Jimgate4 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 δεν ειπα οτι παω σχολειο με το μηχανακι 1ον...επισης δεν μπορεις και δεν εισαι αξιος να κρινεις απο ενα pc...δε ζητησα και δεν εχω αναγκη την κριση σου φιλαρακο,απλα μια γνωμη ζητησα! Φιλαράκι να στο θέσω αλλιώς. Επιλέγεις να οδηγάς χωρίς δίπλωμα,το δίπλωμα όντως δεν σε κάνει οδηγό αλλά σε καλύπτει νομικά αν γίνει η στραβή. Αν αντί να πεταχτεί η γυναίκα με το αυτοκίνητο είχε πεταχτεί ένα παιδί τότε οι γονείς σου επειδή δεν έχεις δίπλωμα-ασφάλεια θα αναγκάζονταν να πουλήσουν το σπίτι σας. Το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω; ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ! χωρίς τίποτα! θα πληρώνατε μια ζωή!!! Σχολείο να πηγαίνεις με το λεωφορείο ή να σε πηγαίνουν οι γονείς οι δικοί σου ή κάποιου γείτονα μαζί με το δικό του το παιδί. Και εννοείται ότι μπορούν να σου επιβάλλουν να μην οδηγήσεις και να μείνεις σπίτι οι γονείς σου. Γονείς σου είναι και είσαι ακόμα παιδί! Αλλά για να σου έχουν πάρει σε τέτοια ηλικία μηχανάκι δείχνει το πόσο ανεύθυνοι είναι και οι ίδιοι!!! Ντροπή και αίσχος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φιλαράκι να στο θέσω αλλιώς. Επιλέγεις να οδηγάς χωρίς δίπλωμα,το δίπλωμα όντως δεν σε κάνει οδηγό αλλά σε καλύπτει νομικά αν γίνει η στραβή. Αν αντί να πεταχτεί η γυναίκα με το αυτοκίνητο είχε πεταχτεί ένα παιδί τότε οι γονείς σου επειδή δεν έχεις δίπλωμα-ασφάλεια θα αναγκάζονταν να πουλήσουν το σπίτι σας. Το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω; ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ! χωρίς τίποτα! θα πληρώνατε μια ζωή!!! Σχολείο να πηγαίνεις με το λεωφορείο ή να σε πηγαίνουν οι γονείς οι δικοί σου ή κάποιου γείτονα μαζί με το δικό του το παιδί. Και εννοείται ότι μπορούν να σου επιβάλλουν να μην οδηγήσεις και να μείνεις σπίτι οι γονείς σου. Γονείς σου είναι και είσαι ακόμα παιδί! Αλλά για να σου έχουν πάρει σε τέτοια ηλικία μηχανάκι δείχνει το πόσο ανεύθυνοι είναι και οι ίδιοι!!! Ντροπή και αίσχος! εισαι λαθος για μενα ειδικα στο τελευταιο που αναφερεις τους γονεις του!! δεν ειχα παπι στα 14 ουτε 15 κυκλοφορουσα με ποδηλατο και χωρις καμια υπερβολη εχω γυρισει ολη την αθηνα και εχω δει αρκετα αλλα και εχω παθει!! επαθα πραγματα που με παπι δεν το διανοησε! μηπως και οι δικοι μου γονεις ειναι ανευθυνοι που μου πηραν ποδηλατο?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2011 από τον loykas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Φίλε μου επειδή με τα "αν και μήπως" άκρη δε θα βγάλεις, μόνο υποθετικά σενάρια φτιάχνεις και τζάμπα παιδεύεσαι. Δε θα σταθώ στο τι έγινε, αν ήταν σωστό ή όχι κτλ. Γνώμη μου; Μίλα πρώτα στους γονείς σου, πες αυτό που πραγματικά έγινε φταις δε φταις, να είναι ενήμεροι ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ οι άνθρωποι. Οδηγείς έτσι κι αλλιώς μηχανάκι δεν είναι ότι θα τους έρθει κεραμίδα. Αφού ξέρουν οι γονείς σου την αλήθεια, μίλα με την τύπισσα που σε χτύπησε να δεις τι θέλει. Θα είναι πολύ χειρότερα οι γονείς σου να μάθουν το περιστατικό από κάποιον τρίτο ή από αυτήν που σε χτύπησε γι' αυτό άσε το pc και πήγαινε μίλα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 δεν ειπα οτι παω σχολειο με το μηχανακι 1ον...επισης δεν μπορεις και δεν εισαι αξιος να κρινεις απο ενα pc...δε ζητησα και δεν εχω αναγκη την κριση σου φιλαρακο,απλα μια γνωμη ζητησα! Φυσικά και είμαι άξιος να κρίνω από αυτά που λες. Όλοι μπορούμε να κρίνουμε όταν κάποιος λέει ότι οδηγεί χωρίς δίπλωμα ή χωρίς κράνος κλπ. Ζήτησες να σου πούμε την γνώμη μας, όταν δεν σου αρέσει όμως μην την απορρίπτεις... απλά σκέψου την. Και δεν φταις μόνο εσύ... οι δικοί σου έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που σου επέτρεψαν αυτήν την κατάσταση! Ελπίζω μόνο έστω και εκ των υστέρων να βάλουν μυαλό και να πράξουν τα δέοντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimgate4 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Δεν έφταιγες για το τρακάρισμα, αλλά όταν είσαι χύμα στο κύμα υπάρχουν επιπτώσεις. Καλά ξεμπερδέματα, μακάρι να βάλεις μυαλό. Επίσης, αποφάσισε. ειπα οτι δεν ξερω τι θα κανω με το συγκεκριμενο θεμα...αλλα οτι και να γινει ποτε δε θα αφησω τους 2 τροχους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 εισαι λαθος για μενα ειδικα στο τελευταιο που αναφερεις τους γονεις του!! δεν ειχα παπι στα 14 ουτε 15 κυκλοφορουσα με ποδηλατο και χωρις καμια υπερβολη εχω γυρισει ολη την αθηνα και εχω δει αρκετα αλλα και εχω παθει!! επαθα πραγματα που με παπι δεν το διανοησε! μηπως και οι δικοι μου γονεις ειναι ανευθυνοι που μου πηραν ποδηλατο?? Συγκρίνεις το μηχανάκι με το ποδήλατο τώρα; για να καταλάβω δηλαδή... Με το ποδήλατο δεν θα σκοτώσεις κάποιον πεζό, με το μηχανάκι όμως ναι... και σε περίπτωση που δεν έχεις δίπλωμα τότε θα καταστραφεί η ζωή σου από τις αποζημιώσεις... εκτός και αν είσαι Ωνάσης ή Νιάρχος και μπορείς να πληρώσεις 100 και 200 χιλιάδες ευρώ σε αποζημιώσεις! Γι'αυτό υπάρχουν οι ασφαλιστικές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Jimgate4 φιλε μου περαστικα και δεν πειραζει οτι εγινε εγινε.αν ειχες ασφαλισμενο το μηχανακι σου βαλε καποιον φιλο που να οδηγουσε και να της δωσουνε αποζημιωση εφοσων το μηχανακι σου δεν επαθε τιποτα και ληξε το εκει.ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ.να εισαι εσυ καλα αυτα ειναι μικροπραγματα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 δεν μιλαω απο θεμα νομικων δεν εχουν καμια σχεση! απλα απευθυνομαι στην κουβεντα που ειπες ανευθυνοτητα των γονιων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimgate4 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Φίλε μου επειδή με τα "αν και μήπως" άκρη δε θα βγάλεις, μόνο υποθετικά σενάρια φτιάχνεις και τζάμπα παιδεύεσαι. Δε θα σταθώ στο τι έγινε, αν ήταν σωστό ή όχι κτλ. Γνώμη μου; Μίλα πρώτα στους γονείς σου, πες αυτό που πραγματικά έγινε φταις δε φταις, να είναι ενήμεροι ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ οι άνθρωποι. Οδηγείς έτσι κι αλλιώς μηχανάκι δεν είναι ότι θα τους έρθει κεραμίδα. Αφού ξέρουν οι γονείς σου την αλήθεια, μίλα με την τύπισσα που σε χτύπησε να δεις τι θέλει. Θα είναι πολύ χειρότερα οι γονείς σου να μάθουν το περιστατικό από κάποιον τρίτο ή από αυτήν που σε χτύπησε γι' αυτό άσε το pc και πήγαινε μίλα τους. Ηθελα να της μιλησω να την παρω τηλεφωνο να δω τι θελει,τετοια ωρα ομως δεν μπορω,δεν γινεται...και αυτο θα κανω θα πω στους γονεις μου τι εγινε και να της μιλησουν...Δεν ξερω μακαρι να υπαρξει ηπια καταληξη χωρις τραβηγματα!!Ελπιζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Εχω δικο μου,οχι ομως την παρουσα φαση...ειναι συνεργειο Αν μπορουσα να εχω διπλωμα θα το ειχα...σε ενα χρονο απο τωρα μπορω να βγαλω για 50c.c. δεν έχεις δίπλωμα γιατί η ηλικία σου (και η νομοθεσία) δεν σου το επιτρέπει ακόμα, αλλα έχεις δικό σου μηχανάκι και οι γονείς σου το γνωρίζουν αυτό! η επιστήμη σηκώνει τα χερια ψηλά...! φιλε μου συγγνώμη αν γίνω κακός και ενοχλητικός αλλα με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε όχι μονο για τα λεφτά και τα τρεχάματα που μπορείς να έχεις, αλλα και για την προσωπική σου ασφάλεια, και μη μου πεις ότι είσαι ο επόμενος rossi και τοι το "εχεις" και ότι οδηγάς από τα 5 σου και και και, γιατί ειδες τι γίνεται, και γιατί κάθε καλοκαίρι που πάω στο χωριο μου βλέπω πως οδηγούν οι περισσότεροι πιτσιρικάδες δεν θέλω να τους βάζω όλους στο ίδιο σακί, ελπίζω να είσαι η εξαίρεση και να μην τα ζήταγε ο κώλος σου, καλά ξεμπερδέματα πάντως φιλε και την επομενη φορα περισσότερη προσοχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 δεν μιλαω απο θεμα νομικων δεν εχουν καμια σχεση! απλα απευθυνομαι στην κουβεντα που ειπες ανευθυνοτητα των γονιων! Ε μα όποιος γονιός παίρνει μηχανάκι στο παιδί του ενώ δεν έχει δίπλωμα πως αλλιώς να χαρακτηριστεί;;; ανεύθυνος και λίγα είπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimgate4 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Jimgate4 φιλε μου περαστικα και δεν πειραζει οτι εγινε εγινε.αν ειχες ασφαλισμενο το μηχανακι σου βαλε καποιον φιλο που να οδηγουσε και να της δωσουνε αποζημιωση εφοσων το μηχανακι σου δεν επαθε τιποτα και ληξε το εκει.ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ.να εισαι εσυ καλα αυτα ειναι μικροπραγματα. Σε ευχαριστω πολυ,μακαρι ολα να πανε καλα...και ακομη καλυτερα να μην υπαρξουν αυτα τα μπερδεματα που ανεφερες γτ δε θελω να φερω και τους γονεις μου σε δυσκολη θεση...Τελος παντων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Καλα μυαλα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Φιλε σκουρα τα πραγματα :Μαλλον πας για το φρεσκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Αμά την σκαπουλάρεις αναίμακτα, θα ξανακάνεις τα ίδια....Άρα, μηδεν εις το πηλίκο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 μην ξεχνας οτι ειναι σε χωριο το παιδι! εκει υπαρχει αλλη νοοτροποια και δεν οδηγουν μονο παπι σε τετοια ηλικια! ειναι πολυ φυσιολογικο να εχει! σκεψου να ειναι 50 παιδια και να εχουν ολοι απο ενα μηχανακι και ενας να μην εχει....δεν υπαρχει δεν γινετε αυτο το πραγμα! εγω τους δικαιολογο που του εχουν μηχανακι γιαυτο τον λογο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Σε ευχαριστω πολυ,μακαρι ολα να πανε καλα...και ακομη καλυτερα να μην υπαρξουν αυτα τα μπερδεματα που ανεφερες γτ δε θελω να φερω και τους γονεις μου σε δυσκολη θεση...Τελος παντων! εδω εμενα να παρακολουθεις.απαντησε μου να σε βοηθησω.ασφαλεια ειχε το μηχανακι σου; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 μην ξεχνας οτι ειναι σε χωριο το παιδι! εκει υπαρχει αλλη νοοτροποια και δεν οδηγουν μονο παπι σε τετοια ηλικια! ειναι πολυ φυσιολογικο να εχει! σκεψου να ειναι 50 παιδια και να εχουν ολοι απο ενα μηχανακι και ενας να μην εχει....δεν υπαρχει δεν γινετε αυτο το πραγμα! εγω τους δικαιολογο που του εχουν μηχανακι γιαυτο τον λογο! Τράβα να δικαιολογήσεις το ίδιο όταν τον βρουν σε χαντάκι μετά απο 10 μέρες....ή κα΄τω απο τις ρόδες ενός αυτοκινήτπου, έπειτα απο κόντρες/σούζες/πάντες.... :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 μην ξεχνας οτι ειναι σε χωριο το παιδι! εκει υπαρχει αλλη νοοτροποια και δεν οδηγουν μονο παπι σε τετοια ηλικια! ειναι πολυ φυσιολογικο να εχει! σκεψου να ειναι 50 παιδια και να εχουν ολοι απο ενα μηχανακι και ενας να μην εχει....δεν υπαρχει δεν γινετε αυτο το πραγμα! εγω τους δικαιολογο που του εχουν μηχανακι γιαυτο τον λογο! Είσαι σοβαρός τώρα ? Άμα είσαι 12-13 δικαιολογείται αυτή η σκέψη, αλλιώς περαστικά. Όπως και να'χει όταν βγαίνεις στον δρόμο παίζεις με τους κανόνες τον ενηλίκων και το "μα έχουν οι φίλοι μου" δεν λέει τίποτα στον δικαστή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 μην ξεχνας οτι ειναι σε χωριο το παιδι! εκει υπαρχει αλλη νοοτροποια και δεν οδηγουν μονο παπι σε τετοια ηλικια! ειναι πολυ φυσιολογικο να εχει! σκεψου να ειναι 50 παιδια και να εχουν ολοι απο ενα μηχανακι και ενας να μην εχει....δεν υπαρχει δεν γινετε αυτο το πραγμα! εγω τους δικαιολογο που του εχουν μηχανακι γιαυτο τον λογο! Οπως και να'χει αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο... Επειδη κανουν ολοι την βαλκεια πρεπει να την κανουμε και εμεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 εννοειτε οτι πηγενει κυριλε στον δρομο και εχει ενα παπι για την δουλεια του οπως αναφερει και οτι ειναι προσγειωμενος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Τράβα να δικαιολογήσεις το ίδιο όταν τον βρουν σε χαντάκι μετά απο 10 μέρες....ή κα΄τω απο τις ρόδες ενός αυτοκινήτπου, έπειτα απο κόντρες/σούζες/πάντες.... :uglystupid2: Ρε σεις την παλεύετε; Βρήκατε τώρα να το παίξετε έξυπνοι και να υποδείξετε τι είναι το σωστό σε ένα 15χρονο;; Βλέπετε ότι έχει φοβηθεί και ζητάει μια συμβουλή, τι σούζες πάντες κτλ; Ναι ειναι λάθος να οδηγάει χωρίς δίπλωμα, δεν μπορείτε να το πείτε με ωραίο τρόπο; Τι είστε; οι νταήδες που θα τον φοβήσουν και θα βάλει το μηχανάκι στην άκρη; Και στην τελική εσείς μικροί στα χωριά σας δεν παίρνατε βόλτα το παπάκι του κολλητού σας; Σοβαρευτείτε λιγάκι 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Δε φταινε αυτοι. Οι γονεις τους φταινε που τους παιρνουν μηχανακια απ τα 12. Εχουν γεμισει τα νεκροταφεια της επαρχιας απο τετοιους οδηγους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimgate4 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 εδω εμενα να παρακολουθεις.απαντησε μου να σε βοηθησω.ασφαλεια ειχε το μηχανακι σου; Nαι,ειχε ασφαλεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 το να μην ανεβω σε μηχανακι και το να μεινω 2 μηνες σπιτι δεν μπορει να μου το επιβαλει κανενας να το τηρησω...Δεν ειμαι παιδακι του καναπε και του pc αλλα ουτε και κανα κωλοπαιδο μες στην καφριλα...Μενω σε χωριο της χαλκιδικης κανω αποσταση 15 χιλιομετρων για να παω σε μια κομωπολη οπου πηγαινω και σχολειο εκει...εκει ειναι οι φιλοι μου,ολα εκει,εκει η κοπελα μου...δε θα μπορουσα να εμενα εδω!!Και ποτε οταν φτασω στην ηλικια σας δεν προκειται να γυρισω να πω κατι τετοιο σε οποιοδηποτε πιτσιρικο,θα του πω να προσεχει γιατι υπαρχουν και απροσεκτοι οδηγοι,γιατι το διπλωμα δε σε κανει οδηγο!!Απο τα 4 μου ηθελα μηχανακι,ειναι οτι αγαπαω πιο πολυ στη ζωη μου και δεν μπορει να μου το στερησει κανεις,δε με νοιαζουν οι επιπτωσεις,ζω το ονειρο μου καθημερινα και ειμαι προσγειωμενος...τωρα ομως ετυχε εκεινο που μου λεγανε,εσυ μπορει να προσεχεις οι αλλοι ομως...? Το να εχει κανεις ονειρα και επιδιωξεις στη ζωη του ειναι παρα πολυ καλο πραγμα και ειναι αυτο που μας κανει να προχωραμε....Εκει που εισαι ΛΑΘΟΣ φιλε μου ειναι οτι βιαζεσαι να μεγαλωσεις....καθε πραγμα στο καιρο του και ο κολιος τον Αυγουστο. Οχι μονο θες πραγματα που κατα την γνωμη μου ΔΕΝ ειναι για την ηλικια σου αλλα μπορει να προκαλεσεις μεγαλη ζημια σε σενα στην μανα σου στον κοσμο γυρω σου. Ουτε ασφαλεια, ουτε πινακιδες, ουτε κρανος ουτε τπτ. Αυτο δεν λεγεται ουτε μαγκια ουτε "θελω να εχω μηχανακι κ δεν μ νοιαζουν οι επιπτωσεις", αυτο λεγεται ειμαι σταρχιδιστης και εγωισταρος σε τετοιο σημειο που δεν με νοιαζει τπτ παρα μονο να ξεκαυλωσω. Στο θεμα σου τωρα. Σε περιπτωση που η τυπισα (αν κ απροσεκτη οδηγος) ειναι γατα τοτε πιστεψε με αφου σε βρηκε μπορει να σου παρει πολλα περισσοτερα απο ενα προφυλακτηρα...αλλιως απλα εισαι ενας ακομη που επαιξε με την φωτια και την γλιτωσε (αυτη τη φορα)... Αν μενεις μακρυα απο το σχολειο παρε ενα κτελ οπως κανουν ολα τα παιδια αλλιως παρε ποδηλατο να ειασι ανεξαρτητος εκτος και αν δεν μπορεις να περιμενεις 365 μερες να γινεις 15 να βγαλεις το γαμω διπλωμα να εισαι αρχοντας... Υ.Γ. Οικονομικη κριση σου λεει αλλα πως να μην ειναι αν οι γονεις αγοραζουν μηχανακια στα παιδια τους απο τα 13...αυτος ο γαμημενος ο πλεονασμος μας εφαγε ολους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες