μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Richa rainwarrior. Αγορασμενα απο Μοτοδυναμικη. Δεν θυμαμαι τιμη ρε φιλε , πανε χρονια που τα αγορασα. Αν δεν κανω λαθος γυρω στο 80αρι το σετ. ...παιζει να ειναι και ΤΟ κορυφαιο στο χωρο σε λογικη τιμη...(αλλιως παμε ΕΔΩ...Αerostich Roadcrafter και τελος-αν αντεχεις οικονομικα ,η στολη θα αντεξει μια ζωη.-) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2014 από τον Βεδουίνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Μιλάμε για αυτό ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Ναι Λεωνιδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 εγω παντως acerbis εχω πανω κατω απο το 2008 και δεν εβαλε ποτε νερο 50 ευρω τα ειχα παρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Ναι Λεωνιδα. Πες μου αν μπορείς και κιλά-ύψος σου και τι νούμερο έχεις πάρει το παντελόνι γιατί σκέφτομαι μήπως το παραγγείλω.Έλεγα να πάρω κάτι σε 3XL για να μου είναι μπόλικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 1.81/ 70 kg / L αν δεν κανω λαθος. Θα τσεκαρω αργοτερα γιατι τα εχω στο γκαραζ να σου πω με σιγουρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Αυτο εδω τι λεει το εχει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Ευχαριστώ Gouky!Αν τσεκάρεις μέγεθος,στείλε μου εδώ ή σε pm.Γιατί όμως το πήρες Large;Δεν είναι καλύτερα να σου είναι μεγάλο και άνετο το αδιάβροχο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Το δοκιμασα πριν το παρω πανω τις κορντουρες και ειναι ανετοτατο. Θα τσεκαρω νουμερο και θα σου πω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yannis73 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2014 Εγκυκλοπαιδικά αυτό που πρότεινε ο Hlias του praktiker το ρίξανε στα 8€ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2014 To jacket και το παντελόνι αυτό που λετε της richa θα το βρουμε στα καταστήματα αυτά του μοτοδικτύου? Και επίσης για τιμή μόνο στο τηλέφωνο ε? Γιατί δεν βλέπω να τη γράφει πουθενά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2014 Αυτο εδω τι λεει το εχει κανεις? μακρια απο αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2014 μακρια απο αυτα λόγο μάρκας ή είναι μούφα τελείως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2014 Νιτσεράδα από κατάστημα ναυτικών ειδών! Δεν παθαίνει τίποτα ακόμη κι αν σαβουρωθείς και δεν περνά και κρύο καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 Και εγω ειμαι στο ψαξιμο για αδιαβροχο και βρηκα αυτο απο Νιτσεράδα. Ξερει κανεις κατι για αυτο το υλικο-αδιαβροχο? Πιστευω οτι αφου ειναι απο μαγαζι με ειδη εργασιας θα ειναι καλο. Το εχει παρει κανεις? Νιτσεράδα από κατάστημα ναυτικών ειδών! Δεν παθαίνει τίποτα ακόμη κι αν σαβουρωθείς και δεν περνά και κρύο καθόλου. Κατι σαν το απο πανω ας πουμε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 λόγο μάρκας ή είναι μούφα τελείως; δεν ειναι καν καποια μαρκα ο τυπος εχει βρει καποια κινεζικη βιοτεχνια κ του τα φτιαχνει κ κοτσαρι ενα ονομα γνωστο οπως arai h agvpro γκουγκλαριστο να δεις οτι δεν υπαρχει πουθενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 ναι βρε το ξέρω αυτό.απλά αναρωτιέμαι αν είναι τόσο μούφα,γατί έχω δει κόσμο που φοράει μπουφάν agv pro και δηλώνει ευχαριστημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 ναι βρε το ξέρω αυτό.απλά αναρωτιέμαι αν είναι τόσο μούφα,γατί έχω δει κόσμο που φοράει μπουφάν agv pro και δηλώνει ευχαριστημένος. αυτο θα το καταλαβεις μονο αμα φας τουμπα με αυτα η αν στο εχουν πουλησει για αδιαβροχο κ φας μια καλη βροχη εγω παντος δεν θα τα εδινα για αυτα ασε που δεν ειναι κ φτηνα εγω πηρα σετ τουκανο ουρμπανο στα 55 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κατι σαν το απο πανω ας πουμε?? http://must-dive.gr/...6b9c51944411021 Aν έχεις κανα φίλο να δουλεύει σε κανα πλοίο της γραμμής πες του να σου φέρει. Τους τις δίνουν φτηνά. http://trazeras.gr/3161/2326/%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7/%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82/%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-dispan-31592012-07-07-13-42-35_-detail Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2014 από τον middlevillager Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες