μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Ενα θεματακι που χωραγε να μπει και στο "Γραφειοκρατια" και στο "Επικαιροτητα" και στο "Αθανατη Ελλαδα"ομως...τελικα το σηκωνω στο Ευχαριστα γιατι,οπως λεει παραφρασμενο και το τραγουδακι "Οτι αρχιζει με πονο τελειωνει ωραια".... Η ιστορια εχει ως εξης...και σημειωστε τις ημερομηνιες για να δειτε γιατι μιλαμε για Αθανατη Ελλαδα!!! 28Απριλη:Φευγει παραγγελία μεσω ebay Γαλλιας σε Γερμανο,για να μού ερθει "κατι"(δεν το λεω ακομα...υπομονη ) 28Απριλη:Παιρνω email απο το Γερμανο οτι επιβεβαιωνει και θα πακεταρει αυριο να το στειλει 29Απριλη:Φευγει το πακετο απο Γερμανια για Ελλαδα Απο κει και μετα.............το χαος!!!Ή μαλλον το γνωστο Ελληνικο δαιμονιο Σημερα 12 του μηνα Μαη και σκεφτομαι ρε γμτ σαν πολυ να αργησε το δεματακι.Συνηθως το πολυ σε 10 μερες ειναι εδω οτι εχω παρει απο εκει.Μπαινω λοιπον τσεκαρω email και βρισκω tracking number στην DHL(Το Γερμανικο Ταχυδρομειο δηλαδη).Χτυπαω τα νουμερακια και βλεπω οτι οντως οπως πιο πανω λεω στις 28 παρελαβαν και 29 Απριλη εφυγε για Ελλαδα...Ομως νεα πληροφορια οτι 5 Μαη ειχε φθασει στην πολη που μενω,δηλαδη οχι Αθηνα αλλά Πατρα...Ωπα λεω let the organs begin!!! Παιρνω αμεσως DHL Πατρας και ρωταω.Μου λενε οχι αυτο το νουμερο που εχετε ειναι για τα...ΕΛΤΑ! Παιρνω ΕΛΤΑ και εδω αρχιζει το γ@μημενο Ελληνικο Τριτοκοσμικο της υποθεσης!!! -Καλημερα σας εχω ενα δεματακι απο Γερμανια -..Το Ονομα σας; -Να σας δωσω αριθμο αποστολη; -Ααα εχετε;Ναι δωστε μου... -Ταδε νουμερο... -Αααα αυτο δεν ειναι ΕΛΤΑ... -Και τι ειναι -Μισο λεπτο να τσεκαρω... Επιστρεφει σε λιγο και λεει -Με ενημερωσαν τωρα οτι τα δεματα αυτα απο Γερμανια με Γερμ.Ταχυδρομειο τα εχει παρει αλλη εταιρεια ιδιωτικη -Ποια ειναι αυτη;Ρωταω -ααα δεν ξερω τι να σας πω -Πειτε μου οτι θελετε αρκει να βρεθει ακρη -Μα δεν ξερω... Αρχιζω και φορτωνω καπως...-Μηπως θελετε να σας δωσω ενα αλλο αριθμο που βρηκα στο site του Γερμανου; -Για δωστε μου αλλά σας ειπα.. -Δινω αριθμο... -Μισο λεπτο Περιμενω αλλο μισο Ελληνικο λεπτο που κραταει 5' κι αυτο!!! -Ναι κυριε εδω ειναι..... -Δε μου λετε κυρια μου...δεν θα επρεπε να εχω ειδοποιηση για αυτο το δεμα;Που εγω το επειγομαι και τα εσκασα για να το εχω σπιτι μου; -Δεν εχετε τιποτα -Μονο εσενα εχω στο τηλεφωνο,της λεω -Δεν ξερω,μου λεει...τελος παντων αν θελετε ελατε να το παρετε απο εδω ...Μια και δυο παω κατω στα κεντρικα στην Αποθηκη στα ΕΛΤΑ.Μπαινω μεσα λεω ειχα παρει τηλεφωνο...Μου λεει ... -ααα οχι εδω θα πατε για δεμα μπροστα στα Ταμεια(σε αλλο χωρο)...σημερα εχουμε σταση εργασιας Αφου εχω φορτωσει για καλα της απαντω Αν δεν παρω ΤΩΡΑ το δεμα οχι σταση δεν εχετε αλλά θα κανω ή τη Σταση του Νίκα ή τη σταση του 69...ΔΙΑΛΕΞΕ! Με κοιτα απορημενη(μαλλον το 69 θα ηθελε)και μου λεει -μισο λεπτο(ναι ναι το γνωστο μισο λεπτο)... στη φαση αυτη ερχεται και ενας μουσατςο και μου λεει -Γιατι φωναζεις Του λεω-Γνωριζομαστε να μου μιλας στον ενικο;Εσυ ποιος εισαι Εγω ειμαι εδω της αποθηκης μου λεει -Α ωραια λεω...Λοιπον...Φωναζω γιατι θα επρεπε αντι να σας λεω οτι ειστε μαλακες και εσεις δινετε το δικαιωμα στον κοσμο για αυτο,να πιασω μια βοϊδοπουτσ@ και να σας φερω γυροβολιά εναν-εναν...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ΑΞΕΣΤΟΙ που ταλαιπωρειται τον κοσμο χωρις να ζητατε ενα συγγνωμη και μου τη λές κι απο πανω... Με κοιταζει για λιγο και φευγει... Ερχεται η κυρα.. Μου λεει -ειναι 3 ευρω να δωσετε -Τι ειναι αυτ;λεω -Ειναι απο ΗΠΑ μου λεει -Οχι λεω απο Γερμανια ειναι,απο ΗΠΑ ειναι μια θεια μου με μεγαλα βυζι@... -ναι μου λεει εχετε δικιο -Φυσικα της λεω,η θεια Ουρανια ειναι στις ΗΠΑ ..τεσπα μου δινει το δεμα και μου λεει αν θελετε να κανετε παραπονα να πατε.. -Αστο της λεω ξερω στην κυρια Ταδε,δεν ειναι η πρωτη φορα...εχω ξαναερθει.Στον 1ο οροφο δευτερη πορτα δεξια...Και τι να της πω;Οτι εχω μπλεξει με αργοσχολους ασχετους και μαλακες που μας ταλαιπωρουν τη ζωη;Χωρις ιχνος σεβασμου;Πφφφφ θα αλλαξει κατι;παλι θα γυρισετε πλευρο και θα ξανακανετε την επομενη τα ιδια... -Οχι ευχαριστω της λεω,αν ξαναεχω δεμα απλά θα σε παρω τηλεφωνο.Εσενα...και της κλεινω το ματι Επρεπε να δειτε τη φατσα της... και στελνω εν τω μεταξυ και ενα email στο Γερμανο γιατι τον ειχα ρωτησει σημερα το πρωι αν ξερει κατι για την αποστολή,ενοχλωντας τον μαλλον μετα απο αυτα που εγιναν εδω...και του γραφω: -Sorry for bothering.As for my last email to you,asking information about the order,just do not do anything.It is totally non of your faulse.I just checked it and I have the order in my hands.The reason is as we are saying here in Greece "Gamimena athanata Ellinka tachidromeia" that means the greek Post Office is Guy...Thanks for your understanding,I;m sending you a positive feedback.Best regards Ετσι εχουν λοιπον τα πραγματα...παει λοιπον κι αυτη η περιπετεια... Αυτα Ααααα...παραλιγο να ξεχασω.εχω ποσταρει στο Ευχαριστα αρα κατι χρωσταω να πω ακομη...:lol: H παραγγελια αφορα τη GS και μια βελτιωση της....Απο σημερα εχω στα χερια μου λοιπον αυτο... Μια Leovince SBK LV Evo II Carbon ΑΥΤΗ δηλαδη που σε συνδιασμο με ενα K$N φιλτρακι και σχετικη ρυθμιση στη μαμα...εχουμε να λαβαινουμε !!! Περισσοτερα με την τοποθετηση :)Ο,τι αρχιζει με πονο λοιπον...τελειωνει ωραιαααα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 The reason is as we are saying here in Greece "Gamimena athanata Ellinka tachidromeia" that means the greek Post Office is Guy... H παραγγελια αφορα τη GS και μια βελτιωση της....Απο σημερα εχω στα χερια μου λοιπον αυτο... Μια Leovince SBK LV Evo II Carbon ΑΥΤΗ δηλαδη που σε συνδιασμο με ενα K$N φιλτρακι και σχετικη ρυθμιση στη μαμα...εχουμε να λαβαινουμε !!! ολο το ζουμι ειναι: -στα κολακευτικα σχολια για τα ταχυδρομεια μας -κ στο μπουρι που θα βαλεις καλογαζωτη!!!!!!!!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Ωωωω!!! Μεγειες-μεγειες :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 μαλλον αξιζε η ταλαιπωρια... καλοριζικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Μεγειες!!Περιμενουμε φωτο απο την γερμανιδα σου με το καιουργιο μπουρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 μεγειές καλοφόρετη ανεβασε κανά βίντεο να την ακούσουμε ...ετσι απο περιέργεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
busagirl 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Χαχαχα! Απίστευτη περιγραφή! Καλά τους τα πες αν και δεν ιδρώνει το αυτί τους! Τουλάχιστον άξιζε η ταλαιπωρία! Καλορίζικη!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Ωραιος Κωστα!!! Μου θυμισες μια δικη μου ιστορια στο ταχυδρομειο με παρομοιους διαλογους Καλοριζικη!!!! μεγειές καλοφόρετη ανεβασε κανά βίντεο να την ακούσουμε ...ετσι απο περιέργεια Παππου σε τρωει εεεεε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 -Ειναι απο ΗΠΑ μου λεει -Οχι λεω απο Γερμανια ειναι,απο ΗΠΑ ειναι μια θεια μου με μεγαλα βυζι@... -ναι μου λεει εχετε δικιο Αν το ειπες αυτο εισαι θεος !!! Αντε Κωστα !!! Ζηλεψαμε απο την δικια μου Ιταλιδα EVO ? Μεγια ! Και περιμενουμε να... ακουσουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Παππου σε τρωει εεεεε? Γιατι το λες αυτο;Ο παπους;..... Αν το ειπες αυτο εισαι θεος !!! Επρεπε να δεις πώς με κοιτουσε η αποθηκάριος οταν τις ελεγα κατι τετοια κουλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Με γειές με γειές και προσοχή στον άμαχο πληθυσμό ε; Ωωωω!!! Μεγειες-μεγειες :thumbsup: Τι λείπει, τι λείπει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Αντε ορέ, καλορίζικη + καλά μπουμπουνητά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Μεγειες!! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Γιατι το λες αυτο;Ο παπους;..... είσαστε βρωμερα βρωμοπαλιόπαιδα ...........με ενδιαφέρει μόνο εγκυκλοπαιδικά ....δηλαδή ισως δεν ξερω θα δούμε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Αααα! Καλορίζικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Καλοφόρετη Κώστακη Σε αγαπάνε πολύ τα ταχυδρομεία τελικά. Πρέπει να αναπτύξεις ποιο "στενούς δεσμούς" για καλύτερη εξυπηρέτηση στο μέλλον. ΥΓ Τα προφυλακτικά θα στα κάνω εγώ δώρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Καλορίζικη! ΑΝ όντως τα είπες αυτά μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 καλοφόρετη Κώστα! Πόσα ευρώ γλίτωσες, φέρνοντάς την από Γερμανία; ebay ή μαγαζί; Για δώσε γιατί ενδιαφέρομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 καλα γαζωματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΑΝ όντως τα είπες αυτά μπράβο! Γιατι τοση δυσπυστία ρε παιδια;Γενικα στη ζωη μου εχω ενα καλο...Οσο στριμωγμα και ενταση κι αν υπαρχει,δεν δισταζω να βαζω και χιουμορ μεσα στην καθε ιστορια που μου τυχαινει...Ναι μεν να μην μάς περνανε για μαλακες αλλά απο την αλλη να ριχνουμε και τους τονους λιγο,γιατι συνηθως τη λεμε σε αυτους που δεν φταινε και 100%...Και live λεγονται καλυτερα αυτα καλοφόρετη Κώστα! Πόσα ευρώ γλίτωσες, φέρνοντάς την από Γερμανία; ebay ή μαγαζί; Για δώσε γιατί ενδιαφέρομαι. Την εψαχνα αρκετα και σε διαφορα σημεια πωλησης.Τελικα τη βρηκα μεσω ebay Γαλλίας απο Γερμανο εμπορο.Κουφο αλλά ο συγκεκριμενος δεν την ειχε στο Γερμανικο ebay...δεν ξερω μηπως παιζουν διαφορετικοι οροι σε καθε ebay(πιθανον...)Γλυτωσα αρκετα παντως σε σημειο που κι εγω ειχα μια δυσπιστια μεχρι να ερθει να την δω αν ειναι αυτη ή αν ειναι καμμια μαϊμου ή χτυπημενη ή κλεμμενη...Ομως εχει κανονικα και τη σταμπα και την εγγυηση απο το εργοστασιο,σε συσκευασια κανονικοτατα.Αψογα! Καλοφόρετη Κώστακη Σε αγαπάνε πολύ τα ταχυδρομεία τελικά. Πρέπει να αναπτύξεις ποιο "στενούς δεσμούς" για καλύτερη εξυπηρέτηση στο μέλλον. ΥΓ Τα προφυλακτικά θα στα κάνω εγώ δώρο Την επομενη φορα,θα σε παρω μαζι να παμε να παραλαβουμε.... Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2011 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πες μου ότι τα πες έτσι ακριβώς... ΕΔΙΤ: Άκυρο τώρα είδα την απάντηση :P Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2011 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Καλοφορετη η Leovince!!!!! :clapping2: !!!! Μεγειες μεγειες!!!! ! Τα ειπες ωραια!!! Πεθανα να γελαω!!!!! :2funny: !!!! Υ.Γ. Εκεινη που δουλευε στα ΕΛΤΑ ηταν καλη τουλαχιστον??? :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Καλορίζικη, καλοφόρετη και καλά ακούσματα! (Την επόμενη φορά που θα πας στα ΕΛΤΑ να παραλάβεις δέμα, πάρε με μαζί σου, σε παρακαλώ!!!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Η λεοβιντσι είχε καλή τίμη απο Γερμανία ?? Γιατί συνηθως απο χώρα παραγωγής χτύπας καλές τιμές (ΙΤΑΛΙΑ) εγώ από εκεί πείρα 3 ζευγάρια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 την τσιμπησες τελικα, ε; καλοριζικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες