vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δειτε εδω http://www.admiral.gr/ στην Λ.βουλιαγμενης 30 και ποντου 2 (ελληνικο)στον παραδρομο προς αθηνα, απεναντι απο τον mega AB Βασιλοπουλο τηλ.210 9637880 οποιος ενδιαφερεται να παρει τηλεφωνο να ρωτησει αν εχει ,γιατι δεν ειχε πολλα κομματια, και μου ειπε θα φερει,εγω πηρα τα δοκιμασα και ειναι μια χαρα,απο 46 ευρω παντελονι και μπλουζα μονο 23 ευρω.. Μεσα στο site εχει ολα τα μαγαζια εντος ελλαδος ρωτηστε.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Ωραιος Βαγγο, κανουν ομως για μο/τα; Εχω ακουσει πως υπαρχουν διαφορα ηδη ισοθερμικων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ωραιος Βαγγο, κανουν ομως για μο/τα; Εχω ακουσει πως υπαρχουν διαφορα ηδη ισοθερμικων.. ναι υπαρχουν διαφορα μεγεθη,αλλα κανουν και για μηχανες το ιδιο ειναι... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Απο τα admiral εχω παρει και εγω ενα. Εδω και καποιους μηνες. Απο οτι ειδα το ιδιο μοντελο εχουν μεχρι τωρα. 20 ευρω το ειχα παρει μονο το παντελονι (κολαν θα ελεγα καλυτερα). Κανει δουλεια, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. Το καλο ειναι οτι οταν αρχιζαν τα κρυα εκει που με σκετο παντελονι κρυωνα ελαφρως, με αυτο ημουνα τελεια. Και ομως οταν εφτανα σε καποιο κλειστο χωρο με σαφως υψηλοτερη θερμοκρασια, δε με ζεστενε, ουτε ιδρωνα. Ειναι πολυ ουαου και εποχες φθινοπωρο και ανοιξη, ειδικα τα πρωινα που εχει ψυχρα. Για χειμωνα που κανει ολιγον τι ψωφοκρυο ( κατω απο 2-3 βαθμους ), καλυτερα να κοιταξετε για κατι αλλο. Υ.Γ. Στο κουτακι γραφει " Thermopant 10WS " , με μια σηντομη ερευνα στον κυριο Γουγλη, δεν βρηκα κατι, αλλα μηπως ειναι καποιος δεικτης που δειχνει σε τι βαθμο κραταει τη θερμοτητα; Γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο να ειναι ολα το ιδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChaosHelmet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Στην Admiral της Θεσσαλονικης υψος λιγο μετα το ιπποκρατειο στην γωνια. Εχει ισοθερμικα . Πηρα κατω μονο γιατι μονο ποδια κρυωνω και φοραω λεπτο τζιν και δεν καταλαβαινω τιποτα. ( Μονο 19 ευρω ) ,και το φιλαρακι μου με (22 ευρω) παλι απο εκει ,για πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Τα έχω και εγώ 2,5 χρονια τώρα και τουλάχιστον για τη δουλειά που τα πείρα είναι μια χαρά,θα έλεγα και για τα λεφτά του. Πάντως για κάποιον που θέλει να φοράει τι δερμάτινη στολή του ειδικά το κάτω και το καλοκαίρι που είναι περισσότερο το πρόβλημα με τα δέρματα είναι ο τι πρέπει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Ωραιος Βαγγο, κανουν ομως για μο/τα; Εχω ακουσει πως υπαρχουν διαφορα ηδη ισοθερμικων.. Ηλια δεν ξερω αν εχει διαφορετικους τυπους. Αυτα που ειχα παρει απο τα lild δεν ξερω αν ειναι για μηχανη (δεν νομιζω) μια χαρα δουλεια εκαναν , οποτε δεν βλεπω καποιο λογο να μην κανουν δουλεια και τα admiral Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remallis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλό αλλά κοιτάξτε κι εδώ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2011 από τον remallis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Στο αντίστοιχο θέμα πρίν κάποιους μήνες με τα ισοθερμικά του lidl όλοι λέγατε πως άλλο το ισοθερμικό της μηχανή και άλλο το απλό. Στα admiral δεν ισχύει το ίδιο; Εγώ πάντως αγόρασα από lidl και μια χαρά δουλειά κάνει (+ ήταν σε χαμηλότερη τιμή). Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2011 από τον jimaras85 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Το ιδιο πραγμα ειναι τα admiral με του lidl πανω κατω ,απλα ειναι πολυ καλη τιμη στο admiral 23 ευρω μιση τιμη απο 46 ευρω ..αν θελετε κατι ποιο εξειδικευμένο πηγαινετε σε μοτομαγαζα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Λοιπον πηγα στο μαγαζι που λεει ο Βαγγος πριν 2 μερες και ειχαν ηδη τελειωσει, οποτε αμα εχετε σκοπο να πατε μην κανετε τον κοπο... Κριμα ρε γμτ και η τιμη τους ηταν πολυ καλη πηγα στα intersport και πηρα παντελονι (κολαν) μπλουζα και καλτσες (ολα ισοθερμικα ) με 50 γιουρια... πιστευω πως ειναι το αμεσως φθηνοτερο απο αυτο που μας προτεινε ο Βαγγελης (απο απλα μαγαζια και οχι μοτομαγαζα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChaosHelmet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη να παει στα admiral Oy eipa :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 θα παρω και γω!!!!!!!!!!!! για την εκδρομη !!!!χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Παμε ενα refresh το θεμα, εχουν τα παντα στο 50%! Εγω πηγα και πηρα απο 50€ ενα παντελονι για Ski στα 25€, πραγματικα πολυ καλο! Δεν ειναι μονο για Ski τελικα, κανει και για μοτοσυκλετα τωρα που το κρυο θεριζει, οπως το πηρα απο το μαγαζι το φορεσα κατευθειαν και εχθες το βραδυ εγινε και το test, δεν καταλαβα τπτ λεμε απο το κρυο!!!! Εαν καποιος δεν μπορει να δωσει χρημα για γκορντουρες ειναι μια παρα πολυ καλη λυση! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Τα ισιθερμικα κανουν γιθα αλλεργικους? Μια γνωστη που δουλευει σε σαντουιτσαδικο φοραει ισοθερμικο και βγαζει σπυρια. Πρεπει να φοραμε για λιγες ωρες ή το ισοθερμικο της ειναι κακης ποιοτητας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Τα ισιθερμικα κανουν γιθα αλλεργικους? Μια γνωστη που δουλευει σε σαντουιτσαδικο φοραει ισοθερμικο και βγαζει σπυρια. Πρεπει να φοραμε για λιγες ωρες ή το ισοθερμικο της ειναι κακης ποιοτητας? Θα είναι από διάφορα υλικά συνήθως βαμβάκι σε συνδιασμό με κάτι συνθετικό. Λογικά είναι υποαλλεργικά. Αν έβαζε κάτι που ήταν από μαλλί ή πουπουλο θα ήταν πιο πιθανό. Μπορεί να έκανε καμιά αντίδραση με την μορταδέλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Έχει στο empoli outlet sta admiral στη Ν.Ιωνία και στο Περιστέρι. Τα πήρα πριν 2 εβδομάδες πάνω κάτω 20Ε και θα πάω να πάρω κι ενα δεύτερο καβάτζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μόλις γύρισα από τα admiral στο Ελληνικό κ ευτυχώς βρήκα ισοθερμικά στο νούμερο μου. Έχουν μείνει small και medium αλλά όχι πολλά κομμάτια. Πήρα κ ισοθερμικές κάλτσες κ κάτι άλλα ψιλοπραγματάκια με €35! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον karascy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το καλυτερο υλικο για ισοθερμικο, κατα την αποψη μου, ειναι το polyamide. Φοβερη θερμομονωση, ανεση, αντιαλλεργικο, οτι πρεπει για μοτοσυκλετιστες. Υπαρχουν και διαφορα άλλα(βαμβακερα, συνθετικα, πολυεστερικα), ομως το polyamide ειναι κορυφη. Υ.Γ. Εχω παρει κι εγω απο LIDL.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Μόλις γύρισα από τα admiral στο Ελληνικό κ ευτυχώς βρήκα ισοθερμικά στο νούμερο μου. Έχουν μείνει small και medium αλλά όχι πολλά κομμάτια. Πήρα κ ισοθερμικές κάλτσες κ κάτι άλλα ψιλοπραγματάκια με €35! Η μελαχροινη η η ξανθια σε εξυπηρετησε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Παιδες ριξτε μια ματια σε ενα αρθρακι που εγραψα εδω και θα σας λυθουν πολλες αποριες σχετικα με τα τι και τα πως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κυρ-θανο πηγα σημερα και τσιμπησα 2 παντελονακια ....με θυμηθηκε η κοπελα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Πήγα εχθές για να τα δω καθώς μου είχε πει ένας γνωστός μου ότι έχουν έκπτωση 50%. Πήγα τα είδα και όπως πήγα έφυγα... Τίποτα το ιδιαίτερο! Όπως αυτά του Lidl πάνω κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Παμε ενα refresh το θεμα, εχουν τα παντα στο 50%! Εγω πηγα και πηρα απο 50€ ενα παντελονι για Ski στα 25€, πραγματικα πολυ καλο! Δεν ειναι μονο για Ski τελικα, κανει και για μοτοσυκλετα τωρα που το κρυο θεριζει, οπως το πηρα απο το μαγαζι το φορεσα κατευθειαν και εχθες το βραδυ εγινε και το test, δεν καταλαβα τπτ λεμε απο το κρυο!!!! Εαν καποιος δεν μπορει να δωσει χρημα για γκορντουρες ειναι μια παρα πολυ καλη λυση! απο admiral το πειρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 απο admiral το πειρες? ναι απο εκει τα πηρε μαζι πηγαμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες