marmixalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω στην κατοχή μου ενα DAYTONA DY50 και τέλος Ιουλίου φεύγω για Άνδρο.. Εκεί μιλάμε για ανηφόρες νησιού όχι αστεία! Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν. Επειδή ΔΕΝ θέλω να ανεβάσω κυβικά σε μηχανάκι 1 βδομάδας, όταν στρωθεί με το καλό, σε περίπτωση π βάλω ένα φίλτρο shark, και εξάτμιση level (και φυσικά γίνει το απαραίτητο ζιγκλέρομα) θα ανεβαίνω καθόλου πιο άνετα??? Περιμένω απαντήσεις σας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Φιλε καλυτεα μην βαλεις level σε 50αρι γιατι ειναι για περισοτερα κυβικα και στο 50αρι δεν θα δεις διαφορα. Καλυτερα βαλε μια sebring αλλα απο μια εξατμιση και ενα φιλτρο μην περιμενεις και μεγαλη διαφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marmixalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 το θέμα είναι ότι οι sebring που πουλάνε στα stelpet και ξέρω γω στα μαγαζιά εδώ είναι σκέτοι σωλήνες.. Δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθει τίποτα το μοτέρ? Ποιες άλλες μου προτείνεις? είχα σκεφτεί και τη μοτοσπορτ αλλά και αυτή σωλήνας δεν είναι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 για να λεμε τα πραμα οπως εχουν σε 50cc μοτερ απειραχτα οτι και να βαλεις επανω εκτος απο υπερκυβισμο η διαφορα ειναι αμεληταια τα λεφτα που θα δοσεις σε εξατμιση κτλ κτλ βαλε καλυτερα ενα κυλινδροπιστονο για να δεις λιγο φως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 για να λεμε τα πραμα οπως εχουν σε 50cc μοτερ απειραχτα οτι και να βαλεις επανω εκτος απο υπερκυβισμο η διαφορα ειναι αμεληταια τα λεφτα που θα δοσεις σε εξατμιση κτλ κτλ βαλε καλυτερα ενα κυλινδροπιστονο για να δεις λιγο φως σωστος. μην περιμενεις να δεις διαφορα και οι seRbing που ερχονται ειναι μαπα.μαιμουδες ειναι της sebring που εκλεισε πριν λιγο καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marmixalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 οι σεΡμπινγκ ειναι ελληνική κατασκευή απομίμηση της πραγματικής το θέμα ειναι οτι το μηχανακι ειναι 1 βδομαδας το πολυ και δεν θελω ακομα να βαλω κυλινδροπιστονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Ε τοτε τσαμπα το πηρες το μηχανακι.Η αλλαζεις κυλινδροπιστονο,η αλλιως και 500€ να ριξεις στο μοτέρ και παραμεινει 50αρη πανω από 60χλμ τελικης δεν θα βγαλει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
challakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Καλησπερα σας. επειδη ειμαι και εγω σε μια παρομοια κατασταση , δηλαδη εχω ενα chally 50αρι που για να δω καμια διαφορα του εβαλα motor sport εξατμιση ( με την μεγαλη την τρυπα πισω ) ενα καρμπυλατερ 17αρι και ενα φιλτρο shark αλλα το μονο που καταφερα ειναι το παπι αντι να πηγαινει 63 χλμ να φτανει 75 χλμ σε λιγο κατηφορικο δρομο αλλα στα χαμηλα μετα απο καποιες στροφες δινει ελαχιστα πιο γρηγορα απο πριν ..γιαυτο αμα ειναι να δωσετε λεφτα για φιλτρο και εξατμιση καλυτερα να δωσετε λεφτα για κανεναν κυλνδρο μαζι με πιστονι , κεφαλη και καρβιλατερ για να δειτε πραγματικη διαφορα..... απλα σας τα λες ολα αυτα γιατι τα εχω περασει και να μην τα περασετε αδικα και εσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 καλιτερα να του βαλεις ενα μεγαλητερο καρμπιλατερ και μια εξατμιση yoshimoyra η protect Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 καλιτερα να του βαλεις ενα μεγαλητερο καρμπιλατερ και μια εξατμιση yoshimoyra η protect :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 και τις MADONNAS EYES να βαλει ΠΑΑΑΑΑΑΛΙ 50cc θα ειναι.........ανηφορες θα βλεπει και θα κλαιει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marmixalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 και τις MADONNAS EYES να βαλει ΠΑΑΑΑΑΑΛΙ 50cc θα ειναι.........ανηφορες θα βλεπει και θα κλαιει ας κλέει.. λοιπόν κατέληξα... για λίγο καιρο θα το αφήσω 50 (μέχρι να γυρίσω από Άνδρο) και όταν με το καλό γυρίσω θα βάλω πάνω το 125 μοτέρ της daytona μαμά.. το δίνει με ηλεκτρονικά, καρμπ 22 και γρανάζια 250€ !!!! Αξίζει νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 μια χαρα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 Φιλε μιλας για τα κλασσικα daytona μοτερ?Γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ πιο ακριβα...Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marmixalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Φιλε μιλας για τα κλασσικα daytona μοτερ?Γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ πιο ακριβα...Ο σύνδεσμός μου χαχαχαχ μακαρι να μπορουσα να ειχα τετοιο μοτερ αλλα πεσανε οι μετοχες μου λεω να περιοριστώ σε αυτο http://www.gorgolis.gr/kinitiras.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 ρε φίλε αφού ήξερες ότι θα πας στο νησί και ήξερες ότι θα έχεις μεγάλες ανηφόρες, τότε τι αγόρασες το 50άρι...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marmixalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Γιατι ηθελα ενα μεσω μεταφοράς ίσως???? οταν γιρισω θα γινει παπι........ προς το παρόν θελω μονο να τσουλαει απλα ηθελα να βρω τροπο να του μετριάσω τις δυσκολιες π θα περάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣταύροςDV 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ε τοτε τσαμπα το πηρες το μηχανακι.Η αλλαζεις κυλινδροπιστονο,η αλλιως και 500€ να ριξεις στο μοτέρ και παραμεινει 50αρη πανω από 60χλμ τελικης δεν θα βγαλει Εδώ έχεις ένα μικρό άδικο..αν κάνει ένα πολύ καλο στρώσιμο σιγά σιγά .....το μηχανάκι μπορεί να πάει και 85 το έχει μαμά φίλος m στο μοσχάτο και πάει 85 είναι 50ari μαμά tpt πάνω του μονο την sebring την ιμιτασιόν ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εδώ έχεις ένα μικρό άδικο..αν κάνει ένα πολύ καλο στρώσιμο σιγά σιγά .....το μηχανάκι μπορεί να πάει και 85 το έχει μαμά φίλος m στο μοσχάτο και πάει 85 είναι 50ari μαμά tpt πάνω του μονο την sebring την ιμιτασιόν ;) φιλε 85 τετραχρονο 50αρι μαμα δεν βγαζει με καμια κυβερνιση.60-65 βγαζουν και πολλα λεω.και μιλαω για πραγματικα χμ.οχι να πηγαινεις με 60 και να δειχνει 80 το κοντερ.. 85 πραγματικα βγαζουν αυτα με την lifan125 την μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 φιλε 85 τετραχρονο 50αρι μαμα δεν βγαζει με καμια κυβερνιση.60-65 βγαζουν και πολλα λεω.και μιλαω για πραγματικα χμ.οχι να πηγαινεις με 60 και να δειχνει 80 το κοντερ.. 85 πραγματικα βγαζουν αυτα με την lifan125 την μηχανη. Τι?85 μονο με lifan 125? Ποιος στα λεει αυτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Τι?85 μονο με lifan 125? Ποιος στα λεει αυτα? 85 πραγματικά γράφει , δηλαδή περίπου 95-100 στο κοντέρ που είναι το παράξενο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 λιφαν ειναι κινεζικο δλδ τι να παει κ πολα ειπες ...εγς να προτεινς ενα μια 100αρα κεφαλι κ ενα εκεντροφορο μ καρμπ κ εξατμιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Τι?85 μονο με lifan 125? Ποιος στα λεει αυτα? τo ελεγε ενα κινεζικο που φορουσε αυτο το μοτερ+εξατμιση..το κοντερ του πηγαινε μεχρι 95+ αλλα τα πραγματικα ηταν 85 με το ζορι..τι να λεμε αφου τον περνουσα με το 50αρι το διχρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Αν ο αλλος δεν το ειχε στρωσει και το ειχε γ@μισει λογικο ειναι φιλε αλλα οχι και να λες γενικα "85 βγαζουν με lifan 125". λιφαν ειναι κινεζικο δλδ τι να παει κ πολα ειπες ... Καλα τοσα ξες τοσα λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Αν ο αλλος δεν το ειχε στρωσει και το ειχε γ@μισει λογικο ειναι φιλε αλλα οχι και να λες γενικα "85 βγαζουν με lifan 125". Καλα τοσα ξες τοσα λες. και ποσα βγαζει ρε παιδια? γιατι αμα βγαζει 95-100 τοτε για να τον περασα με το 50αρι πρεπει να ειχα 100-110..ελα ομως που το ηλεκτρονικο κοντερ μου,που το εχω μετρισει και με gps και ειχαν αποκληση 1χμ εδειχνε 95.και το παπι με την λιφαν την μηχανη ηταν αρκετα πισω.. ενα θα πω..απο τα ολα τα παπια την κανονικη ταχυτητα την λεει μονο το crypton x..αλλα τα αλλα εχουν αποκλιση 5-15 χμ(inova,supra,κινεζικα,zx), και τα modenas dinamik και τα yamaha z χανουν απο 30-60χμ...ειναι γελιο τα dinamik να γραφουν 170+ και να τα περνανε τα crypton x γραφοντας 130. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες