Jump to content
ALX™

Προσοχή στα υπόπτως φτηνά πρατήρια βενζίνης!

Recommended Posts

λοιπον δε ξερω αν εχει ειπωθει κατι για το βενζιναδικο στη λεωφορο αλεξανδρας κολλητα στο τριωροφο εταιρειας BP

Ποιο λες αυτο μετα τον Πεδιον του Αρεως στο ρευμα ανοδου που ειναι στη γωννια ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχουν βρει πρόσχημα ότι τον ελέγχουν και δεν κλέβει.... αλλά κανείς δεν μιλάει για πειραγμένες αντλίες που κλέβουν απλά κατά βούληση και το ίδιο απλά σταματάνε να κλέβουν κατά τον έλεγχο!

Η επόμενη κίνηση είναι να πάω να φουλάρω και μετά να αδειάσω όλη τη βενζίνη του ρεζερβουάρ σε διαβαθμισμένο μπιτόνι. Εκεί θα έχει γέλιο η υπόθεση. Αλλά που να βρω τόσο μεγάλο μπιτόνι με διαγραμμίσεις? Να αγοράσω δεν έχω την δυνατότητα τώρα. Μπας κι έχει κανένας σας να τον ξεμπροστιάσουμε?

ΥΓ: Η πλάκα είναι ότι δεν είναι και καθόλου φθηνός. Ίσα ίσα που είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο. Ακριβός δηλαδή! 39€ πλήρωσα σήμερα για "23,5" λίτρα.

Αν έχεις μπιτόνι θα μπορούσες να το διαβαθμίσεις ρίχνοντας διαδοχικά νερό από 0,5lt μπουκαλάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον αυτο που λεω ειναι περνωντας το γηπεδο του παναθηναικου κατεβαινωντας προς πατησιων κολλητα σχεδον στο τριωροφο συνδεσμο του βαζελου!!!κανει μπαμ και το βενζιναδικο και το τριοροφο!

Ελα ρε , αυτος ειναι φαρμακειο , λ.Αλεξανδρας απεναντι απο εκει που αρχιζει η Ιπποκρατους .

Πριν χρονια εβαζα σχεδον μονο απο εκει γιατι ηξερα οτι ηταν οκ σαν ποιοτητα(πριν 5-6 χρονια τουλαχιστον)αλλα πλεον τα της λ.Αλεξανδρας τα εχω κοψει γιατι ειναι σχεδον παντα 10-15λεπτα παραπανω απο τα υπολοιπα πιο κρυμενα στα στενα .

Συν οτι οταν δουλευε εκει ενας μελαμψος κραταγε απο μονος του πουρμπουαρ αν ηταν τα ρεστα κατω απο 50λεπτο..

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε , αυτος ειναι φαρμακειο , λ.Αλεξανδρας απεναντι απο εκει που αρχιζει η Ιπποκρατους .

Πριν χρονια εβαζα σχεδον μονο απο εκει γιατι ηξερα οτι ηταν οκ σαν ποιοτητα(πριν 5-6 χρονια τουλαχιστον)αλλα πλεον τα της λ.Αλεξανδρας τα εχω κοψει γιατι ειναι σχεδον παντα 10-15λεπτα παραπανω απο τα υπολοιπα πιο κρυμενα στα στενα .

Συν οτι οταν δουλευε εκει ενας μελαμψος κραταγε απο μονος του πουρμπουαρ αν ηταν τα ρεστα κατω απο 50λεπτο..

σαν ποιοτητα δε ξερω μια χαρα φανηκε σαν ποσοτητα τετοιο πραγμα ενα χρονο τωρα 2η φορα το συνανταω στη βαζελοφωλια και στη κρητη απο τα γνωστα αδερφια!

Τροποποιήθηκε από τον alexwho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλη ποιοτητα μου φαινεται οτι εχει αυτο στην αλεξανδρας π λετε αλλα οντως ακριβο και μου το εχει κανει και εμενα αυτο με τα ρεστα ο μελαμψος κυριος

αλλα και ο ελληνας τα χει τα καλα του αφου με το που σε γεμισει φευγει βιαστικα για να μην ζητησεις αποδηξη και αν οντως καταφερεις να το κανεις φαινεται στη φατσα η τσαντιλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβάζοντας αυτό με την ταχύτητα ροής της βενζίνης από την μάνικα έρχομαι να πω το δικό μου περιστατικό.

Όταν βάζω βενζίνη πάντα το γεμίζω. Γεμίζω στα 120-130km και παίρνει περίπου 5+ λίτρα. Η καλύτερη κατανάλωση που έχω καταφέρει με το kle είναι 4,2lt/100km.

Τυχαίνει λοιπόν καθώς ο υπάλληλος βάζει την μάνικα στο ντεπόζιτο και την αφήνει στο "αυτόματο" και φεύγει να πάει σε άλλο πελάτη, η μάνικα σταματάει απ' το

αυτόματο στα 5 δευτερόλεπτα. Πιάνω λοιπόν την μάνικα και γεμίζω εγώ το ντεπόζιτο πατώντας την σκανδάλη της μάνικας πολύ λίγο με αποτέλεσμα να έχει πολύ μικρή

ροή. Επειδή κάθε φορά σχεδόν που γεμίζω, τσεκάρω και πόσο έκαψα, αυτή τη φορά μου βγαίνει κατανάλωση 3,5lt/100km!!!!!!!!!!!!!

Μου φάνηκε απίστευτο και θεώρησα οτι κάτι δεν υπολόγισα καλά και δεν έδωσα σημασία. Με αυτά που διαβάζω όμως εδώ μάλλον παίζει λαμογιά ακόμη και με αυτό τον τρόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πειτε ρε παιδες γιατι θα τον βαρεσω...

παω και βαζω βενζινη απο τον ιδιο βενζινά...την μια φορα 48lt γραφει η μανικα και τη δευτερη 47.9lt δηλαδη σχεδον ιδια...και στις δυο περιπτωσεις ο δεικτης βενζινης στο αυτοκινητο εδειξε φουλαρισμα(αναλογικος ειναι δεν εχω trip control). Ομως ενω συνηθως βγαζω περιπου 500 χιλιομετρα μεσα στην πολη με ελαχιστη αποκλιση +-10χλμ,εδω και στις δυο περιπτωσεις αναψε ρεζερβα πολυ νωριτερα δινοντας μου αυτονομια και τις δυο φορες 410χλμ...δηλαδη μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ αποκλιση...

Τι φταιει;...................................Σκ@τα νοθευμενη βενζινη;;;;;

Το αυτοκινητο να σημειωσω δεν εχει χαλασει...λολ!Απλα το αναφερω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιο αξιοπιστη μεθοδος παντως ειναι αυτη με ενα μπιτονι , να γεμισει οσο ειναι π.χ 20λιτρο , ολα τ'αλλα πρεπει να ειναι κατι πολυ μα πολυ κρα για να δει καποιος διαφορα στη ποσοτητα πιστευω , οι συνθηκες οδηγησης δεν ειναι ποτε 100% ιδιες , αλλη θερμοκρασια στα λαστιχα , αλλη θερμοκρασια αερα , επιδα υγρασιας μερα με τη μερα κ.ο.κ .

Δε προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα φυσικα , απλα ετσι πιστευω . :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερικά πρατήρια που έχουν καλή βενζίνη (σύμφωνα με τις κριτικές τουλάχιστον 2-3 ατόμων για το καθένα) και που προτείνω να ελέγξετε για να πείτε την άποψή σας:

ΕΚΟ επί της Υμηττού 4 στο Παγκράτι (μέση τιμή, ίσως ελάχιστα πάνω από τον μέσο όρο, καλή βενζίνη, αυτόματη έκδοση αποδείξεων)

BP Αφοί Κορακιανίτη επί της Βασιλέως Γεωργίου B' 20 στο Παγκράτι (λίγο ακριβότερο από την ΕΚΟ της Υμηττού, νομίζω από τις καλύτερες βενζίνες)

AVIN επί της 25ης Μαρτίου 59 (και Χαρ.Ζήκου) στο Περιστέρι (η καλύτερη κατ' εμένα βενζίνη και πολύ χαμηλή τιμή, νομίζω ότι δεν κλέβουν καθόλου οι αντλίες του, δυστυχώς σπάνια περνάω από εκεί)

ETEKA επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 473 στο Πέραμα, μετά την διαστάυρωση του Σχιστού πηγαίνοντας προς Πέραμα στα δεξιά (καλή βενζίνη και φθηνή)

Εγώ επιδιώκω να βάζω πάντα από αυτά και από την Shell (κάτω από την γέφυρα Θησέως, Καλλιρόης, Λαγουμιτζή) και την ΕΚΟ (στην κάθοδο της Μεσογείων, απέναντι από το Σωτηρία).

Σπάνια από αλλού, αν δεν βολεύει κάτι άλλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει μάλλον ένας σωστός τρόπος.λογικά κάπου θα μπορούμε να κάνουμε ογκομέτρηση του ρεζερβουαρ μας και να πάρουμε μάλιστα και επίσημο χαρτί που θα το έχουμε πάντα επάνω μας . Έτσι πάμε άδειοι σε πρατήριο... γεμίζουμε κι αν μας βάλουν παραπάνω... ξέρετε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει μάλλον ένας σωστός τρόπος.λογικά κάπου θα μπορούμε να κάνουμε ογκομέτρηση του ρεζερβουαρ μας και να πάρουμε μάλιστα και επίσημο χαρτί που θα το έχουμε πάντα επάνω μας . Έτσι πάμε άδειοι σε πρατήριο... γεμίζουμε κι αν μας βάλουν παραπάνω... ξέρετε....

alex γνωμη μου και χωρις παρεξηγηση,πολυ το ψειριζεις το θεμα και τσαμπα χαλιεσαι γιατι ακρη δεν θα βγαλεις και θα στην πεφτουν παντα οι τσαμπα μαγκες βενζινοπωλες-απατεωνες με ψευτοδικαιολογιες του τυπου μου εκαναν ελεγχο και την εβγαλα καθαρος ρε φιλαρακι,εδω ολοκληρο καθεστως του κρατικου ελεγκτικου μηχανισμου που μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να τους ξεβρακωσει και παλι δεν το κανει,για την ακριβεια ουτε καν ασχολειται και θα το κανουμε μεμονωμενα εμεις?απο την μια καλα κανεις βεβαια αλλα και απο την αλλη ειδες και μονος σου σε καρατραβηγμενη περιπτωση κλοπης εις βαρος σου απο τον γειτονα βενζινοπωλη σου οτι ακρη δεν βγαινει.μια ειναι λυση κατ`εμε και ας ειναι και ακραια,τραμπουκισμος-εκφοβισμος και ΜΑΖΙΚΗ επιτοπια καταγγελια στα λαμογια που κλεβουν και οχι απο εναν,αλλα απο πολλους,αλλιως μυαλο δεν θα βαλουν ποτε κατι τετοιοι τυποι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

alex γνωμη μου και χωρις παρεξηγηση,πολυ το ψειριζεις το θεμα και τσαμπα χαλιεσαι γιατι ακρη δεν θα βγαλεις και θα στην πεφτουν παντα οι τσαμπα μαγκες βενζινοπωλες-απατεωνες με ψευτοδικαιολογιες του τυπου μου εκαναν ελεγχο και την εβγαλα καθαρος ρε φιλαρακι,εδω ολοκληρο καθεστως του κρατικου ελεγκτικου μηχανισμου που μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να τους ξεβρακωσει και παλι δεν το κανει,για την ακριβεια ουτε καν ασχολειται και θα το κανουμε μεμονωμενα εμεις?απο την μια καλα κανεις βεβαια αλλα και απο την αλλη ειδες και μονος σου σε καρατραβηγμενη περιπτωση κλοπης εις βαρος σου απο τον γειτονα βενζινοπωλη σου οτι ακρη δεν βγαινει.μια ειναι λυση κατ`εμε και ας ειναι και ακραια,τραμπουκισμος-εκφοβισμος και ΜΑΖΙΚΗ επιτοπια καταγγελια στα λαμογια που κλεβουν και οχι απο εναν,αλλα απο πολλους,αλλιως μυαλο δεν θα βαλουν ποτε κατι τετοιοι τυποι.

Ισως το ψάχνει αρκετά ο ALX αλλά εαν δεν έιχε ερευνήσει τόσο το θέμα και εαν δε έγραφε εδώ δε θα μαθαίναμε και οι υπόλοιποι.

Σίγουρα με τον ανύπαρκτο μηχανισμό ελέγχου, οχι σε άτομα αλλα σε νοοτροπία να μην εργάζεται, δε περιμένει κανείς να σταματήσουν τα φαινόμενα. Προσωπική μου άποψη, όσοι μπορούν και έχουν όρεξη ας κινηθούν. Οι υπόλοιποι μπορούμε να μην επιλέγουμε συγκεκριμένα πρατήρια και να τα "διαφημίζουμε" στο κύκλο μας.

Έτσι ίσως η μειωμένη κίνηση, να αποτρέπει σιγά σιγά τα πρατήρια να αρχίσουν να δουλέυουν σωστά. Τουλάχιστον τη πλειοψηφεία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AVIN επί της 25ης Μαρτίου 59 (και Χαρ.Ζήκου) στο Περιστέρι (η καλύτερη κατ' εμένα βενζίνη και πολύ χαμηλή τιμή, νομίζω ότι δεν κλέβουν καθόλου οι αντλίες του, δυστυχώς σπάνια περνάω από εκεί)

Αυτός όντως φαίνεται να έχει καλή βενζίνη και πάντα έχει την φτηνότερη στην ευρύτερη περιοχή. Στα ταξίδια τον προτιμάω μιας και πέφτει λίγο μακρυά από το σπίτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να ειμαι στην σωστη κατηγορια... Οπως λεω και στον τιτλο εχθες πηγα σε ενα βενζιναδικο στο κεντρο της πολης μου (Shell) να βαλω βενζινη και καθως τραβηξε την αντλια αυτος παρατηρησα οτι εκει που λεει τα λεφτα και τα λιτρα τα λεφτα αντι να ξεκινανε απο 0,00 ξεκινουσανε απο 0,12 το ιδιο και τα λιτρα ηταν ανεβασμενα... Προκειτε για πειραγμενη αντλια? Μου τοχουν ξανακανει σχεδον οσες φορες πηγενω εκει και το θεωρω κλεψια και μαλιστα μεγαλη γιατι οταν βαζω 5 ευρω στην μηχανη μου δεν μ ανεβενει σχεδον καθολου απο 2 γραμμες π εχω ενω σε ενα αλλο που πηγενα μου ανεβενει 1 παυλα και δεν ξερω τι να πω... Που μπορω να απευθυνθω για αυτο?

Τροποποιήθηκε από τον marikos100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Καλαμάτα όλα τα πρατήρια της Med-oil όλως παραδόξως έχουν καλή βενζίνη,φτηνή και δεν κλέβουν (τουλάχιστον όσες φορές τους έχω τσεκάρει με το XT ή το KLR)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 23,5 λίτρα ρε φίλε, θα έπρεπε να βγάζω περίπου 350χιλ μέσα στη πόλη σύμφωνα με αυτά που καίω. 350χιλ δεν βγάζω ούτε σε ταξίδι που η κατανάλωση πέφτει σχεδόν 1 λίτρο κάτω! (συγκεκριμένα από φουλάρισμα έως επάνω, έβγαλα 320χιλ πριν πάω να φουλάρω στον τυπά. Λείπουν 30 χιλιόμετρα για να φτάσω στα 350 που είπα. Σχεδόν τα 2 λίτρα καυσίμου ακόμα που μου είπε αυτός ότι έχω ανοχή. :rolleyes: (τι απατεώνες ρπστμ... την έχουν την δικαιολογία έτοιμη)

ΥΓ: Η πλάκα είναι ότι δεν είναι και καθόλου φθηνός. Ίσα ίσα που είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο. Ακριβός δηλαδή! 39€ πλήρωσα σήμερα για "23,5" λίτρα.

Δεν φτάνει που κλέβει, έχει και "ωραία" βενζίνη. Από φουλ ρεζερβουάρ ως το λαμπάκι (δηλαδή με 18 λίτρα) έκανα μόλις 242χιλ! Ήτοις σημαίνει, 7,44λ/100χιλ. Απαράδεκτο!!! Πάνω από 7,1 δεν έχω ανέβει ποτέ ακόμα κι αν κάνω και τίποτα καγκουριές που και που! συνήθως είμαι στάνταρ 7λ/100χιλ (±0,1λ) βάσει του τρόπου οδήγησής μου αλλά και των περιοχών που οδηγώ καθημερινά

Η κακής ποιότητας βενζίνη ΔΕΝ βγάζει χιλιόμετρα.

Ο μάγκας λοιπόν κρίνεται απαράδεκτος! :angry:

Τουλάχιστον εκείνος ο απατεώνας στη Ν.Ιωνία (Βυζαντίου 90) που ενώ κλέβουν κάργα οι αντλίες του, έχει τουλάχιστον καλύτερης ποιότητας βενζίνη. Τις δυο φορές που έβαλα, έβγαλα την μία 262 χιλιόμετρα μέχρι λαμπάκι και την άλλη 265χιλ (δηλαδή 6,9λ/100χιλ) Καμία σχέση λοιπόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίσως ένας τρόπος να μήν σε κλέβουν σε προσωπικό επιπεδο είναι να πάς στον κλέφτη με την καλή βενζίνη όμως θα σου κλέψει ένα λίτρο θα πάς να κάνεις φασαρία. θα ξαναπάς όμως, αν δεν σε θυμούνται θα σου κλέψει πάλι 1λιτρο θα κάνεις πάλι φασαρία. στο τέλος όταν πηγαίνεις απλα θα κοιτάνε να μήν σε κλέψουν ώστε να φύγεις χωρίς φασαρία!

το σενάριο λειτουργεί μόνο αν σκεφτούμε ότι δυναμικά και με remote κάνουν μια αντλία να κλέβει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα... για πάμε ξανά...

Έλεγχος σε Revoil στις 3 γέφυρες (αυτό που έλεγα που είναι δίπλα στη γέφυρα του Κηφισού όπως έρχεσαι από Αγ.Αναργύρους δεξιά)

Ρεζερβουάρ σχεδόν άδειο αφού έφαγα και την ρεζέρβα, αλλά είχα ακόμα μέσα.

Πάω στο πρατήριο και λέω γέμιστο.

Το ρεζερβουάρ γέμισε ως επάνω και η αντλία σταμάτησε στα 24,15 λίτρα!!!! (με 22άρι ρεζερβουάρ ξαναθυμίζω) και τιμή 39€ (προς 1,615/λ)

Ειπώθηκαν τα σχετικά.... δεν κλέβω μου λέει... ότι έγραψε η αντλία αυτό μπήκε μέσα.... 24 λίτρα στο 22άρι ρεζερβουάρ του λέω?.... ναι μου λέει... και με ελέγχουν κι είμαι ΟΚ και δουλεύω με μόνιμους πελάτες εγώ ...κι όλα τα σχετικά.

Άρα με λίγα λόγια ΔΕΝ υπάρχει πρατήριο να μην κλέβει στα λίτρα παίδες. Όλοι κλέβουν ένα 10% σε αυτό που βάζουν. Εμένα ο τύπος με δάγκωσε πάνω από 2 λίτρα. 3,50€ περίπου (θα έπρεπε να πληρώσω 35,5€ με το γέμισμα που έκανα και πλήρωσα 39€)

Τι κάνουμε τώρα? Τζίφος.

Θα ελέγξω έναν ακόμα και παύω να ασχολούμαι. Δεν αξίζει πια να χαλάω την διάθεσή μου κάθε φορά με τους κλέφτες.

Θα ακολουθήσει σχετική φωτό που τράβηξα από την αντλία όταν πάω σπίτι να δείτε το αίσχος.

EDIT

Να κι η φωτό...

28122012068%20%28Small%29.jpg

Τροποποιήθηκε από τον ALX™

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηλε εχεις τσεκαρει καποιο βενζιναδικο της shell ,μιας και λενε οτι σχεδον ολα ειναι της εταιριας και δεν υπαρχει περιπτωση να κλεβουν?

Γιατι τα αλλα πρατηρια , εντεκα,revoil,avin , κλπ ,τα εχουν περισσοτερο ιδιωτες...

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή το ποστ έχει γίνει κάπως μη χρηστικό καλό θα ήταν να κάνουμε μια λίστα με αυτά που είναι τίμια και αυτά που όχι. Πιστεύω ότι περίπου τα μισά είναι οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ γιατι δεν τους λες ,εγω σου πληρωνω τα 22 λιτρα.Μενα το μανουαλ 22 λιτρα λεει αρα τοσα παιρνει και αν θελει ας φωναξει αστυνομια.και αν φωναξει τους λες σημειωστε το κιολας για να εχεις αποδειξεις οτι σου εβαλε 24 λιτρα σε 22αρι.απο κει και περα το τι γινεται δεν ξερω...

και δεν κλεβουν ολα.τωρα με το cagiva το μανουλ λεει μεσα 18 λιτρα και 4 ρεζερβα.καθε μα καθε φορα που παω και μολις εχει αναψει λαμπακι πανω απο 14 λιτρα δεν μου χει βαλει ποτε!!

στην εκο στην αγια παρασκευη αναφερομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μπορείς να κάνεις σε παρόμοια περίπτωση κλοπής.

Πέρα απο το να αρχίσετε τις μπούφλες δλδ.

Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να λυθεί άμεσα και νόμιμα αυτό το πρόβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα