angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 15€ για 3 αγωνιστικά δεκάλεπτα γεμάτα αδρεναλίνη στην Πίστα Speed Force Kart στο Κορωπί με χρονομέτρηση και report αποτελεσμάτων για αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες, αξίας 33€ – έκπτωση 54.5%. Πάρτε την παρέα σας και ας κερδίσει…ο ταχύτερος! Όροι της προσφοράς * Η προσφορά ισχύει από 01/02/11 – 30/04/11 στις μέρες και ώρες λειτουργίας του Speed Force Racing Kart από Δευτέρα έως Κυριακή από 10.00 – 21.00 * Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο * Η προσφορά περιλαμβάνει 3 δεκάλεπτα αγωνιστικής οδήγησης κάρτ και έκδοση αποτελεσμάτων στο τέλος κάθε 10λεπτου σε περίπτωση που το επιθυμεί ο πελάτης. Μπορεί να εξαντληθεί ο χρόνος σε μία διαδρομή * Δεν απαιτείται τηλεφωνική κράτηση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας * Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια και να τα χρησιμοποιήσει είτε ο ίδιος ίδιο είτε φίλοι και συγγενείς υπό τη μορφή δώρου * Από την πίστα παρέχονται προστατευτικό κράνος και σκούφος μίας χρήσεως Λίγα Λόγια * Τα Κάρτ είναι καινούρια, χρήσης μόνο ενός έτους! * Πάρτε τους φίλους και δημιουργείστε το δικό σας mini πρωτάθλημα!!! * Ειναι απο τις ελάχιστες πίστες που εχουν ειδικά διαμορφωμένα baby-karts για παιδια ηλικίας 5 έως 12 χρονών * Μέσα στη τιμή μπορεί να γίνει μάθημα από ειδικό προσωπικό γι'αυτές τις ηλικίες Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Tην είδα και εγώ την προσφορά και έχω ψηθεί τρελά... Είναι καλή φάση! Μπράβο που το ανέβασες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Kart γουσταρω κι εγω, δεν ειναι τοσο επικiνδυνο οσο το Paintball ! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Είναι να μην πάς για 1η....φορά ! Μετά αρρωσταίνεις !!! Μεγάλο σχολείο το κάρτ. Σε όλα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Το ψηνω αλλα να κανονιστει εντως φλεβαρη να ειμαι Αθηνα για να μην παω μονος μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Καλα τα καρτ, αλλα θα γουσταρα να βολταρω με μινι-bike :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Kart γουσταρω κι εγω, δεν ειναι τοσο επικiνδυνο οσο το Paintball ! Έτσι ακριβώς. Άγγελε, εμένα υπολόγιζέ με 101%. Έχω τρέλα με τα καρτ. Μακάρι να κανονιστεί παρεάκι να κάνουμε τον δικό μας αγώνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Μέσα με 1000! Μακάρι να γίνει παρέα και να πάμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Παιδες επαναλαμβανω εντως φλεβαρη αν γινεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Παιδες επαναλαμβανω εντως φλεβαρη αν γινεται! Μην τρελαίνεσαι ρε συ. Από Τρίτη μπαίνει....... ο Φλεβάρης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Α ρε αν ειχα κ εγω τρειλερ κ λεφτα για λαστιχα θα εσκαγα με το αγωνιστικο να σας τρεχανε τα σαλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Α ρε αν ειχα κ εγω τρειλερ κ λεφτα για λαστιχα θα εσκαγα με το αγωνιστικο να σας τρεχανε τα σαλια Φφφφφφφφανταστικέ μου φφφφφφφφφφίλε Πατάφφφφφφφφφφφφιε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Μέσα με τα μπούνια κι εγώ!!!!! Να κανονιστεί πάραυτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δε σας τό 'πα. Έχω ένα "κακό" συνήθειο με τα καρτ. ΔΕΝ πατάω ποτέ φρένο ό,τι κι αν γίνει, και συνήθως δεν αφήνω ούτε καν το γκάζι. Αυτό σημαίνει πως όποιος βρεθεί στο δρόμο μου τον "σαρώνω" (κοινώς μαύρο φίδι που τον έφαγε). Πριν 2 χρόνια στην πίστα στις Αφίδνες, κοπελίτσα που βρέθηκε μπροστά μου σε δεξιά στροφή, για να μην την περάσω από πάνω (αφού για φρένο ούτε λόγος), έστριψα δεξιά, καβάλησα το κράσπεδο και με είδε ξαφνικά από δεξιά της και απογειωμένο να την προσπερνάω. Ευτυχώς το έκανα να φανεί σαν "'ατυχη στιγμή", γιατί παραλίγο να με βγάλουν σηκωτό οι υπεύθυνοι της πίστας. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δε σας τό 'πα. Έχω ένα "κακό" συνήθειο με τα καρτ. ΔΕΝ πατάω ποτέ φρένο ό,τι κι αν γίνει, και συνήθως δεν αφήνω ούτε καν το γκάζι. Δικος μου εισαι! Αααα εγω κλεινω και τα ματια στις στροφες γιατι φοβαμαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δικος μου εισαι! Αααα εγω κλεινω και τα ματια στις στροφες γιατι φοβαμαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δε σας τό 'πα. Έχω ένα "κακό" συνήθειο με τα καρτ. ΔΕΝ πατάω ποτέ φρένο ό,τι κι αν γίνει, και συνήθως δεν αφήνω ούτε καν το γκάζι. Πριν 2 χρόνια στην πίστα στις Αφίδνες, κοπελίτσα που βρέθηκε μπροστά μου σε δεξιά στροφή, για να μην την περάσω από πάνω (αφού για φρένο ούτε λόγος), έστριψα δεξιά, καβάλησα το κράσπεδο και με είδε ξαφνικά από δεξιά της και απογειωμένο να την προσπερνάω. Στα κάρτ των Αφιδνών έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πατάει φρένο ούτε αφήνει το γκάζι. Το πράμα αλλάζει όμως, αν αυτό το κάνεις κι αλλού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Στα κάρτ των Αφιδνών έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πατάει φρένο ούτε αφήνει το γκάζι. Το πράμα αλλάζει όμως, αν αυτό το κάνεις κι αλλού... Ε όχι βέβαια, τα κάνω εκεί που με παίρνει. Το άχτι μου βγάζω. Όχι στο δρόμο όμως, αν αυτό εννοείς. Επίσης, αν αυτά που μας προτείνει ο Άγγελος είναι πιο γλήγορα, τότε μπορεί να χρειαστεί τουλάχιστον να τραβήξω το πόδι απ' το γκάζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Οχι βρε, δεν εννοώ στο δρόμο. Ηθελα -με τρόπο- να πω ότι τα καρτ των Αφιδνών είναι ψόφια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Οχι βρε, δεν εννοώ στο δρόμο. Ηθελα -με τρόπο- να πω ότι τα καρτ των Αφιδνών είναι ψόφια... Θα συμφωνήσω. Ελπίζω τα άλλα νά 'ναι καλύτερα. Να φχαριστηθούμε κανά slalom.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 γιατί παραλίγο να με βγάλουν σηκωτό οι υπεύθυνοι της πίστας. Την άλλη φορά μην ανυσηχείς είναι όλοι γνωστοί μου εκεί μέσα, οπότε θα τους πω να μην σε αφήσουν να μπείς :tooth: Α ρε αν ειχα κ εγω τρειλερ κ λεφτα για λαστιχα θα εσκαγα με το αγωνιστικο να σας τρεχανε τα σαλια Τρέιλερ δεν χρειάζομαι γιατί έχω φορτηγό αλλά No money no honey(θέλω λάστιχα αλλά και με την τιμή της βενζίνης πολύ δύσκολο ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Και εγω μεσα με τα χιλια!!!! :_thumbsup: Να το κανονησουμε ρε παλιοπαιδα!! Ειναι καλη ευκαιρια!! Και τα λεφτα αψογα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δεν ειν κακό, έτσι και αλλιώς εγώ δίπλα είμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Πολυ μακρια για μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Παιδες εγω το κουπονι θα το αγορασω ανεξαρτητα σημερα/αυριο... Αν κλεισετε εντως φλεβαρη ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες