BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όπως κάθε χρόνο έτσι και φετος ειπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από τις αγροτικες δουλείες με αφορμή το στρόσιμο της γριας πάπιας μου και να γυρίσω τον Αμβρακικό κόλπο. Και έτσι τακτοποιόντας πρωί πρωι μερικές από τις υποχρεώσεις μου την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια απο το χωριό(Κομμένο Άρτας) μην μου φορτώσουν και άλλες αγκαρείες. Η διαδρόμή ιδια, άπλα κάθε χρόνο νεες περιπλανήσεις προστήθονται στους ηδη υπάρχοντες προορισμους. Αρχίκα μια παράκαμψη για το γνωστό φάρο της Κόπραινας από την ελληνική ταινία "Τα δελφινάκια του Αμβρακικού", βγήκαν οι απαραίτητες φωτό και επέστρα στην προγραμματισμένη διαδρομή. Μενίδι, δυστιχως τα φυτα δεν σου επιτρεπουν να βγάλεις μια φωτογραφια ολοκληρου του Μενιδιου. Φτάνοντας Αμφιλοχια μια απο τις βιδες της εξάτμισης πάνω στη κεφαλη παρεδωσε πνευμα και αντικαταστάθηκε με λίγο συρμα απο μια περίφραξη που ήταν επανω στο δρόμο. Η Αμφιλοχία απο μακρία. Μπαίνοντας κάποιος στη Βόνιτσα το πρώτο πράγμα που αντικρίζει είναι το καταπρασινο νησακι που ενόνεται με μια πετροχτιστη γέφυρα στη στεριά και το Βενετσιάνικο κάστρο της. Μια γρήγορη βόλτα στο νησακι που τοσα χρόνια το προσπερναω αλλα πάντα ήθελα να το επισκεφτώ από κοντά. Πριν τη πετροχτιστη γεφυρουλα προσπερνάω εναν μικρο ορμο (φυσικό λιμανακι) χωρις να δώσω σημασια. Στην επιστροφη λέω να χαζέψω λίγο τις ξύλινες ψαροβαρκες μπας και κλεψω καμια πατέντα για τις δικες μας ... Έκπληκτος αντικριζω στο βυθό του όρμου να γυροφέρνουν βόλτες καλοθρεμμένοι(2KG++) ανέμελοι Κέφαλοι!!! Συνέχεια είχε η επίσκεψη του κάστρου για να θαυμάσω και να φωτογραφίσω τη περιοχή απο ψηλά. Από το κάστρο φαίνεται επίσης η Κορωνησια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιων στον Αμβρακικο που στεγάζουν αρκετες καλύβες/καταφυγια ψαράδων γαρίδας (Γάμπαρη) Τα απομεινάρια ενός κτηριου στην ακροπολη και ψηλοτερο σημειο του κάστρου. Το ιβάρι της Βόνιτσας. Τόπος φυσικης εκτροφης ψαριων (κυριως θυλικων κεφαλων ή αλλιώς μπάφες) για την αλιεία των αυγών τους. [Συνεχίζεται] Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον BlackmanGR 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Ομορφιές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Μια συντομη βολτουλα μέχρι τη παραλία της Παναγιας και πάλι πισω. Ανεφοδιασμός και συνέχεια για Πρέβεζα. Πριν την υποθαλλάσια σήραγγα που ενώνει το Άκτιο με την Πρέβεζα (κόστος διέλευσης 0,7€ και 3€ για δίκυκλα και κουτιά αντίστοιχα). Η έξοδος μου από τη πόλη της Πρεβέζης έγινε με γρήγορους ρυθμούς μιας και τα db της εξατμισης δεν μου εδιναν και αρκετές πιθανοτητες να γλυτωσω την 150αρα Βγαίνοντας από τη Πρέβεζα στα συναντάς την Αρχαία Νικόπολη. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει ένα τμήμα των τευχών που σώζεται μέχρι σήμερα. Ενημερωτικές ταμπέλες βρίσκονται κατα μήκος των αρχαίων κτησμάτων για να ενημερώνουν τον επισκεπτη/περαστικό/περιεργο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Παπάκια για πάντα λέμε. Χωρίς πάπια δεν μπορώ τα τελευταία 12 χρονια συνεχόμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Περνάς καλά ε? :_thumbsup: Κάνα πρόβατο θα φάμε ? :whistling: Κατάφουρκο κι.............όλα κάτωωωωωωωωωωω! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Επιστροφή στο δρόμο ξανα με κατεύθυνση προς Άρτα. Ο ηλιος είχε αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός λόγο της ωρας (13:00 περιπου)... Κυνηγάω τις σκιές των δέντρων στο δρόμο μιας και είχα αρχίσει να κάνω μαυρισμα για τα καλα. Έχοντας αρχισει να βαριεμαι την ευθεία, προσπερναω μια πινακιδα "Υγροβιοτοπος Αμβρακικου Παρατηρητηριο Πουλιών". Ξαφνηκα ξυπναω φρένα αναστροφή και βουρ στο χωματόδρομο να χαζεψω... Ένα εγκαταλελειμμένο ξυλινο καλυβάκι με θέα τα χορταρια γυρο γυρο. Ουτε καν σκεφτηκα να κοιταξω μέσα... Μετά απο σαφάρι περιπου 10μετρων περπατήματος μέσα σε χορταρια του υψος μου καταφερα να βγω σε ενα μικρο ξεφωτο με θέα μια τραγάνα στον Αμβρακικό και ένα μεγαλο πτηνο σε αρκετα μεγαλη αποσταση... Να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα... Λίγο απο την εγκαταλειψη του παρατηρητηριου λιγο οτι δεν είχε σχεδον τιποτα να δεις σε καποια λογική αποσταση... (θα ετοιμασω κάποια αλλη στιγμη ένα θεματάκι με φωτό απο πτηνα του Αμβρακικού μιας και το χωριο μου εχει εναν απο τους μεγαλυτερους υγροβιοτοπους στην Ελλαδα και με μοναδικα πτηνα!) Έχοντας κάτσει κανα 20λεπτο μπας και περασει τιποτα ανεβηκα ξανα στη παπια μου και συνέχισα το δρόμο μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Πηγαίνοντας μας τρενάκι μια νταλικα στο δρόμο Πρεβέζης-Άρτας αφού δεν έπεσα να κοιμηθώ στο τιμόνι πάλι καλα... Φτάνοντας στην Άρτα στάση για φωτογραφία του γιοφυριού της Άρτας άλλα πάνω απ'όλα για την δροσιά που προσφερουν οι σκιες των πλατανιών, του ποταμιου και μιας παγωμένης μπυρας μαζι!!! Πληροφοριές για το γεφύρι... Πρέπει να ψάξετε αρκετά για να τη βρείτε αυτή τη πινακίδα, την εχουνε χωσει κατω απο το λαογραφικό μουσείο... Μετά τις φωτογραφίες και τη μπυρα 20χλμ με χορίζαν απο τον τόπο μου... Υ.Γ. γιατί θα έχει παράπονο μετά... Να σας συστήσω τη γριά πάπια μου... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Ωραίος φίλε Ποντάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Γειά σου ρε Γρηγόρη γρήγορε! Κeep ducking! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Ωραίος ο νέος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Μπραβο μικρε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Εισαι γαματος μαυρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kakakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 μπραβω πατριωτάκι ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Αξιος ο παποβιος αξιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Ωραιος ρε πατριδα! Εχουμε πολυ ομορφα μερη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 ελα ρε Γρηγορη γαματε!!! τι παιχτικε ρε? το μηχανακι το πειρες απο εκει? για δωσε καμια λεπτομερια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 ελα ρε Γρηγορη γαματε!!! τι παιχτικε ρε? το μηχανακι το πειρες απο εκει? για δωσε καμια λεπτομερια! Τι πληροφορία να σε δώκω ρε; Τη διαδρομή την έκανα πέρυσι το καλοκαιράκι, αρχές Αυγούστου... Έχω και άλλη πάπια στην Άρτα. (αφού στο έχω πει ρε) Ανέβα επάνω το καλοκαίρι να πάμε όλοι μαζι εκδρομούλες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 τα καλυτερα μερη εχουμε! ειμαι απο πρεβεζα φιλε και πραγματικα η διαδρομη αρτα-αμφιλοχια-πρεβεζα ειναι για ολα τα γουστα! ωραιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 α δεν το θυμομουν! ναι αμα λάχει γιατι οχι!!!!!!! Τι πληροφορία να σε δώκω ρε; Τη διαδρομή την έκανα πέρυσι το καλοκαιράκι, αρχές Αυγούστου... Έχω και άλλη πάπια στην Άρτα. (αφού στο έχω πει ρε) Ανέβα επάνω το καλοκαίρι να πάμε όλοι μαζι εκδρομούλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Κοιτάω και εγώ τις φωτό και λέω μπα Ιανουάριος τέτοιν ήλιο και τέτοια βόλτα;Μετά είδα ημερομηνία και κατάλαβα.Ωραία βόλτα πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skopelos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Ωραία βόλτα και ωραίες φωτό. Η Ελλάδα όπου και να την κοιτάξεις όμορφα μέρη έχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crond 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 σε ευχαριστώ για την όμορφη διαφήμιση του τόπου μου :D (Βόνιτσα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Aψογος, ωραια διαδρομη. Ποσα χλμ ειναι συνολικα; Κατι τετοιο θα ηθελα να κανω και εγω με παρεα απο τριγυρω με προορισμο καπου Καλαματα γιατι λογω δουλειας μενω κοντα στο Πυργο Ηλειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες