν έχω λόγο να ντρέπομαι. Δεν πέρασες από κάποιες περιοχές να δεις τι γίνεται.τι νομίζεις ότι δεν συμμερίζομαι αυτά που λες;όταν τα λες με τέτοιο τρόπο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την βάλει από σπάσιμο μόνο και μόνο και δεν είναι ωραία αυτά που γράφεις για αυτούς που δώσανε απαντήσεις.είμαστε φορουμ και δίνουμε πληροφορίες ο ένας στον άλλον αλλιώς δεν θα είμασταν εδώ. αν θέλει ας ρισκάρει. όσο για τα μείων απλά απαράδεκτοι μερικοί. :kaaaala: :kaaaala: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2011 από τον Anubis 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Καλά ρε παιδιά, δεν έθιξα κανέναν! Μια ερώτηση έκανα για να ξέρω τι γίνεται με την εξάτμιση που αγόρασα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Viper δεν είναι σωστό αυτό που λες τώρα.Γιατί να μην του δώσω απάντηση; Υπάρχει κράτος;Υπάρχει αστυνομία;Αν τον πιάσει με την εξάτμιση κλήση αφαίρεση άδειας και ΚΤΕΟ με μανίσια.Αν την ξαναβάλει τα ίδια θα πάθει. Δεν φταίω εγώ και όσοι του δώσαμε απάντηση και δεν έχω λόγο να ντρέπομαι. Δεν πέρασες από κάποιες περιοχές να δεις τι γίνεται.τι νομίζεις ότι δεν συμμερίζομαι αυτά που λες;όταν τα λες με τέτοιο τρόπο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την βάλει από σπάσιμο μόνο και μόνο και δεν είναι ωραία αυτά που γράφεις για αυτούς που δώσανε απαντήσεις.είμαστε φορουμ και δίνουμε πληροφορίες ο ένας στον άλλον αλλιώς δεν θα είμασταν εδώ. αν θέλει ας ρισκάρει. όσο για τα μείων απλά απαράδεκτοι μερικοί. :kaaaala: :kaaaala: Σε κάποια πράγματα στραβά δεν πρέπει να δίνουμε απαντήσεις! Αν μπει κάποιος και ρωτήσει πως μπορεί να παραβιάσει συναγιαρμό θα του απαντήσεις;;; Ρωτάει κάτι το οποίο είναι τελείως αρνητικό και δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό και πρόβλημα. Κράξιμο θέλει όχι απάντηση!!! Καλά ρε παιδιά, δεν έθιξα κανέναν! Μια ερώτηση έκανα για να ξέρω τι γίνεται με την εξάτμιση που αγόρασα! Φίλε μου το ότι θα ενοχλείς από όπου περνάς και θα ξυπνάς κόσμο και θα χαλάς την ηρεμία του το σκέφτηκες καθόλου;; το έλαβες καθόλου υπόψιν;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Το έλαβα και σοβαρά υπόψην μου! Το ότι θέλω να ξέρω εάν βγαίνει ο σιγαστήρας..δεν σημαίνει πως θα κυκλοφορώ χωρίς αυτόν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Σε κάποια πράγματα στραβά δεν πρέπει να δίνουμε απαντήσεις! Αν μπει κάποιος και ρωτήσει πως μπορεί να παραβιάσει συναγιαρμό θα του απαντήσεις;;; Ρωτάει κάτι το οποίο είναι τελείως αρνητικό και δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό και πρόβλημα. Κράξιμο θέλει όχι απάντηση!!! Άλλο παραβίαση συναγερμού και άλλο πως θα βγάλω τον σιγαστήρα από την εξάτμιση.για να τα λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Κράξιμο για ποιόν λόγο;τι θα καταφέρεις με αυτό;το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι τσαμπουκάς και δεύτερο να βάλει την εξάτμιση. Πρέπει να τα εξηγούμε ήρεμα χωρίς εκνευρισμούς και κραξίματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Το έλαβα και σοβαρά υπόψην μου! Το ότι θέλω να ξέρω εάν βγαίνει ο σιγαστήρας..δεν σημαίνει πως θα κυκλοφορώ χωρίς αυτόν! Έγραψες ότι ήδη προσπάθησες να τον βγάλεις. Μας δουλεύεις τώρα;;; γιατί θες να ξέρεις αν βγαίνει και προσπαθείς να τον βγάλεις; για να τον ξαναβάλεις μετά; Λοιπόν, ελπίζω ειλικρινά να μην γίνεις και εσύ ένας από τους αλήτες που δεν σέβονται καθόλου την ηρεμία των υπολοίπων... Να χαίρεσαι το μηχανάκι σου φίλε μου. Να κάνεις τις βόλτες σου και το γούστο σου αλλά με σεβασμό στους υπόλοιπους! Πάντα όρθιος! Άλλο παραβίαση συναγερμού και άλλο πως θα βγάλω τον σιγαστήρα από την εξάτμιση.για να τα λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Κράξιμο για ποιόν λόγο;τι θα καταφέρεις με αυτό;το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι τσαμπουκάς και δεύτερο να βάλει την εξάτμιση. Πρέπει να τα εξηγούμε ήρεμα χωρίς εκνευρισμούς και κραξίματα. Να του εξηγήσουμε για πιο λόγο να μην το κάνει, όχι με ποιον τρόπο γίνεται! Πληροφορίες για τέτοιου είδους θέματα δεν πρέπει να δίνονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyDriver 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Έγραψες ότι ήδη προσπάθησες να τον βγάλεις. Μας δουλεύεις τώρα;;; γιατί θες να ξέρεις αν βγαίνει και προσπαθείς να τον βγάλεις; για να τον ξαναβάλεις μετά; Λοιπόν, ελπίζω ειλικρινά να μην γίνεις και εσύ ένας από τους αλήτες που δεν σέβονται καθόλου την ηρεμία των υπολοίπων... Να χαίρεσαι το μηχανάκι σου φίλε μου. Να κάνεις τις βόλτες σου και το γούστο σου αλλά με σεβασμό στους υπόλοιπους! Πάντα όρθιος! Δεν έχω σκοπό, διότι σέβομαι τόσο τον εαυτό μου και το μηχανάκι μου όσο και τους γύρο μου! Επειδή οι περισσότεροι θεωρούν ότι με τον θόρυβο είναι μάγκες, δημιουργήθηκε το στερεότυπο πως όλοι θέλουν να έχουν εξατμίσεις (aftermarket) επειδή θέλουν να πουλήσουν μούρη και να το παίξουν μάγκες! Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς πάντως! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Έγραψες ότι ήδη προσπάθησες να τον βγάλεις. Μας δουλεύεις τώρα;;; γιατί θες να ξέρεις αν βγαίνει και προσπαθείς να τον βγάλεις; για να τον ξαναβάλεις μετά; Λοιπόν, ελπίζω ειλικρινά να μην γίνεις και εσύ ένας από τους αλήτες που δεν σέβονται καθόλου την ηρεμία των υπολοίπων... Να χαίρεσαι το μηχανάκι σου φίλε μου. Να κάνεις τις βόλτες σου και το γούστο σου αλλά με σεβασμό στους υπόλοιπους! Πάντα όρθιος! Να του εξηγήσουμε για πιο λόγο να μην το κάνει, όχι με ποιον τρόπο γίνεται! Πληροφορίες για τέτοιου είδους θέματα δεν πρέπει να δίνονται! Θα πάει αλλού το θέμα πάλι.Όπως ξαναείπα φορουμ είμαστε.Ο καθένας όπως νομίζει.έχεις δίκιο σε πολλά αλλά υπάρχει και το άλλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες