Jump to content
Revelator

Εθεάθη!

Recommended Posts

Ένα DRZ του 06 που κυκλοφορεί Χολαργό-Παπάγο είναι κανενός από' δω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εθεαθη τριμαλακας πανω σε cbr δικαβαλλο να προσπαθει προσπεραση-σφηνα απο πισω και δεξια οταν ολοι παμε τραινακι σε ζικ-ζακ διαδρομο αναμεσα απο τα κουτια.Οταν ψιλοηρθε σε επαφη με το top case μου αρχισε το κορναρισμα.Τον ισιωσε το Κυριακατικο γαμοσταυριδι.Με το στανιο να τσακιστουμε.Πως επιβιωνει αυτη η ρατσα ειναι μυστηριο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειδα τον Guru πανω στο R6, στο ΑΠΘ, γινοταν μια ορκωμοσια την προηγουμενη πεμπτη. Χαιρετησα, χαιρετησε, αλλα εχω την αισθηση πως δεν πηρε χαμπαρι ποιος ημουν. Ισως με περασε για ακομα ενα θαυμαστη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειδα τον Guru πανω στο R6, στο ΑΠΘ, γινοταν μια ορκωμοσια την προηγουμενη πεμπτη. Χαιρετησα, χαιρετησε, αλλα εχω την αισθηση πως δεν πηρε χαμπαρι ποιος ημουν. Ισως με περασε για ακομα ενα θαυμαστη...

Διαβαζα και λεω, τι Π@π@ριες λεει παλι? μετα εφτασα στο "προηγουμενη πεμπτη" και λεω ουφ ενταξει μπορει.. Γιατι αυτην την πεμπτη δεν υπαρχει ρ6...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλα ενταξει.. Δεν βαρεθηκατε να το βλεπετε? απο εδω και περα το Εθεαθη δεν θα ισχυει για μενα στην μποτσαρη με βασ. ολγας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ τοτε.. Απλα να ξερεις καθημερινα βρισκετε εκει για πολλες ωρες αφου πολοι με εχουν ρωτησει αν ειναι παρατημενο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη ducati 750 κατακόκκινο μπροστά σε μπουγατσατζίδικο επί της Βασ. Όλγας με Μπότσαρη γωνία!

Κανείς από δω??? :mB_kalo_e::crazy::uglystupid2::tooth::rotfl::na_mB:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη απρίλια με διάφανο/αόρατο αριστερό φέρινγκ να κάνει παρέα με σοκολατάκια και παγωτά χύμα. Κανείς από δω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη απρίλια με διάφανο/αόρατο αριστερό φέρινγκ να κάνει παρέα με σοκολατάκια και παγωτά χύμα. Κανείς από δω?

Κατίνες όλοι εδώ μέσα...

:_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατίνες όλοι εδώ μέσα...

:_innocent:

Ακόμα να το φτιάξεις? Φτιάξτο για να μην το ξεχωρίζουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα να το φτιάξεις? Φτιάξτο για να μην το ξεχωρίζουν!

Σωστό και αυτό!

Περιμένω το πολυεστερικό από βδομάδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα (Μ.Σάββατο) πρωί κατά τις 11 παρά ήμουν στο αμάξι με τον πατέρα μου και βλέπω ένα Suzuki B-King μπροστά. Ανέβαινε την ανηφόρα δίπλα από το στρατόπεδο Καρατάσου (Ευκαρπία Θεσ/νίκης), κανείς δικός μας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεαθη husqvarna 630 sm να κατεβαινει την Αγιας Σοφιας χθες το απογευμα..

Ποιος αλλος :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα (Μ.Σάββατο) πρωί κατά τις 11 παρά ήμουν στο αμάξι με τον πατέρα μου και βλέπω ένα Suzuki B-King μπροστά. Ανέβαινε την ανηφόρα δίπλα από το στρατόπεδο Καρατάσου (Ευκαρπία Θεσ/νίκης), κανείς δικός μας;

Αν πρόλαβες να το δεις τότε δεν ήταν ο δικός μας... :idea:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KTM 990 SMT να ξύνει γόνατα σε επαρχιακό στροφιλίκι μεταξύ του St. Gallen και Buchs στην Ελβετία... :punk: :punk:

:mB_kalo_e:Κανείς από εδώ;;; :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Schumi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη παρέα μηχανόβιων να περνάει από Σχίνο για Πίσσια-Λίμνη Ηραίου (Λουτρακίου) σήμερα το μεσημέρι κατά τις 13:00+

Συγκεκριμένα πήρε το μάτι μου (νομίζω) έναν λευκό Τίγρη 1050, σίγουρα ένα V-Strom 650 κόκκινο δικάβαλο, ένα επίσης δικάβαλο CBR ασπρόμαυρο (δεν είδα αν ήταν playboy), ένα μαύρο street (δεν πρόλαβα να δω τί είναι απ' την πολλή μαυρίλα) :P και στο τέλος ένα επίσης δικάβαλο GSXR μπλε-άσπρο..... ήταν και πολύ κουκλί μιλάμε. Στο GSXR πρόλαβα και βγήκα έξω στο δρόμο την ώρα που περνούσε, αγκαλιά με τη μπέμπα.

Ήταν καμμιά απ' τις γνωστές φυσιογνωμίες? B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη παρέα μηχανόβιων να περνάει από Σχίνο για Πίσσια-Λίμνη Ηραίου (Λουτρακίου) σήμερα το μεσημέρι κατά τις 13:00+

Συγκεκριμένα πήρε το μάτι μου (νομίζω) έναν λευκό Τίγρη 1050, σίγουρα ένα V-Strom 650 κόκκινο δικάβαλο, ένα επίσης δικάβαλο CBR ασπρόμαυρο (δεν είδα αν ήταν playboy), ένα μαύρο street (δεν πρόλαβα να δω τί είναι απ' την πολλή μαυρίλα) :P και στο τέλος ένα επίσης δικάβαλο GSXR μπλε-άσπρο..... ήταν και πολύ κουκλί μιλάμε. Στο GSXR πρόλαβα και βγήκα έξω στο δρόμο την ώρα που περνούσε, αγκαλιά με τη μπέμπα.

Ήταν καμμιά απ' τις γνωστές φυσιογνωμίες? B)

Καλά ρε, η κουτσομπόλα του χωριού είσαι που κοιτάει από το παράθυρο ποιος περνάει;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KTM 990 SMT να ξύνει γόνατα σε επαρχιακό στροφιλίκι μεταξύ του St. Gallen και Buchs στην Ελβετία... :punk: :punk:

:mB_kalo_e:Κανείς από εδώ;;; :mB_kalo_e:

Ωραία μέρη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα