George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Ρε παιδιά κηροζήνη πού βρίσκεις? Δεν είναι το απλό καθαρό σκέτο πετρέλαιο που έχουν για φωτιστικό έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 παντως και εγω που δεν εχω κεντρικο σταντ ή paddock απλα λιπαινω οση αλυσιδα γινεται, προχωραω μισο μετρο την μηχανη, το υπολοιπο κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Ρε παιδιά κηροζήνη πού βρίσκεις? Δεν είναι το απλό καθαρό σκέτο πετρέλαιο που έχουν για φωτιστικό έτσι? βενζιναδικο και το ζητας σαν κεροσαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 τι πράμα ειναι αυτά τα μωρομάντηλα τελικά τα δοκίμασα σήμερα που έπλυνα τη μηχανή και έμεινα μ@#%κας σχεδόν όλη τη μηχανή καθάρισα με δαύτα. κάνουν τις ζάντες λαμπίκο, φανάρια, διακόπτες, ψαλίδια, ακόμα και τα κέλυφη των φρένων που είναι από τραχύ υλικό και δεν καθαρίζονται εύκολα με σφουγκάρι, αυτά τα έκαναν σαν καινούργια. εύγε Τσαμπα χρημα πετας με τα μωρομαντηλα. Τα μωρομαντηλα ειναι ποτισμενα με παραφινη.Αγοραζεις ενα μπουκαλι και καθαριζεις τα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 κοστος ενδεικτικα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komfoukios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 παντως και εγω που δεν εχω κεντρικο σταντ ή paddock απλα λιπαινω οση αλυσιδα γινεται, προχωραω μισο μετρο την μηχανη, το υπολοιπο κλπ κλπ δεν χρειάζεται να την μετακινείς απλά να τι πλαγιάσεις ώστε να σηκωθεί λίγο η πίσω ρόδα και τι γυρνάς με το χέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Το εκανα οταν ειχα και δευτερο ατομο για βοηθεια αυτο, αλλα εφοσον υπαρχει τροπος να βολευεσαι μονος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komfoukios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 σωστόςςςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Παιδια εγω εχω μια αλυσιδα τησ DID με o ring την πηρα και προσφατα εχω κανει πλεον 1200 κμ και δεν την ειχα λιπανει. Ετσι λοιπον μου εδωσε ενασ φιλοσ μου chain lube για να βαλω αλλα δεν την καθαρισα καν κατευθειαν την εριξα και την αφησα 20 λεπτα να κατσει. Σημερα που την ειδα προσεξα οτι οντωσ εσταξε στο πισω ελαστικο και κολλαει μπορω να πω (εκτοσ αν ηταν κατι αλλο). Πειραζει που δεν την καθαρισα την αλυσιδα και εριξα κατευθειαν πανω το λιπαντικο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 δεν χρειάζεται να την μετακινείς απλά να τι πλαγιάσεις ώστε να σηκωθεί λίγο η πίσω ρόδα και τι γυρνάς με το χέρι Ηλια το ακους ? Θυμασαι που σου το ελεγα και δεν το πιστευες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Παιδια εγω εχω μια αλυσιδα τησ DID με o ring την πηρα και προσφατα εχω κανει πλεον 1200 κμ και δεν την ειχα λιπανει. Ετσι λοιπον μου εδωσε ενασ φιλοσ μου chain lube για να βαλω αλλα δεν την καθαρισα καν κατευθειαν την εριξα και την αφησα 20 λεπτα να κατσει. Σημερα που την ειδα προσεξα οτι οντωσ εσταξε στο πισω ελαστικο και κολλαει μπορω να πω (εκτοσ αν ηταν κατι αλλο). Πειραζει που δεν την καθαρισα την αλυσιδα και εριξα κατευθειαν πανω το λιπαντικο ? όχι φίλε δεν πειράζει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 παντως και εγω που δεν εχω κεντρικο σταντ ή paddock απλα λιπαινω οση αλυσιδα γινεται, προχωραω μισο μετρο την μηχανη, το υπολοιπο κλπ κλπ εγω παντως τη στηριζω στο σταντ και απ τη δεξια μερια βαζω ενα γρυλο απο αυτοκινητο και τη σηκωνω μεχρι να ξεκολλησει η ροδα απο κατω ε και μετα γυρναει ανετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Ηλια το ακους ? Θυμασαι που σου το ελεγα και δεν το πιστευες ? Να Στεφανακο και εγω εσενα σκεφτηκα μολις το διαβασα, αλλα πιστεψε με φοβαμαι με το ενα χερι να κραταω 180-200 κιλα και με το αλλο να ριχνω σπρει... όχι φίλε δεν πειράζει.... Ακριβως και δεν πειραζει εφοσον ηταν η πρωτη φορα κιολας. :) την επομενη ομως καθαρισε την. Οσο για την ζαντα; Με ενα μωρομαντιλο την εκανες παλι καινουρια και χωρις στιγματα :) εγω παντως τη στηριζω στο σταντ και απ τη δεξια μερια βαζω ενα γρυλο απο αυτοκινητο και τη σηκωνω μεχρι να ξεκολλησει η ροδα απο κατω ε και μετα γυρναει ανετα. Το ιδιο ακριβως και εγω... μαλιστα εγω βαζω και ενα ξυλο απο κατω στο σταντ για να την φερω σε πιο ορθια θεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 εγω παντως τη στηριζω στο σταντ και απ τη δεξια μερια βαζω ενα γρυλο απο αυτοκινητο και τη σηκωνω μεχρι να ξεκολλησει η ροδα απο κατω ε και μετα γυρναει ανετα. Το ιδιο ακριβως και εγω... μαλιστα εγω βαζω και ενα ξυλο απο κατω στο σταντ για να την φερω σε πιο ορθια θεση το ιδιο ακριβως! παραληψη μου που δεν το ανεφερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ακριβως και δεν πειραζει εφοσον ηταν η πρωτη φορα κιολας. :) την επομενη ομως καθαρισε την. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2011 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Παιδιά η καθαρή βενζίνη που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ κάνει για καθαρισμό αλυσίδας?Τι λιπαντικό προτείνετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες αυτού του ποστ. Δεν είναι δυνατόν να τις διάβασες και να έχεις ακόμα απορία... α0 Οχι, β) κηροζίνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 l4m0 Πηγαινε παρε ενα μπουκαλακι παραφινελαιο απο φαρμακειο και καθαρισες.Η βρωμια φευγει αερα πατερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Οτι και αν κανετε στην αλυσιδα σας τον τροχο να τον γυρνατε ΠΑΝΤΑ με το χερι και παλι με προσοχη. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΡΟΔΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.... παθων...με το παπι ευτυχως(στα μουτρα μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ευχαριστώ παιδιά!Έχω διαβάσει όλο το ποστ και πιο πολύ λέει για το WD-40 το οποίο απότι κατάλαβα δεν είναι ούτε για λύπανση ούτε για καθαρισμό!Κηροζίνη που μπορώ να βρώ?Όταν λέω για λυπαντικό δεν εννοώ το καθαριστικό της αλυσίδας αλλα το σπρέι-γράσσο που το ρίχνεις για να την λυπάνεις αφού έχει καθαριστεί!Καμία ενδεικτική τιμή και για τα δύο?Ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις σας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ευχαριστώ παιδιά!Έχω διαβάσει όλο το ποστ και πιο πολύ λέει για το WD-40 το οποίο απότι κατάλαβα δεν είναι ούτε για λύπανση ούτε για καθαρισμό!Κηροζίνη που μπορώ να βρώ?Όταν λέω για λυπαντικό δεν εννοώ το καθαριστικό της αλυσίδας αλλα το σπρέι-γράσσο που το ρίχνεις για να την λυπάνεις αφού έχει καθαριστεί!Καμία ενδεικτική τιμή και για τα δύο?Ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις σας :) κιροζινη μπορεις να βρεις στα βενζιναδικα. το ζητας σαν κεροσαν. Το γρασο-σπρευ παει καπου στα 7-10 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Πολύ καλό θέμα και πάνω που συμπλήρωσα τα 500χλμ.και θέλω να την λιπάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Για να καθαρίσετε την αλυσίδα λοιπόν, ξεκινήστε με μια βούρτσα (σαν οδοντόβουρτσα μοιάζει) που θα βρείτε σε χρωματοπωλεία. Από τι υλικό πρέπει να είναι οι τρίχες και βούρτσας και πόσο σκληρή πρέπει να είναι η βούρτσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 κιροζινη μπορεις να βρεις στα βενζιναδικα. το ζητας σαν κεροσαν. Το γρασο-σπρευ παει καπου στα 7-10 ευρω η κιροζινη δεν κανει μπορει να σου καταστρεψει τα να τα καψει o ring τα οποια ειναι κατι λαστιχα εσωτερικα εγω παντως δεν το χρησιμοπιω Από τι υλικό πρέπει να είναι οι τρίχες και βούρτσας και πόσο σκληρή πρέπει να είναι η βούρτσα? παρε φανελα παλια κ κανε δουλεια σου απλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Είχα την εντύπωση ότι η φανέλα (άλλοι χρησιμοποιούν ένα παλιό φούτερ) είναι για το τέλος για το γυάλισμα. Δεν χρειάζεται βούρτσα για να καθαρίσει το εσωτερικό της αλυσίδας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες