nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Στο ΧR600 που είχα παλαιοτερα, τα μασπιε για τον συνεπιβάτη!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Θα γινω γρφικος το ξερω , αλλα το Fcr - μηχανικο καρμπυρατερ με αντλια επιταχυνσης ηταν και ειναι αυτο το εξτρα που μου αρεσει πολυ , το ξυπνησε το κοιμισμενο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Χμμμμμμ. Το βρηκα!!!!! Τα xenon μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Η ζελατίνα μακράν των υπολοίπων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Το διπλό σταντ! Σοβαρά μιλάω! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 μεγαλυτερη ζελατινα!αν κ λιγο ασημη ειναι αυτο που γουσταρω πραγματικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Κ εγω ζελατινα θα ψηφισω... μακραν πιο ομορφη κ πολυ πιο λειτουργικη τουλαχιστον μεχρι τα 180χαω που την χρειαζομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Οι αναρτήσεις............... μακράν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Με μεγάλη διαφορά οι αναρτήσεις. Άλλη μοτοσυκλέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Οι αναρτήσεις............... μακράν. Με μεγάλη διαφορά οι αναρτήσεις. Άλλη μοτοσυκλέτα. ...έτσι... για να καταλάβετε τι παλιοσουμιέδες βάζουν για αναρτήσεις εκεί στην ανατολή! Εγώ στο δικό μου που έβαλα τα Ohlins δεν είδα και καμιά σοβαρή διαφορά! Ευκαιρία για πείραγμα ήταν αυτή :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οι αναρτήσεις............... μακράν. Ετσι. Οπως τα λέει ο Παναγιώτης. Οι αναρτήσεις είναι το κορυφαίο περιφερειακό (και όχι "αξεσουάρ" βεβαίως) που μπορεί κανείς να βάλει - αλλάξει στη μοτοσυκλέτα του. Δεν τις έχω αλλάξει στο Transalp 700 ακόμη αλλά με βλέπω να το κάνω κάποια στιγμή. Παρόλο που είναι επώνυμες (Showa) δεν είναι αυτό που θα ήθελα εγώ για να τις παραδεχτώ απόλυτα. Κάποτε η Showa είχε καλύτερο επίπεδο, θυμάμαι. Σε ήρεμους ρυθμούς είναι καλές αλλά στα ζόρικα δείχνουν τη μέτρια ποιότητά τους. Πολύ οικονομία, ρε πστη μου... Τέλος πάντων. Ελάχιστες σημερινές μοτοσυκλέτες της μεσαίας κατηγορίας On-Off έχουν πραγματικά ΚΑΛΕΣ αναρτήσεις. Κι επειδή τις έχω οδηγήσει όλες (πλην του Tiger 800), θεωρώ ως πιο ποιοτικές τις αναρτήσεις του F800GS. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Και μετά τις αναρτήσεις, έρχεται ο κάγκουρας με το TDM: Τα Remus Hexacone εξατμισόνια! Έχω κάψει πολύ βενζίνη μόνο και μόνο για να ακούω τον ήχο τους! (χαζό παιδί χαρά γεμάτο!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Η προέκταση του μπροστινού φτερού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 GPS :) Έχει αλλάξει την ζωή μου πάνω στο μηχανάκι και τις διαδρομές μου. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 μια πατεντα για λυπανση αλυσιδας!!!οχι το σκοτοιλερ.πατας ενα κουμπι (κ..βγαινει μια χοντρη!!)κ λαδωνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 αφου δε τα βαλα εγω αλλα ο προηγουμενος θα πω τρια καρινα, ζελατινα, wp εμπρος πολυυ σταθερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Το χαμηλό MX τιμόνι, άλλο μηχανάκι. Αναρτήσεις, γκάζια, φρένα με κάλυπτε εξ΄αρχής. Θα γινω γρφικος το ξερω , αλλα το Fcr - μηχανικο καρμπυρατερ με αντλια επιταχυνσης ηταν και ειναι αυτο το εξτρα που μου αρεσει πολυ , το ξυπνησε το κοιμισμενο ! Γίνε όσο γραφικός θέλεις, πάντως αν μιλήσουν οι DRZοκάγκουρες το FCR θα αναδειχθεί η πιο δημοφιλής βελτίωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 OHLINS ολα τα λευτα!!!!!!!!! Λες; Να το τολμήσω κι εγώ; (Σόρυ για το οφ τόπικ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Την ολόσωμη AKRAPOVIC EVO 4....................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Τα χωματινα μαθηματα οδηγησης... off topic αλλα και για εμενα το ιδιο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Αυτη την στιγμη την καλυτερη ζελατινα που αγορασα.... σε λιγο καιρο θα ποσταρω αλλη απαντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Τα ελατήρια που έβαλα μπροστά της Wilbers. Τώρα περιμένω πως και πως να μαζέψω το χρήμα για να βάλω και πίσω!Αν και λέμε μόνο ένα, θα πω και το ζελατινάκι που έβαλα στην μάσκα και από τότε το στήθος μου είναι ξεκούραστο όταν καβαλάω. Και τα 2 είναι ισάξια για μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Αναρτήσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Με διαφορα το πλεον χρηστικο ακομα και απο τις ηλεκτρολογικες πατεντες που εκανα. Και δεν κανω πλακα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες