Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Παιδια σας εχω το μεγιστο οχημα που καλιστα μπορεις να θεωριθεις καγκουρας αν το βολταρεις κεντρο η παραλια (με καφετεριες) και εχεις και 4 τουμπανα γομενακια πανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Του ΚαΤεΜα Μα εγω για πανε-ελα δουλεια το εχω μονο!!! Πανε οι χρυσες ενδοξες εποχες... Απο τον Οκτωβρη νιωθω κωλοφαρδος που ζω. καλα αυτο δε το συζηταμε καν... το τοπικ μηλαει για το δευτερο πιο καγκουραδικο διτροχο Θα το βαψω μαυρο να φαινεται πιο συμμαζεμενο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το ερώτημα είναι εάν μιλάμε για μηχανάκι το οποίο έχει αισθητική κάγκουρα ή για μηχανάκι καλύτερο για καγκουριές. Εάν μιλάμε για το πρώτο τότε πιστεύω οτί μηχανάκι καγκούρικο είναι αυτό το οποίο έχει τροποποιήσεις με στόχο την αισθητική, ακόμα και αν αυτές αυξάνουν, έστω και εγκεφαλικά, τις επιδόσεις. Express yourself που λένε και αρκετά συχνά το bling έρχεται σε μορφή δισκόπλακας, τελικού, υπερβολικών συχνά μετατροπών οι οποίες δένουν ελάχιστα με το μηχανάκι ή μεταξύ τους. Βλέπε παπόβιος, [Εμ εμμ DRZόβιος], κλπ. Μηχανάκια τα οποία είναι ομοιογενώς σχεδιασμένα με στόχο τις επιδόσεις είναι για καγκουριές αλλά έτσι από μόνα τους δεν είναι καγκούρικα. Είναι συνήθως όμορφα. [Εμ εμμμ, υπάρχει και το Duke. ] Με αυτό το σκεπτικό τα μηχανάκια των KaTeMas και nikolakiss δεν είναι καγκούρικα, είναι για καγκουριές! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Kαγκουρικο αυτο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 2 Acrapes, fatbar, Rizoma grips, ντυμενο περιπου ΟΛΟ με carbon αυτοκολλητο, εχουν βγει τα λινα απο τα λαστιχα και στο καπακι μας βαζεις και τα slick.... EE MA EINAI ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΟ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Του ΚαΤεΜα και το αλλο που μου παει αμεσως το μυλαο HONDA CR 500 2Τ sUPERMOTARD! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Μα εγω για πανε-ελα δουλεια το εχω μονο!!! Πανε οι χρυσες ενδοξες εποχες... Απο τον Οκτωβρη νιωθω κωλοφαρδος που ζω. Θα το βαψω μαυρο να φαινεται πιο συμμαζεμενο!!!! μαυρο ψαλιδι θες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Όσο και να προχωρήσει η εξέλιξη, όσο και ανέβουν τα άλογα, motard, naked, SS Ο πραγματικός κάγκουρας, αυτός που ανατράφηκε με γάλα καγκουρό και τον κουβαλούσε η μάνα του στον μάρσιπο.. :P ξεκίνησε με πάπια και μάλιστα με νίκελα, Sebring και μεγαλύτερα καρμπυρατόρια.. -στρογγυλοφάναρο -GLX -Astrea Άντε να βάλω μέσα και τα ζετάκια τα δίχρονα. Όλα τα άλλα είναι απλά εξέλιξη αυτής της αρχικής ιδέας.. B) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Για μηχανακι μιλαμε μην ξεφευγουμε Βαγγο. Αλλιως ειναι να ακους να περναει ενα δουκας με ξεταπωτες ακραπες... πραου πραου και αλλιως ειναι να περναει ενα GLXακι ή καμια λαδιερα... Αλλη χαρη εχει ο δουκας Καγκουροτραγουδο αυστηρώς ακατάλληλο για ΦΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑΑ οδηγους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για μηχανακι μιλαμε μην ξεφευγουμε Βαγγο. Αλλιως ειναι να ακους να περναει ενα δουκας με ξεταπωτες ακραπες... πραου πραου και αλλιως ειναι να περναει ενα GLXακι ή καμια λαδιερα... Αλλη χαρη εχει ο δουκας Καγκουροτραγουδο αυστηρώς ακατάλληλο για ΦΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑΑ οδηγους. Μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την λέξη κάγκουρας.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Σκάει μύτη στην πλατεία ένα στημμένο αυτοκίνητο διαγωνισμών με HI-END στερεοφωνικό και παίζει κάποιο Beat κομμάτι. Και στο καπάκι σκάει μύτη ο τύπος με την BMW 316 Cabrio του 90 φεύγα με μπεζ οροφή κατεβασμένη, δερμάτινα καθίσματα σομόν μέσα και το ραδιοκασετόφωνο να παίζει φουλ Θώδη με τα ηχειάκια να τρίζουν. Ποιός απο τους δύο είναι πιο κάγκουρας?? :D Βάλε στη θέση τους τώρα ένα δούκα και ένα GLXάκι με τρύπια εξάτμιση.. Σίγουρα ο δούκας κάνει βαβούρα, σηκώνει σούζες, κάνει σκασίματα αλλά κάπου κρύβει και την σοβαρότητα ενός στημένου εργαλείου με αναρτήσεις και φρένα κλπ. Ο πραγματικός κάγκουρας δεν ενδιαφέρεται για αυτά τα χαζά πράγματα. Απλά θέλει να κάνει φασαρία και να τον δουν.. :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την λέξη κάγκουρας.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Σκάει μύτη στην πλατεία ένα στημμένο αυτοκίνητο διαγωνισμών με HI-END στερεοφωνικό και παίζει κάποιο Beat κομμάτι. Και στο καπάκι σκάει μύτη ο τύπος με την BMW 316 Cabrio του 90 φεύγα με μπεζ οροφή κατεβασμένη, δερμάτινα καθίσματα σομόν μέσα και το ραδιοκασετόφωνο να παίζει φουλ Θώδη με τα ηχειάκια να τρίζουν. Ποιός απο τους δύο είναι πιο κάγκουρας?? :D Βάλε στη θέση τους τώρα ένα δούκα και ένα GLXάκι με τρύπια εξάτμιση.. Σίγουρα ο δούκας κάνει βαβούρα, σηκώνει σούζες, κάνει σκασίματα αλλά κάπου κρύβει και την σοβαρότητα ενός στημένου εργαλείου με αναρτήσεις και φρένα κλπ. Ο πραγματικός κάγκουρας δεν ενδιαφέρεται για αυτά τα χαζά πράγματα. Απλά θέλει να κάνει φασαρία και να τον δουν.. :D Προσωπικα καταλαβα τι εννοεις. Και σου λεω εγω Σκανε 2 μοτοσυκλετιστες με σουζες, παντες εντο και δεν ξερω και γω τι αλλο. Ο ενας καβαλαει δουκα και ο αλλος καποιο καθαρο μηχανακι. ποιο μηχανακι απο τα δυο θα σου εκανε ποιο καγκουρικο. για το οχημα μιλαμε και οχι τον οδηγο. (και γω καφροκαγκουρας ειμαι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την λέξη κάγκουρας.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Σκάει μύτη στην πλατεία ένα στημμένο αυτοκίνητο διαγωνισμών με HI-END στερεοφωνικό και παίζει κάποιο Beat κομμάτι. Και στο καπάκι σκάει μύτη ο τύπος με την BMW 316 Cabrio του 90 φεύγα με μπεζ οροφή κατεβασμένη, δερμάτινα καθίσματα σομόν μέσα και το ραδιοκασετόφωνο να παίζει φουλ Θώδη με τα ηχειάκια να τρίζουν. Ποιός απο τους δύο είναι πιο κάγκουρας?? :D Βάλε στη θέση τους τώρα ένα δούκα και ένα GLXάκι με τρύπια εξάτμιση.. Σίγουρα ο δούκας κάνει βαβούρα, σηκώνει σούζες, κάνει σκασίματα αλλά κάπου κρύβει και την σοβαρότητα ενός στημένου εργαλείου με αναρτήσεις και φρένα κλπ. Ο πραγματικός κάγκουρας δεν ενδιαφέρεται για αυτά τα χαζά πράγματα. Απλά θέλει να κάνει φασαρία και να τον δουν.. :D Μάλλον εννοείς αυτό το μοντέλο. Δεν βλέπω κάτι καγκουριάρικο σε αυτό. Τουλάχιστον στο μαμίσιο χωρίς τη Θώδη. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Προσωπικα καταλαβα τι εννοεις. Και σου λεω εγω Σκανε 2 μοτοσυκλετιστες με σουζες, παντες εντο και δεν ξερω και γω τι αλλο. Ο ενας καβαλαει δουκα και ο αλλος καποιο καθαρο μηχανακι. ποιο μηχανακι απο τα δυο θα σου εκανε ποιο καγκουρικο. για το οχημα μιλαμε και οχι τον οδηγο. (και γω καφροκαγκουρας ειμαι) Κοίτα εγώ προσωπικά έχω ταυτίσει την λέξη κάγκουρας 80% με την εμφάνιση της μηχανής και 20% με την οδήγηση. πράγματι μπορεί να σκάσει μάτι ένας τύπος με σούζες, έντο και μια ολόσωμη στολή-κράνος-γάντια με ένα RXV 550. Εγώ πρώτα θα τον δω σαν οδηγό και μετά σαν κάγκουρα. Όταν όμως δω ένα πιτσιρικάκι με το GLX το πορτοκαλί χωρίς κράνος στη παραλιακή να ξύνει πισωφάναρο με σούζα θα μου έρθει περισσότερο ο κάγκουρας στο μυαλό. Επίσης αν δω ένα Duke με ξετάπωτες με κάνα τύπο με αμάνικο χωρίς κράνος να πετάει παντιλίκια και σούζες πάλι θα τον πω κάγκουρα. για μένα ο κάγκουρας κάνει πράγματα όπως είπα για να τον δουν περισσότερο. Σίγουρα ο δούκας αγοράστηκε απο πολλούς κάγκουρες κυρίως για λόγους επίδειξης. Είναι ένα πολύ καλό όχημα κάγκουρα της εποχής μας. Αλλά σε μεγάλο ποσοστό αυτός ο κάγκουρας προήλθε απο κωλοφτιαγμένη πάπια.. :D Μάλλον εννοείς αυτό το μοντέλο. Δεν βλέπω κάτι καγκουριάρικο σε αυτό. Τουλάχιστον στο μαμίσιο χωρίς τη Θώδη. Όλα τα αυτοκίνητα με την σωστή ζάντα-χρώμα-ταπετσαρία-ηχοσύστημα γίνονται η χαρά του παιδιού.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Πάντος το πιο κακγουράδικο μηχανάκι στην ελλάδα πρέπει να το οδηγάει ο Μήτρογλου... http://kourkouti.yooblog.gr/2008/12/02/1945/ :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Το ποιο καγκούρικο μηχανάκι για μένα είναι το duke... 99% το καβαλάνε κάτι αλητάκια ακράνωτα και είναι μες την σούζα και την καγκουριά και τζάμπα μαγκιά! γελάω πολύ με κάτι τέτοια τυπάκια! Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που το έχουν και είναι κύριοι αλλά αυτοί είναι οι εξαιρέσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 http://kourkouti.yooblog.gr/2008/12/02/1945/ :2funny: Μουχα χα χα χα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι δούκες και άλλα μικροαστικά! Ένα είναι το καγκούρικο.. http://www.youtube.com/watch?v=FtJI-I9yl48&feature=player_embedded (Κλεμμένο από παρακάτω τόπικ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Το ποιο καγκούρικο μηχανάκι για μένα είναι το duke... 99% το καβαλάνε κάτι αλητάκια ακράνωτα και είναι μες την σούζα και την καγκουριά και τζάμπα μαγκιά! γελάω πολύ με κάτι τέτοια τυπάκια! Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που το έχουν και είναι κύριοι αλλά αυτοί είναι οι εξαιρέσεις! συμφωνω σε ολα ...αλλα σουζες εχω καιρο να δω...μα παρααααα πολυ καιρο ... και δεν εννοω το ανοιγω αποτομα το γκαζι και κανω ενα γκαπ γκουπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 συμφωνω σε ολα ...αλλα σουζες εχω καιρο να δω...μα παρααααα πολυ καιρο ... και δεν εννοω το ανοιγω αποτομα το γκαζι και κανω ενα γκαπ γκουπ... Ειναι χειμωνας ρε Νικλακιιι!!! δεν μπορει να βγει ο καγκουρας με το αμανικο τωρα ρεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 αν και ο κάγκουρας δεν νομίζω οτι συνδυάζεται με κάποια μοτό συγκεκριμένη και μόνο, για μένα 4 μου έρχονται στο μυαλό 1. Μπόλντορας (Bol d'or) 2. FJ 1100 3. ΧΤ 550 4. Δούκας αλλά όπως είπα και πιο πρίν, ένας κάγκουρας μπορεί να μαγαλουργήσει με όλα τα μηχανοκίνητα. έχω δει κάτι θεικά Tmax στο δρόμο... FJ1100?Μεγαλος ερωτας!Αλλα καγκουρας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 το δικο μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 οχι και καγκουρικο το v-max ρε φιλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Kανενα μηχανακι δεν ειναι καγκουρικο,σημασια εχει πως θα το καταντήσει ο ιδιοκτητης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οταν λεμε σουζα εννοουμε κατι τετοιο??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Aυτο ρε ταπ ταπ δεν ειναι σουζα αλλα απογειωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες