Jump to content
Stratos78

naked ή on off

Recommended Posts

Απανταχου μηχανοβιοι καλημερα σας. ειμαι καινουργιος στο forum και καινουργιος στα μηχανακια... αγορασα για αρχη ενα scooter v-click της Peugeot με δυπλωμα απο την τροχαια... Η πιο οικονομικη ληση οπως καταλαβαινετε... Κανω σιγα σιγα οικονομιες για να βγαλω επιτελους το δυπλωμα μου της μηχανης.

Και κανω μια ερευνα αγορας για μια μοτοσυκλετα ON-OF ή NAKED 250cc. Δε γνωριζω πολλα απο μηχανες.Με ενδιαφερει να εχω τελικη 140-160 km/h και εννοειται ιοκονομικο. Προς το παρων εχω στο μυαλο το CBF250 μεταχειρισμενο για πρωτη μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ξερω αν πιανει 160 το cbf καθως νομιζω ειναι μονοκυλινδρο...

στα 250 κυβικα τετοιες ταχυτητες το νιντακι και μετα αν πας στα 400 θα βρεις 2-3 μηχανακια οπως drz. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου γεια χαρά από μένα και με το καλο να πάρεις το δίπλωμα και την πρώτη σου κανονική μοτο !!

Εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι για το KAWASAKI KLX 250 το τελευταιο μοντέλο το οποίο και έχω. Και μένα είναι η πρώτη μου μηχανή και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Έχει γκάζι που σίγουρα δεν σε τρομάζει και όσον αφορά την τελική έχει γύρω στα 140 αλλά οκ γενικά από μηχανές 250cc μην περιμένεις και πάρα πολλά σε αυτό τον τομέα καθώς πιστεύω ότι δεν έχουν φτιαχτεί γι' αυτό. Τώρα απο στήσιμο είναι γενικά μαλακό, πράγμα που βοηθάει και στην άνεση καθώς και στο χώμα αν θες να ξεκινήσεις τα πρώτα σου βήματα !

Οικονομικό είναι πολύ και στα σερβις του καθώς και στην κατάλωση καυσίμου, όπου πρεπει να υπολογίζεις γύρω στα 4,6 lt/km για μέσα στην πόλη και κοντά στα 4 έξω.

Γενίκα είναι ένα πολύ τίμιο μηχάνάκι γι αυτά που ζητάει .

Ότι άλλο θες ρώτα :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον lef99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να καταλήξεις πρώτα τί χρήση θα του κάνεις..... και μετά λέμε κι εμείς τη μπαρούφα μας. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να σου απαντήσει σε αυτή την ερώτηση εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Ανέβα στη μία, ανέβα και στην άλλη και πίστεψέ με θα έχεις αποφασίσει πριν καν τις πάρεις για test ride.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

CBF 250, YBR 250, KLX 250 αλλα αν διαθεσεις και λιγα παραπανω χρηματα παιρνεις και το ninja 250 που καλυπτει αυτα που θες και ειναι και σπορ μηχανακι. Ολα τους αριστες επιλογες για να ξεκινησεις στον κοσμο των 2 τροχων, οικονομικα και απροβληματιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε καλωσόρισες και καλή διαμονή.

Για το ερώτημά σου οι απαντήσεις εξαρτόνται απο δύο βασικούς παράγοντες, την χρήση που θέλεις να το κάνεις και τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις για μηχανή (μη ξεχνόντας να προυπολογίσεις και όσα θα χρειαστείς για πιθανή αναβάθμιση - συμπλήρωμα του δικού σου εξοπλισμού).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν παρεις on-off κατω απο τα τριαντα εχω ακουσει οτι μπορει να παθεις προωρη γηρανση, να ζαρωσεις, να σου πεσουν τα μαλια, να κατουριεσαι πανω σου, να παθεις parkinson και αλλες τετοιες ωραιες εκφυλιστικες αρρωστιες. :uglystupid2: Παρε γυμνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν καλησπέρα.

Το cbf 250 είναι ένα οικονομικό και άνετο μηχανάκι για την πόλη, που μπορεί να σε βγάλει και για μια πιο μακρινή βολτούλα.

Ωστόσο, εκτός του ότι είναι μονοκύλινδρο, έχει μηδαμινή κάλυψη από αέρα (ως naked), οπότε μην περιμένεις μεγάλα ταξίδια.

Όσο για την τελική, εγώ πιάνω άνετα με 2 άτομα τα 110, με λίγο ζόρισμα στα 140. Νιώθω ότι ίσως έχει λίγο ακόμη να δώσει, αλλά αποφεύγω να του πετάω τα μάτια έξω.

Σαν πρώτη μηχανή θεωρώ ότι μου έχει μάθει πολλά, και λόγω του ότι δεν είναι πολύ βαριά έχω καταφέρει να τη μαζέψω 1-2 φορές που δεν υπολόγισα σωστά.

Τις συγκρίσεις και τις προτάσεις για άλλες μηχανές τις αφήνω στους εμπειρότερους, μια και η οδηγική μου εμπειρία περιορίζεται μόνο σε αυτό το μοντέλο.

Καλοτάξιδο ότι και να αποφασίσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου γεια χαρά από μένα και με το καλο να πάρεις το δίπλωμα και την πρώτη σου κανονική μοτο !!

Εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι για το KAWASAKI KLX 250 το τελευταιο μοντέλο το οποίο και έχω. Και μένα είναι η πρώτη μου μηχανή και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Έχει γκάζι που σίγουρα δεν σε τρομάζει και όσον αφορά την τελική έχει γύρω στα 140 αλλά οκ γενικά από μηχανές 250cc μην περιμένεις και πάρα πολλά σε αυτό τον τομέα καθώς πιστεύω ότι δεν έχουν φτιαχτεί γι' αυτό. Τώρα απο στήσιμο είναι γενικά μαλακό, πράγμα που βοηθάει και στην άνεση καθώς και στο χώμα αν θες να ξεκινήσεις τα πρώτα σου βήματα !

Οικονομικό είναι πολύ και στα σερβις του καθώς και στην κατάλωση καυσίμου, όπου πρεπει να υπολογίζεις γύρω στα 4,6 lt/km για μέσα στην πόλη και κοντά στα 4 έξω.

Γενίκα είναι ένα πολύ τίμιο μηχάνάκι γι αυτά που ζητάει .

Ότι άλλο θες ρώτα :cheers:

Το δικό μου καίει 3,6 λίτρα, σα πολλά να λες νομίζω, βέβαια εγώ δεν οδηγώ σε πόλη :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν παρεις on-off κατω απο τα τριαντα εχω ακουσει οτι μπορει να παθεις προωρη γηρανση, να ζαρωσεις, να σου πεσουν τα μαλια, να κατουριεσαι πανω σου, να παθεις parkinson και αλλες τετοιες ωραιες εκφυλιστικες αρρωστιες. :uglystupid2: Παρε γυμνο.

Κι εμένα τα γυμνά μου αρέσουν πολύ αλλά τα πραγματικά on-off δε σου βάζουν ποτέ όρια, είναι απίθανο να μπορείς να τρέξεις έστω με τα 140 σε άσφαλτο και με τα ίδια λάστιχα και στήσιμο να σκαλώσεις σε όποιο κατσάβραχο γουστάρεις! Εγώ ο γέρος ετών 29 έχω πιάσει ακόμα και τα 100 σε χωματόδρομο και η αίσθηση ήταν 200...ξανάνιωσα :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εμένα τα γυμνά μου αρέσουν πολύ αλλά τα πραγματικά on-off δε σου βάζουν ποτέ όρια, είναι απίθανο να μπορείς να τρέξεις έστω με τα 140 σε άσφαλτο και με τα ίδια λάστιχα και στήσιμο να σκαλώσεις σε όποιο κατσάβραχο γουστάρεις! Εγώ ο γέρος ετών 29 έχω πιάσει ακόμα και τα 100 σε χωματόδρομο και η αίσθηση ήταν 200...ξανάνιωσα :yahoo:

+500 :_thumbsup: Απλα αν παρεις τετοιο μηχανακι τα ταξιδια ειναι ζορικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα