Jump to content
themata

Honda NC700C - NC700X

Recommended Posts

να δω τι θα λέτε όταν δούμε το κόνσεπτ εκτελεσμένο από τη Γιαμάχα.

αλλαγη νικνεημ, καψιμο ολων των t shirt και αναλογων memorabilia.

Να δουμε τι θα λετε εσεις αν καποια Γιαμαχα ή οποια αλλη καταφερει να βγαλει μηχανακι με τετοια καταναλωση με φυσιολογικη ιπποδυναμη και μοτερ μοτοσυκλετας και οχι αυτοκινητου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να δουμε τι θα λετε εσεις αν καποια Γιαμαχα ή οποια αλλη καταφερει να βγαλει μηχανακι με τετοια καταναλωση με φυσιολογικη ιπποδυναμη και μοτερ μοτοσυκλετας και οχι αυτοκινητου.

Πες τα ρε φιλε......................... :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να φανταστω οτι στο θεμα του bmw f650gs με παρομοια ιπποδυναμη κ καταναλωση λετε τα ιδια?η οχι,επειδη εκεινο δεν ειναι χοντα?

Οποτε σε λιγο ενας ντιζελ μισος κινητηρας π.χ απο το jazz παλι , θα ριξει την καταναλωση και θα ανεβασει την ροπη ακομη περισσοτερο .

το τζαζ δεν παραγεται με πετρελαιοκινητηρα.αλλα παραγεται σε υβριδικη εκδοση..κατι που θα ηθελα να δω σε μοτοσυκλετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφηστε το θεμα να πεθανει ρεεεεεεεε,δεν βλεπετε οτι δεν τσουλαει αλλο!

Αν δεν το παει 150 σελιδες το θεμα ο Μι-κα,να μου τρυπησεις την μυτη. :smoke:

Μηχανακι που βρηκε και καψουρευτηκε.......................... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν το παει 150 σελιδες το θεμα ο Μι-κα,να μου τρυπησεις την μυτη. :smoke:

Μηχανακι που βρηκε και καψουρευτηκε.......................... :tooth:

αυτο βλεπω κι`εγω :sp_ike:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καβάλησα πέρυσι ένα Μπρέβα 1100 και διαπίστωσα πως με άρεσε πάρα πολύ ως χαρακτήρας και επιδόσεις μοτέρ (αν και θα ήθελα κάτι σε πιο Γκρίσο μορφή αλλά οι τοπικές οδικές συνθήκες κράζουν για πιο Στέλβιο).

Όταν όμως δεις την θερμοδυναμική απόδοση του Γκούτσι σε σχέση με κατανάλωση προς άδειο πορτοφόλι (για να μην πούμε για μακρόχρονα έξοδα συντήρησης αναμενόμενων χαζοβλαβών),

όταν ακούς στα βίντεο πως ακούγονται και πάλονται το ίδιο και ο άλλος που έχει Γκούτσι 1100 γράφει πως πρέπει να το πιέζει για να ακολουθήσει το NC σε σβέλτη οδήγηση (όχι αέρα-πατέρα σπορ),

όταν βλέπεις πως αυτό που ξέρεις πια τι θέλεις, ροπή vs περιστροφική αδράνεια συγκεκριμμένου ρυθμού, το δίνει αβέρτα (όπως κάτι άλλα ψοφίμια όπως πχ το MT-01) και οικονομικά,

όταν βλέπεις πως έχουν το κέντρο βάρους και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά τους πολύ συγγενικά,

όταν διαβάζεις παρόμοια συμπεριφορά στο στροφιλίκι,

όταν απολαμβάνεις τα αυτόματα αυτοκίνητα και βλέπεις το ενδεχόμενο ενός επιτέλους σωστού αυτόματου σαζμάν σε μοτό παραγωγής,

όταν βλέπεις πως στα ίδια λεφτά με μεταχείρο Γκούτσι και ποιος ξέρει πόσα ακόμα για μαζέματα, παίρνεις του κουτιού Τζαπάν οριγινάλε,

όταν βλέπεις πως το μοτέρ έχει όση δύναμη χρειάζεται η πραγματική ζωή σου και όχι η φαντασιόπληκτη κούρσα για δεκατάκια εναντίον φαντασμάτων,

ε, περιμένω την ευκαιρία να καβαλήσω ένα να επιβεβαιώσω αυτά που περιμένω και μετά να σας τα ζαλίζω για χρόνια γιατί τόσο θα μου πάρει να το αποκτήσω.

Αλλά θα ρίξω πολύ γέλιο με το κοπιάρισμα που θα δω γιατί και άλογα ψηλά και ροπή χαμηλά και μηχανολογική απλότητα δηλαδή χαμηλό κόστος και χαμηλή κατανάλωση

ντεν γκίνεται καρντιά μου και φαίνεται ότι γίνεται χιτ εις τας Ευρώπας των κουτόφραγκων που κοπιάρουμε μετά εμείς αφού τους θάψουμε πρώτα.

Και μάλιστα η Γιαμαχα με το TDM είχε ψιλοέτοιμη την συνταγή για κάτι μικρότερο αλά NC αλλά είτε δεν το σκέφτηκε, είτε ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ και ας έχει ως μότο της το να είναι νεωτεριστική ανάμεσα στους Γιαπωνέζους και να το έχει επιδείξει περίτρανα παλιότερα.

Τα ντείξει,

εμένα με ψήνει και αναμένω (να δω πότε) καβαλαρία να σα πω.

*έντιτ* Προς το παρόν ξέρω ότι απολαμβάνω πολύ περισσότερο το ψοφίμι DR650 από τα πολύ ΚΤΜ620/640 που καβάλησα κάποτε...

*ξαναέντιτ* Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις πως τι να την κάνεις την ωραία γκόμενα αν είναι όλο μουτρωμένη και ειδικού χειρισμού και πως περνάς πολύ καλύτερα με το νορμάλ κορίτσι της διπλανής πόρτας

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω αν αυτο το αρθρο εχει ξαναπαιξει,mi-ka αφιερωμενο και καλο διαβασμα

http://www.latestbikesinfo.com/compare-honda-motorcycles-nc-700-x-vs-suzuki-dl650-v-strom-ready-for-the-x.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοιούτα τα κοπιαδόρικα ψευτομπλόγκς δια το φάγωμα των πεϋ-περ-κλικ διαφημίσεων έχουν τόσο εκνευριστικές μεταφράσεις που είναι δύσπεμπτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ντεν γκίνεται καρντιά μου και φαίνεται ότι γίνεται χιτ εις τας Ευρώπας των κουτόφραγκων που κοπιάρουμε μετά εμείς αφού τους θάψουμε πρώτα.

Και μάλιστα η Γιαμαχα με το TDM είχε ψιλοέτοιμη την συνταγή για κάτι μικρότερο αλά NC αλλά είτε δεν το σκέφτηκε, είτε ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ και ας έχει ως μότο της το να είναι νεωτεριστική ανάμεσα στους Γιαπωνέζους και να το έχει επιδείξει περίτρανα παλιότερα.

Πας την κουβεντα εκει που θες και αφου ανοιγεις θεμα σου εχω τις πωλησεις μοτο του μηνα μαιου στην γερμανια,συμφωνα με το Μotorrad news.

1.BMW GS 1200 3807moto

2.Kawasaki ER6n 1466

3.BMW R1200R 1092

4.BMW F 800R 1078

5.BMW S1000RR 1046

6.BMW F800GS 1036

7.YAMAHA XJ6 871

8.Honda NC 700X 861

Tο'χουνε ψιλοχεσμενο οι γερμανοι ή μου φαινετε?

Το Καβα αν και αρκετα ακριβοτερο πουλαει πολλυ περισσοτερο.

Εχει τεστ στο ιδιο τευχος το NC 700S με το ER6F και το Hyosung 650 και σε πληροφορω οτι το Καβα με 50% περισσοτερη ιποδυναμη καιει ΜΟΝΟ 0.8 λιτρα περισσοτερο απο το NC.

Δεν το λες και οικονομικο με 50 αλογακια.................................. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νάιν! Πρόκειται περί Τευτονικής πλεκτάνης! :blush2:

Γνωσταί τοις πάσι, αι επιδοτήσεις της δοσίλογης κυβερνετέρας Μέρκελ! :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πας την κουβεντα εκει που θες και αφου ανοιγεις θεμα σου εχω τις πωλησεις μοτο του μηνα μαιου στην γερμανια,συμφωνα με το Μotorrad news.

1.BMW GS 1200 3807moto

2.Kawasaki ER6n 1466

3.BMW R1200R 1092

4.BMW F 800R 1078

5.BMW S1000RR 1046

6.BMW F800GS 1036

7.YAMAHA XJ6 871

8.Honda NC 700X 861

Tο'χουνε ψιλοχεσμενο οι γερμανοι ή μου φαινετε?

Το Καβα αν και αρκετα ακριβοτερο πουλαει πολλυ περισσοτερο.

Εχει τεστ στο ιδιο τευχος το NC 700S με το ER6F και το Hyosung 650 και σε πληροφορω οτι το Καβα με 50% περισσοτερη ιποδυναμη καιει ΜΟΝΟ 0.8 λιτρα περισσοτερο απο το NC.

Δεν το λες και οικονομικο με 50 αλογακια.................................. :rolleyes:

Αμα αφαιρεσουμε τα bmw απο την λιστα , που λογικο ειναι να τα αγοραζουν στην γερμανια αφου ειναι χωρα παραγωγης, το honda ειναι παρα πολυ ψηλα στην λιστα.

Αν σκεφτουμε ποσα μοντελα κυκλοφορουν απο μοτοσυκλετες, το honda βρισκεται στην 4 θεση και σε μια "πλουσια" χωρα , οπου δεν νομιζω οι γερμανοι που αγοραζουν μηχανη να την αγοραζουν με βαση την καταναλωση της.

Στην ελλαδα ομως, με την βενζινη (χειροτερης ποιοτητας, απο την γερμανικη) στα 2 ευρω και τους μισθους στα 550 ευρω, ειναι αλλιως τα πραγματα

Τροποποιήθηκε από τον Thruxton
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω για πολύ λίγο το integra αλλά λόγο της διαφορετικότητάς του (αυτόματο κιβώτιο δλδ ψαχνόμουνα κατά την οδήγηση) δεν μπόρεσα να επικεντρωθώ στον κινητήρα του. Αυτό που μου κάνει εντύπωση κοιτώντας και τα χαρακτηριστικά του δικού μου χτ660 είναι η περιβόητη ροπή που βγάζει το nc τελικά είναι μόνο 2nm περισσότερη από το δικό μου. Αν κάποιος έχει εμπειρία απο NC και ΧΤ όσον αφορά το τράβηγμα του κινητήρα θα με βοηθούσε πολύ να ακούσω τη γνώμη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον λοιπον κρατηθειτε που το κραζετε για την δυναμη του ή το setup του γιατι η μαμα Honda ΞΕΡΕΙ και κανοντας το καταλληλο market placement το εντασσει- που αλλου!- στα supersport της μαζι με τα CBR! Για του λογου το αληθες http://www.honda-mot...model_year=2012 και σε screenshot για να μην χαθει ποτε το ντοκουμεντο! 34389254.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ελληνικά καραγκιοζιλίκια και μόνο...

Λίγο χειρότερη ταξινόμηση από το και πολύ Adventure που το πασσάρουν σε ΗΠΑ, Αγγλία και Trail σε Γαλία.

Να #έσω του μαρκετίστες της Χόντα, μια κατηγορία "νορμάλ" μοτοσυκλέττα δεν μπορούν να βάλουνε ή αυτοί που ψωνίζουν νορμάλ μοτόσυκλέτες πρέπει να ψωνίζονται με αντβεντούρες και αθλητική οδήγηση για να καβαλήσουν?

Κάποιος που θα ψωνίσει NC ούτε για περιπέτειες ψάχνεται, ούτε για σκίσιμο στο δρόμο ούτε σε μονοπατάδες θα επιδοθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον λοιπον κρατηθειτε που το κραζετε για την δυναμη του ή το setup του γιατι η μαμα Honda ΞΕΡΕΙ και κανοντας το καταλληλο market placement το εντασσει- που αλλου!- στα supersport της μαζι με τα CBR! Για του λογου το αληθες http://www.honda-mot...model_year=2012 και σε screenshot για να μην χαθει ποτε το ντοκουμεντο! 34389254.jpg

Εχει πεσει μεγαλο μιναριοσμα στη εταιρια.

Το Crossrunner το εχουνε στην κατηγορια On-Off και το μηχανακι φοραει αναρτησεις Street.

Για να μη σου πω το τι παιχτηκε σημερα στονΣαρακακη που δεν ξερανε να μου πουνε εαν η μοτο μου εχει ή οχι ιμομπιλαιζερ(HISS)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το "Έλληνας πωλητής" είναι ανέκδοτο. Αν και από ότι διαπιστώνω τελευταία από διεθνή forums και έξω δεν πάνε πολύ πίσω. Τελικά πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για να μη σου πω το τι παιχτηκε σημερα στονΣαρακακη που δεν ξερανε να μου πουνε εαν η μοτο μου εχει ή οχι ιμομπιλαιζερ(HISS)

Να μαντέψω ότι ήταν καινούριοι?

Γιατί από ότι ξέρω διώξανε καμμιά 200αριά άτομα πέρυσι για ναμειώσουνε το εργατικό κόστος και να βελτιώσουνε την ανταγωνιστικότητα του ομίλου με εμφανέστατα επιτυχή αποτελέσματα.

Εξ'ου και η χαμηλότερη τιμή του NC.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωρίζει κανείς αν θα ακολουθήσει καμία άλλη εταιρία το μοντέλο dct της honda.... πχ yamaha kawasaki suzuki?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωρίζει κανείς αν θα ακολουθήσει καμία άλλη εταιρία το μοντέλο dct της honda.... πχ yamaha kawasaki suzuki?

Μετά από χρόνια, όλες............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...