Jump to content
lost_angel

kle 500 η μετριότητά του, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Recommended Posts

τολμω να πω πως ειναι ενα παλιο μηχανακι οπου σ προσφερει καποια καλα χαρακτηριστικα.....

που αν τα φιλοσοφισεις λιγο δεν ειναι τπτ αλλο απο μια μαγαλη μετριοτητα

που ομως δν σε περιοριζει

δλδ

μπορεις να το χαρεις στην ασφαλτο οσο μπορεις να το χαρεις στο χωμα...

πιο σιγεγριμενα

ο τεραστιος τροχος μπροστα μπορει να μην σου δινει την χαρα να κανεις χειρουργικης ακριβιας ελληγμους στην ασφαλτο

ομως δεν σημενει οτι με αυτο το μηχανακη δεν μπορεις να στρειψεις

ομως ιναι σωτηριος σε καποιον κακοτραχειλο χοματοδρομο ακομα ακομα και καμια χαζη ρεματια

σε βοηθαει να περνας ευκολοτερα τα εμποδια....ητε χαντακια ητε λακουβες ητε ακομα ακομα και κοτρονια...

η "μικρη"........ιποδιναμη για την ασφαλτο που ομως παραγει 170χλμ αρκετα για να ταξιδεωφεις σαν ανθρωπος με 140-150 για τους ελληνικος δρομους κραταει τον πισω τροχο σην θεση αλλα εχει και παραπανισια αποθεματα ροπης οταν ανοιγεις το γκαζι στο χωμα

και η αδρανια του κινιτιρα σε σωζει απο τα ζορικα μπροστινα βουνισια φρεναριζματα

κραταει το βαρος χαμηλο...180κιλα δεν ειναι ασχημα σε συγρισει με τον ανταγωνισμο

ο σχεδιασμος του.......θιμιζει λιγο κοπιλατικο σκαφος καννο ...(η αποψη π σ δινει)

ειναι στενο.....δλδ στο χωμα μπορεις να κινιθεις με ανεση πανο του και σ δινει την εσθηση ελαφριας μοτοσηκλετας...

αγαπω το κλε γιατι δεν με περιοριζει........απειρες φορες....εκει π ταξιδευεις μπορεις με την ιδια ανεση να ταξιδεψεις στον χωματοδρομο μεσα στα βουνα και στα λαγγασια

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Προσθήκη ετικετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε μου να το χαιρεσαι, μια χαρα μηχανακι ειναι για τα λεφτα του. δε χρειαζεται να δινεις 15 χιλιαρικα για να ευχαριστιεσαι διαδρομες, που η ελλαδα εχει κι απειρες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στους δρομους τις ελιας ηταν ενα kle 500 που εκανε 18.000+ χλμ με μεγαλυτερες μοτοσυκλες και το μονο προβλημα που εβγαλε ηταν να κοψει ντιζα γκαζιου.. :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κανει ταξιδι με το ANHELO 250, Αθηνα-Λευκαδα,Λευκαδα-Αθηνα δικαβαλο φορτωμενο,με δυο μικρες στασεις χωρις κανενα προβλημα.Φανταζομαι οτι τα πραγματα ειναι ακομη καλυτερα με το 500.Οποτε μια χαρα το βρισκω. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντα μου αρεσε αυτο το μηχανακι, ειδικα για Ελλαδα..

Τιποτα δεν κανει τελεια, αλλα ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα κάνει όλα και τα κάνει και αξιόπιστα! Πολύ βασικό, αν αναλογιστέι κανείς πως με πολύ λιγότερα από 3000 ευρώ κανείς μπορεί να πάρει μοτοσυκλέτα ικανή να γυρίσει όλη την Ελλάδα και να βγει και παραέξω και χωρίς περιορισμούς οδοστρώματος! Πολύ τίμια μοτοσυκλέτα το KLE και αν κάποιος παίρνει μοτο για την πάρτυ του και όχι για να τη δείχνει απλά είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το μηχανακι ειναι ιδανικο για την χωρα μας. Ουτε το V-Strom, ουτε το XT ουτε το Multi 1200. Αυτο το μηχανακι ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει και να κανετε 6ψηφιο αριθμο χιλιομετρων παρεα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το μηχανακι ειναι ιδανικο για την χωρα μας. Ουτε το V-Strom, ουτε το XT ουτε το Multi 1200. Αυτο το μηχανακι ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει και να κανετε 6ψηφιο αριθμο χιλιομετρων παρεα.

Πολυ λιγα μηχανακια βγαζουν τα λεφτα τους οπως το KLE ... για μενα ειναι σαν ενα "τουριστικο" Xt με δυνατοτητα φορτωματος και 2κυλινδρο μοτερ

το μονο κακο με τα καινουρια ειναι οι περιορισμοι Euro στους λαιμους/εξατμισεις και η επιπεδη σκληρη σελα...ΚΑΙ ΤΑ 2 διορθωνονται...

:_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

http://www.youtube.com/watch?v=2zyYpRTFzyY&feature=related

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα διαφωνισω ως προς το ''μετριοτητα''

ειναι μηχανη που φτιαχτικε το 1990..ειχε 50 αλογα τοτε...και ηταν απο τα ''καλα γκαζια''

το οτι συζηταμε υπαρχει και το συγκρινουμε το 2011...αυτο κατι λεει...

το ειχα για 11 χρονια...εγραψα με αυτο πανω απο 150,000 km

κυνηγησα με αυτο καμποσα ραλλυ ακροπολις

δικαβαλος με σαμαρια και την προικα της γυναικας...σε ταξιδια 2000κμ...

και με αυτο εχω το ρεκορ μου νικαια- καρπενησι 2,30 ωρες πρωτου φτιαξουν τον δρομο....(εκτοτε εκοψα τις μαλακιες... :whistling: )

ζημιες

γραναζι μιζας (οικονομικα σχεδον τσαμπα φτιαχτικε. ψυχολογικα μου την βαρεσε..εσπρωχνα σαν μαλακας....)

ατερμονας κοντερ τον κολλησε ο μαστορας :thumbsup:

μια εξατμιση γιατι σκουριασε...η μαμα

και εναν ανωρθοτη

ααυυυυτααα

στο τελος οταν το εδωσα τσιμπαγε λαδια περιπου μισο λιτρο στα 5000κμ ο μαστορας ειπε αστο δεν εχει αναγκη....

παλιες αγαπες... :wub:

Τροποποιήθηκε από τον aris xj

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πληρης μετριοτητα παντου, ισως ειναι ο ορισμος για την καλη ονοφ μοτοσυκλετα ;)

αυτο νομιζω και εγω....η μετριοτητα του σε κανει να το λατρεψεις

ειναι ο οριζμος της ον-οφφ για μενα......

ασχετα που το κατεχω..και υποτιθετε αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...

ανοιξα το τοπικ μετα την συντηρηση που το εκανα και το φορτομα για ταξιδι με την κοπελα μου.....βουλγαρια...γκοτσε ντβελεκ(πανω νεβροκοπιτο κατω νεβροκοπι ειναι το ελληνικο)

και βανσκο...και για ακομα μια φορα.....ετσι οπως ειμασταν στο δρομο για βανσκο παραληλα με ενα ποταμι...(ο νεστος πρεπει να ηταν) το εκοπσα μεσα στον παραλληλο χοματοδρομο με το ποταμι για περιπου 15χλμ

το ποιο συνταρακτικο για μενα ηταν οτι στο δρομο χερετιθικα με κατι bmwdakides (ελληνες) πρεπει να ηταν gs1100 η που τους εβλεπα ροπατους στον βουλγαρικο επαρχειακο...

ανατρηχιασα......με της χαιρετουρες και τα σινιαλα........αλλα δεν μ εδωσε την ιδια χαρα και τις εικονες ....με αυτα τα αυθορμιτα 15χλμ χωματοδρομου στην μεση του πουθενα.....ενο; αλλου κρατους

θελω να πω το kle ειναι η ενοια της μετριοτητας...

για μενα η χρηση τομη τον ον-οφφ...βρησκετε καπου στο κλε....

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλα δεν μ εδωσε την ιδια χαρα και τις εικονες ....με αυτα τα αυθορμιτα 15χλμ χωματοδρομου στην μεση του πουθενα.....ενο; αλλου κρατους

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ λιγα μηχανακια βγαζουν τα λεφτα τους οπως το KLE ... για μενα ειναι σαν ενα "τουριστικο" Xt με δυνατοτητα φορτωματος και 2κυλινδρο μοτερ

το μονο κακο με τα καινουρια ειναι οι περιορισμοι Euro στους λαιμους/εξατμισεις και η επιπεδη σκληρη σελα...ΚΑΙ ΤΑ 2 διορθωνονται...

:_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

http://www.youtube.com/watch?v=2zyYpRTFzyY&feature=related

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ σε όλα, απλά να προσθέσω μία παράμετρο.

Πολλές φορές ένα όχημα, ότι και να είναι αυτό, κάνει πολλά περισσότερα από ότι φανταζόμαστε στα κατάλληλα χέρια. Συνεπώς πρώτα παίζει ρόλο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς και μετά η μηχανή.

Το KLE είναι ιδανικό μεγάλο παπί που θα κάνει τα πάντα. Έτσι κι αλλιώς, κακά τα ψέματα, η πλειοψηφία των μηχανών ως μεγάλα παπιά χρησιμοποιούνται.

Αν είχε και καλύτερα φρένα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το είχε και ο θείος μου το κλε, από τα τελευταία που βγαίνανε κιόλας, φανταστικό μηχανάκι τιμιότατο και αρκετα σκληροτράχηλο. και σε καταλαβαίνουν απο την προηγούμενη γωνία όταν έρχεσαι! χαρακτηριστικότατος ήχος...αλα ρε παιδιά να πώ και την απορία μου-προβληματισμό μου: την καδένα ανάμεσα στους κυλίνδρους;;; μα πως επεναίβεβες σε αυτή αν χρειαζόταν; κατέβαζες-έλυνες κινητήρα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το είχε και ο θείος μου το κλε, από τα τελευταία που βγαίνανε κιόλας, φανταστικό μηχανάκι τιμιότατο και αρκετα σκληροτράχηλο. και σε καταλαβαίνουν απο την προηγούμενη γωνία όταν έρχεσαι! χαρακτηριστικότατος ήχος...αλα ρε παιδιά να πώ και την απορία μου-προβληματισμό μου: την καδένα ανάμεσα στους κυλίνδρους;;; μα πως επεναίβεβες σε αυτή αν χρειαζόταν; κατέβαζες-έλυνες κινητήρα;

Συνήθως μετά από άααααπειρα χιλιόμετρα ααααν χρειαστεί σφίξιμο ο τεντωτήρας, όπου είναι μια βίδα εκεί δίπλα, τίποτα τραγικό. Όσο για τον ήχο, μου το λένε κι εμένα, αλλά το βρίσκω και εξαιρετικά ήσυχο και νορμάλ, όχι περίεργο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνήθως μετά από άααααπειρα χιλιόμετρα ααααν χρειαστεί σφίξιμο ο τεντωτήρας, όπου είναι μια βίδα εκεί δίπλα, τίποτα τραγικό. Όσο για τον ήχο, μου το λένε κι εμένα, αλλά το βρίσκω και εξαιρετικά ήσυχο και νορμάλ, όχι περίεργο.

δεν είναι περίεργος, το μόνο περίεργο πάνω του είναι το χαρακηριστικό του "σφύριγμα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι χαρακτηριστικός, λίγο μεταλλικός. Εμένα όχι τόσο και επειδή είναι και λίγο θορυβώδες έχω την υποψία ότι ο προηγούμενος έχει γδύσει το τελικό εσωτερικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν είναι περίεργος, το μόνο περίεργο πάνω του είναι το χαρακηριστικό του "σφύριγμα"

Ή είμαι εντελώς κουφαηδόνι ή το'χω συνηθίσει και δεν τ'ακούω καν! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν ιδιοκτητς αυτο που νιωθω οταν την καβαλω ειναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ με εχει παει παντου και με ανεση και το μονο προβλημα που μου εβγαλε ηταν το γραναζι της μιζας και το βολαν αν αυτα τα φτιαξεις εισαι ενταξει. Και το μοτερ του και γενικα η μηχανη λυμετε πανευκολα ακομα και σε απειρα χερια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα