Jump to content
ALX™

Έπαθα σοκ!!!

Recommended Posts

Νομίζω ότι την έφαγε δικαιολογημένα......τόσα κόκκινα πέρασε...κόντρα....ελιγμοί....υπερβολική ταχύτητα....είναι κάτι που δεν έκανε?

Αν περάσεις ένα κόκκινο όταν δεν έχει κίνηση σιγα σιγα και μουλωχτά και σε πάρουν γραμμή παίζει να στην χαρίσουν....

Αν πας με λίγο παραπάνω για λίγη ώρα και σε πάρουν γραμμή πιθανότατα να στην χαρίσουν.....

Άντε κάνεις και την σφήνα σου...δεν θα ασχοληθούν καν.....

Αλλά να έχεις από πίσω σου αστυνομία και να κάνεις κόντρα παραβιάζοντας ότι παραβιάζεται.....εμ.....φτάει ο πολιτσμάνος μετά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το τόπικ αυτό είναι βέβαιο ότι θα εξελισσόταν όπως εξελίχτηκε, δηλαδή...ανάλογα με την πολιτική τοποθέτηση του καθενός και τη γνώμη του για την αστυνομία!... Εγώ τι να γράψω; Πάρτε Enfield για να μην έχετε τέτοια προβλήματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τόπικ αυτό είναι βέβαιο ότι θα εξελισσόταν όπως εξελίχτηκε, δηλαδή...ανάλογα με την πολιτική τοποθέτηση του καθενός και τη γνώμη του για την αστυνομία!... Εγώ τι να γράψω; Πάρτε Enfield για να μην έχετε τέτοια προβλήματα!

Μην παίρνεις και όρκο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τέτοιο πρόστιμο δεν πέφτει κάθε μέρα και για να φάγανε τέτοιο πρόστιμο πάει να πει ότι προκάλεσαν, μίλησαν άσχημα και ότι άλλο συνεπάγεται και δεν μιλώ για τις παραβάσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά καλές οι μαγκιές αλλα πληρώνονται. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδντόβουρτσες.

Και κατ' εμέ είναι λάθος που βγαίνουν και κλαίγοντια σε μοτο-φόρουμ...Αν όντως έγιναν αυτά για τα οποία τους βεβαιώθηκε η παράβαση (που είναι πάρα πολλά και συγκεκριμένα για να είναι "κατασκευασμένα") τότε δεν υπάρχει καμία έννοια εξάντλησης των ορίων, "Δημόσιος κίνδυνος 1 & 2" μαζί.

Και ναι, σε αυτή την περίπτωση, τα πρόστιμα έχουν και συμμορφωτικό χαρακτήρα, δε νομίζω κανένας τους να ξανακάνει καγκουριές. Αν το κάνουν βέβαια τότε εκθέτουν και όλους τους συμφορουμιστές που είδαν το "θέμα" τους με συμπάθεια.

Θέλω και απαιτώ από τον κάθε οδηγό αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας να μη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή μου και θεωρώ επίσης υποχρέωσή μου να κάνω το ίδιο.

Υ.Γ.: όπως είπε και ο ΚαΤεΜας, με κουμπωμένη πρώτη και άφημα το συμπλέκτη....έφυγε η μηχανή???? Έλεος!!! Εμένα πάντως μου σβήνει αν αφήσω το συμπλέκτη...

Τροποποιήθηκε από τον 950adv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα κανανε μαλ@κιες και σίγουρα εξάντλησαν ολα τα περιθώρεια αυστηρότητας!!!

Παντως...εμενα προσωπικά με εχουν γράψει για κόκκινο ΕΝΩ ΔΕΝ το ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 χρονια χωρις πινακιδα με σταματουσαν τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα... ειχα μαθει ολους τους Ζ των δυτικων προαστιων κ του κεντρου... μιλουσα παντα ευγενικα αναγνωριζοντας οτι ηταν μαλακια μου που δεν ειχα πινακιδα.

Ε απο ΟΟΛΟΥΣ αυτους που με σταματησαν μονο ΕΝΑΣ ηταν αγενης μαζι μου κ ΠΟΤΕ τελικα δεν εφαγα κληση για την πινακιδα :thumbsup: .

Αλλα κ να ετρωγα ΕΦΤΑΙΓΑ.

Τεσπα οι μαλακιες πληρωνονται (κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω ολοι υποστιριζετε με θερμη την παραδειγματικη τιμωρια τους, αλλα η πληψηφια εχει μηχανες 1000+cc. Ολοι εσεις δηλαδη δεν τις ανοιγετε ποτε; Ας κοιταξουμε λιγο τον κολο μας και μετα να πουμε για του διπλανου...

Tί σχέση έχουν τα κυβκά με την συμπεριφορά; Φυσικά και τις ανοίγω, φυσικά και όχι στην πόλη, φυσικά και ΔΕΝ περνάω κόκκινα και φυσικά, τις ελάχιστες φορές που με έχουν σταματήσει, ήξερα και γιατί με σταμάτησαν και φρόντισα όχι μόνο να μην προκαλέσω περισσότερο, αλλά να είμαι ευγενής. Και πάντα την γλύτωνα με ένα "πρόσεχε φίλε", τίποτε περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συχνά κατηγορούμε οτι στην Ελλάδα κάνει ο καθένας οτι του έρθει και δεν τιμωρείται τίποτα. Οποτε ας σκεφτούμε τι θα γινόταν έξω.

Ακριβως αυτό που συνέβει στα παλλικάρια. Αν σας έγραφαν έξω θα σας έγραφαν για τα πάντα , απο μικρη μεχρι μεγάλη παράβαση χωρίς χάρες.

Καπου τοσο ίσως και παραπάνω να σας κόστιζε. Δυστυχως ή Ευτυχώς.

Καποιος είπε οτι ολοι το παίζουμε ηθικοί ενω εχουμε 1000+ μηχανή. Πολυ σωστά τα λέει.

Επίσης καποιοι έχουν 400+ μηχανές, ικανές να σπάσουν πάλι οποιοδήποτε οριο/κανόνα.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν δεχόμαστε ομοιογένεια στην αυστηρότητα των νόμων η όχι. Για μένα το απαράδεκτο που γίνεται στην Ελλάδα είναι αυτο που λέμε "επεσα σε στραβο μπατσο".

Θα προτιμούσαν να ήταν στραβωμένοι όλοι. Να ξέρω οτι πάντα ολοι θα αντιδράσουν ετσι και ο νόμος θα εφαρμοστεί στο γράμμα.

Είναι καλο να ξέρεις τα όρια, το κακο είναι να μην τα ξερεις γιατι αυτα συνεχως αλλάζουν.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..Για μένα το απαράδεκτο που γίνεται στην Ελλάδα είναι αυτο που λέμε "επεσα σε στραβο μπατσο".

Θα προτιμούσαν να ήταν στραβωμένοι όλοι. Να ξέρω οτι πάντα ολοι θα αντιδράσουν ετσι και ο νόμος θα εφαρμοστεί στο γράμμα.

Έτσι μπράβο, γιατί εδώ που φτάσαμε, σε όλα τα επίπεδα, οικονομία, κοινωνία, νομοθετική και δικαστική εξουσία, φταίει ακριβώς αυτό:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ!!!

+1 objecto :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ήμουνα παρών, οπότε δεν μπορώ να ξέρω ποιές παρανομίες έγιναν κι από πόσες φορές η καθεμία.

Επίσης δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκαν οι μεν και οι δε για να σχολιάσω την αντίδραση των ένστολων και τις ποινές.

Αυτό που ξέρω 100% είναι ότι οι Νόμοι ισχύουν κι εφαρμόζονται μόνο στις πλάτες των αδυνάτων.

Και πριν βιαστεί κάποιος να πει "τί σχέση έχει αυτό", θα του πω ότι τους Νόμους τους σέβεσαι ως πολίτης όταν ξέρεις και βλέπεις καθημερινά ότι εφαρμόζονται σε όλους το ίδιο, χωρίς διακρίσεις λόγω "επωνυμίας".

Διότι ζούμε καθημερινά το αισχρό (αποκλειστικά Ελληνικό) φαινόμενο οι διάφοροι "επώνυμοι" να έχουν κυριολεκτικά ασυλία απ' όλα.

- Να θυμήσω τον γνωστό τραγουδιστή που πιάστηκε στα πράσα να οδηγεί στο Κάστρο Βοιωτίας κατέχοντας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών? Ούτε τ' όνομά του δε λέγανε τα τσοντοκάναλα των εργολάβων-βολευτών, και φυσικά ΔΕΝ του κάνανε τίποτα απολύτως. Μιλάμε ούτε μία απλή ποινή, για δικαστήριο ούτε λόγος. Μόνο και μόνο επειδή ήταν τραγουδιστής.

- Να θυμήσω τον μεγαλοδικηγόρο με την Πόρσε που του έκαναν σήμα για μπλόκο πριν χρόνια στην πλατεία Ψυχικού κι αυτός όχι μόνο αρνήθηκε να του κάνουν έλεγχο (ήταν από παράνομη εισαγωγή το αμάξι), αλλά έφυγε με υφάκι 100 Καρδιναλίων λέγοντας στα μπατσάκια "ελάτε στο γραφείο μου άμα θέλετε κάτι, ξέρετε πού είναι". Κι οι ένστολοι αντί να τον μπουζουριάσουνε κανονικά, τον άφησαν να φύγει, δεν έλεγξαν τα χαρτιά του και το θέμα κουκουλώθηκε όπως όλα τα παρόμοια.

Γι' αυτό λοιπόν, ως συνηδητοποιημένος Έλληνας πολίτης, σέβομαι απόλυτα τους Νόμους που με "φρενάρουν" απ' το να βλάψω συνανθρώπους μου που δε μου φταίνε τίποτα, ΑΛΛΑ δε σέβομαι αυτούς που υποτίθεται έχουν ορκιστεί για την τήρησή τους: άδικους αστυνομικούς, άδικους δικαστές, λαμόγια πολιτικούς.

Ελπίζω να έγινε κατανοητό το ύφος.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tωρα καταλαβαινω που γραφουν ολοι αυτοι οι χλεχλεδες με τα vstrom που βλεπω στους δρομους να οδηγανε σαν κοιμισμενοι.... :mB_faskelo:

Σιγουρα κατι θα εκαναν για να τους γραψουν(τοσο πολυ), αλλα ΜΑΓΚΙΕΣ να κανουν και στους μπαρμπαδες με τις ''κουρσες'' που οδηγανε σαν χαροι, που στριβουν χωρις φλας, που οδηγανε με 70 στην αριστερη λωριδα στην εθνικη, που μιλανε στον κινητο, που σταματανε οπου να'ναι κτλ κτλ κτλ

Αλλα εκει ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ γιατι ο μπαρμπας μπορει να εχει κανα γνωστο και να τους ερθει up side down, ενω στον πιτσιρικα του σκανε 5000€ λες και τα εχει

Οσο για υα υπολοιπα μελη του φορουμ που πανε να το παιξουν Παναγιες, ξαναλεω οπως εχω πει και σε αλλο θρεντ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

:mB_faskelo:

Τροποποιήθηκε από τον AFTER
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα θελουν να το παιξουν ΡΑΜΠΟ τα συγκεκριμενα τυπακια(γιατι φυσικα υπαρχουν και καλα παιδια, πολλοι ειναι και φιλοι μου), ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, με ολα αυτα τα αλβανοπακιστανιδια που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ που βρισκονται και τι κανουν, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι κινουν ποτε, που, σε ποιους τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιους πανε και κλεβουν, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι κανουν παρεμποριο και εγω ο καταστηματαρχης πλΕρωνω τα ΠΑΝΤΑ ενω αυτοι ΠΑΡΑΝΟΜΑ πουλανε οτι ναναι στα πεζοδρομια και δεν τους πειραζει κανεις

ΑΥΤΑ τα γνωριζετε ή μηπως πρεπει να τα ξαναεπαναλαβω?

ΑΠΛΑ τα κανουν εκει που τους παιρνει, σου λεει πιτσιρικαδες ειναι με μηχανακια, παμε να τους μαμησουμε

Ενω οταν σκαει τηλεφωνημα για ληστεια, κανουν τις παπιες και καθυστερουν επιτηδες μηπως και συναντηθουνε με τους κλεφτες

ΑΚΟΜΑ περιμενω την αστυνομια να ερθει να καταγραψει που μας ανοιξανε την μιση πολυκατοικια, αλλα ξερω τι εκαναν....εγραφαν ακρανωτα παπακια

Φυσικα τα παραπανω ειναι για τους ραμπο, γιατι φυσικα υπαρχουν και καλα παιδια και ειναι οι περισσοτεροι

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο για υα υπολοιπα μελη του φορουμ που πανε να το παιξουν Παναγιες, ξαναλεω οπως εχω πει και σε αλλο θρεντ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

:mB_faskelo:

Αυτο που κολλαει τωρα? Δεν νομιζω να ειπε καποιος (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) οτι του εχωσαν μια κληση αδικα.

Κ να το προχωρησω λιγο? ...Τι με νοιαζει εμενα αν ο μπλε φοβαται να γραψει εναν φραγκατο δικηγορο ή οτι αλλο... εγω την εκανα την μαλακια μου? ...να την πληρωσω ρε φιλε !

Το οτι βρωμαει το ψαρι απτο κεφαλι το ξερουμε χρονια τωρα ... αλλου ομως ειναι το ζουμι... στην καθημερινοτητα μας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι βρωμαει το ψαρι απτο κεφαλι το ξερουμε χρονια τωρα ... αλλου ομως ειναι το ζουμι... στην καθημερινοτητα μας!

Πες τα ρε παλλικάρι. Δεν σε έχει κουράσει και εσενα να αναβει πράσινο και να φοβασαι να ξεκινησεις?

Δεν σε εχει κουράσει και εσένα να αναβει το πράσινο και να περιμενεις να περασουν αλλοι 6 με κοκκινο για να ξεκινήσεις.

Δεν σε έχει κουράσει να πατάει το πεζοφάναρο ο κάθε μαλακας μηχανακιας για να περασει καθετα στο απεναντι πεζοδρόμιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Αfter επειδή τα έχουμε συζητήσει αυτά πιο παλιά και στο bikers μην κοιτάς μόνο στο τώρα και στο έξω έξω όλων αυτών που βλέπεις... Ο κάθε ένας πρέπει να πέρνει τις ευθύνων αυτών που κάνει αλλά κυριώς όταν δεν κάνει τίποτα... Γιατι και με την αποχή επιλέγεις κάτι... Κάθε μέρα θα ακούσω κάποιον ο οποίος θα κατηγορεί το κράτος που δανείζεται την στιγμή που ο ίδιος χρωστάει 6 κάρτες και 3 δάνεια...

Δεν τα λέω αυτά σε εσένα after απλά μου έδωσες την αφορμή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Αfter επειδή τα έχουμε συζητήσει αυτά πιο παλιά και στο bikers μην κοιτάς μόνο στο τώρα και στο έξω έξω όλων αυτών που βλέπεις... Ο κάθε ένας πρέπει να πέρνει τις ευθύνων αυτών που κάνει αλλά κυριώς όταν δεν κάνει τίποτα... Γιατι και με την αποχή επιλέγεις κάτι... Κάθε μέρα θα ακούσω κάποιον ο οποίος θα κατηγορεί το κράτος που δανείζεται την στιγμή που ο ίδιος χρωστάει 6 κάρτες και 3 δάνεια...

Δεν τα λέω αυτά σε εσένα after απλά μου έδωσες την αφορμή..

Πως νιωθεις που ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ πληρωνουμε σαν βλακες στην εφορια, και εγω συγκεκριμενα αν δεν πληρωσω ΦΠΑ στην επιχειρηση μου, μπορει να παω και ΦΥΛΑΚΗ, ενω ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ με την ΤΣΟΥΛΑ την ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ενω χρωσταγε 5.500.000€ τελικα καθαρισε με 5000€

Πως νιωθεις τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο κάπου πρέπει να αρχίσουν, αν είναι τα ξεκράνωτα παπιά, ας είναι λοιπόν αυτά πρώτα. Επειδή δεν πιάνουν τον μεγαλοαπατεώνα, δεν πρέπει να πιάσουν και εμένα?? Τι λογική είναι αυτή?

Και μετά λέτε εμένα Νεοέλληνα... :thumbsup::mB_kalo_e::_zeppelin::uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που κολλαει τωρα? Δεν νομιζω να ειπε καποιος (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) οτι του εχωσαν μια κληση αδικα.

Κ να το προχωρησω λιγο? ...Τι με νοιαζει εμενα αν ο μπλε φοβαται να γραψει εναν φραγκατο δικηγορο ή οτι αλλο... εγω την εκανα την μαλακια μου? ...να την πληρωσω ρε φιλε !

Κακώς φίλε. Έπρεπε να σε νοιάζει. Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και γι' αυτό θα πέσουμε και στο γκρεμό, γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ισονομία. Άρα είμαστε ζούγκλα. Και σε μια ζούγκλα αναμενόμενο είναι να εμφανίζονται και οι "καγκουροφονιάδες".

Δηλαδή γιατί να μην πληρώσει ο μεγαλοδεκεγόρος ή ο τραγουδισταράς? Είναι πιο μάγκες? Μια ζωή θα είμαστε οσφυοκάμπτες στα λίγα καθάρματα?

Και? Τί κάνουμε? Την πάπια?

Πες τα ρε παλλικάρι. Δεν σε έχει κουράσει και εσενα να αναβει πράσινο και να φοβασαι να ξεκινησεις?

Δεν σε εχει κουράσει και εσένα να αναβει το πράσινο και να περιμενεις να περασουν αλλοι 6 με κοκκινο για να ξεκινήσεις.

Δεν σε έχει κουράσει να πατάει το πεζοφάναρο ο κάθε μαλακας μηχανακιας για να περασει καθετα στο απεναντι πεζοδρόμιο?

Έτσι είναι.... δυστυχώς. :thumbsdown::mB_faskelo:

Απο κάπου πρέπει να αρχίσουν, αν είναι τα ξεκράνωτα παπιά, ας είναι λοιπόν αυτά πρώτα. Επειδή δεν πιάνουν τον μεγαλοαπατεώνα, δεν πρέπει να πιάσουν και εμένα?? Τι λογική είναι αυτή?

Και μετά λέτε εμένα Νεοέλληνα... :thumbsup::mB_kalo_e::_zeppelin::uglystupid2:

Αυτό λέμε ρε Μήτσε. Ότι μονίμως ξεκινάνε....ξεκινάνε....συνεχίζουν.....συνεχίζουν.... και τελειώνουν......τελειώνουν με τα "παπάκια".

Οι άλλοι δεν παίρνουν σειρά ΠΟΤΕ. Τόσο εύκολα το δέχεσαι ως μοίρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά πως νιώθω??? Αδιάφορα

Γιατί κατάλαβα απο νωρίς ότι η ζωή είναι αυτή που είναι, αδικη, γιατί όλοι εμείς την κάναμε έτσι... Όταν δεν κόβουμε μία απόδειξη, όταν "ξεχνάμε" να βάλουμε κάτι στην εφορια κτλ... Μην κοιτάτε μόνο το τελικό ποσό που χάνετε... Γιατί πχ "εσύ" άν πέρνεις μισθό 600ε και "κλέψεις" 300 είναι το 50%... Σε έναν που πέρνει ένα εκατ??? 500.000ε... Ναι αλλά κλέψατε για τον καθένα την ίδια αξία χρημάτων... Το μόνο που μένει είναι η ζήλια ότι "εσύ" δεν έχεις την δυνατότητα να κλέψεις τα ίδια χρήματα με αυτόν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνέχεια η πιπίλα της αδικίας, της εφαρμογής των νόμων στους "αδύνατους", στους "κατατρεγμένους" και πάει λέγοντας.

Καταρχήν, το τρίο αυτό πρέπει να ήταν σταμπαρισμένο, νομίζω είναι γραμμένος και εδώ και θυμάμαι που έλεγε για την παρέα του με τους δύο δούκες και πόσο πιο γρήγορο είναι το dorsoduro factory.

Το θέμα δεν είναι αν ήταν υπερβολική η αντίδραση της αστυνομίας, είναι ότι ήταν θέμα χρόνου να τους τσιμπήσουν. Από την μια, λες κρίμα για το μηχανάκι και τον ίδιο και με πόσο κόπο μπορεί να το πήρε, από την άλλη, σε μια ευνομούμενη χώρα, θα είχε και τους καθρέφτες του πάνω και τις ακράπες ταπωμένες και την πινακίδα του και άμα έκανε τα ανοιγματάκια του με τους φίλους από φανάρι σε φανάρι, το σίγουρο είναι ότι θα έκανε μετά συλλογή από γραμματόσημα με τις κλήσεις που θα έρχονταν ταχυδρομικά. Και τότε ούτε την αστυνομία θα έβριζε, ούτε το κακό κράτος, ούτε κανέναν.

Η ΕΛΑΣ, το κράτος, οι δημόσιες υπηρεσίες, η κοινωνία είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε χαλαροί σαν μπάτσοι, απατεώνες σαν πολιτικοί, αργόσχολοι σαν μόνιμοι υπάλληλοι του δημοσίου και παρτάκηδες σαν κακομαθημένα μοναχοπαίδια. Και εμένα κάποτε με έγραψαν για πινακίδα και ας ήμουν παρκαρισμένος. Σημείωση, πάρκαρα έξω από την τροχαία. Και θα μπορούσε να με γράψει για κράνος, καθρέφτες, εξατμίσεις και πινακίδα. Με έγραψε για την πινακίδα μόνο και ας ήμουν προκλητικός που πάρκαρα έξω από την τροχαία σαν τον σπάτανο όλος χάρη και καμάρι. Μου φταίει σε τίποτα αυτός που με έγραψε? Ευχαριστώ έπρεπε να του πώ κιόλας γιατί αντί για 300ε, έπρεπε να με γράψει ακόμα 200 (εξατμίσεις) + 350 (κράνος) + όσα είναι οι καφρέφτες + όσα είναι η απουσία φλας.

Κάποτε θα πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Μέχρι στιγμής, ο Έλληνας αντιδράει δείχνοντας τους άλλους, "αυτόν γιατί δεν τον σταματάς", "εκείνον γιατί δεν τον γράφεις", "εμένα με γράφεις αλλά δεν τολμάς να σταματήσεις τα καγιεν και τις φεραρι" και πάει λέγοντας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...........................

Άσχετο, αλλά το avatar σου κάποιον μου θύμισε.....:rolleyes::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνέχεια η πιπίλα της αδικίας, της εφαρμογής των νόμων στους "αδύνατους", στους "κατατρεγμένους" και πάει λέγοντας.

Καταρχήν, το τρίο αυτό πρέπει να ήταν σταμπαρισμένο, νομίζω είναι γραμμένος και εδώ και θυμάμαι που έλεγε για την παρέα του με τους δύο δούκες και πόσο πιο γρήγορο είναι το dorsoduro factory.

Το θέμα δεν είναι αν ήταν υπερβολική η αντίδραση της αστυνομίας, είναι ότι ήταν θέμα χρόνου να τους τσιμπήσουν. Από την μια, λες κρίμα για το μηχανάκι και τον ίδιο και με πόσο κόπο μπορεί να το πήρε, από την άλλη, σε μια ευνομούμενη χώρα, θα είχε και τους καθρέφτες του πάνω και τις ακράπες ταπωμένες και την πινακίδα του και άμα έκανε τα ανοιγματάκια του με τους φίλους από φανάρι σε φανάρι, το σίγουρο είναι ότι θα έκανε μετά συλλογή από γραμματόσημα με τις κλήσεις που θα έρχονταν ταχυδρομικά. Και τότε ούτε την αστυνομία θα έβριζε, ούτε το κακό κράτος, ούτε κανέναν.

Η ΕΛΑΣ, το κράτος, οι δημόσιες υπηρεσίες, η κοινωνία είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε χαλαροί σαν μπάτσοι, απατεώνες σαν πολιτικοί, αργόσχολοι σαν μόνιμοι υπάλληλοι του δημοσίου και παρτάκηδες σαν κακομαθημένα μοναχοπαίδια. Και εμένα κάποτε με έγραψαν για πινακίδα και ας ήμουν παρκαρισμένος. Σημείωση, πάρκαρα έξω από την τροχαία. Και θα μπορούσε να με γράψει για κράνος, καθρέφτες, εξατμίσεις και πινακίδα. Με έγραψε για την πινακίδα μόνο και ας ήμουν προκλητικός που πάρκαρα έξω από την τροχαία σαν τον σπάτανο όλος χάρη και καμάρι. Μου φταίει σε τίποτα αυτός που με έγραψε? Ευχαριστώ έπρεπε να του πώ κιόλας γιατί αντί για 300ε, έπρεπε να με γράψει ακόμα 200 (εξατμίσεις) + 350 (κράνος) + όσα είναι οι καφρέφτες + όσα είναι η απουσία φλας.

Κάποτε θα πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Μέχρι στιγμής, ο Έλληνας αντιδράει δείχνοντας τους άλλους, "αυτόν γιατί δεν τον σταματάς", "εκείνον γιατί δεν τον γράφεις", "εμένα με γράφεις αλλά δεν τολμάς να σταματήσεις τα καγιεν και τις φεραρι" και πάει λέγοντας.

Χρήστο, αν αναφέρεσαι σ' εμένα, θα σου πω ότι έχω φάει αρκετές κλήσεις στη ζωή μου και όλες τις άξιζα με το παραπάνω. :D

Ποτέ δεν είπα σε τροχαίο "γιατί με γράφεις και δεν γράφεις και τους φεραράκηδες".

ΑΛΛΑ αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποδέχομαι με ηττοπάθεια αυτό που συμβαίνει ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ). ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΑΚΡΑΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΜΑΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ή ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΠΑΝΑΓΙΕΣ" ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΑΡΧΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΣΤΡΩΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ Θ' ΑΔΙΚΗΘΟΥΝΕ.

ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ (ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ), Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΚΩΝ ΑΠ' ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...... ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

:yeahright:

Τον Βασίλειο τον ψάλτη. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συχνά κατηγορούμε οτι στην Ελλάδα κάνει ο καθένας οτι του έρθει και δεν τιμωρείται τίποτα. Οποτε ας σκεφτούμε τι θα γινόταν έξω.

...αυτο αναφερα και λιγο παραπανω φιλε μου!...αυτο εξω δεν θα γινοτανε!....οχι γιατι τα Ελληνοπουλα γεννηθηκαν κακγουροι και λαμογια ...αλλα γιατι ο μηχανισμος δεν θα αφηνε επι 10ετιες την μετατροπη ενος κεντρικου δρομου σε χωρο για κοντρες ακομα και αν ητανε 4 τα μεσανυχτα !...θα ειχαν βαλει ενα τανκς στο τελος του δρομου πριν 20 χρονια κιολας!

...η αστυνομευση ειναι καθημερινη , και αμερολυπτη σχετικα σε ολα!...οχι να περναει καθημερινα ο αστυνομος μεσα απ τη πολη να βλεπει χιλιαδες ακρανοτους και να μην βλεπει παραβαση ...ενω 2 φορες τον μηνα βγαινει εξω και κοβει κλήσεις εκατομμυρίων!.....οπως ειπε και ο φιλος παραπανω η παιδεία δεν μαθαίνεται μονο στο σχολειο .....με τη σταση αυτη ειναι σαν να νομιμοποιεις το να οδηγας χωρις κρανος και 2 φορες το μηνα επιλεγεις για το καλο της κασας σου να τιμωρησεις παραδειγματικα!

..και για να γυρισω στο θεμα !...δεν διαφωνω με οτι τα παιδια ηταν τρικαγκουροι και πιστευω οτι αναμεσα μας δεν υπαρχει οδηγος που θα του κανει σημα η αστυνομια να σταματησει και αυτος να αρχισει να περναει φαναρια με χιλια για να ξεφυγει!...σιγουρα οι συγκεκριμενοι ειναι μεγαλα "λουλουδια"...αλλα ειναι θυματα και αυτοι γιατι το συστημα απο μονο του με τον τροπο που λειτουργει μας μαθαινει στραβα!. Δεν λειτουργει σωστα . Παραλύοντας την συνηδηση μας και την κριση μας!. Θα μπορουσε να συμβει κατι αναλογο και στον πιο υσηχο της παρεα μας!....αναλογιστητε μονο ποσες παραβασεις κανετε καθημερινα γιατι το συστημα δεν λειτουργει και μας μαθαινει στραβα!...σκεψου οτι ακομα και που χωνεσε δεξια και αριστερα αναμεσα απ τα αυτοκινητα ειναι λαθος και κοστιζει στη Γερμανια!...Σκεψου οταν ειμαστε παρεα ποσες καγκουριες κανουμε μεταξυ μας και ποσες ψιλοκοντρουλες ακομα και με καποιον αγνωστο που παρκαρισε απλα διπλα μας στο φαναρι!....ξερω οτι λειπω 15 χρονια απ την Ελλαδα ...αλλα ειμαι σιγουρος οτι τιποτε δεν αλλαξε!

...οποιος δεχεται τη λογικη αντι για σωστη και παραδειγματικη λειτουργια του μηχανισμου ....τη λογικη πιανουμε 2 ...τους γδερνουμε ...και τους κρεμαμαι στη πλατια για να ψαρωσουν ντεμεκ η υπόλοιποι ... παραδεχεται οτι ειμαστε Ζιμπαμπουε! :closedeyes:

στη Γερμανια το 100% φορανε κρανος ...ενω το προστιμο για κρανος ειναι 30 ευρω ...λετε να φοβουνται το προστιμο!

Τροποποιήθηκε από τον IoannisPanagiotidis
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...