Jump to content

Recommended Posts

Heeeelp!!! Δεν βλεπω τις εικονες!! :help:

κάτω αριστερά από τη γραμμή που λέει προσαρμογή μεγέθους εξέχει ένα τετραγωνάκι, για πάτα το

Τροποποιήθηκε από τον warlock9_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:plaf:

τι μαπας που ειμαι ,thnx Warlock!!

Edit:

Καλα μουν@ρ@ γινεται!!!

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπροστινό με δισκόφρενο βρέθηκε (επιτέλους), χαμηλό φτερό και 19άρης τροχός.

Είναι από Virago 400 και ταίριαξε γάντι , ίδια διάμετρος μπουκάλες και ίδια

απόσταση μεταξύ τους. Yamaha rules.

63571035.jpg

20803408.jpg

Το τιμόνι πολύ ψηλά δεν είναι ; :think: Μάλλον πάμε για κλιπόν .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο Γιώργο, υπέροχη δουλειά και το πολυεστέρα τον δούλεψες πολύ καλά!! Θα βγει πανέμορφο, και αφού έκατσε και γάντι το μπροστινό χάρηκα!! :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θενκς παίδες :_hi: πιστεύω ότι θα βγει ωραίο αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα ,νομίζω ότι βρήκα τι θα κάνω στις διακοπές μου.

Λοιπόν πάμε για κλιπόν . Μιας και δεν είχα βρει κάτι είπα να τα φτιάξω , λίγα σιδεράκια ανοξείδωτα και ξεκινάμε

53405236.jpg

Έτοιμα .

98645310.jpg

58331095.jpg

79208950.jpg

Πολύ καλύτερα από το τιμόνι , μόνο που τώρα με τέτοια θέση οδήγησης τα μασπιέ πρέπει να πάνε λίγο πιο πίσω :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το βάψεις;

Αν ναι τι χρώμα σκέφτεσαι;

Σίγουρα θα το βάψω , το πρώτο που σκέφτομαι είναι κλασσικά μαύρο αλλά μπορεί και κάτι άλλο.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέει πάντως και το κλασικό μαύρο που λες με καμία χρυσή λωρίδα να σπάει τη μαυρίλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΤΟ το ρεζερβουάρ ρε φίλε, αν είναι να το βάψεις, δώστο σε μένα να το βάλω στην βιβλιοθήκη μου και σου παίρνω ένα άλλο να το βάψεις ό,τι χρώμα τραβάει η ψυχούλα σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΤΟ το ρεζερβουάρ ρε φίλε, αν είναι να το βάψεις, δώστο σε μένα να το βάλω στην βιβλιοθήκη μου και σου παίρνω ένα άλλο να το βάψεις ό,τι χρώμα τραβάει η ψυχούλα σου.

Μιλάω σοβαρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανυπομωνω να δω την τελικη μορφη του cafe racer ΧΤ. Απ'οτι φαινεται ο Γιωργος κανει πολυ καλη δουλεια οποτε θα δικαιωθει πιστευω απο το τελικο αποτελεσμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε φίλε, αν ήταν δικό μου δεν θα άλλαζα ούτε τα καπάκια απο τις βαλβίδες των τροχών.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε φίλε, αν ήταν δικό μου δεν θα άλλαζα ούτε τα καπάκια απο τις βαλβίδες των τροχών.........

:_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

σαν τα χτ δεν έχει..... υπάρχουν πολλά χρέπια να κάνεις cafe racer ...στα οποία θα χαρείς να δημιουργείς.....εδώ υπάρχει ποσοστό καταστροφής , δημιουργίας.... :sweatdrop: :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη ,για να γίνει ένα μηχανάκι στυλ Cafe racer πρέπει να χαλάσει (κατά κάποιους) κάποιο άλλο.

Επίσης πρέπει να έχει χαρακτηριστικά που είχαν τα τότε μηχανάκια πχ. ίσια γραμμή , ακτίνες ,μανιβέλα ,στρογγυλοφάναρο , αερόψυκτο , διπλά αμορτισέρ

και κατά τα γούστα μου να είναι μονοκύλινδρο και περίπου στα 500κυβικά ....δηλαδή ένα XT 500 '80 , που το είχα ήδη. :_thumbsup:

Αν είχα το αδερφάκι του XT ,το SR500 , θα ήταν ακόμα πιο εύκολο για μένα .

Σόρυ , αλλά το ντεπόζιτο το θέλω , έτσι κι αλλοιώς με το βάψιμο δεν χαλάει.

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη ,για να γίνει ένα μηχανάκι στυλ Cafe racer πρέπει να χαλάσει (κατά κάποιους) κάποιο άλλο.

Επίσης πρέπει να έχει χαρακτηριστικά που είχαν τα τότε μηχανάκια πχ. ίσια γραμμή , ακτίνες ,μανιβέλα ,στρογγυλοφάναρο , αερόψυκτο , διπλά αμορτισέρ

και κατά τα γούστα μου να είναι μονοκύλινδρο και περίπου στα 500κυβικά ....δηλαδή ένα XT 500 '80 , που το είχα ήδη. :_thumbsup:

Αν είχα το αδερφάκι του XT ,το SR500 , θα ήταν ακόμα πιο εύκολο για μένα .

Σόρυ , αλλά το ντεπόζιτο το θέλω , έτσι κι αλλοιώς με το βάψιμο δεν χαλάει.

Γιωργο ειμαι ενας απο αυτους που διαφωνουν με το προτζεκτ σου(αν θες στο αναλυω)αλλα θα συμφωνησω στο το πιο σημαντικο απο τα λεγομενα σου:οτι ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ το μηχανακι αυτο.προσθετω οτι ειναι δικο ΣΟΥ και το κανεις οτι θελεις.και απ'οτι βλεπω αυτο που σου αρεσει,αρεσει και σε αλλα παιδια εδω μεσα.

παρατηρηση-γνωμη:η ισια γραμμη που αναφερεις χαλαει απο το τελειωμα του σκελετου πισω στην ουρα.ειναι πολυ υπερυψωμενο για την ποθητη αισθητικη των cafe racers

σου ευχομαι καλη συνεχεια και ελπιζω να διαψευτω για την αρνηση μου σ'αυτην την μετατροπη :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον dominatoras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί κολλάτε....

Εντάξει δε λέω, είναι μια μηχανή με ιστορία κτλ αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν τη πολυκυκλοφορούσε οπότε γιατί να την έχει να κάθεται;

Εκθεσιακό ήταν; Δε νομίζω

Δίνει σε αυτή τη μηχανή μια δεύτερη ευκαιρία στα γεράματα, και πολύ καλή μάλιστα

Εγώ περιμένω να δω το αποτέλεσμα για το οποίο είμαι σίγουρος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που λεει και ο συνονοματος Παναγιωτης Κ ,ειναι κατι κατι που με πιανει και μενα λιγο ,οτι ειναι κριμα να βλεπεις το αυθεντικο βαψιμο του να χανεται ,την στιγμη μαλιστα που δεν ειναι σε ασχημη κατασταση κιολας.

Βεβαια απτην αλλη , δεν καταστρεφεται το ιδιο το ντεποζιτο, παρα μονο αλλαζει το βαψιμο, οποτε ......so what???

Με τα μαστοριλικια που βλεπω να κατεχει ο Giorgos.gr ( :respekt: για τον τορνο) δεν ειναι τιποτα να επανελθει οποια ωρα και στιγμη

ΥΓ καλα το μηχανακι θα βγει εντελως JoeBar!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως ενα τετοιο μηχανημα θα το ειχα πενα αλλα μαμα τελειως.εκθεσιακο πραγματικα κοσμημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος Γιωργο καλη συνεχεια και καλο αποτελεσμα

σε λιγα χρονια xt500 θα υπαρχουν λιγα ,xt500 σαν το δικο σου ΚΑΝΕΝΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε Γιωργη εφτιαξες μονος σου τα κλιπονακια;

_thumbsup.gif σ ωραιος εσυ_thumbsup.gif

Υ.γ αυτα στη Γ..Πακ δεν θα μπορουσαμε να τα φτιαξουμε ( ξερεις εσυ)mB_faskelo.gifclosedeyes.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα