l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Γεια σε ολους!Εχω ενα daytona sprinter 50κ.εκ. περιπου ενα χρονο κ οπως ειναι λογικο τ εχω βαρεθει!Οποτε θα βγαλω το Α1 καθως ειμαι 20 χρονων κ θ βαλω τον 125 κινητηρα της daytona ο οποιος καθεται κομπλε πανω στο μηχανακι.Τι πρεπει ομως να κανω με την αδεια κυκλοφοριας?Ο μηχανικος μ ειπε οτι με καλυπτει η αποδειξη αγορας του κινητηρα εαν με κανουν ελεγχο.Τελοσπαντων εγω θελω να ειμαι καλυμενος απο χαρτια μιας κ ειμαι ενηλικας.Ριξτε τα φωτα σας παρακαλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Γεια σε ολους!Εχω ενα daytona sprinter 50κ.εκ. περιπου ενα χρονο κ οπως ειναι λογικο τ εχω βαρεθει!Οποτε θα βγαλω το Α1 καθως ειμαι 20 χρονων κ θ βαλω τον 125 κινητηρα της daytona ο οποιος καθεται κομπλε πανω στο μηχανακι.Τι πρεπει ομως να κανω με την αδεια κυκλοφοριας?Ο μηχανικος μ ειπε οτι με καλυπτει η αποδειξη αγορας του κινητηρα εαν με κανουν ελεγχο.Τελοσπαντων εγω θελω να ειμαι καλυμενος απο χαρτια μιας κ ειμαι ενηλικας.Ριξτε τα φωτα σας παρακαλω! Καποιος που γνωριζει ας βοηθησει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορείς να κάνεις την μετατροπή νόμιμα... έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς. Τον κινητήρα αν τον βάλεις σε μηχανάκι που ήταν ήδη 125 κυβικά τότε σε κάλυπτε η απόδειξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορείς να κάνεις την μετατροπή νόμιμα... έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς. Τον κινητήρα αν τον βάλεις σε μηχανάκι που ήταν ήδη 125 κυβικά τότε σε κάλυπτε η απόδειξη. Ευχαριστω για την ενημερωση.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο για τον οποιο δεν γινεται εφοσον θα αλλαχτει ο κινητηρας.Το μηχανακι ειναι ακριβος το ιδιο με το 125αρι.Απλα η μια εκδοση βγαινει με 50αρι κινητηρα και η αλλη με 125.Οποτε δεν τιθεται θεμα οδικης ασφαλειας.Τι να πω..Κανεις αλλος που να το εχει κανει η να γνωριζει σιγουρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Άλλαξε πρόσφατα κινητήρα φίλος μου. Ήταν 125 και ξαναέβαλε 125. Έπρεπε να το δηλώσει στο υπουργείο συν χαρτί από μηχανολόγο (προσοχή όχι μηχανικό συνεργείου). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 99% γίνεται.. Δηλώνεις αλλαγή κινητήρα στο Μηχ/κό Τμήμα του Υπ. Συγκ/νιών. Ρώτα σε ΚΕΠ να σου πουν τι χαρτιά χρειάζεται ΠΡΙΝ πας στο υπουργείο.... Θέλει απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς και θα βγεί καινούργια άδεια κυκλοφορίας. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να ελεγχθούν τα νούμερα του καινούργιου κινητήρα + το πλαίσιο της υπάρχουσας μοτοσυκλέτας απο Μηχ/γο του Υπουργείου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 99% γίνεται.. Δηλώνεις αλλαγή κινητήρα στο Μηχ/κό Τμήμα του Υπ. Συγκ/νιών. Ρώτα σε ΚΕΠ να σου πουν τι χαρτιά χρειάζεται ΠΡΙΝ πας στο υπουργείο.... Θέλει απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς και θα βγεί καινούργια άδεια κυκλοφορίας. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να ελεγχθούν τα νούμερα του καινούργιου κινητήρα + το πλαίσιο της υπάρχουσας μοτοσυκλέτας απο Μηχ/γο του Υπουργείου. Ευχαριστω πολυ!Θα παω να ρωτησω σε καποια ΚΕΠ για την διαδικασια.Ξερεις μηπως μπορω να κρατησω τον ιδιο αριθμο πινακιδας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Ευχαριστω πολυ!Θα παω να ρωτησω σε καποια ΚΕΠ για την διαδικασια.Ξερεις μηπως μπορω να κρατησω τον ιδιο αριθμο πινακιδας? Ο αριθμός κυκλοφορίας δεν αλλάζει εφ'όρου ζωής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Ο αριθμός κυκλοφορίας δεν αλλάζει εφ'όρου ζωής. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!Ελπιζω να γινεται να δηλωσω τον 125αρι κινητηρα γιατι δν μπορω αλλο με τον 50αρι!Αντε κ καλες μας βολτες:-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Ρε παιδια πηγα κ ρωτησα σημερα σε μια σχολη οδηγων κ μ ειπε οτι εαν βαλω 125κινητηρα δν γινεται να εκδοθεια αδεια κυκλοφοριας για 125.Μπορω να βαλω δλδ μονο κινητηρα ιδιου κυβισμου διοτι τ μηχανακι δν θ πληρει τις προυποθεσεις ασφαλειας για 125κ.εκ.Ισχυει αυτο?Ας βοηθησει παρακαλω καποιος που γνωριζει 100%! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κανείς για βοήθεια????Χρειαζομαι αμεση βοηθεια για να ξερω τι να κανω με τα λεφτα της δουλειας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2011 από τον l4m0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Γιατι δεν ρωτας τον μηχανικο σου αν <μπορει να κανει κατι να αλλαξει τους αριθμους του 125 ωστε να γινουν ιδιοι με του 50αριου?> Μα καλα και εσυ 20χρονων και εχεις 50αρη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 Γιατι δεν ρωτας τον μηχανικο σου αν <μπορει να κανει κατι να αλλαξει τους αριθμους του 125 ωστε να γινουν ιδιοι με του 50αριου?> Μα καλα και εσυ 20χρονων και εχεις 50αρη? Δν το βρισκω σαν την καλυτερη λυση..Ξερω φίλε μεγάλη μου βλακεία που πήγα και πήρα 50αρι το έχω μετανιώσει αφάνταστα. Αλλά τότε δεν είχα τα λεφτά να βγάλω το δίπλωμα για μηχανή.. Κανείς άλλος που να γνωρίζει????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2011 Ρε παιδια κανένας άλλος να με βοηθήσει???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2011 Απο οτι ξερω δεν γινεται.. Γιατι ειναι μοτοποδηλατο. Δεν μπορεις να κανεις υπερκυβισμο. Το οτι ειναι ιδιο καλουπι δε το ξερουν/νοιαζει.Γραφειοκρατικα ειναι μοτοποδηλατο με οτι συνεπαγεται... Αυτο με την αποδειξη ισχυει αλλα δε ξερω σε περιπτωση αυτηχηματος τι μπορει να πουν ,ουτε αν πεσεις σε περιπτωση μπατσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Θα παω να ρωτήσω στο μηχανολογικό να μου πουνε ακριβώς τι παίζει...Ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naughty_angel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 ΜΕ ενδιαφερει κ εμενα το θεμα... Εαν ρωτησες κ εχεις καποια απαντηση ποσταρε να δουμε κι εμεις!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2011 Οκ!Θα ρωτησω ομως πριν τν Σεπτεμβρη γτ τωρα βρισκομαι στ χωριο για καλοκαιρι!Οταν μαθω κατι θ σου πω.Παντως ο καθενας λεει τα δικα του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες