oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 εμείς την έχουμε για το αυτοκίνητο, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι για να το τσεκάρουμε... interamerican είναι... τι σκ@τ@? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) ακριβως τα ιδια με τον απο πανω. 1 αυτο + 1 μοτο και ολα μια χαρα..... edit μεχρι να γραψω επεσα πολυ κατω.... 3 πανω πλεον. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2011 από τον koukou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 εμενα βγαινει 236,37€.για κανεναν λογο ομως δεν περνω απο εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος???? εχω ακουσει καλα λογια για αυτη την εταιρεια.ο δικος μου λογος που δεν περνω απο εκει ειναι οτι ειναι πολυ ακριβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 εχω ακουσει καλα λογια για αυτη την εταιρεια.ο δικος μου λογος που δεν περνω απο εκει ειναι οτι ειναι πολυ ακριβα. Ε πρότεινε μας την δική σου που είναι φθηνότερη? θα μας σκάσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Ε πρότεινε μας την δική σου που είναι φθηνότερη? θα μας σκάσεις δεν μιλαω για συγκεκριμενη εταιρεια.εγω ακομα στο ψαξιμο ειμαι.καποιες που εψαχνα δεν θυμαμε τωρα ονοματα οι τιμες τους αρχιζανε απο 120€ και πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΕΥΤΙΧΟΣ καποιος απο εμας δεν εχε δυσαρεστη εμπιρια.......και ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ απο την ανυτιμε και γενικοτερα μα ασφαλιστικες και οτι συνεπαγετε με αυτο οσοι ειχαν αντιρισεις της ειχαν επι του θεωριτικου..... νιωθω καλα....που γλητοσα τα μισα και κατι λιγοτερο χρηματα και εχω και οδικη......μιας και δεν μου περισεβουν.... ευχατιστω.. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Εμενα στην Intersalonica στο παπακι το 102cc γιατι ειναι 120 ευρο τον χρονο?? Χωρις οδικη βοηθεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INVICTA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Intersalonika 6μηνο ασφαλιστηριο 85ε χωρις οδικη! μου φανικε λογικη τιμη και το εκανα αμεσως...δεν το εψαξα!παντως ειχα και επιλογη για 4μηνο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Ξανανοίγω το θέμα ασφάλειες. Μου ήρθε η ανανέωση για το παπί από anytime 95e/6μηνο. Πολλά δεν είναι ρε παιδιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2011 Παιδιά έχω πρόβλημα με τον ασφαλιστή μου: Φέρνει το συμβόλαιο και το σήμα πάνω από μήνα μετά τη λήξη του προηγούμενου έτους πάντα. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω, αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα διότι όλο μου δίνει κάτι εκτυπώσεις από υπολογιστή που υποτίθεται θα με καλύψουν ενώ δεν είναι έτσι και θα φάω καμιά κλήση... Το μόνο θετικό του είναι ότι έχει φτηνότερο κόστος από άλλους. πχ το αμάξι 1500 κυβικά που έχω (με φουλ μπονους μαλους) με θραύση κρυστάλλων βγαίνει 300 ευρώ το χρόνο. Τώρα είμαι ακριβώς στη φάση της ανανέωσης για αμάξι και μηχανή και τραβάει το ίδιο τροπάριο. Σκέφτομαι να τον αλλάξω άμεσα. Εχετε να προτείνετε κάτι καλό και φτηνό για 125 κυβικά; Οδική δεν με νοιάζει (έχω ADAC) αλλά και αν υπάρχει κακό δεν κάνει! Δεν είχα νομική προστασία πουθενά και δεν ξέρω αν τελικά χρησιμεύει. Επίσης δεν ξέρω να υπάρχει τελικά πρόβλημα σε online ασφάλιση λόγω που είμαι επαρχία: Αν μετά χρειαστείς τον ασφαλιστή σε θραύση κρυστάλλων πως θα βγάλεις άκρη; Εχετε να προτείνετε κάτι καλό για 2 αμάξια και 1 μηχανή; Σκεφτόμουν interamerican ή chartis. ***και κάτι ακόμα: τι γίνεται αν δώσω όχημα σε κάτω των 23 ετών και δεν έχω κάνει τέτοια δήλωση στην ασφαλιστική; μένω ακάλυπτος σε περίπτωση ατυχήματος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Ήρθε που λέτε η ώρα να πέσει το φράγκο για ασφάλιση... Δεν πρόκειται να πω κάτι που δεν εχει ειπωθεί ήδη, αρκούμαι απλά να αναφέρω πως η διαφορά μεταξύ anytime online και άλλων εταιριών με προσωπικούς συμβούλους κυμαίνεται στα 200 ευρω (πάνω-κάτω). Τώρα, επειδή ενδιαφέρομαι για ασφάλιση που να καλύπτει ολική κλοπη, η Interamerican (anytime online) αποτελεί μονόδρομο... Οπότε σας ρωτώ : Τι προτείνετε κύριοι ? να πάω Anytime και να γλιτώσω το 200-αρι (προμήθεια κοινώς) ή να στάξω το έξτρα ποσό και να έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο (λέμε τώρα) γνωρίζοντας οτι θα έχω τον προσωπικό μου ασφαλιστή/σύμβουλο ? Έχω διαβάσει ολόκληρο το thread και το μόνο που κατάφερα είναι να "μπερδευτώ" περισσότερο καθώς άλλοι λένε πως η anytime θα είναι "κάπως" σε περίπτωση ανάγκης/ατυχήματος ("απρόσωπη" κτλ) και άλλοι ακριβώς το αντίθετο, θα μου πείτε, όσοι οι άνθρωποι τόσες και οι γνώμες, αλλά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιοδήποτε tip :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω anytime ηδη στο κουτι και σημερα μου ηρθε και για τη μηχανη 100 ευρω το εξαμηνο, 35 λιγοτερα απ οσα πληρωνα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2011 από τον yamahakias666 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Thanks αδερφέ :) Δε μου λες, 2 μερες δεν κανει για να σου σταλεί σπίτι απο την στιγμή που τους καλείς ? To θεμα εχει ως εξής : η όλη συζήτηση γίνεται διότι λόγω επασφάλιστρου (δίπλωμα απο το '97, φέτος έγινε η ανανέωση σε Ά) , η ασφάλεια μου βγαίνει 845 euro το χρόνο στην anytime και 1000-φεύγα σε εταιρία με προσωπικό ασφαλιστή/σύμβουλο (πάντα για πλήρες πακέτο με ολική αντικλεπτική) - είναι πάρα πολλά τα χρήματα κύριοι όπως καταλαβαίνετε, εξ ου και το δίλημμά μου... Θενκς Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2011 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Πήγαινε στην anytime κατευθείαν, χωρίς ενδιάμεσο. Εγώ όταν την χρειάστηκα (οδική βοήθεια) ούτε με πρήξαν ούτε τίποτα. Τους λέω ότι η πινακίδα μου είναι η ΤΑΔΕ, που είμαι και αυτό ήταν. Μετά από κανά μισάωρο ήρθε και με πήρε. Αυτά από προσωπική εμπειρία :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Παιδιά, το ξανανοίγω το θέμα.Ήρθε η ώρα για ασφάλεια πάλι, τι πληρώνετε περίπου; Μου βγαίνει το συμβόλαιο 140 (με προσαυξηση 30ευρώ λόγω του ότι έχω το δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά λιγότερο από χρόνο). Μου φαίνονται πολλά όμως (και μιλάμε χωρίς οδική...). Στην ιντερσαλόνικα μορώ να κάνω πολύ φθηνό συμβόλαιο (40ευρώ τρίμηνο) αλλά ακούω και διαβάζω διάφορα... Για πείτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Μου φαίνεται ότι θα ασφαλίσω την μηχανή μου στην anytime online. 185ε με νομική προστασία και 162ε χωρίς για ετήσια κάλυψη και τώρα δίνω 120ε το 6μηνο στην εθνική.. δεν γαμιόσαντε λέω εγώ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Anytime τουτου και μοτο συμφερει παιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ σκέφτομαι που 1 Αυγούστου θα πρέπει να σκάσω 600-αρα (μόνο για το μοτοσακό) και απλά,ναι... Γ@μα τα που λένε... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Παιδιά η anytime με ενδιαφέρει κι εμένα. Ενας γνωστός μου ασφαλιστής μου έχει πει πάνω στη συζήτηση ότι είναι ψιλομπάχαλο και σου ζαλίζουν τα φρύδια μέχρι να βγάλεις άκρη αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο χἀλια. Οσοι έχετε anytime, αν θέλετε γραψτε μας όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε μπας και σώσουμε κανένα φράγκο....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Προχθες ειχε μια σχετικη εκπομπη στο ΣΚΑΙ , την ειδε κανεις ; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2012 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 οχι φιλε μου!!!τουλαχιστον εγω για πες περιληπτικα 5 πραγματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Για παπί η πιο φτηνή ξέρει κανέις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 παιδια εχετε να προτεινετε καμια ασφαλεια και σε μενα για μοτοσυσκλετα 660 κυβικα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες