Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Απλο το ερώτημα, αν αγοράζατε σήμερα μηχανή, θα πέρνατε την ίδια ή κάποια άλλη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Απλη και η απαντηση μου,οσο αφορα το Βαραντερο μου,οκ? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Ούτε κατα διάνοια.............. Καλό το DR-άκι μου δε λέω αλλά θα στήριζα την Ευρωπαϊκή αγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 ναι, θα έπαιρνα το μωρό μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Χμμμ... δύσκολα μου βάζεις... καθώς καταπίνει την βενζίνη και η τιμή της έχει εκτοξευθεί στα ύψη μπορεί να το ξανασκεφτόμουν. Από την άλλη πάλι... τι καίει λιγότερο και έχει την ίδια δύναμη και χαρακτήρα;;; Οπότε μάλλον θα ξανακατέληγα εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 θα επερνα το καινουργιο multistrada Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 μαλλον κατι τετοιο θα επαιρνα ειανι ΤΟΥΜΠΑΝΟ............. δεν λειπει τπτ κ δεν εχει να ζηλεψει τπτ μα τπτ απολυτως απο rc8,tuono κ λοιπα..... δεν ξερω ποιος βελτιωτικος οικος την εχει φτιαξει κ τo εχει προικισει το συγκεκριμενο fz1 αλλα σαν κοστολογιο αν τα βαλω κατω το κοβω γυρω στο 20αρι χιλιαδες €....... χαλλλλλαρα τα εδινα κ δεν χρειαζοταν τπτ μα τπτ παραπανω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 θα ανεβαινα λιγο σε κυβικα: cbf 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef99 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Την ίδια πλέον όχι αλλα θα έπερνα αυτή που μάλλον θα πάρω σε λίγες μέρες Να ανέβουμε και λίγο σε κυβικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Ναι (ξερό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Την ιδια παλι ας παει και 2 ευρω η βενζινη που ποτε να μην παει...Καλυτερα να την κανω 4 βολτες τον μηνα και να με τρελενει ,παρα να παρω κατι πιο οικονομικο και να ξενερωνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Για μενα ειναι αδιανόητο να παρεις την ιδια μοτοσικλέτα, ποιος ο λογος να την πουλήσεις τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 κ εγω το cbfακι μου θα αγοραζα ξανα κ ξανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Το ίδιο αλλά με ABS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Για μενα ειναι αδιανόητο να παρεις την ιδια μοτοσικλέτα, ποιος ο λογος να την πουλήσεις τοτε. ειναι αυτη η αισθηση της καινουργιλας ρε παιδι μου.... μυριζεις τα κερια που του εχουν βαλει στο εργοστασιο.... δεν ακους τπτ μα τπτ να τριζει μιας κ ολα ειναι βιδωμενα κ συντονισμενα τελεια (αρκει κ ο μαστορας που θα κανει το δεσιμο απ'την κουτα να ειναι καλος ) γενικα καθεσαι πανω της κ λες "ειμαι ο μαμιας της γειτονιας".... βλεπεις κ τα 0000000 στο κοντερ κ ξερεις οτι τωρα ξεκινας εσυ το ταξιδι της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 στην τιμή που την πήρα, ναι! παλι την ίδια θα έπαιρνα (αλλα με ΕηΜπηΕς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Καλό το DR-άκι μου δε λέω αλλά θα στήριζα την Ευρωπαϊκή αγορα Μαλλον προς 690 μερια θα πηγαινα κι εγω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 στην τιμή που την πήρα, ναι! παλι την ίδια θα έπαιρνα (αλλα με ΕηΜπηΕς) ποσο παει το tdm χωρις abs? ειναι στα υποψιν μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) οχι γιατι με τον καιρο οι συνθηκες ,οι εμπειριες και τα μυαλα αλλαζουν αν ερχομουν παλι στην ιδια θεση οπως το περασμενο καλοκαιρι ναι την ιδια θα επαιρνα ,αλλα τωρα οχι Την ιδια παλι ας παει και 2 ευρω η βενζινη που ποτε να μην παει...Καλυτερα να την κανω 4 βολτες τον μηνα και να με τρελενει ,παρα να παρω κατι πιο οικονομικο και να ξενερωνω... εσυ δεν ελεγες οτι αν ξαναπαιρνες θα επαιρνες Ιαπωνα?τι εγινε τωρα?χαρακιρι ο Ιαπωνας??? Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2011 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz59 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 θα αλλαζα και θα επαιρνα ενα Vstrom full extra.... για χαλαρες μακρινες βολτες με ανεση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) οχι γιατι με τον καιρο οι συνθηκες ,οι εμπειριες και τα μυαλα αλλαζουν αν ερχομουν παλι στην ιδια θεση οπως το περασμενο καλοκαιρι ναι την ιδια θα επαιρνα ,αλλα τωρα οχι εσυ δεν ελεγες οτι αν ξαναπαιρνες θα επαιρνες Ιαπωνα?τι εγινε τωρα?χαρακιρι ο Ιαπωνας??? ...Ιαπωνας φιλε και παλι ιαπωνας ακομα το λεω ,εε που και που κανα ευρωπαικο δεν με χαλαει ,αλλα αυτη την μηχανη την ειχα καψουρα χρονια τωρα... Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 ΠAΛI TO IΔIO ΘA EΠAIPNA (TO NEO MONTEΛO).IΣΩΣ smt AΛΛA ΠAΛI ktm! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 ...Ιαπωνας φιλε και παλι ιαπωνας ακομα το λεω ,εε που και που κανα ευρωπαικο δεν με χαλαει ,αλλα αυτη την μηχανη την ειχα καψουρα χρονια τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 ΔΑΓΚΩΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaMiKaZe 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Μπα εγω θα επαιρνα το tuono αλλα σε μεταχειρισμενο παλι..πολλα τα λεφτα...αλλα αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες