themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 καλα δεν τιθεται θεμα, το TDM το βλεπουν με τα κυαλια και τα δυο ειδικα μετα τα 140-150... αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας...ειπαμε στο ΜΟΤΟ ταχουν λιγο μεγαλοποιησει τα πραγματα αφου οι αριθμοί άλλα δείχνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ειλικρινά το ΜΟΤΟ...το έχω κόψει...δεν αγοράζω άλλα ελληνικά, ή ξένα μοτοπεριοδικά...αλλά κατά καιρούς το ψέμα το έχουν από το ρελαντί ανάλογα τα κέφια...και μάλιστα στο συγκριτικό τους το χονδα είναι καλύτερο...thanx mod. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον h.a.balafoutre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 και μάλιστα στο συγκριτικό τους το χονδα είναι καλύτερο...thanx mod. Παντα...Αφου αμα πας στο Σαρακακη στον πινακα εργασιας θα τους βρεις καταχωρημενους ολους εκει μεσα... :D :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Εγώ το έχω πει πολλές φορές αυτό. Εγώ σταμάτησα να παίρνω περιοδικά γύρω στο 2001-2002. Γιατί όμως? Είχαν ένα τεστ μεσαίων ον οφ κάποια στιγμή και σύγκριναν τα τότε μοντέλα (Transalp-BMW F650 Funduro-aprilia pegaso-Suzuki Freewind) Το συγκριτικό έβγαλε νικητή το Transalp, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβαθμούσαν τα Funduro και pegaso και τελευταίο ερχόταν το Freewind) Tην εποχή λοιπόν που έκοψα τα περιοδικά, οι Γιαπωνέζοι κάνουν ένα face lift στο freewind και καμία άλλη αλλαγή σε κινητήρα/φρένα/σέλα κτλ και οι του περιοδικού βρίσκουν θέμα για ένα ακόμα συγκριτικό. Μαντέψτε τι έγινε! Το Freewind ξαφνικά και με ένα face lift μόνο, έγινε καλύτερο σε φρένα, σε κινητήρα, σε σέλα από το pegaso και αναρριχήθηκε στις πάνω θέσεις. (αν θυμάμαι καλά δεν πέρασε μόνο το pegaso αλλά και το Funduro!) Έψαξα και βρήκα το παλαιότερο τεστ και τα έβαλα δίπλα δίπλα. Γελούσα με αυτά που διάβαζα! Ε μετά απ' αυτό, δεν ξαναπήρα περιοδικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Εγώ το έχω πει πολλές φορές αυτό. Εγώ σταμάτησα να παίρνω περιοδικά γύρω στο 2001-2002. ................. Και άργησες να μην σου πω.................... Προχθές πήρα ξανά το ΜΟΤΟ, να δω τί έγραφε για την εκδρομή στα Ελληνόφωνα χωριά που κάναμε με τη ΛΕΜΟΤ. Ρε παιδιά, τί απάτη έχει καταντήσει; Μόλις 162 σελίδες (και βάζουν και το εξώφυλλο στην αρίθμιση οι αθεόφοβοι), και αν βγάλεις διαφημίσεις, πίνακες τεχνικών χαρακτηριστικών, αγγελίες, περιεχόμενα, λιγότερες απο 100 σελίδες πραγματικής ύλης......... Κρίμα..................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ διαβάζω καμιά φορά παλιά τεύχη του ΜΟΤΟ που έχω (δεκαετία '90 και αρχές 2000) και βλέπω τεράστια διαφορά. Διάβασα, ας πούμε ένα τέστ του Χρίστου του Χατζάρα (αλήθεια γιατί πλέον ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ στο περιοδικό; ) για το VFR 750 και είχε άπειρα τεχνικά στοιχεία και μηχανολογική ανάλυση, αιτιολογώντας το ΓΙΑΤΙ αυτό το μηχανάκι είναι αυτό που είναι και σε ποιά σημεία αιτιολογημένα μειονεκτεί. Σήμερα, όλο και πιο συχνά βλέπω μια life style προσέγγιση της μοτοσυκλέτας και τα κείμενα βρίθουν από φιλολογικές απόψεις, χωρίς να ασχολούνται με την τεχνολογία και την ουσία του τί κρύβεται ΚΑΤΩ από τη μοτοσυκλέτα. Και με τον τρόπο αυτό το εκάστοτε τέστ είναι έρμαιο της υποκειμενικής οπτικής (του γούστου, να το πω αλλιώς) του κάθε συντάκτη. Γι' αυτό πλέον βγαίνουν συχνά παλαβά συμπεράσματα. Τη μία το τεστ το γράφει ο ένας που γουστάρει πρακτικότητα, την άλλη ο άλλος που οδηγεί σαν να είναι σε πίστα, την τρίτη ο τρελαμένος χωματερός. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Τα περιοδικά ΕΙΔΙΚΑ απο το 2006 και μετά είναι για τον πέο.. Πλέον παίρνω μόνο κάνα ετήσιο οδηγό που τα έχει όλα μαζεμένα για να χαζεύω άμα πάω εκεί που ο βασιλιάς πάει μόνος του.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Πάντως ένα πράγμα που ξέχασα να επισημάνω, μάλιστα δεν το πήρε το μάτι μου να το λέει κάποιος άλλος, είναι το κιβώτιο του Triumph...ακριβέστατο και αθόρυβο. Νεκρά εύκολα στο φανάρι, 1η και σχεδόν τίποτα δεν ακούγετε...καμία σχέση με το FZ6 μου...αλλά το ίδιο ακριβέστατο στις καρφοτές αλλαγές με σωστή διαδρομή λεβιέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Πάντως ένα πράγμα που ξέχασα να επισημάνω, μάλιστα δεν το πήρε το μάτι μου να το λέει κάποιος άλλος, είναι το κιβώτιο του Triumph...ακριβέστατο και αθόρυβο. Νεκρά εύκολα στο φανάρι, 1η και σχεδόν τίποτα δεν ακούγετε...καμία σχέση με το FZ6 μου...αλλά το ίδιο ακριβέστατο στις καρφοτές αλλαγές με σωστή διαδρομή λεβιέ. Ωραιο μηχανακι.. Ωραιος κινητηρας.. Αλλα "on-off" ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! δεν μπορει να ειναι!! (Καλο παντως, οτι υπαρχει και αυξανουν οι επιλογες!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosohli 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 ΠΧ... εγώ ξέρω πως το F800 έχει έναν πολύ καλό κινητήρα, με γραμμικότατη απόδοση και στην ιπποδύναμη και στην ροπή και καίει τίποτα. Είναι ελαφριά και στο χώμα πάει μια χαρά. (την έχω οδηγήσει) Θα την προτιμούσα πάντως σε SM και εγω θα ηθελα να εχω ενα 1200gs σε sm,πιστευω θα τα πηγαινε καλα σε σφιχτη πιστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Sorry για τα greeklish άλλα δεν έχω την δυνατότητά για ελληνικά. Οπότε θα είμαι σύντομος. Και όχι δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 2. Γίνεται πολύ κουβεντα για το αν πάνε" χώμα" και αν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο στο πεδίο αυτό. Δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του σαν" χώμα". Εγώ το προσδιορίζω σε κάτι έκτος πίστας, και σφιχτών κλειστών διαδρομών... Και πιστεύω ότι πρέπει να πηγαινουνε... Το πως πηγαινουνε εξαρτάται νομίζω περισσότερο από τον αναβάτη και όχι από το μηχανάκι. Εδώ πάνε μηχανάκια 25αετιας, χωρίς πλαίσιά, χωρίς ρυθμιζομενες αναρτήσεις, 200+ κιλών και με 30 και 40 άλογά τροχό. Νομίζω' η πολλές αναλύσεις πάνω στο θέμα, δημιουργούμαι δυστυχώς ως θύματά του marketing, των εταιριών. Adventure όνειρά για Μία ανιαρή Ζωή. Και Μία μικρή ερώτησή για τα πλαίσιά. Διάβασα πολλούς να λένε ότι αν πέσει στο χώμα και στραβώσει... Ποία είναι η πιθανότητα να στραβώσει ένα τέτοιο πλαίσιο και ποσό εύκολα; Και γιατί υπάρχει τέτοιος φόβος για την καλυμπρα; Είναι ο σχεδιασμός του πλαισίου τέτοιος που δεν επιδέχεται διόρθωσή; Προσωπικά πιστεύω ότι το μηχανάκι όταν βγει από την καλυμπρα είναι ποίο ίσιο από ότι στο εργοστάσιο... Υπαρχει μετατροπεας για ελληνικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Τα Κόκκινα Φεγγάρια ξαναχτυπούν... Θελω TestRide!!!!!! ολη η κουβεντα αυτη μου εχει ανοιξει την ορεξη . Πάμε από Δευτέρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 δεν θα με χαλαγε καθολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Χαχαχα φοβερο το βιντεο και ο τυπος μια χαρα τα ειπε και επιπλεον το τεστ ντραιβ εγινε εδω στα χανια Ο φιλος που εχει την αντιπροσωπεια ειναι πολυ ενταξει παληκαρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Χαχαχα φοβερο το βιντεο και ο τυπος μια χαρα τα ειπε και επιπλεον το τεστ ντραιβ εγινε εδω στα χανια Ο φιλος που εχει την αντιπροσωπεια ειναι πολυ ενταξει παληκαρι Ελπίζω να μας το δώσει κι εμάς για ένα test ride χωρίς πολλά πρηξίματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Εγω το οδηγησα ,το δινει ο ανθρωπος χωρις πολλα πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Ποτέ μην κάνετε test ride triumph αν δεν έχετε έτοιμη την προκαταβολή!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Ποτέ μην κάνετε test ride triumph αν δεν έχετε έτοιμη την προκαταβολή!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω την ειχα και μετα το τεστ ντραιβ παρηγγειλα το τζι ες 1200 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2011 από τον DOCORTHO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Κατιπαραπανω πρεπει να ξερεις εσυ ο παντογνωστης....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Εγω την ειχα και μετα το τεστ ντραιβ παρηγγειλα το τζι ες 1200 Mε γειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 Νασαι καλα φιλε και εσυ καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Εγω την ειχα και μετα το τεστ ντραιβ παρηγγειλα το τζι ες 1200 Μάλλον γιατί δεν είχες κάνει test ride το gs... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Χαχα νασαι καλα την υγεια μας να χουμε να αλλαξω και το τζι ες σε ενα χρονο που θα βγει ο τιγρης σε 1200 Γιατι στα 800 δεν ειναι τιγρης αλλα ψωρογατα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Κατιπαραπανω πρεπει να ξερεις εσυ ο παντογνωστης....... Κι εσύ που ακριβώς ζορίστηκες? Σου θίξαμε την επιχείρηση? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες