Jump to content
billxt660

Versys 2011 ή Tiger 800 ????

101 ψήφοι

1. 1. Versys2011 ή Tiger800

• Versys 2011 με ABS
      45
    • Tiger 800 χωρις ABS
      39

Recommended Posts

Οι αργοι ειναι πονηροι και θελουν το κακο μας

Ανεβαινουν στα μηχανακια τους και τρων τις γραμμες μας

:2funny:

Εμενα ο κουλος καφετεριακιας με ενοχλει... ο αργος (edit:ο ποιο αργος απο μενα εννοω)δεν με νοιαζει... το πολυ πολυ να τον περιμενω ;2

Αϊντε μάγκες, περάστε από εδώ να εκφραστείτε επί του θέματος! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάντως με το Versys όσο πρόλαβα και γύρισα στην Ελλάδα γιατί δεν το κράτησα και χρόνια πολλά (2) πουθενά δεν μου έλλειψε το γκάζι. Ακόμα και 2κάβαλος-τριβάλιτσος τράβαγε μια χαρά΄. Έχει ένα φανταστικό μοτέρ, για μένα ένα απο τα καλύτερα μοτέρ στα 600 κυβικά ever.

Και το τονίζω ΞΑΝΑ. Αυτό το μηχανάκι ταξιδεύει εθνική τριβάλιτσο-δικάβαλο με 150km/h και επαρχιακό σβέλτα και καίει 5lt/100km.

Βρες μου ένα χιλιάρι που στις ίδιες συνθήκες δεν θα κάψει τουλάχιστον 7t/100km!

Αν μετάνιωσα για κάτι που το έδωσα ήταν το στήσιμο του και η κατανάλωσγη του!

Για να μην αδικούμε πάτως και το αγγλάκι, εμένα μια χαρά μου αρέσει και αυτό και το ίδιο όμορφα θα ένιωθα αν το αγόραζα.. :D

Απλά θα προτιμούσα την έκδοση με τον 21 τροχό για να πηγαίνω και χώμα.. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σημερα πηρα και τα 2 μηχανακια βολτα και αποφασισα και ειμαι σιγουρος πλεον για την αποφαση μου ...

Τελικα αποφασισα :mB_kalo_e:VERSYS :clapping2: κανοντας το βολτα παλι, νομιζα οτι το μηχανακι εχει φτιαχτει για μενα ... τελικα ειναι το τι σου αρεσει να καβαλας καλυτερα ... πανω στο versys ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια :dribble:

Το θεμα ειναι οτι βρηκα και κατι ενδιαφερον http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1540694/ τι λετε αξιζει ??? και μου κανει και καλυτερη τιμη 6.800 ή να παω σε καινουριο ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια :dribble:

Εεεεεετσι! :cheers:

Αντε με το καλό και υπομονή να βρεις την καλύτερη ευκαιρία. Μην ξεχνάς οτί έχεις χρόνο στην διάθεση σου και κάτι το οποίο αυτή την στιγμή είναι σπανιότατο.... μετρητά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα τα είπες όλα...Άντε με το καλό κ η αγορά.

Καινούριο με τον ίδιο εξοπλισμό και abs,πόσο κοστίζει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα τα είπες όλα...Άντε με το καλό κ η αγορά.

Καινούριο με τον ίδιο εξοπλισμό και abs,πόσο κοστίζει;

Το ιδιο καινουριο κοστιζει 8.500 Ε ρωτησα για καλυτερη τιμη σε πολλα κατ/ματα το πιο φτηνο που βρηκα ηταν 8.150 Ε χωρις ομως extra. το μεταχειρησμενο που βρηκα εχει γνησια μανηταρια kawasaki και γνησιο φτερο πισω αν υπολογισουμε + κανα 250 Ε αυτα τοτε καινουριο με αυτα τα αξεσουαρ και την καλυτερη τιμη που μπορω να βρω ειναι 8.400 Ε

Το μεταχειρησμενο μου το δινει 6.800 Ε οποτε καρδιζω 1.600 Ε για τα 3.500 χιλ που εχει και τον ενα χρονο μεταχειρησμενο ...

Τροποποιήθηκε από τον billxt660

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδιο καινουριο κοστιζει 8.500 Ε ρωτησα για καλυτερη τιμη σε πολλα κατ/ματα το πιο φτηνο που βρηκα ηταν 8.150 Ε χωρις ομως extra. το μεταχειρησμενο που βρηκα εχει γνησια μανηταρια kawasaki και γνησιο φτερο πισω αν υπολογισουμε + κανα 250 Ε αυτα τοτε καινουριο με αυτα τα αξεσουαρ και την καλυτερη τιμη που μπορω να βρω ειναι 8.400 Ε

Το μεταχειρησμενο μου το δινει 6.800 Ε οποτε καρδιζω 1.600 Ε για τα 3.500 χιλ που εχει και τον ενα χρονο μεταχειρησμενο ...

τσεκαρε τη κατάσταση του μηχανικά και νομικα (κλεμένο παραεισαγωγή εγγυήσεις κάλυψη κτλ ) και αμα είναι ολα οκ με γεία καλόβολτο και άπεφτο :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσεκαρε τη κατάσταση του μηχανικά και νομικα (κλεμένο παραεισαγωγή εγγυήσεις κάλυψη κτλ ) και αμα είναι ολα οκ με γεία καλόβολτο και άπεφτο :clapping2:

Αυτο θα κανω ναι ...εχει κανεις εμπειρια απο το καταστημα στην καλλιροης MOT..J..PAN ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως με το Versys όσο πρόλαβα και γύρισα στην Ελλάδα γιατί δεν το κράτησα και χρόνια πολλά (2) πουθενά δεν μου έλλειψε το γκάζι. Ακόμα και 2κάβαλος-τριβάλιτσος τράβαγε μια χαρά΄. Έχει ένα φανταστικό μοτέρ, για μένα ένα απο τα καλύτερα μοτέρ στα 600 κυβικά ever.

Και το τονίζω ΞΑΝΑ. Αυτό το μηχανάκι ταξιδεύει εθνική τριβάλιτσο-δικάβαλο με 150km/h και επαρχιακό σβέλτα και καίει 5lt/100km.

Να σε ρωτήσω γιατί το έδωσες αν επιτρέπεται; Ποια πράγματα δε σου άρεσαν κυρίως πάνω του;

Χτες τσίμπησα ένα '08 ABS για οδήγηση σχεδόν αποκλειστικά σε επαρχιακό. Ανάμεσα σε αυτό και το ψεκαστό CBF600 είμουν περισσότερο

Τροποποιήθηκε από τον gansan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σε ρωτήσω γιατί το έδωσες αν επιτρέπεται; Ποια πράγματα δε σου άρεσαν κυρίως πάνω του;

Χτες τσίμπησα ένα '08 ABS για οδήγηση σχεδόν αποκλειστικά σε επαρχιακό. Ανάμεσα σε αυτό και το ψεκαστό CBF600 είμουν περισσότερο

Την καλύτερη δουλειά έκανες!

Το Versys δεν το έδωσα γιατί είχα πρόβλημα, το έδωσα γιατί εκατσε μια φάση να δίνει ένας φίλος το εντουράκι του και επειδή το ήθελα (πολύ)τα κάναμε τράμπα με το Versys. Και εγώ μετά πήρα το CBF.

Αντικειμενικά είναι καλύτερη μηχανή στα περισσότερα το Versys. Πιο σύγχρονη, καλύτερο στήσιμο, πιο οικονομική και ελαφρύτερη αίσθηση. Το CBF είναι καλυτερο στο ταξίδι, πιο σταθερό, ΄με ένα μοτέρ χωρίς κραδασμούς.

Δεν το μετάνιωσα γιατί και το CBF είναι πολύ καλή μηχανή και ΄διαχρονική αλλά και το Versys είναι άψογο. Ειδικά για επαρχιακό που το πηρες θα το ευχαριστηθείς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την καλύτερη δουλειά έκανες!

Το Versys δεν το έδωσα γιατί είχα πρόβλημα, το έδωσα γιατί εκατσε μια φάση να δίνει ένας φίλος το εντουράκι του και επειδή το ήθελα (πολύ)τα κάναμε τράμπα με το Versys. Και εγώ μετά πήρα το CBF.

Αντικειμενικά είναι καλύτερη μηχανή στα περισσότερα το Versys. Πιο σύγχρονη, καλύτερο στήσιμο, πιο οικονομική και ελαφρύτερη αίσθηση. Το CBF είναι καλυτερο στο ταξίδι, πιο σταθερό, ΄με ένα μοτέρ χωρίς κραδασμούς.

Δεν το μετάνιωσα γιατί και το CBF είναι πολύ καλή μηχανή και ΄διαχρονική αλλά και το Versys είναι άψογο. Ειδικά για επαρχιακό που το πηρες θα το ευχαριστηθείς!

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ :worshippy: γιατι οταν τα λεω εγω πεφτουν να με φανε...... :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... πανω στο versys ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια :dribble:

E, τοτε τι το συζηταμε? :meeting:

Καλοριζικο!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψιττττττττττττττττττττττττ απαιτείται αυτοκολλητάκι πίσω στην ουρα..................

benefits%20of%20green%20tea.jpg GREEN TEA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα ελεξα αριθμο πλαισιου κλπ (και ειναι ολα οκ κανονικα απο αντιπροσωποια) ... και το μηχανακι εκλεισε... απο βδομαδα θα ειναι στα χερια μου :yahoo::punk:

ΥΓ. Τι αυτοκολητακι να βαλω ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ. Τι αυτοκολητακι να βαλω ???

Αν καταλαβα καλα ...εννοει οτι θα τους τσαγιαζει το kawa σου.......αντε με το καλο... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

''Approved by After®''

:tooth:

χαχαααχαχαχαχαχααααααααχαχαχαχααχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντως το Versys ειναι ενα απο τα κρυφα διαμαντια. Σε αυτα τα λεφτα ,με αυτα τα περιφερειακα ,δεν υπαρχει κατι αλλο. Απορω γιατι ειναι τοσο κολλημενοι ολοι με το V-Strom και το Versys δεν εχει πουλησει τοσο πολυ, Κατα την γνωμη μου ειναι μακραν ανωτερο!!!

Καλοριζικοοοοο!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πανθερμαν αν δεν θες να γίνεις γάτομαν....μην "ριχνεις" το στρώμα.......είναι πολλοί οι κερατάδες δεν μας παίρνει._zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει το vstrom ειναι αλλο στυλ και διαφορετικο μηχανακι... θελω gs και δε φτανουν τα λεφτα παιρνω vstrom δε το λεω υποτιμητικα πραγματικα ειναι αλλο στυλ εμενα πχ προσωπικα δε μου αρεσει το gs ποσο μαλλον το vstrom ...

Παιρνεις αυτο που σου αρεσει καλυτερα να καβαλας :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα να δεις ρε γαμωτο... για 50cc θα το γλιτωνα το "κραξιμο" ... μηπως τελικα να το δωσω να παρω ενα μικρο που παει καλυτερα???

Ρε σε μπελαδες που με βαλατε πρωινιατικα :sweatdrop:

Τελοσπαντων... χερια θελει στις στροφες κ κυβικα στα ταξιδια... αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... μιαμ μιαμ :dribble:

ΝΑΙΙΙΙΙΙ :clapping2: Παλι καλα εγω την γλιτωσα για 10ολοκληρα κυβικα Παταπη την πατησες εμενα ευτυχως δεν με πηρε η μπαλα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα