kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Χαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Ένα DRZ του 06 που κυκλοφορεί Χολαργό-Παπάγο είναι κανενός από' δω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Εθεαθη τριμαλακας πανω σε cbr δικαβαλλο να προσπαθει προσπεραση-σφηνα απο πισω και δεξια οταν ολοι παμε τραινακι σε ζικ-ζακ διαδρομο αναμεσα απο τα κουτια.Οταν ψιλοηρθε σε επαφη με το top case μου αρχισε το κορναρισμα.Τον ισιωσε το Κυριακατικο γαμοσταυριδι.Με το στανιο να τσακιστουμε.Πως επιβιωνει αυτη η ρατσα ειναι μυστηριο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Σήμερα πέτυχα τον AngelER, γνωριστήκαμε και όλα κομπλέ... Ωραίο το er του!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 Εθεάθη gsx650f 16:30 στο Κηφισό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 Εγω ειδα τον Guru πανω στο R6, στο ΑΠΘ, γινοταν μια ορκωμοσια την προηγουμενη πεμπτη. Χαιρετησα, χαιρετησε, αλλα εχω την αισθηση πως δεν πηρε χαμπαρι ποιος ημουν. Ισως με περασε για ακομα ενα θαυμαστη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Εγω ειδα τον Guru πανω στο R6, στο ΑΠΘ, γινοταν μια ορκωμοσια την προηγουμενη πεμπτη. Χαιρετησα, χαιρετησε, αλλα εχω την αισθηση πως δεν πηρε χαμπαρι ποιος ημουν. Ισως με περασε για ακομα ενα θαυμαστη... Διαβαζα και λεω, τι Π@π@ριες λεει παλι? μετα εφτασα στο "προηγουμενη πεμπτη" και λεω ουφ ενταξει μπορει.. Γιατι αυτην την πεμπτη δεν υπαρχει ρ6... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Εθεάθη ένα 750ss κόκκινο, παρκαρισμένο μπότσαρη με όλγας σήμερα κατά τις 12:30-13:00. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Eλα ενταξει.. Δεν βαρεθηκατε να το βλεπετε? απο εδω και περα το Εθεαθη δεν θα ισχυει για μενα στην μποτσαρη με βασ. ολγας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Εγώ πρώτηφφορά το είδα :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 οκ τοτε.. Απλα να ξερεις καθημερινα βρισκετε εκει για πολλες ωρες αφου πολοι με εχουν ρωτησει αν ειναι παρατημενο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Εθεάθη ducati 750 κατακόκκινο μπροστά σε μπουγατσατζίδικο επί της Βασ. Όλγας με Μπότσαρη γωνία! Κανείς από δω??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Εθεάθη gsx650f 16:30 στο Κηφισό Αμα ήτανε μπλε - άσπρο ... ...... δεν ήμουν εγω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Εθεάθη απρίλια με διάφανο/αόρατο αριστερό φέρινγκ να κάνει παρέα με σοκολατάκια και παγωτά χύμα. Κανείς από δω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Εθεάθη απρίλια με διάφανο/αόρατο αριστερό φέρινγκ να κάνει παρέα με σοκολατάκια και παγωτά χύμα. Κανείς από δω? Κατίνες όλοι εδώ μέσα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 είχε πάει κανένα μπλέ εντουράκι today για μοτο-βόλτα κατα κρυονέρι μεριά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Κατίνες όλοι εδώ μέσα... Ακόμα να το φτιάξεις? Φτιάξτο για να μην το ξεχωρίζουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Ακόμα να το φτιάξεις? Φτιάξτο για να μην το ξεχωρίζουν! Σωστό και αυτό! Περιμένω το πολυεστερικό από βδομάδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Σήμερα (Μ.Σάββατο) πρωί κατά τις 11 παρά ήμουν στο αμάξι με τον πατέρα μου και βλέπω ένα Suzuki B-King μπροστά. Ανέβαινε την ανηφόρα δίπλα από το στρατόπεδο Καρατάσου (Ευκαρπία Θεσ/νίκης), κανείς δικός μας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Εθεαθη husqvarna 630 sm να κατεβαινει την Αγιας Σοφιας χθες το απογευμα.. Ποιος αλλος :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Σήμερα (Μ.Σάββατο) πρωί κατά τις 11 παρά ήμουν στο αμάξι με τον πατέρα μου και βλέπω ένα Suzuki B-King μπροστά. Ανέβαινε την ανηφόρα δίπλα από το στρατόπεδο Καρατάσου (Ευκαρπία Θεσ/νίκης), κανείς δικός μας; Αν πρόλαβες να το δεις τότε δεν ήταν ο δικός μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) KTM 990 SMT να ξύνει γόνατα σε επαρχιακό στροφιλίκι μεταξύ του St. Gallen και Buchs στην Ελβετία... Κανείς από εδώ;;; Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2013 από τον Schumi 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Εθεάθη παρέα μηχανόβιων να περνάει από Σχίνο για Πίσσια-Λίμνη Ηραίου (Λουτρακίου) σήμερα το μεσημέρι κατά τις 13:00+ Συγκεκριμένα πήρε το μάτι μου (νομίζω) έναν λευκό Τίγρη 1050, σίγουρα ένα V-Strom 650 κόκκινο δικάβαλο, ένα επίσης δικάβαλο CBR ασπρόμαυρο (δεν είδα αν ήταν playboy), ένα μαύρο street (δεν πρόλαβα να δω τί είναι απ' την πολλή μαυρίλα) :P και στο τέλος ένα επίσης δικάβαλο GSXR μπλε-άσπρο..... ήταν και πολύ κουκλί μιλάμε. Στο GSXR πρόλαβα και βγήκα έξω στο δρόμο την ώρα που περνούσε, αγκαλιά με τη μπέμπα. Ήταν καμμιά απ' τις γνωστές φυσιογνωμίες? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Εθεάθη παρέα μηχανόβιων να περνάει από Σχίνο για Πίσσια-Λίμνη Ηραίου (Λουτρακίου) σήμερα το μεσημέρι κατά τις 13:00+ Συγκεκριμένα πήρε το μάτι μου (νομίζω) έναν λευκό Τίγρη 1050, σίγουρα ένα V-Strom 650 κόκκινο δικάβαλο, ένα επίσης δικάβαλο CBR ασπρόμαυρο (δεν είδα αν ήταν playboy), ένα μαύρο street (δεν πρόλαβα να δω τί είναι απ' την πολλή μαυρίλα) :P και στο τέλος ένα επίσης δικάβαλο GSXR μπλε-άσπρο..... ήταν και πολύ κουκλί μιλάμε. Στο GSXR πρόλαβα και βγήκα έξω στο δρόμο την ώρα που περνούσε, αγκαλιά με τη μπέμπα. Ήταν καμμιά απ' τις γνωστές φυσιογνωμίες? B) Καλά ρε, η κουτσομπόλα του χωριού είσαι που κοιτάει από το παράθυρο ποιος περνάει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 KTM 990 SMT να ξύνει γόνατα σε επαρχιακό στροφιλίκι μεταξύ του St. Gallen και Buchs στην Ελβετία... :punk: Κανείς από εδώ;;; Ωραία μέρη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες