Jump to content
Jimgate4

Aτυχημα...δεν ειχα διπλωμα!

Recommended Posts

φιλε μου Παναγιωτη μπορει να ειχαμε καποια ψιλοπροβληματα μεταξυ μας αλλα αυτα μενουνε στο παρελθον.και θα σου πω για να καραφλιασεις τωρα.και ποιος σου ειπε οτι δεν το εκανε.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!που μου την θυμησες τωρα. :ranting3:

Δεν εκπλήσσομαι, άλλωστε στην Ελλάδα του ρουσφετιού, του μέσου, της "γνωριμίας", και του "ας την βγάλω εγώ καθαρή, και να πά να πνιγούν οι άλλοι" ζούμε.

Άρα; Αυτή δηλαδή είναι φάουλ με αυτό που κάνει και σε πνίγει το δίκιο........ και με το δίκιο σου.

Η άλλη (που χτύπησε με τον φίλο πιο πάνω); Απο εκεί που είχε ένα ατύχημα με έναν ανήλικο χωρίς δίπλωμα (έφταιγε-δεν έφταιγε και αν και κατά πόσο δεν το ξέρουμε, έχουμε ακούσει μόνο την μια πλευρά της ιστορίας), να βρεθούν ψευδομάρτυρες και να την βγάζουν τρελλή, δεν θα την πνίγει το δίκιο.

Όσο για τα περι ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία, ψευδομαρτυρία κλπ, είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, μην τα παίρνετε έτσι αψήφιστα. Κοντά 15.000 μέλη έχει το mybike, αν ένα μέλος είναι γνωστός, γείτονας συγγενής της κλπ και της το σφυρίξει, άμα είναι ξύπνια θα τυλίξει πολύ κόσμο σε μιά κόλλα χαρτί.

Με καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, απλά "πολλά έχουν δεί τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο" που λέει και το άσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν εκπλήσσομαι, άλλωστε στην Ελλάδα του ρουσφετιού, του μέσου, της "γνωριμίας", και του "ας την βγάλω εγώ καθαρή, και να πά να πνιγούν οι άλλοι" ζούμε.

Άρα; Αυτή δηλαδή είναι φάουλ με αυτό που κάνει και σε πνίγει το δίκιο........ και με το δίκιο σου.

Η άλλη (που χτύπησε με τον φίλο πιο πάνω); Απο εκεί που είχε ένα ατύχημα με έναν ανήλικο χωρίς δίπλωμα (έφταιγε-δεν έφταιγε και αν και κατά πόσο δεν το ξέρουμε, έχουμε ακούσει μόνο την μια πλευρά της ιστορίας), να βρεθούν ψευδομάρτυρες και να την βγάζουν τρελλή, δεν θα την πνίγει το δίκιο.

Όσο για τα περι ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία, ψευδομαρτυρία κλπ, είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, μην τα παίρνετε έτσι αψήφιστα. Κοντά 15.000 μέλη έχει το mybike, αν ένα μέλος είναι γνωστός, γείτονας συγγενής της κλπ και της το σφυρίξει, άμα είναι ξύπνια θα τυλίξει πολύ κόσμο σε μιά κόλλα χαρτί.

Με καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, απλά "πολλά έχουν δεί τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο" που λέει και το άσμα.

σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.

εδω ο αλλος εβαζε το χερι του στο Ευαγγελιο και χωρις να τον ενδιαφερει τιποτα ελεγε τα ψεμματα του.να ξερες ποσοι τετοιοι υπαρχουνε.

Τροποποιήθηκε από τον Anubis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν νομιζω να εχεις σοβαρα προβληματα......απλα μαλλον ενδιαφερεται για να δει πωσ εισαι....παντος καλο θα ηταν να βγαλεις ενα γ@μημ..... διπλωμα....

Να εχεις το κεφαλι σου ησηχο οχι τιποτα αλλο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.

εδω ο αλλος εβαζε το χερι του στο Ευαγγελιο και χωρις να τον ενδιαφερει τιποτα ελεγε τα ψεμματα του.να ξερες ποσοι τετοιοι υπαρχουνε.

Πολλοί, το ξέρω............. Ας μη γινόμαστε όμως και εμείς το ίδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι σελιδες ειναι πολλες και δεν τις διαβασα ολες....

ΔΕΝ ξερω αν προαναφερθηκε.......

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΙ!!!!

Το παιδι λεει του χρονου μπορει να βγαλει διπλωμα για 50cc...Δηλαδη ειναι 14-15!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!Θελει 3η γυμνασιου μηχανακι και αν ναι οι γονεις το δεχονται?!?!?!?!?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλοί, το ξέρω............. Ας μη γινόμαστε όμως και εμείς το ίδιο.

εμεις δεν γινομαστε και σιγουρα ουτε ειμαστε αλλα μας αναγκαζουνε να γινουμε.

Τροποποιήθηκε από τον Anubis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ενα εχω να πω.

Ειναι πιτσιρικας και τον κραζετε ασχημα.Μονο και μονο απο αντιδραση θα μας γραψει ολους μας στα παπαγια του την επομενη φορα που θα καβαλησει.

Φιλαρακο κανε υπομονη και βγαλε ενα γαμωδιπλωμα.Ειδες δεν εφταιγες και στην ουσια τρεχεις και εισαι χεσμενος.

Καλο θα ηταν επισης να πεσει λουκετακι.

Τωρα εαν εχεις αλλες αποριες φιλαρακο στειλε κανα ΠΜ.Διαβασες και ειδες ποιοι σου μιλανε με καλο τροπο και ποιοι οχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαίνεται πως όλοι σας είστε πολύ απόλυτοι με το θέμα της ηλικίας..Η αγάπη για τους τροχούς είτε ειναι 2 είτε είναι 4 δεν ξεχωρίζει ηλικίες..Βέβαια η αλήθεια είναι πως το δίπλωμα είναι απαραίτητο,αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό οδηγών,οδηγούσε πριν πάρει δίπλωμα έστω και ευκαιριακά οπότε μην κατηγορείτε εμάς τους μικρότερους γιατί λίγο πολύ,όλοι σας τα έχετε περάσει..Σε όλους κάποτε έχει γίνει εμμονή το μηχανάκι και όλοι έχετε κάνει τρέλες..Έπειτα αν είστε όλοι τόσο νομιμοφρονες να τηρείτε αυστηρά και τα όρια ταχύτητας και τις πινακίδες και τους κανόνες οδικής ασφάλειας όπως το κράνος όπως κάθε νόμο που υπάρχει με άλλα λόγια..Μπορείτε? Οι περισσότεροι μάλλον όχι πάντα,ο καθένας για τον δικό του λόγο..Έτσι είναι και για τους μικρούς φίλους της οδήγησης..Οπότε την επόμενη φορά που θα κατσαδιάσετε κάποιον,αναλογιστείτε πρώτα αν στην ηλικία μας κάνατε τα ίδια ή και χειρότερα ή αν ακόμα και τώρα είστε οι οδηγοί που επιβάλλει ο νόμος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλασσικα ολοι ειναι τα υποδειγματα της ελληνικης κοινωνιας!τα αγια παιδια!τα παιδια προς μιμηση που πρεπει να εχει ως προτυπο ο καθε πιτσιρικος...το παιζεται ολοι νομιμοι και αγιοι αλλα κανεις δεν ξερει αμα κανατε και εσεις τα ιδια και χειροτερα στην παιδικη σας ηλικια...εμ βεβαια,τωρα γιναμε ολοι κριτες και αντι να δουμε τα προσωπικα μας χαλια ασχολουμαστε με τον αλλονων...τα ιδια ειπε και ο ravendark και συμφωνο απολυτα μαζι του...το παιδι δεν ρωτησε αμα μπορουμε να τον κραξουμε επειδη οντως εκανε μια μαλ*κια αλλα να του προτεινουμε κατι ωστε καπως να βρει μια λυση...και πεσατε ολοι μαζι να τον φατε (δεν λεω και εγω στο 1ο ποστ στο θεμα κατι τετοιο εκανα,αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να πω και τους γονεις του ανευθυνους...βγαζετε συμπερασματα χωρις να ξερετε τον αλλον ,αν οχι ολοι,αρκετοι) λες και εσεις δεν σας εχει τυχει μια στραβωμαρα στην ζωη σας ...οπως ετυχε και στο παιδι που εκανε το θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημήτρη θα σου μιλήσω υπό δύο ιδιότητες.

1. οδηγός μηχανής

2. δικηγόρος

1. Την πρώτη φορά που ζήτησα από τους δικούς μου μηχανάκι ήμουν 16 χρονών . Η μάνα μου (προισταμένη τότε στα επείγοντα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου) και με το δίκιο της έβγαλε το τσόκαρό της (ξέρεις τι θα πει τσόκαρο νοσοκόμας;) και μου το έφερε στο δόξα πατρί, λέγοντας ότι πρώτα θα τη θάψω.... Δεν την έθαψα βέβαια ... αλλά μεγάλωσα αρκετα πριν καβαλήσω για πρώτη φορά μηχανή και ακόμα περισσότερο πριν αγοράσω την πρώτη δικιά μου.

Πάντοτε όμως είχα το κατάλληλο δίπλωμα και ουδέποτε οδήγησα χωρίς ασφάλεια.

Σύμφωνοι το δίπλωμα δε σε κάνει οδηγό, αλλά από μόνο του λέει πολλά και οι ηλικιακοί περιορισμοί στην απόκτησή του δεν είναι ούτε τυχαίοι ούτε ένα βασανιστήριο του κακαού κράτους.

Στην ηλικία των τριάντα φέυγα και με μωρό να έρχεται έχω κοντέψει να φάω τα μούτρα μου δύο φορές και γερά μάλιστα... Και αυτό ενώ δεν τρέχω και είμαι προσεκτικός έως φοβιτσιάρης στους δρόμους του Ηρακλείου.Και όταν αναλογίζομαι τώρα τον εαυτό μου με μηχανή σε ηλικία 16 ετών κάνω το σταυρό μου ... ο άθεος και ευχαριστώ τη μάνα μου και το τσόκαρό της.

2. Είμαι δικηγόρος και δυστυχώς με αρκετή εμπειρία στις περιπτώσεις της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (κυρίως ιατριή αμέλεια αλλά και τροχαία). Επέτρεψέ μου λοιπόν να σου πω μια ιστορία.

Ένα παιδί 16-17 χρονών, με όλη τη σοβαρότητα που διακρίνει την ηλικία αυτή αποφασίζει να πάρει για βόλτα το αμάξι του πατέρα του με συνεπιβάτη ένα φίλο του. Σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου ανοίγει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο και ανατρέπεται το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θάνατο του κολλητού του φίλου ( ο οποίος δεν φορούσε καν ζώνη).

Το παιδί κατηγοροήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια (μέχρι 5 χρόνια φυλάκιση, αδήγηση χωρίς δίπλωμα (τότε μέχρι 6 μήνες φυλάκιση αν θυμάμαι καλά) και παραβίαση αρθρων του ΚΟΚ. Οι γονείς του κατηγορήθηκαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου (πλημμέλημα). Στο καπάκι οι γονείς, οι παπούδες, η αδερφή του νεκρού παιδιού κάνουν αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του μικρού, των γονιών του και της ασφαλιστικής και ζητάνε αποζημίωση εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ λόγω ψυχικής οδύνης (θάνατος συγγενούς).

Η ασφαλιστική τη σκαπουλάρει λόγω έλλειψης διπλώματος και οι γονείς και το παιδί καταδικάζονται σε αν θυμάμαι καλά 600.000 Ευρώ αποζημίωση.

Αποτελέσματα:ένα παιδί νεκρό, ο φίλος τους κατεστραμένος ψυχικά, δύο οικογένειες καεστραμμένες, μία οικογένεια οικονομικά εξαφανισμένη.

Ακου λοιπόν..... δε με νοιάζει από πόσο χρονών οδηγάς. Δε με απασχολούν οι ανάγκες σου. Μου είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ οι αιτιάσεις σου. Έχοντας ως δεδομένο το ότι πάντα κάτι μπορεί να συμβεί, το να οδηγάς χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια είναι ΕΓΚΛΗΜΑ απέναντι στην ίδια σου την οικογένεια, απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, απέναντι στην ίδια την κοινωνία. Και αν δε αυτό γίνεται με τη γνώση των γονέων σου.... να ευχαριστείς το θεό που δεν υπάρχει σοβαρό ελληνικό κράτος να σε μπουσουριάσει και εσένα και τους γονείς σου κυρίως.

Ορισμένοι προηγούμενοι ίσως μίλησαν σκληρά και ειρωνικά. Δεν κάνω το ίδιο επειδή δεν θα έχει αποτέλεσμα. Θα ήθελα όμως να φωνάξω.....

Άσε λοιπόν κατά μέρος το μηχανάκι και κοίτα να βγάλεις δίπλωμα.Όταν το βγάλεις κάνε και μια ασφάλεια και μετά ξεκίνα ... τότε απόλαυσέ το αλλά πάντα υπεύθυνα και προσεκτικά.

Τροποποιήθηκε από τον Hasodikis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει ρε παιδια κανεις δε το παιζει αγιος , απλα καποια πραγματα θεωρουνται+ειναι βασικα...

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλασσικα ολοι ειναι τα υποδειγματα της ελληνικης κοινωνιας!τα αγια παιδια!τα παιδια προς μιμηση που πρεπει να εχει ως προτυπο ο καθε πιτσιρικος...το παιζεται ολοι νομιμοι και αγιοι αλλα κανεις δεν ξερει αμα κανατε και εσεις τα ιδια και χειροτερα στην παιδικη σας ηλικια...εμ βεβαια,τωρα γιναμε ολοι κριτες και αντι να δουμε τα προσωπικα μας χαλια ασχολουμαστε με τον αλλονων...τα ιδια ειπε και ο ravendark και συμφωνο απολυτα μαζι του...το παιδι δεν ρωτησε αμα μπορουμε να τον κραξουμε επειδη οντως εκανε μια μαλ*κια αλλα να του προτεινουμε κατι ωστε καπως να βρει μια λυση...και πεσατε ολοι μαζι να τον φατε (δεν λεω και εγω στο 1ο ποστ στο θεμα κατι τετοιο εκανα,αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να πω και τους γονεις του ανευθυνους...βγαζετε συμπερασματα χωρις να ξερετε τον αλλον ,αν οχι ολοι,αρκετοι) λες και εσεις δεν σας εχει τυχει μια στραβωμαρα στην ζωη σας ...οπως ετυχε και στο παιδι που εκανε το θεμα.

Αγαπητέ φίλε, θα σου πρότεινα να αφήσεις κατά μέρος τις ειρωνίες και γενικεύσεις και να διαβάσεις με προσοχή το παρακάτω κείμενο. Το ότι πολλοί κάνανε τις ίδιες βλακείες δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να τις καυτηριάσουν και πως πρέπει η ίδια κατάσταση να διαιωνίζεται

Δημήτρη θα σου μιλήσω υπό δύο ιδιότητες.

1. οδηγός μηχανής

2. δικηγόρος

1. Την πρώτη φορά που ζήτησα από τους δικούς μου μηχανάκι ήμουν 16 χρονών . Η μάνα μου (προισταμένη τότε στα επείγοντα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου) και με το δίκιο της έβγαλε το τσόκαρό της (ξέρεις τι θα πει τσόκαρο νοσοκόμας;) και μου το έφερε στο δόξα πατρί, λέγοντας ότι πρώτα θα τη θάψω.... Δεν την έθαψα βέβαια ... αλλά μεγάλωσα αρκετα πριν καβαλήσω για πρώτη φορά μηχανή και ακόμα περισσότερο πριν αγοράσω την πρώτη δικιά μου.

Πάντοτε όμως είχα το κατάλληλο δίπλωμα και ουδέποτε οδήγησα χωρίς ασφάλεια.

Σύμφωνοι το δίπλωμα δε σε κάνει οδηγό, αλλά από μόνο του λέει πολλά και οι ηλικιακοί περιορισμοί στην απόκτησή του δεν είναι ούτε τυχαίοι ούτε ένα βασανιστήριο του κακαού κράτους.

Στην ηλικία των τριάντα φέυγα και με μωρό να έρχεται έχω κοντέψει να φάω τα μούτρα μου δύο φορές και γερά μάλιστα... Και αυτό ενώ δεν τρέχω και είμαι προσεκτικός έως φοβιτσιάρης στους δρόμους του Ηρακλείου.Και όταν αναλογίζομαι τώρα τον εαυτό μου με μηχανή σε ηλικία 16 ετών κάνω το σταυρό μου ... ο άθεος και ευχαριστώ τη μάνα μου και το τσόκαρό της.

2. Είμαι δικηγόρος και δυστυχώς με αρκετή εμπειρία στις περιπτώσεις της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (κυρίως ιατριή αμέλεια αλλά και τροχαία). Επέτρεψέ μου λοιπόν να σου πω μια ιστορία.

Ένα παιδί 16-17 χρονών, με όλη τη σοβαρότητα που διακρίνει την ηλικία αυτή αποφασίζει να πάρει για βόλτα το αμάξι του πατέρα του με συνεπιβάτη ένα φίλο του. Σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου ανοίγει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο και ανατρέπεται το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θάνατο του κολλητού του φίλου ( ο οποίος δεν φορούσε καν ζώνη).

Το παιδί κατηγοροήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια (μέχρι 5 χρόνια φυλάκιση, αδήγηση χωρίς δίπλωμα (τότε μέχρι 6 μήνες φυλάκιση αν θυμάμαι καλά) και παραβίαση αρθρων του ΚΟΚ. Οι γονείς του κατηγορήθηκαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου (πλημμέλημα). Στο καπάκι οι γονείς, οι παπούδες, η αδερφή του νεκρού παιδιού κάνουν αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του μικρού, των γονιών του και της ασφαλιστικής και ζητάνε αποζημίωση εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ λόγω ψυχικής οδύνης (θάνατος συγγενούς).

Η ασφαλιστική τη σκαπουλάρει λόγω έλλειψης διπλώματος και οι γονείς και το παιδί καταδικάζονται σε αν θυμάμαι καλά 600.000 Ευρώ αποζημίωση.

Αποτελέσματα:ένα παιδί νεκρό, ο φίλος τους κατεστραμένος ψυχικά, δύο οικογένειες καεστραμμένες, μία οικογένεια οικονομικά εξαφανισμένη.

Ακου λοιπόν..... δε με νοιάζει από πόσο χρονών οδηγάς. Δε με απασχολούν οι ανάγκες σου. Μου είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ οι αιτιάσεις σου. Έχοντας ως δεδομένο το ότι πάντα κάτι μπορεί να συμβεί, το να οδηγάς χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια είναι ΕΓΚΛΗΜΑ απέναντι στην ίδια σου την οικογένεια, απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, απέναντι στην ίδια την κοινωνία. Και αν δε αυτό γίνεται με τη γνώση των γονέων σου.... να ευχαριστείς το θεό που δεν υπάρχει σοβαρό ελληνικό κράτος να σε μπουσουριάσει και εσένα και τους γονείς σου κυρίως.

Ορισμένοι προηγούμενοι ίσως μίλησαν σκληρά και ειρωνικά. Δεν κάνω το ίδιο επειδή δεν θα έχει αποτέλεσμα. Θα ήθελα όμως να φωνάξω.....

Άσε λοιπόν κατά μέρος το μηχανάκι και κοίτα να βγάλεις δίπλωμα.Όταν το βγάλεις κάνε και μια ασφάλεια και μετά ξεκίνα ... τότε απόλαυσέ το αλλά πάντα υπεύθυνα και προσεκτικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 23 ετων και στα 21 μου ειχα κι'εγω ατυχημα με μοτοσυκλετα (ER-6n 06 η οποια καταστραφηκε ολοσχερως οπως και το BMW του γιατρου βγηκε ολικη) στο οποιο ΔΕΝ εφταιγα εγω. Ημουν ομως απολυτως Νομιμος και οταν εγινε το ατυχημα και σηκωθηκα αρτιμελης το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να καλεσω τον πατερα μου να ερθει να βοηθησει. Τα πραγματα ευτιχως κύλισαν ομαλα και εγω δεν επαθα τιποτα απολυτως ενω 2 μηνες μετα πηρα και μια ωραια επιταγουλα με την αποζημίωση και αφησα το γιατρο να κουρεύεται με την λακαμια που εκανε. Αν δεν ημουν νομιμος ακομη θα ετρεχα με αστυνομιες και δικαστηρια ενω σε καμια περιπτωση δεν θελω να σκεφτω ΤΙ θα μπορουσε να προκυψει αν γινοταν αυτο το ατυχημα στα 15 μου.

Υ.Γ: Αλλα για να μην λες κι'εγω στα 16 μου επερνα το Τ50 του πατερα μου κι'εκοβα βολτες μπροστα του ή στο τετραγωνο. Για να βγαλω διπλωμα και να πηγαινω παραπερα ουτε λογος (η συζητηση κοβοταν αμεσα) και οπως αποδειχτηκε κατοπιν καλα εκανε και μου το απαγόρευε.

Τα συμπερασματα δικα σου. Αλλη μια συντομη ιστορια προστιθεται στο πολυ καλο και εκπαιδευτικό story του Hasokikis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι μιλάει ο κόσμος...δεν κράζει...και μάλιστα ένα πιτσιρίκι...

άντε πολύ τσίχλα το κάνατε...πιστεύω κατάλαβε το νόημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ που εκραζες στο 1ο σου ποστ μεχρι τωρα,πηγες και εβγαλες διπλωμα που θηχτικες που το παιζουν ολοι αγιοι;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειαζετε να ειμαστε κακοι με το παιδι...Δεν νομιζω οτι ειναι ο μονος που οδηγαει χωρις διπλωμα.Και εσεις το ειχατε κανει καποτε!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κατι ?

Ενταξει μικρος εισαι , γουσταρεις μηχανες , εχεις ειπες και μια μηχανη δικη σου στο συνεργειο , θελεις να κανεις και εντυπωση σε καμμια κοπελα και καβαλας την μηχανη και οποιον παρει ο ΧΑΡΟΣ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕ Η ΤΥΠΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ?

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΗΠΩΣ ?

Οτι εγινε τωρα εγινε μυαλο ουτως η αλλως δεν προκειται να βαλεις και αν το κανεις αυτο θα ειναι για μικρο χρονικο διαστημα και παλι θα ξανακαβαλησεις μηχανακι και φιλου και δικο σου και μεγαλυτερο χωρις να εχεις το απαραιτητο διπλωμα ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΕΕ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Να κοιταξεις λοιπον να της μιλησεις και να της δωσεις τα χρηματα που θα σου ζητησει

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Τα υπολοιπα αστα , οπως ειπα ξερουμε καλα και οι 2 μας οτι μυαλο δεν θα βαλεις , Σιγα δηλαδη μην τυχον και κατσεις να περιμενεις 3 χρονια για να οδηγησεις 600αρα .

Να με συγχωρεις για τον ΤΟΝΟ της γραφης μου αλλα δεν μπορω να βλεπω κατι τετοια

Μπορει να εισαι ο Rossi δεν αμφιβαλω μπορει να εισαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ που εχει ποτε υπαρξει ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ "ΚΟΤΣΙΑ" ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! ειτε αυτο ειναι γονεις , ειτε ειναι χτυπα ξυλο οι γονεις της κοπελας που θα μπορουσε να σκοτωνες !!!

Και μην το παρεις στραβα , για εσενα το λεω ..

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ αν αυτο σε κανεις εσενα πιο ΜΑΓΚΑ απο μενα τοτε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μισοι απο αυτοι που κραζεται το παιδι κοβω το κεφαλι μου οτι εχετε κανει τα ιδια και χειροτερα.Mano δεν διαφωνω με αυτα που λες και κραζεις στο παιδι αλλα κουλαρετε λιγο ολοι και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΓΙΟΙ!!!Υπαρχουν πολοι περισσοτεροι τροποι να πεισεις ενα ατομο απο το να του τη λες και να τον χορταινεις μ@λ@κιες λες και ειναι εγκληματιας!

Τωρα φιλε εσυ μαλακια σου που οδηγουσες χωρς διπλωμα φτηνα την γλιτωσες.Οσο για την κοπελα που σε χτυπησε ελπιζω να την μουτζωσες :tooth: Πλακα κανω.Το ποιο λογικο ειναι να θελει να δει αν εισαι καλα.Αμα θελει λεφτα ειναι μεγαλη πουτ@ν@ συγνωμη κιολας αλλα το βρισκω πολυ χοντρο να χτυπησε ενα 15χρονο παιδι και να την νοιζει ο προφυάκτιρας.Το καλυτερο θα ηταν να το πεις στους γονεις σου παντος.Και πανω απο ολα να σκεφτεσαι και τις επιπτωσεις σε οτι κανεις!!!ΝΟμιζω καταλαβες :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι δηλαδή, επειδή τα κάνανε δε σημαίνει ότι μπορούμε να τα κατακρίνουνε; Ακριβώς αυτό, κάναμε λάθη, φάγαμε τα μούτρα μας, μάθαμε και τώρα προσπαθούμε να προστατέψουμε τους νεώτερους. Ούτε άγιοι το παίζουμε ούτε τίποτα. Ναι, οδηγήσαμε χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια. Αλλά ξέρεις κάτι; Φάγαμε τέτοια λαχτάρα, μα τέτοια λαχτάρα, όταν έγινε η στραβή, που συνειδητοποιήσαμε ότι είναι εντελώς ηλίθιο, ανεύθυνο και επικίνδυνο να οδηγάς χωρίς δίπλωμα.

Τόσο κακό είναι που θέλουμε να μην περάσουν τα ίδια και οι νεώτεροι; Δε σας καταλαβαίνω μερικούς...ειδικά αυτοί που τα κάνανε και το πάθημα τους έγινε μάθημα, είναι οι καταλληλότεροι να μιλήσουν. Πιστεύω ότι αν είχαμε αρχίσει να κράζουμε πολλά χρόνια νωρίτερα τέτοιες παραβατικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές δε θα είχαμε φτάσει στο σημείο να οδηγάνε 14χρονα 4χ4 στα χωριά.

Τώρα για σένα φίλε μου που τράκαρες, τα πράματα είναι απλά. Θα φερθείς αντρίκια. Μιλάς στους γονείς σου, και είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε νομικές συνέπειες προκύψουν. Θα κάνεις το δικαστήριο σου σαν κύριος και θα πληρώσεις το πρόστιμο σου σαν κύριος. Και θα ξανακαβαλήσεις μηχανάκι του χρόνου με το δίπλωμα σου. Σαν κύριος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9 σελίδες και ακόμα δεν μάθαμε τι θέλει η κυρία .

Που να μαθαίναμε δηλαδή..

Εγώ έχω μάθει οτι πρώτα προέχει η υγεία σου.....

Δεν έχω δίπλωμα......Έχω όλα τα άλλα...με έχουν σταματήσει 5 φορές αλλά δεν με έχουν γράψει καμιά, και δεν θα το βάσιζα στην τύχη!!

Όταν πας με 40-50 χιλιόμετρα σταθερή ταχύτητα, συνεπιβάτης και εγώ φυσικά πάντα κράνη και οι 2, όταν δίνεις προτεραιότητα μέχρι και στο στοπ , δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα στο να μην κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα...

Η μήπως συμφέρουν τα Λεωφορεία?? Φροντιστήρια, σχολεία, καφεδες? 2,20 το καθένα πήγαινε έλα....6,60 την μέρα.. Ε όχι προτιμώ να το ρισκάρω να βγώ χωρίς δίπλωμα.... Γιατί ξέρω οτι δεν θα φταίξω ποτέ σε ενδεχόμενο ατύχημα...

Άλλο αυτό που ακούω..οι γονείς... Θα βλέπουν το αγόρι τους να ανεβαίνει συνέχεια σε μηχανάκια φίλων του, να έχουν όλοι οι φίλοι του μηχανάκια και να λένε "όχι δεν σου παίρνω ανέβαινε στους άλλους καλύτερα, είναι πιο ικανοί"..

Εγω δεν θα κάθομαι να κλαίγομαι στα φόρουμς..ξέρω πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεων μου..

Αλλά να κάθομαι να μου την λέει ο "μεγάλος" οτι δεν έχω δίπλωμα και ό,τι είναι ανεύθυνοι οι γονείς που σου πήραν ++++ ,έπρεπε να πηγαίναμε κανα mybike κανα 20 χρόνια πίσω να δούμε πόσοι απο σας ήσασταν νομιμότατοι πάντα...και πόσοι απο σας φοράτε φουλ εξοπλισμό με 40 βαθμούς μέχρι το περίπτερο....

Και απο το να γίνω 40 χρονών με v-strom ξεκράνωτος να περνάω με κόκκινα, και να είμαι νόμιμος καλύτερα πιτσιρικάς με το κράνος μου και συντηριτηκούρα....

Τροποποιήθηκε από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Extreme ενταξει ημουν Υπερβολικος με το post που εκανα , εχεις δικιο σε αυτο

Ημουν Υπερβολικος εφοσον δεν εγινε τιποτε πιο σοβαρο , γιατι αν ηταν πιο σοβαρα τα πραματα μονο υπερβολικος δεν θα ημουν

Προσωπικα Εχω μαθει να την πληρωνω την ζημια που κανω ειτε κοστιζει 1ευρω ειτε παραπανω , ετσι εχω μαθει απλα

Η τυπισα το πιο πιθανο ειναι να θελει μονο να μαθει πως ειναι το παλικαρι και να μην θελει τιποτε παραπανω ,

Ισως ομως να ειχε παρει το αμαξι του ανδρα της να μην ηταν δικο της να πηγε σπιτι να τα ακουσε 1 χερακι και να της ειπε ο συζηγος μα καλα ενταξει τον αφησες να φυγει ετσι απλα ? και αν δεν ειναι καλα? και αν μας ψαχνουν και βρεθουμε μπλεγμενοι? γιατι δεν καλεσες ασθενοφορο ? αν επαθε κατι σοβαρο το παιδι? , η μπορει να της ειπε Ετσι που τον Εκανες τον προφυλακτηρα να πας να τον φτιαξεις που θελεις να οδηγεις και το αμαξι ... κλπ κλπ κλπ

Το Θεμα ειναι πως οταν εισαι μικρος και θελεις να οδηγησεις μηχανη δυσκολα σε σταματαει ενα χαρτι που λεγεται διπλωμα

Ρε φιλε δωστο μου μια βολτα να εδω παραπανω θα πω θα προσεχω ρε ... ελα μην εισαι παπαρας αφου ξερεις δεν κανω σουζες και τσουυπ να ο χαρος απο το στοπ δεν κοιταει και μπαμ αντε βγαλε μετα ακρη.

Αντε τωρα να εχεις δωσει εσυ το δικο σου μηχανακι σε φιλο χωρις διπλωμα ο οποιος ξερεις οτι γνωριζει οτι ειναι καλος αλλα σπαει ο διαβολος το ποδι του και μπλεκετε σε ατυχημα . Τι γινεται απο εκει και περα τι θα πεις ? θα πεις το πηρε μονος του χωρις να με ρωτησει ? και αν το ατυχημα ειναι σοβαρο εκεινος δεν θα πει για να ελαφρυνει την θεση του οτι εσυ του το εδωσες?

Ασε καλυτερα να εισαι ο Παπαρας που δεν το δινεις παρα να μπλεχτεις σε κατι που ουτε καν το βαζει το μυαλο σου το τι μπορει να ειναι.

Προσοχη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 απο εμένα γιατί είχες τα κότσια να το μοιραστείς μαζί μας και σε ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκες! :ok:

Το ίδιο όμως χρειάζεται να κάνεις και με τους γονείς σου!! Απλά μίλησε τους και πες τους τα πράγματα όπως ακριβώς γίνανε...

Είναι οι μόνοι που θα κάνουν το καλύτερο για σενα...ακόμη κι αν η τυπισσα επέστρεψε να ζητήσει τώρα τα ρέστα!

Περιμένουμε νέα σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα