Jump to content
kosths

Είναι απίστευτο, τί βρέθηκε εκεί μέσα....

Recommended Posts

Ζυγοσταθμιση θελετε οι περισσοτεροι.

Ειναι παραλογο ενας παπας-ιερεας κτλ να διαγει πολυτελη βίο,ενω ενας κομμουνιστης ειναι λογικο και θεμιτο να πραττει τι ιδιο.? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...τον Χριστό τον σταύρωσε το παππαδαριό της εποχής του. Και σήμερα να ξανερχόταν, το παππαδαριό πάλι θα τον σταύρωνε...

Μετα απο τα οσα εχουμε ακουσει κατα καιρους...κατι για Ντοροθυ,κατι για Παπαδες με θυμιατο τρελλο τσαντακι,κατι σε ζαρτιερες κλπ....ρε μπας και δεν τον σταυρωναν αλλά παιζανε τιποτα αλλαξοκωλιες;.....Πιο πιθανο το κοβω...

Και πραγματικα,περα απο τα οποια αστεια,η Εκκλησια αντιπροσωπευει οσα πιστευουμε οι Χριστιανοι,ενω οι παπαδες θα ΕΠΡΕΠΕ να αντιπροσωπευουν αφιλτραριστα τα οσα πρεσβευει η Εκκλησια...Ομως η πραγματικοτητα σημερα διαφερει...με φωτεινες εξαιρεσεις Ιερεων αλλά δυστυχως και με πολλα κακα παραδειγματα αλλων...:yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλα κι οι ιερεις ανθρωποι ειναι, δεν ειναι αγιοι. Προφανως και θα υπαρξουν λαμογια και στον κληρο, αφου υπαρχουν και στην κοινωνια γενικως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο πράγμα οι θρησκείες και άλλο οι κάθε λογής εκπρόσωποί τους........... Είναι μεγάλη ντόπα η οποιαδήποτε μορφής εξουσία.

Και για να μην μακρυγορούμε, τον Χριστό τον σταύρωσε το παππαδαριό της εποχής του. Και σήμερα να ξανερχόταν, το παππαδαριό πάλι θα τον σταύρωνε.

+1...Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου..και δεν θα προλαβαινε να περασει καν τη βδομαδα των παθων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι παραλογο ενας παπας-ιερεας κτλ να διαγει πολυτελη βίο,ενω ενας κομμουνιστης ειναι λογικο και θεμιτο να πραττει τι ιδιο.? :rolleyes:

Πόση προπαγάνδα ρε παληκάρι μου επιτέλους? Πόση?? Πάλι στο πολιτικό θέλεις να το γυρίσουμε και να κλειδωθεί το θέμα?

Κάτσε εσύ με το ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και καλά να περνάς :wallbash: ...Φιλάκια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με παρεξήγησες δεν υπερασπίζομαι την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία. Κάθε άλλο. Λέω απλά ότι όπου υπάρχει θρησκεία υπάρχει και χρήμα. Το οποίο απολαμβάνουν οι εκπρόσωποί της.

Συγνώμη φίλε μου, δικό μου το λάθος :oops: ! Δεν ήταν προσωπική απάντηση προς εσένα, εφόσον όμως χρησιμοποίησα το δικό σου ποστ έπρεπε να είμαι πιο σαφής. Απλά με αφορμή αυτό που είπες (με το οποίο συμφωνώ παρεπιπτόντως) θέλησα να τονίσω κάποια πιο οικεία για εμάς φαινόμενα.

Εξοργίζομαι με την υποκρισία των κληρικών όταν καλούν τον κόσμο με τις καμπάνες αντί να βγαίνουν αυτοί έξω και να προσφέρουν ουσιαστική, και όχι μετά θάνατον βοήθεια. Δυστυχώς (ή ευτυχώς για κάποιους) είμαστε ένα έθνος άρρηκτα συνδεδεμένο με την ορθόδοξη (άκου όνομα...) θρησκεία. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει λοιπόν η εκκλησία σε αυτούς τους δύσκολους εθνικά καιρούς είναι...οτιδήποτε! Κι όμως ακόμη και τώρα δεν κάνουν τίποτα. Σε μία χώρα που έχει τον χριστιανικό σταυρό στην ίδια της τη σημαία!

Για αυτό με εξοργίζουν περισσότερο οι "ελλην"ορθόδοξοι από τους υπόλοιπους. Οι άλλοι τουλάχιστον δεν το παίζουν πατριώτες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είχα τόσα πράματα στο σπίτι μου και δεν το ήξερα;;;;

τι λαλάκας που είμαι και κυκλοφοράω με το χρέπι το XT...

Θεόφιλο δεν σε λένε εσένα ρε δέντρε? 2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry κιολας αλλα αυτο δεν ηταν δωματιο, αυτο ηταν η τσαντα του Sport Billy. Τι ιδιαιτερο δωματιο, αν αληθευουν ολα αυτα, μιλαμε για ολοκληρη αποθηκη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα Χριστέ και μπούκωνε :pray::surrender:

Ποτέ μου δεν "τον πήγαινα" αυτόν τον "άνθρωπα". Από ένστικτο.

Ας βρεθεί Θεός να τον συγχωρήσει για τη στάση του απέναντι στο έθνος και την ορθοδοξία...... :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry κιολας αλλα αυτο δεν ηταν δωματιο, αυτο ηταν η τσαντα του Sport Billy. Τι ιδιαιτερο δωματιο, αν αληθευουν ολα αυτα, μιλαμε για ολοκληρη αποθηκη

_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαλακια να μην τον εχω θειο :mB_faskelo: κ να τον κληρονομισω...

...αληθεια ολα αυτα που πανε? στην εκκλησια μαλλον τι ρωταω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Εκκλησία της Ελλάδος ηταν μια απο τους μεγαλύτερους επενδυτες σε τίτλους και ακίνητα στην Ελλάδα. Λεω ήταν γιατι εχει ηδη αρχίσει ρευστοποίηση τίτλων και φιλέτων για μεταφορά κεφαλάιου στο εξωτερικό. Πολυ καλα ακούσατε, η ορθοδοξη Ελληνικη εκκλησία λειτουργεί ως επιχείρηση με σκοπο το ΚΕΡΔΟΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόση προπαγάνδα ρε παληκάρι μου επιτέλους? Πόση?? Πάλι στο πολιτικό θέλεις να το γυρίσουμε και να κλειδωθεί το θέμα?

Κάτσε εσύ με το ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και καλά να περνάς :wallbash: ...Φιλάκια!

Σου πεφτει κομματι δυσκολο να το καταλαβεις?

Way of living πλασσαρουν και οι δυο,τι πατριδα θρησκεια οικογεννεια τσαμπουνας?

Και στο κατω-κατω καποιοι ζουμε με αυτες τις αρχες που κατακρινεις(πατριδα,θρησκεια,οικογεννεια).

Δεν γιναμε ολοι μπατε σκυλοι αλλεστε........παιδια του Κισσιντζερ. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φορολογία ή δήμευση με συνοπτικές διαδικασίες, άντε γιατί πολύ κράτησε ο χαβαλές με την εκκλησία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φορολογία ή δήμευση με συνοπτικές διαδικασίες, άντε γιατί πολύ κράτησε ο χαβαλές με την εκκλησία.

+ 2011

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να φορολογηθει η εκκλησιαστικη περιουσια ΤΩΡΑ.

Τα τσακαλια ξεσκισαν το κρατικο χρημα σε μιζες και θελουν νεο μετρητο. :smoke:

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα είναι δυνατόν να είναι τόσα πολλά και να αξίζουν τόσα πολλά χρήματα;! Ούτε εγώ τον πήγαινα αλλά είμαι κάπως καχύποπτος ως προς το ποσοστό αλήθειας του "δημοσιεύματος"?

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! Είναι δυνατόν;! Πρέπει να πηγαίνε για ψώνια κάθε μέρα δηλαδή...μόνο για να τα δοκιμάσει όλα αυτά θα έπρεπε χρειαζόταν πολύ χρόνο, δουλειές άλλες δεν είχε;!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα είναι δυνατόν να είναι τόσα πολλά και να αξίζουν τόσα πολλά χρήματα;! Ούτε εγώ τον πήγαινα αλλά είμαι κάπως καχύποπτος ως προς το ποσοστό αλήθειας του "δημοσιεύματος"?

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! Είναι δυνατόν;! Πρέπει να πηγαίνε για ψώνια κάθε μέρα δηλαδή...μόνο για να τα δοκιμάσει όλα αυτά θα έπρεπε χρειαζόταν πολύ χρόνο, δουλειές άλλες δεν είχε;!

Έλα ντε, μόνο να πάρεις το αμάξι, να παρκάρεις έξω από τον Βασιλόπουλο, να ψωνίσεις 2-3 μήτρες και να περιμένεις στο ταμείο, πάει έχασες όλη σου τη μέρα. Άμα δε τους έχουν τελειώσει και τα ψιλά, ουουουου εκεί να δεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-4 σε αυτην την απάντηση?????

Ποιοί θίχτηκαν????

ΕΛΕΟΣ!!!!

:_zeppelin:

Κάτσε εσύ με το ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και καλά να περνάς ...Φιλάκια!

Ασε, για την προπαγάνδα θα μιλήσουμε παρακάτω...

Πάντως δεν θα ήθελα να γίνουν κρατικά τα χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης στην Πάρνηθα, που επειδή είναι της Εκκλησίας (Μονή Πετράκη) δεν τα πειράζει κανείς εδώ και δεκαετίες. Και δεν βρίσκονται στην κορυφή, αλλά στους πρόποδες. Σε περιοχή φιλέτο. Που τη θέλουν για... ανάπτυξη. Με την ίδια λογική θα έβλεπα πολλά τέτοια θέματα.

ως παράδειγμα φέρνω τα 40.000 στρέμματα που αγόρασε ο Σημίτης από τον Γλίξμπουργκ. Από τότε πολλά πράγματα έχουν χαλάσει. Ηδη με νομο του Σουφλιά είναι έτοιμες οι ζώνες «ήπιας τουριστικής ανάπτυξης».

Επειδή διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ως προς την εγκυρότητα του «ρεπορτάζ», σημειώνω:

Το άρθρο το συναντούμε αυτούσιο, αναλλοίωτο και απαράλλαχτο, με την ίδια χαρακτηριστική γραφή-γλώσσα να μεταφέρεται από blog σε blog σε όλο το ίντερνετ.

Κανείς συντάκτης δεν έχει αλλάξει ούτε λέξη.

ΟΛΟΙ οι copy paste δημοσιογραφάρες - συγγραφείς ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ. Το... «γνωστό» περιοδικό Ιερά Παρακαταθήκη.

Ποιό είναι το περιοδικό "Ιερά Παρακαταθήκη";

Πού κυκλοφορεί και ποιός το εκδίδει;

Γιατί ο εκδότης του χαρακτηρίζει την εκκλησία «πορνική και ιερόδουλη»

Τι θέσεις εκφράζει και τι σκοπούς έχει;

Γιατί ενώ το άρθρο δημοσιεύθηκε το 2008, σήμερα το ανακαλύπτουμε;

Γιατί δεν έχει πάρει έκταση στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο; Κι αν μου πείτε πως το «εκδοτικό κατεστημένο» προστάτεψε τον Χριστόδουλο, σας υπενθυμίζω ανεξάρτητα έντυπα που δεν θα μασούσαν: Αυγή, Ριζοσπάστης, Ποντίκι (χμμ. ) κ.α.

Απαντήσεις για όλα αυτά ΔΕΝ ΈΧΩ. Αλλά επειδή είναι κομμάτι της δουλειάς μου, είμαι δυο τόνους πιο καχύποπτος.

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-4 σε αυτην την απάντηση?????

Ποιοί θίχτηκαν????

ΕΛΕΟΣ!!!!

:_zeppelin:

To γνωστο μπαλλετο απο τα κοριτσια του My Bike. :smoke:

Δεν βαριεσε,το γουσταρω αυτο το γκει συνδρομο που αντι να απαντησει καποιος,παταει ενα κουμπακι.

Και ειναι μεχρι να πατησει ο πρωτος.Μετά τον πρωτο και με την λογικη του όχλου πατανε και οι υπολυποι. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα