ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον μενω στην Θεσσαλονικη, αυριο θα αγορασω ενα παπακι 50cc μεταχειρισμενο απο εναν φιλο, λοιπον θα ηθελα να μαθω στην μεταβιβαση αν γινεται να γραφτει στο ονομα μου ειμαι 17 ετων... επισης θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται , ταυτοτητα και νομιζω καποια χρηματα? και θα ηθελα να ρωτησω επισης, μεχρι τι ωρα γινεται να παω. τι ωρα κλεινουν? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2010 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Φίλε καλορίζικο καταρχάς και πάντα με προσοχή. Είδα και σε άλλο post ότι ψαχνόσουν για ασφάλεια (σου απάντησα και εκεί). Η μεταβίβαση σε ανήλικο γίνεται μόνο με παρουσία και συγκατάθεση του ενός γονιού του, και αφού πρώτα έχεις βγάλει Α.Φ.Μ. (μπορείς να βγάλεις ΑΦΜ νομίζω από τα 16 σου και μετά). Έπειτα για τα έξοδα, Συνολικά θα σου χρειαστούν: Παράβολα = €9 (παράβολο στρατού) + €6 (παράβολο αστυνομίας) + €3 (παράβολο δημοσίου)= €18 + κάποιες φωτοτυπίες ταυτότητας, υπεύθυνες δηλώσεις, χαρτόσημα και μαλακίες που σύνολο θα είναι κανα €3-€4, δεν νομίζω παραπάνω. Έχε δηλαδή μαζί σου κανα €30, γιατί αυτά αυξάνονται και συνέχεια... Όσο για το ωράριο, στη Τροχαία Καισαριανής είναι Δευτέρα - Πέμπτη από 07:30 - 12:30 Παρασκευή από 09:30 - 12:30 Ελπίζω να σε βοήθησα. Έχε στο νού σου, επειδή είσαι και μικρός: Μαγκιά είναι να φοράς κράνος και να είσαι υγιής. Μάγκας δεν έγινε ποτέ κανεις με σπασμένο κεφάλι... Καλοτάξιδος φίλε!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protech 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 εεεε δεν χρειαζεται αφμ για να το παρει στο ονομα του..εφοσων ειναι 50cc μπορει χωρις αφμ επισης οπως λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω θελεις και εναν κηδεμονα μαζι σου ξανατονιζω το αφμ δεν χρειαζεται για 50cc μηχανακι μονο εαν ειναι πανω απο 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Πηγα στην τροχαια και μου ειπανε για μια υπευθυνη δηλωση απο εναν γονεα, που να λεει οτι επιτρεπει να παρω το μηχανακι, και οταν γνωριζει πως δεν εχω διπλωμα. κατι τετοιο... θα χρειαστει αυτο αν την παρω μαζι μου στην τροχαια και ειναι μπροστα εκεινη τν ωρα με ταυτοτητα και ετσι? το πηρα το μηχανακι αλλα απο δευτερα θα γινει η μεταβιβαση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Καλό θα ήταν πάντως φίλε μου να βγάλεις πρώτα δίπλωμα. Δεν αμφιβάλλω ότι ξέρεις να οδηγάς, μπορεί και καλύτερα από κάποιον με δίπλωμα, αλλά το σωστό για να είσαι και εσύ καλλυμένος είναι να μην οδηγάς χωρίς... Δεν σε καλύπτει και η ασφάλεια εξάλλου αν δεν έχεις δίπλωμα την ώρα του τροχαίου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Καλό θα ήταν πάντως φίλε μου να βγάλεις πρώτα δίπλωμα. Δεν αμφιβάλλω ότι ξέρεις να οδηγάς, μπορεί και καλύτερα από κάποιον με δίπλωμα, αλλά το σωστό για να είσαι και εσύ καλλυμένος είναι να μην οδηγάς χωρίς... Δεν σε καλύπτει και η ασφάλεια εξάλλου αν δεν έχεις δίπλωμα την ώρα του τροχαίου.. Θα βγαλω πρωτα το διπλωμα και μετα θα το οδηγαω, δεν γνωριζω να οδηγαω ημι-αυτοματα τοσο καλα, μονο αυτοματα εχω πιασει στα χερια μου. Το περνω απο τωρα για να το μαθω λιγο να το οδηγαω, ωστε μην παω κ κοπο στο διπλωμα επειδη δν ξερω να αλλαζω ταχυτητα! χαχαχα :Ρ... Πωπω και οι ταχυτητες σε αυτο δεν ειναι οπως τα πιο πολλα παπακια, ειναι μια κατω και ολες οι αλλες πανω, αντε να βρεις και την νεκρα :Ρ ... GSXR rulez :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Οτι και να ειναι... προσοχή και καλοτάξιδος.. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 εεεε δεν χρειαζεται αφμ για να το παρει στο ονομα του..εφοσων ειναι 50cc μπορει χωρις αφμ επισης οπως λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω θελεις και εναν κηδεμονα μαζι σου ξανατονιζω το αφμ δεν χρειαζεται για 50cc μηχανακι μονο εαν ειναι πανω απο 125 Τελικα ΑΦΜ χρειαστηκα... και μια υπευθυνη δηλωση απο εναν γονεα... ειχα δωσει 32.5 ευρο για την μεταβιβαση τα 26.5 για την μεταβιβαση και 6 για την αδεια? κατι τετοιο... εχει καιρο που την εκανα και δεν θυμαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Τι μηχανακι???Καλοριζικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 αυτή τη που έχει στην signature του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 αυτή τη που έχει στην signature του χαχαχαχα... Zongshen ZS50Q-3 xD χαχαχα σαν το Honda Supra...ξες :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Τι τελικη εχει το ΖΟΝΓΚΣΕΝ?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 5κμ/ώρα, αν το σπρώχνεις και 20 αν τσουλάς σε κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Στο ιντερνετ που το ειχα βρει ελεγε 41χαω.... Εγω το πατουσα μεχρι 70-75 στην λαγκαδα εδω θεσσαλονικη με αλλο καρμπυρατερ ειναι ... επαιξα με τις ρυθμισεις τωρα εχω εκκινηση αλλα παει με 60-65...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 5κμ/ώρα, αν το σπρώχνεις και 20 αν τσουλάς σε κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο Λαθος το ειπες σε γκρεμο και με ευνοϊκό Τυφωνα! Φερε και εδω λιγα :popcorn: και λιγη να γουσταρουμε λιγο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 re file afto isxei ontws ? giati ke egw 15 ime exw to mixanaki ena honda c50 olo mama ke to provlima mou ine me ti metavivasi ...den exw paei akoma sti troxea borite na mou pite ama bori na gii afti i metavivasi ? Μυνηματα σε greeklish θα διαγραφονται γραψε στα ελληνικα ... Χρειαζεσαι Α.Φ.Μ και απο εναν γονεα δηλωση οτι σε αφηνει να εχεις το μηχανακι χωρις διπλωμα και τετοια ... τωρα στα 15 αν μπορεις να βγαλεις α.φ.μ δεν ξερω! πανε στιν τροχαια και ρωτα αν θες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Φίλε μου μπορείς αν δε σε πειράζει να περιγράψεις λίγο αναλυτικότερα; Υπεύθυνη δήλωση πως ακριβώς γίνεται; Σε κεπ; ΑΦΜ πως βγάζεις; Ευχαριστώ πολυ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bossy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Γεια σας και πάλι παιδιά,έχω μια αποριούλα! Έχω ένα πενηντάρι και ενδιαφέρεται να το αγοράσει ένα 16χρονο με άγνοια των γονέων του! Στη διαδικασία μεταβίβασης και οτιδήποτε χρειάζεται όταν πουλάς ένα μηχανάκι(όποιος τα ξέρει ας τα αναφέρει)...χρειάζομαι τους γονείς του??? Μπορεί αυτή η διαδικασία να γίνει με ανήλικο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Χλωμο. Λογικα δεν μπορει να βγαλει αφμ αφου ειναι ανηλικος. ασε που μποορει να σεκυνηγα και κανας πατερας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Ουτε να το σκεφτεσαι να το δωσεις σε ανηλικο...τιποτα αλλο....τελος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Απο νομικης πλευρας, νομιζω οτι γινεται μια χαρα, αρκει να εχει ΑΦΜ. Απο ηθικης πλευρας ομως... Σκεψου να του το δωσεις και να καρφωθει καπου. Γαμα τα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Σε περίπτωση που δεν το ξέρουν οι γονείς του σημαίνει ότι δεν θα έχει ούτε δίπλωμα. Από νομικής άποψης όλο κάποιο παραθυράκι θα υπάρχει. Αλλά εγώ αν ήμουν ο πατέρας του παιδιού όχι μόνο θα σε κυνηγούσα αλλά θα σε έτρεχα και στα δικαστήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Γεια σας και πάλι παιδιά,έχω μια αποριούλα! Έχω ένα πενηντάρι και ενδιαφέρεται να το αγοράσει ένα 16χρονο με άγνοια των γονέων του! Στη διαδικασία μεταβίβασης και οτιδήποτε χρειάζεται όταν πουλάς ένα μηχανάκι(όποιος τα ξέρει ας τα αναφέρει)...χρειάζομαι τους γονείς του??? Μπορεί αυτή η διαδικασία να γίνει με ανήλικο?? Ευτυχώς για σένα ( για να μην μπαίνεις στο δίλημμα τι να κάνεις σε περίπτωση που... ). Ακόμα και Α.Φ.Μ. να έχει για να γίνει η μεταβίβαση χρειάζεται η υπογραφή των γονέων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 μακρυά εφόσον γνωρίζεις οτι είναι ανήλικο και εν αγνοία των γονέων ............. ακόμα και στη περίπτωση που εχει ΑΦΜ (εργαζόμενος) ..........οτι θέλει με τον γονέα του . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Γεια σας και πάλι παιδιά,έχω μια αποριούλα! Έχω ένα πενηντάρι και ενδιαφέρεται να το αγοράσει ένα 16χρονο με άγνοια των γονέων του! Στη διαδικασία μεταβίβασης και οτιδήποτε χρειάζεται όταν πουλάς ένα μηχανάκι(όποιος τα ξέρει ας τα αναφέρει)...χρειάζομαι τους γονείς του??? Μπορεί αυτή η διαδικασία να γίνει με ανήλικο?? τι 50αρι ειναι φιλε και ποσο το κασερι;ψαχνω για 50,αν ειναι στειλε μου ενα πμ. α, ειμαι ενηλικος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες