Jump to content
ALX™

Ποιο θεωρείτε κορυφαίο (για σας) αξεσουάρ από αυτά που βάλατε στη μοτοσυκλέτα σας?

Recommended Posts

Θα γινω γρφικος το ξερω , αλλα το Fcr - μηχανικο καρμπυρατερ με αντλια επιταχυνσης ηταν και ειναι αυτο το εξτρα που μου αρεσει πολυ , το ξυπνησε το κοιμισμενο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μεγαλυτερη ζελατινα!αν κ λιγο ασημη ειναι αυτο που γουσταρω πραγματικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ εγω ζελατινα θα ψηφισω... μακραν πιο ομορφη κ πολυ πιο λειτουργικη τουλαχιστον μεχρι τα 180χαω που την χρειαζομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι αναρτήσεις............... μακράν.

Με μεγάλη διαφορά οι αναρτήσεις.

Άλλη μοτοσυκλέτα.

...έτσι... για να καταλάβετε τι παλιοσουμιέδες βάζουν για αναρτήσεις εκεί στην ανατολή! :tooth::sopase:

Εγώ στο δικό μου που έβαλα τα Ohlins δεν είδα και καμιά σοβαρή διαφορά! :shades:

:devil::devil::devil:

Ευκαιρία για πείραγμα ήταν αυτή :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω, όχι δεν θα τσιμπήσω........

lipssealed.giflipssealed.giflipssealed.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι αναρτήσεις............... μακράν.

Ετσι. Οπως τα λέει ο Παναγιώτης.

Οι αναρτήσεις είναι το κορυφαίο περιφερειακό (και όχι "αξεσουάρ" βεβαίως) που μπορεί κανείς να βάλει - αλλάξει στη μοτοσυκλέτα του.

Δεν τις έχω αλλάξει στο Transalp 700 ακόμη αλλά με βλέπω να το κάνω κάποια στιγμή. Παρόλο που είναι επώνυμες (Showa) δεν είναι αυτό που θα ήθελα εγώ για να τις παραδεχτώ απόλυτα. Κάποτε η Showa είχε καλύτερο επίπεδο, θυμάμαι. Σε ήρεμους ρυθμούς είναι καλές αλλά στα ζόρικα δείχνουν τη μέτρια ποιότητά τους. Πολύ οικονομία, ρε πστη μου...

Τέλος πάντων.

Ελάχιστες σημερινές μοτοσυκλέτες της μεσαίας κατηγορίας On-Off έχουν πραγματικά ΚΑΛΕΣ αναρτήσεις. Κι επειδή τις έχω οδηγήσει όλες (πλην του Tiger 800), θεωρώ ως πιο ποιοτικές τις αναρτήσεις του F800GS.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετά τις αναρτήσεις, έρχεται ο κάγκουρας με το TDM:

Τα Remus Hexacone εξατμισόνια! :kill::2guns:

Έχω κάψει πολύ βενζίνη μόνο και μόνο για να ακούω τον ήχο τους! :yahoo:(χαζό παιδί χαρά γεμάτο!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια πατεντα για λυπανση αλυσιδας!!!οχι το σκοτοιλερ.πατας ενα κουμπι (κ..βγαινει μια χοντρη!!)κ λαδωνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου δε τα βαλα εγω αλλα ο προηγουμενος θα πω τρια :rolleyes:

καρινα, ζελατινα, wp εμπρος :mB_kalo_e: πολυυ σταθερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χαμηλό MX τιμόνι, άλλο μηχανάκι. Αναρτήσεις, γκάζια, φρένα με κάλυπτε εξ΄αρχής.

Θα γινω γρφικος το ξερω , αλλα το Fcr - μηχανικο καρμπυρατερ με αντλια επιταχυνσης ηταν και ειναι αυτο το εξτρα που μου αρεσει πολυ , το ξυπνησε το κοιμισμενο !

Γίνε όσο γραφικός θέλεις, πάντως αν μιλήσουν οι DRZοκάγκουρες το FCR θα αναδειχθεί η πιο δημοφιλής βελτίωση... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη την στιγμη την καλυτερη ζελατινα που αγορασα....

σε λιγο καιρο θα ποσταρω αλλη απαντησηthumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ελατήρια που έβαλα μπροστά της Wilbers. Τώρα περιμένω πως και πως να μαζέψω το χρήμα για να βάλω και πίσω!Αν και λέμε μόνο ένα, θα πω και το ζελατινάκι που έβαλα στην μάσκα και από τότε το στήθος μου είναι ξεκούραστο όταν καβαλάω. Και τα 2 είναι ισάξια για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

0295l.jpg

0296wj.jpg

Με διαφορα το πλεον χρηστικο ακομα και απο τις ηλεκτρολογικες πατεντες που εκανα.

Και δεν κανω πλακα :nono:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα