Jump to content
vagelis-

Ισοθερμικα στην admiral με 50% εκπτωση μονο 23 ευρω

Recommended Posts

Δειτε εδω http://www.admiral.gr/ στην Λ.βουλιαγμενης 30 και ποντου 2 (ελληνικο)στον παραδρομο προς αθηνα, απεναντι απο τον mega AB Βασιλοπουλο τηλ.210 9637880 οποιος ενδιαφερεται να παρει τηλεφωνο να ρωτησει αν εχει ,γιατι δεν ειχε πολλα κομματια, και μου ειπε θα φερει,εγω πηρα τα δοκιμασα και ειναι μια χαρα,απο 46 ευρω παντελονι και μπλουζα μονο 23 ευρω..

Μεσα στο site εχει ολα τα μαγαζια εντος ελλαδος ρωτηστε..

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραιος Βαγγο, κανουν ομως για μο/τα;

Εχω ακουσει πως υπαρχουν διαφορα ηδη ισοθερμικων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι υπαρχουν διαφορα μεγεθη,αλλα κανουν και για μηχανες το ιδιο ειναι..._thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τα admiral εχω παρει και εγω ενα. Εδω και καποιους μηνες. Απο οτι ειδα το ιδιο μοντελο εχουν μεχρι τωρα. 20 ευρω το ειχα παρει μονο το παντελονι (κολαν θα ελεγα καλυτερα). Κανει δουλεια, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. Το καλο ειναι οτι οταν αρχιζαν τα κρυα εκει που με σκετο παντελονι κρυωνα ελαφρως, με αυτο ημουνα τελεια. Και ομως οταν εφτανα σε καποιο κλειστο χωρο με σαφως υψηλοτερη θερμοκρασια, δε με ζεστενε, ουτε ιδρωνα. Ειναι πολυ ουαου και εποχες φθινοπωρο και ανοιξη, ειδικα τα πρωινα που εχει ψυχρα. Για χειμωνα που κανει ολιγον τι ψωφοκρυο ( κατω απο 2-3 βαθμους ), καλυτερα να κοιταξετε για κατι αλλο.

Υ.Γ. Στο κουτακι γραφει " Thermopant 10WS " , με μια σηντομη ερευνα στον κυριο Γουγλη, δεν βρηκα κατι, αλλα μηπως ειναι καποιος δεικτης που δειχνει σε τι βαθμο κραταει τη θερμοτητα; Γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο να ειναι ολα το ιδιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Admiral της Θεσσαλονικης υψος λιγο μετα το ιπποκρατειο στην γωνια.

Εχει ισοθερμικα .

Πηρα κατω μονο γιατι μονο ποδια κρυωνω και φοραω λεπτο τζιν και δεν καταλαβαινω τιποτα. ( Μονο 19 ευρω ) ,και το φιλαρακι μου με (22 ευρω) παλι απο εκει ,για πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έχω και εγώ 2,5 χρονια τώρα και τουλάχιστον για τη δουλειά που τα πείρα είναι μια χαρά,θα έλεγα και για τα λεφτά του. Πάντως για κάποιον που θέλει να φοράει τι δερμάτινη στολή του ειδικά το κάτω και το καλοκαίρι που είναι περισσότερο το πρόβλημα με τα δέρματα είναι ο τι πρέπει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλια δεν ξερω αν εχει διαφορετικους τυπους. Αυτα που ειχα παρει απο τα lild δεν ξερω αν ειναι για μηχανη (δεν νομιζω) μια χαρα δουλεια εκαναν , οποτε δεν βλεπω καποιο λογο να μην κανουν δουλεια και τα admiral :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό αλλά κοιτάξτε κι εδώ

Τροποποιήθηκε από τον remallis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο αντίστοιχο θέμα πρίν κάποιους μήνες με τα ισοθερμικά του lidl όλοι λέγατε πως άλλο το ισοθερμικό της μηχανή και άλλο το απλό. Στα admiral δεν ισχύει το ίδιο; Εγώ πάντως αγόρασα από lidl και μια χαρά δουλειά κάνει (+ ήταν σε χαμηλότερη τιμή).

Τροποποιήθηκε από τον jimaras85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδιο πραγμα ειναι τα admiral με του lidl πανω κατω ,απλα ειναι πολυ καλη τιμη στο admiral 23 ευρω μιση τιμη απο 46 ευρω ..αν θελετε κατι ποιο εξειδικευμένο πηγαινετε σε μοτομαγαζα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον πηγα στο μαγαζι που λεει ο Βαγγος πριν 2 μερες και ειχαν ηδη τελειωσει, οποτε αμα εχετε σκοπο να πατε μην κανετε τον κοπο...

Κριμα ρε γμτ και η τιμη τους ηταν πολυ καλη_thumbsup.gif

πηγα στα intersport και πηρα παντελονι (κολαν) μπλουζα και καλτσες (ολα ισοθερμικα ) με 50 γιουρια...

πιστευω πως ειναι το αμεσως φθηνοτερο απο αυτο που μας προτεινε ο Βαγγελης (απο απλα μαγαζια και οχι μοτομαγαζα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παμε ενα refresh το θεμα, εχουν τα παντα στο 50%! Εγω πηγα και πηρα απο 50€ ενα παντελονι για Ski στα 25€, πραγματικα πολυ καλο!

Δεν ειναι μονο για Ski τελικα, κανει και για μοτοσυκλετα τωρα που το κρυο θεριζει, οπως το πηρα απο το μαγαζι το φορεσα κατευθειαν και εχθες

το βραδυ εγινε και το test, δεν καταλαβα τπτ λεμε απο το κρυο!!!! Εαν καποιος δεν μπορει να δωσει χρημα για γκορντουρες ειναι μια παρα πολυ

καλη λυση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ισιθερμικα κανουν γιθα αλλεργικους?

Μια γνωστη που δουλευει σε σαντουιτσαδικο φοραει ισοθερμικο και βγαζει σπυρια.

Πρεπει να φοραμε για λιγες ωρες ή το ισοθερμικο της ειναι κακης ποιοτητας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ισιθερμικα κανουν γιθα αλλεργικους?

Μια γνωστη που δουλευει σε σαντουιτσαδικο φοραει ισοθερμικο και βγαζει σπυρια.

Πρεπει να φοραμε για λιγες ωρες ή το ισοθερμικο της ειναι κακης ποιοτητας?

Θα είναι από διάφορα υλικά συνήθως βαμβάκι σε συνδιασμό με κάτι συνθετικό. Λογικά είναι υποαλλεργικά. Αν έβαζε κάτι που ήταν από μαλλί ή πουπουλο θα ήταν πιο πιθανό. Μπορεί να έκανε καμιά αντίδραση με την μορταδέλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει στο empoli outlet sta admiral στη Ν.Ιωνία και στο Περιστέρι. Τα πήρα πριν 2 εβδομάδες πάνω κάτω 20Ε και θα πάω να πάρω κι ενα δεύτερο καβάτζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις γύρισα από τα admiral στο Ελληνικό κ ευτυχώς βρήκα ισοθερμικά στο νούμερο μου. Έχουν μείνει small και medium αλλά όχι πολλά κομμάτια. Πήρα κ ισοθερμικές κάλτσες κ κάτι άλλα ψιλοπραγματάκια με €35!

Τροποποιήθηκε από τον karascy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλυτερο υλικο για ισοθερμικο, κατα την αποψη μου, ειναι το polyamide.

Φοβερη θερμομονωση, ανεση, αντιαλλεργικο, οτι πρεπει για μοτοσυκλετιστες.

Υπαρχουν και διαφορα άλλα(βαμβακερα, συνθετικα, πολυεστερικα), ομως το polyamide ειναι κορυφη.

Υ.Γ. Εχω παρει κι εγω απο LIDL....

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις γύρισα από τα admiral στο Ελληνικό κ ευτυχώς βρήκα ισοθερμικά στο νούμερο μου. Έχουν μείνει small και medium αλλά όχι πολλά κομμάτια. Πήρα κ ισοθερμικές κάλτσες κ κάτι άλλα ψιλοπραγματάκια με €35!

Η μελαχροινη η η ξανθια σε εξυπηρετησε? :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες ριξτε μια ματια σε ενα αρθρακι που εγραψα εδω και θα σας λυθουν πολλες αποριες σχετικα με τα τι και τα πως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυρ-θανο πηγα σημερα και τσιμπησα 2 παντελονακια ....με θυμηθηκε η κοπελα... :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα εχθές για να τα δω καθώς μου είχε πει ένας γνωστός μου ότι έχουν έκπτωση 50%. Πήγα τα είδα και όπως πήγα έφυγα... Τίποτα το ιδιαίτερο! Όπως αυτά του Lidl πάνω κάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παμε ενα refresh το θεμα, εχουν τα παντα στο 50%! Εγω πηγα και πηρα απο 50€ ενα παντελονι για Ski στα 25€, πραγματικα πολυ καλο!

Δεν ειναι μονο για Ski τελικα, κανει και για μοτοσυκλετα τωρα που το κρυο θεριζει, οπως το πηρα απο το μαγαζι το φορεσα κατευθειαν και εχθες

το βραδυ εγινε και το test, δεν καταλαβα τπτ λεμε απο το κρυο!!!! Εαν καποιος δεν μπορει να δωσει χρημα για γκορντουρες ειναι μια παρα πολυ

καλη λυση!

απο admiral το πειρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα