Jump to content
μάθο...

Η πρωην σου παει σε καλα χερια...

Recommended Posts

Αφορμη για το Τοπικ οτι αντικρυσα σε διπλανο φορουμ την πρωην μου αγαπη.Η Vstromακλα μου:blush: Ενοιωσα πραγματικα πολυ ομορφα διοτι την ειδα οπως την ειχα,αστερατη και μαλιστα την εχει παρει ενας φιλος ο οποιος την αγαπαει και την προσεχει εξισου.Με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι το μερακι μου πανω σε αυτη,με αξεσουαρ και αυτοκολλητα παρεμειναν ως εχουν.Ο φιλος επελεξε οπως ειναι να την αφησει...Πραγματικα το κουκλι επεσε σε καλα χερια...Καλοταξιδη φιλαρακι και απο εδω και θα τα πουμε συντομα κι απο κοντα.Να αντικρυσει και η νυν την πρωην...:ok:

Να και μια φωτο οπως ειναι τωρα...:):wub:

46404457.jpg

να και μια απο τις τελευταιες μαζι μου...

myV2.jpg

Kαι το λεω αυτο διοτι εχει τυχει να δωσω μοτοσυκλετα,ενα Tenere660 σε αριστη κατασταση με πολλα να εχουμε περασει μαζι και κατεληξε σε εναν τεχνιτη...αλλοδαπο(ετσι μου ειπανε στο μαγαζι που την ειχα αφησει ανταλλαγη).Την ειδα μετα απο 3 μηνες και ηταν ολη ξηλωμενη χιλιοχτυπημενη σε αθλια κατασταση και πιαστηκε η ψυχη μου.:blink::cry2::cry2:Εψαχνα να βρω ποιος την εχει να τον ξεχε...αλλά δυστυχως δεν βρηκα ποιος ηταν.Του ειχα αφησει σημειωμα πανω στη μηχανη "προσεχε τη λιγο ρε ΜΑΛΑΚΑ εχει ψυχη και της αξιζει" αλλά αμφιβαλλω αν θα το διαβασε καν...:angry:

Αληθεια εσεις πως νοιωθετε οταν αντικρυζετε την πρωην;

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έτσι κι εγώ, ψάχνω τις πινακίδες από τις πρώην μου για να δω αν είναι όντως αυτές.

Ειδικά τη πρώτη που έχω χάσει εντελώς τα ίχνη της.

Θα ήθελα να τη βρώ κι αν δεν είναι σε καλή κατάσταση, να του τη πάρω πίσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι ειναι οταν δενεσαι με τη μηχανη σου... νιωθεις ομορφα οταν ειναι σε καλα χερια και λυπασαι οταν εχει πεσει σε ταρζαν...

(ποιος ξερει πως θα ειναι τωρα η δικια μου πρωην με αυτα που ακουγα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και βρισκομαι ακομα στο δευτερο μηχανακι εχω δωσει μονο ενα.

Το DT125R που ειχα το πηρα σε καλη κατασταση,χρειαστηκε βεβαια τα μπαλωματακια του.Μιας και ηταν το πρωτο μηχανακι δεν ηξερα τιποτα,ουτε πως αλλαζουν λαδια.Οτι και αν γινοτανε ομως το εψαχνα,διαβαζα και μαθαινα πως να ξεπερασω δυσκολιες ειτε απο σαβουρες ή ακομα και πως να κανω ενα σερβις,γιατι λογω ηλικιας δεν ειχα εισοδημα και δεν μου αρεσει να ζηταω απο τους γονεις μου λεφτα.

Του φερθηκα με πολυ στοργη και το ιδιο εκανε αυτο σε εμενα,ποτε δεν με παρατησαι!!Στις φωτογραφιες φαινεται πως περασαμε πολλα μαζι,ααααπειρες σαβουρες και αυτο εκει, ακαθεκτο!!

Μολις χρειαστηκε να το πουλησω το εκανα με μιση καρδια,ενω ηθελα κατι πιο μαχιμο στο χωμα δεν ηθελα να το αποχορηστω!! Τελικα, το πηρε ενας γνωστος μου το μηχανακι και πραγματα το εβλεπα καθε μερα(αραζαμε στην ιδια πλατεια) να πεθαινει.Δεν το φροντηζε καθολου και το ακουγα το μοτερ του να γκρινιαζει ολο και πιο πολυ.

Εδω ειναι μερικες φωτογραφιες απο την DTαρα μου!!

Απο την πρωτη μου βολτα με το DT.

DSC_0678.jpg

Κανα μηνα πριν το δωσω εν δραση!!

DSC00465.jpg

Και μια μερικες μερες πριν το πουλησω.

DSC_0053.jpg

Μια μερα θα παρω και παλι ενα μπλε DT125R του 2002 και θα το κανω μανουλα!! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ενα μπεβερλυ που εχω δωσει δεν με πολυνοιαζει...

Αν εδινα το er παντως,θα ηθελα να το βλεπω καλα,ασε που θα προτιμουσα να το δωσω σε καποιον γνωστο να το εχω και κοντα... :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τις τόσες μηχανές που έχω αλλάξει, δύο μόνο έτυχε να συναντήσω μετά απο χρόνια. Το πρώτο μου Transalp 600, το είχα πουλήσει σε έναν φοιτητή στην Θεσσαλονίκη και το είδα μετά απο μερικά χρόνια με σπασμένα πλαστικά, χτυπημένο, βρωμερό και τρισάθλιο. ΚΒΑ 41 η πινακίδα του, αν κάπου υπάρχει θα ήθελα να το ξαναδώ. Επίσης είχα ξαναδει το CBR 1000F που είχα δώσει ανταλλαγή σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, Το είδα τρία χρόνια μετά στην Δελφών, στην ίδια άριστη κατάσταση που το είχα εγώ, ελαφρώς πο καινούργιο, το κοντέρ έγραφε 19.000 χλμ ενώ εγώ το είχα δώσει με 52.000 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
στην ίδια άριστη κατάσταση που το είχα εγώ, ελαφρώς πο καινούργιο, το κοντέρ έγραφε 19.000 χλμ ενώ εγώ το είχα δώσει με 52.000 χλμ.

:think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mην ξυνεις πληγες ρε κωστη,μολις εδωσα το στρωμα:wub: ..βαλτος εισαι!!:cry2:

Άντε και με ένα Χόντα τώρα, να δείς χαρά στα σκέλια σου................ shades.gif

(Η αγγελία κλείδωσε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τα παντρεύομαι τα δίκυκλα πάντως αν για οικονομικούς λόγους τα δώσω θα ήθελα να το πάρει κάποιος που θα το προσέχει και θα το αγαπάει τουλάχιστον όσο εγώ.

Φαντάσου ότι το 2ο το πείρα γιατί θα πήγαινε για ανταλλακτικά και το λυπήθηκα γιατί δούλευε το μοτέρ. Τώρα μετά από μήνες χρήμα και κόπο είναι μία μηχανή που μοιράζει πόνο και γουστάρει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mην ξυνεις πληγες ρε κωστη,μολις εδωσα το στρωμα:wub: ..βαλτος εισαι!!:cry2:

παρα την πικρα της πωλησης μιας μοτοσυκλετας που αγαπαμε...ευχαριστα βεβαιως νεα...διοτι οπως λενε μεσα απο τις σταχτες γεννιεται μια νεα ζωη...με το καλο Βαγγελη(αν και σε ελικα σε κοβω):whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όταν την αντίκρυσα ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλό μου και με βιασύνη έσπευσα να προσποιηθώ ότι ήταν απ' τη μύτη μου η σταγόνα (γιατί δεν ήμουν και μόνος). Αμέσως η καρδιά μου χτύπησε δυνατά, ένιωσα ένα τρέμουλο μέσα μου και μου ήρθε μια ζάλη. Ήταν επειδή την αντίκρυσα έτσι ξαφνικά ή ξέχασα να πάρω το vomex πάλι; Ποιος ξέρει, τι σημασία έχει; Αυτό που ήθελα ήταν να πάω να σταθώ εκεί δίπλα της και να την αγκαλιάσω. Έχετε δει στα έργα που τρέχουν στην παραλία με ανοιχτά τα χέρια, σε αργή κίνηση και στο τέλος σφιχταγκαλιάζονται; Ένα τέτοιο πράγμα ήθελα εκείνη τη στιγμή! Αλλά εκείνη να είναι ακίνητη βέβαια και να τρέχω μόνο εγώ.. εντάξει, είπαμε.. ρομαντικός είμαι, όχι μαλάκας.

Ρε παιδιά sorry για την καζούρα αλλά δε μπορώ να το δω σαν κάτι παραπάνω το μηχάνημα, το πράγμα, το εργοστασιακό προϊόν που βγήκε κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Να μου έλεγες για καμμιά παλιά γκόμενα, άντε να πω ότι ένιωσα κάτι, αν είχα απωθημένα αλλά στη μοτοσυκλέτα; Τίποτα απολύτως. Μεταφορικό μέσο. Ούτε διάθεση για να γράφω ποιήματα, ούτε να πάρω το πινέλο και να ζωγραφίσω. Και γιατί να βρίσω τον άνθρωπο που την πήρε;;; Αυτό κι αν είναι το πιο μεγάλο λάθος! Βρίζεις τον άνθρωπο για ένα πράγμα;;; Δεν πα να την πετάξει απ' το γκρεμό; Πράγμα είναι!!! Κι αυτός είναι άνθρωπος που ξαφνικά βρίσκει ραβασάκι με μπινελίκια επάνω στο πράγμα που το αγόρασε με τα λεφτά του, για τα οποία πιθανόν να δούλεψε και να ίδρωσε!!! Κι εσύ τον βρίζεις;

Είσαι λάθος φίλε, συγγνώμη αλλά δε μου αρέσει να μιλάω σε κανέναν με το γάντι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρα την πικρα της πωλησης μιας μοτοσυκλετας που αγαπαμε...ευχαριστα βεβαιως νεα...διοτι οπως λενε μεσα απο τις σταχτες γεννιεται μια νεα ζωη...με το καλο Βαγγελη(αν και σε ελικα σε κοβω):whistling:

τι ειναι το ελικοπτερο κωστα?:tooth::smoke:

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι λάθος φίλε...

Χαιρομαι γιατι δεν σκεφτομαστε ολοι το ιδιο,ουτε φυσικα αισθανομαστε και εκφραζομαστε ολοι ιδια...και δεν θα ηθελα αλλωστε. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μονο που εχω δει απο αυτα που πουλησα ηταν το 2ο ttr που ειχα ,ειχα περασει πολλα μαζι του και με πηγε σε πολλους νεους δρομους ,εζησα πολλα καινουρια πραγματα και εμαθα πολλα.

οταν το ειδα 6 μηνες μετα ηταν ακριβως οπως οταν το αφησα ,η αληθεια ειναι οτι συγκινηθηκα που το ειδα και μου ελειψε...αμα το εβλεπα παρταλι λογικα θα με πειραζε πολυ...

ετσι για να γουσταρουμε.... :bye:

dscf6030.jpg

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά sorry για την καζούρα αλλά δε μπορώ να το δω σαν κάτι παραπάνω το μηχάνημα, το πράγμα, το εργοστασιακό προϊόν που βγήκε κατά εκατοντάδες χιλιάδες.

Τι λεει ? :0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα δεν με νοιαζει και τοσο για τις πρωην μοτο.

Λιγο στεναχωρηθηκα για την προηγουμενη μια cbr1000 του 05 που την πηρε στην πενα

ο τυπος απο εμενα, και οταν περασα απο το μαγαζι που την ειχα δωσει για να παρω

κατι λεφτα και ρωτησα για τον νεο ιδιοκτητη μου ειπανε οτι την τρακαρε και την εκανε

σμπαραλια . Μολις σε δυο μηνες που την ειχε(αυτος ηταν ενταξει δεν επαθε τιποτα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας καταλαβαινω απολυτα!Δεν παιζει να την δω να περνα(shadow 600), και να μην κοιταξω επιμονα,ειναι καθαρη?την προσεχει?της εχει βαλει κατι καινουργιο?Και οντως χαιρομαι πολυ και καμαρωνω οταν την βλεπω και γυαλιζει στον ηλιο.

Επισης τωρα που το σκεφτομαι,εχω τσεκαρει πολλες φορες, αν ειναι αραγμενη σε καποια σημεια που ειχα δει να την αφηνει... :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτε δεν εχω πουλησει μηχανη, ολα ηταν μοναδικα για μενα και τα εφτασα μεχρι το τελος τους, ενιοτε μου τα τελειωσαν και αλλοι (σιδεροφαγος). το μονο που "αντεξε" τα τελευταια 15 χρονια μετα απο αλεπαληλα χειρουργεια ειναι ενα Townmate που τωρα θα το χαρισω στον αδελφο μου με πονο ψυχης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχει ξαναπαιξει παρομοιο θεμα και εχω ξαναγραψει τη γνωμη μου..

Εμενα δεν με νοιαζει και τοσο για τις πρωην μοτο.

.. Που ηταν περιπου αυτη!! :D

Την "αγαπαω" οσο την εχω.. Οταν αποφασιζω να τη δωσω, σημαινει οτι εχει τελειωσει το... "αισθημα"! (Αρα, το μονο που με νοιαζει ειναι να τη "διωξω".. )

(Εδω ειναι και ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ! -βολικη, τουτη τη φορα- διαφορα με τις πραγματικες ερωμενες..

Με τις μηχανες, αποφασιζεις ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ! το "πότε και το πως"!! :lol: :lol: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε μπορώ να το δω σαν κάτι παραπάνω το μηχάνημα, το πράγμα, το εργοστασιακό προϊόν που βγήκε κατά εκατοντάδες χιλιάδες.

ΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! :0

Σώπα εσύ καλή μου μή τον ακούς δεν τα εννοεί...Τί?..ναι φυσικά και σ αγαπώ... :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα