kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) δεν ξερω ποια ακριβως ειναι η τιμη ροπης τους στις 5000 σαλ για το καθενα αν αυτο ρωτας , απλα ξερω οτι στα χωματα δεν ταιριαζουν οι πολλοι κυλινδροι ,και γενικοτερα στα ιδια κυβικα οι λιγοτεροι κυλινδροι θα δουλεψουν καλυτερα χαμηλα απο τους περισσοτερους που θα δουλεψουν καλυτερα ψηλα , βεβαια ολα αυτα ειναι τριχες γιατι οπως ειπα και πιο πανω ,η διαχειριση των ψεκασμων σημερα εχει φτασει "αλλου" οποτε αν δεν του γυρισω την γκαζιερα και να τσουλαει με ταχυτητα μεσα δεν μπορω να ξερω , γενικολογιες λεμε τωρα για χαριν της κουβεντας, μην φανατιζεσε οπαδικα με τις μαρκες ,να μας διναν και τιποτα απο τα κερδη τους οι κιαραταδες και οσο για τις τιμες ροπης το μονο που ειπωθηκε μεχρι στιγμης ειναι αυτο Tiger 78.6 Nm @ 7850 rpm F800GS 80 Nm @ 5700 rpm Θελω TestRide!!!!!! ολη η κουβεντα αυτη μου εχει ανοιξει την ορεξη . αυτο δεν ειναι το μονο που εχει ειπωθει οσον αφορα τις τιμες ροπης. Εχουν ποσταριστει και δυναμομετρησεις λιγες σελιδες πιο πισω, που δειχνουν αυτο που σου λεω. Ετσι και αλλιως ειναι γνωστο σε οσους εχουν ασχοληθει με 3κυλινδρους οτι χαμηλα μοιαζουν πολυ με δικυλινδρους V2. Η ροπη τους ειναι μια ευθεια απο την αρχη των στροφων τους μεχρι το τελος. Εσεις περιγραφετε τον 3κυλινδρο σαν να ειναι 4κυλινδρος. Καμια σχέση όμως. Και το περιεργο ειναι οτι σιγουρα εχετε οδηγησει οι περοσσοτεροι καποιο 1050 φιλου. Αρα ειναι αδυνατον να λετε τετοια πραγματα. -Ουτε οι ποδοσφαιρικες ομαδες μας δινουν τιποτα, αλλα πεφτει και ξυλο για αυτες! @ALX για το καλο του mybike δουλευω. Προσπαθω να ανεβασω την ακροαματικοτητα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2011 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 ακριβώς ετσι λειτουργεί ο κινητήρας του με τέλεια γραμμικότητα για αυτο ρωτάω συνέχεια αν εχει οδηγήσει κανείς τον απλό τίγρη γιατι νομίζω οτι το 800 δημιουργήθηκε για να χτυπήσει την κατηγορία των TDM,V-STROM,VERSYS,GS 650, και αποφασίσαν μετα απο ερευνα αγοράς οτι επρεπαι να καλύψουν και το καμματι on-off και χωρίς ιδιαιτερη σπουδη φτιάξανε το XC. Ρυθμίσανε λίγο την απόσβεση βάλανε 21 τροχό και άλλο φτερό μπροστά και αυτό ήτανε. Και στο περιοδικό να βασιστούμε διαβάστε στο τέλος που λεει TIGER 800 Vs 800XC να δειτε τι παροτρύνει ο δοκιμαστής σαν αγορά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν τι ρολο παιζουν τα σχεδιαγραμματα ροπης. Μιλανε για ροπες σε υψηλες στροφες για το triumph, οταν αυτο δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο!!! Ειναι το πιο ΑΚΥΡΟ και χαζο επιχειρημα! και το εξηγω: Οταν η μεγιστη ροπη ειναι 7,8κιλα και σε ολο το υπολοιπο φασμα εχει 7-7,5 τοτε τι σχεση εχει ΠΟΥ ειναι τα 7,8?? Στις 5,000 στροφες βγαζει 8κιλα ροπη το GS? OK! στις 5,000 στροφες λοιπον το Tiger βγαζει 7,5 κιλα ροπης. Αν αυτα θελατε να πειτε, κερδισατε. Εχετε μισο κιλο ροπης παραπανω, στο σημειο που το θελετε! γεια σας. Θωμα, η περισσοτερη ροπη (και ιπποδυναμη!) του GS ειναι σε ολο το φασμα των στροφων των δυο μηχανων απο το ρελαντι (οχι στις πολυ ψηλες βεβαια, αφου εκει μονο το Triumph συνεχιζει μονο του!) και αυτο χρησιμευει στην "off-road" χρηση (Απο το τελευταιο "ΜΟΤΟ") Τωρα, οποιος θελει πολυστροφο μηχανακι (και) για χωμα, ας βαλει κινητηρα απο R1!! :P :P (@Themata: Nα ενα πραγματικο συγκριτικο διαγραμμα δυναμομετρησης των δυο μηχανων στο ιδιο δυναμομετρο! Δεν λεω οτι ειναι ντε και καλα σωστο, ειναι ομως στο ιδιο μηχανημα, αρα συγκριτικα συμπερασματα μπορουν να βγουν! ;) ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 ακριβώς ετσι λειτουργεί ο κινητήρας του με τέλεια γραμμικότητα για αυτο ρωτάω συνέχεια αν εχει οδηγήσει κανείς τον ΑΠΛΟ τίγρη γιατι νομίζω οτι το 800 δημιουργήθηκε για να χτυπήσει την κατηγορία των TDM,V-STROM,VERSYS,GS 650, και αποφασίσαν μετα απο ερευνα αγοράς οτι επρεπε να καλύψουν και το καμματι on-off και χωρίς ιδιαιτερη σπουδη φτιάξανε το XC. Ποσο δικιο εχεις! και δυστυχως υπαρχουν ατομα απο αλλα φορουμ που δεν μπορουν να καταλαβουν αυτην την διαφορα. Η στριταδικη εκδοση θα τραβηξει αγοραστες που ειχαν καταληξει σε versus k tdm αλλα και καποιους "χωματινους" στις καφετεριες του κολωνακιου. To εχω οδηγησει στην εκδοση δρομου κ πραγματι την πρωτη φορα σε μια στροφη(συνηθισμενος απο το φειζερ που στριβει αμεσα) πηγε να με πεταξει στο πεζοδρομιο αλλα ομως εκανα το λαθος να μην εχω τοποθετησει σωστα το σωμα μου. http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/videos/2010/october/oct2710-triumph-tiger-800-ridden/ στο γνωστο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα αν στριβει. Τα θετικα που ειδα για την σχεδον μιση ωρα που το ειχα ειναι, ποιοτητα κατασκευης προσεγμενη , ελαφρυ,λεπτο κ ευελικτο στα επιτοπια αλλα κ μεσα στην πολη με κινηση νομιζα οτι οδηγουσα ενα 500ρη μπεβερλυ ,πολυ ανετη θεση οδηγησης, αρκετα μαλακος συμπλεκτης με αμεσο αθορυβο κουμπωμα στο κιβωτιο, δυνατα φρενα που καλο θα ναι να αγοραστει με abs, σταθερο σε ανοιχτο δρομο με αυπνια εκεινη την ημερα μεχρι τα 140 που το πηγα, αρκετα σκληρο μπροστινο οπως θα επρεπε να ειχε το 1050, αψογος ψεκασμος με ενα κουδουνισμα...στο ανοιγοκλεισιμο κ παρεα με τον 3κυλινδρο η απολυτη συνεργασια. Αρνητικα, η οχι και τοσο καλη καλυψη της ζελατινας ενω απο την μερια του οδηγου φαινεται ασχημη. Στην κινηση ερχετε εντονη ζεστη στα ποδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θωμα, η περισσοτερη ροπη (και ιπποδυναμη!) του GS ειναι σε ολο το φασμα των στροφων των δυο μηχανων απο το ρελαντι (οχι στις πολυ ψηλες βεβαια, αφου εκει μονο το Triumph συνεχιζει μονο του!) και αυτο χρησιμευει στην "off-road" χρηση (Απο το τελευταιο "ΜΟΤΟ") Τωρα, οποιος θελει πολυστροφο μηχανακι (και) για χωμα, ας βαλει κινητηρα απο R1!! :P :P (@Themata: Nα ενα πραγματικο συγκριτικο διαγραμμα δυναμομετρησης των δυο μηχανων στο ιδιο δυναμομετρο! Δεν λεω οτι ειναι ντε και καλα σωστο, ειναι ομως στο ιδιο μηχανημα, αρα συγκριτικα συμπερασματα μπορουν να βγουν! ;) ) Αν αυτη η δυναμομετρηση ειναι αληθινη, τοτε θα κανω "μοκο" μια για παντα.Να πεσει το φεγγαρι στο κεφαλι μου να με πλακωσει! :D Αν η Triumph ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βγαλει απο υπερκυβισμενο κινητηρα daytona 675, λιγοτερη ροπη και λιγοτερα άλογα, θα παω να φουνταρω... Kατι θα πρεπει να εκαναν πολυ λαθος... Το δικο μου daytona που το δυναμομετρησα προσφατα, εβγαλε 7,4 ροπη στροφαλο και 6,7 τροχο. Ειναι δυνατον ο ιδιος κινητηρας σε 800cc να βγαζει 6,5? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2011 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Αν αυτη η δυναμομετρηση ειναι αληθινη, τοτε θα κανω "μοκο" μια για παντα.Να πεσει το φεγγαρι στο κεφαλι μου να με πλακωσει! :D Αν η Triumph ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βγαλει απο υπερκυβισμενο κινητηρα daytona 675, λιγοτερη ροπη και λιγοτερα άλογα, θα παω να φουνταρω... Kατι θα πρεπει να εκαναν πολυ λαθος... Το δικο μου daytona που το δυναμομετρησα προσφατα, εβγαλε 7,4 ροπη στροφαλο και 6,7 τροχο. Ειναι δυνατον ο ιδιος κινητηρας σε 800cc να βγαζει 6,5? Το δικο σου εχει κ αυτοκολλητα!γι αυτο εβγαλε παραπανω!!! :crazy: Τι καθεσαι κ γραφεις,γραφεις????αφου δεν ειναι γερμανικο,δεν ειναι καλο ρε συ!!!τι προσπαθεις να αποδειξεις??? το κιν. το ξεχασες παλι σπιτι????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 @Black_Hawk: δεν διαφωνω, όμως αν δεις τις καμπυλες που πόσταρα σχεδόν ταυτίζονται. άλλο ποιες οι τιμες που παιρνουν, και αλλο πως απλωνεται η ισχυς και η ροπη στην κλιμαα των στροφων. ασχετο, αλλα το παρατηρησα και αυτο διαβαζοντας το τεστ. το Tiger εχει πολυ λιγη ροπή σε απολυτη τιμη 6,52 Kg.m/rpm συγκριτικά με το GS αλλά και με το TDM που το συγκρινουν (που αποδιδει 8.2-8.4 Kg.m/rpm) τοση ροπη αποδιδει το Versys για να καταλαβετε... αρα λοιπον τα λογια περι "σουζες, κολιδια, κοψιδια και λοιπα" που λεει το ΜΟΤΟ ειναι μαλλον παπαντζες αφου η διαφορα σε απολυτη τιμη ιπποδυναμης ειναι ελαχισστη 2-3 ιπποι, ενω στην ροπη τεραστια!!! αυτο εννοουσα ALX και Μathosala οτι φιλτραρουμε τις πληροφοριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Το δικο σου εχει κ αυτοκολλητα!γι αυτο εβγαλε παραπανω!!! :crazy: Τι καθεσαι κ γραφεις,γραφεις????αφου δεν ειναι γερμανικο,δεν ειναι καλο ρε συ!!!τι προσπαθεις να αποδειξεις??? το κιν. το ξεχασες παλι σπιτι????? χαχαχ! Τα ξεχασα τα αυτοκολλητα! Μαζι μου το εχω το κιν! ειχα πελατη και δεν μπορουσα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 χαχαχ! Τα ξεχασα τα αυτοκολλητα! Μαζι μου το εχω το κιν! ειχα πελατη και δεν μπορουσα! :D Αντε,σταματα επιτελους να υποστηριζεις την Triumph!!Πες την αληθεια!πες οτι 2φορες τη βδομαδα παμε συνεργειο!οτι μας πατανε ολα τα μηχανακια στα φαναρια!Τι μας λες τωρα για σχεδιαγραματα ροπης κ τετοια???προχθες σταβωθηκες στο photoshop για να το φτιαξεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Το δικο μου daytona που το δυναμομετρησα προσφατα, εβγαλε 7,4 ροπη στροφαλο και 6,7 τροχο. Ειναι δυνατον ο ιδιος κινητηρας σε 800cc να βγαζει 6,5? Που βλεπεις ομοιοτητες στους δυο κινητηρες και μοτοσυκλετες;Στο οτι ειναι και οι δυο τρικυκινδροι της Triumph; Δεν εχει να κανει καθολου με τον κυβισμο αλλά με την μοτοσυκλετα(τον τυπο-την κατηγορια της δηλαδη) που κατασκευαζονται για να φοριουνται!Και εξηγω:Καμμια σχεση αναμεσα σε δυο κινητηρες Ο ΕΝΑΣ για Supersport και ΑΛΛΟΣ για OnOff.Αλλες ρυθμισεις,αλλη χαρτογραφηση, αλλη εφαρμογη και πεδιο δρασης και λειτουργιας.Ενα SS θελει να κινειται διαφορετικα απο ενα OnOff.Ενα SS δεν το νοιαζει για καταναλωση,ομαλοτητα στις χαμηλες(για χωμα)...θελει να λυσσαει και να εκμεταλλευεται στο ΕΠΑΚΡΟ καθε ιχνος δυναμης-ιππων-ροπης.....Ενω το OnOff εχει διαφορετικο λογο υπαρξης αλλά και διαφορετικο πεδιο κινησης-δρασης.Σε ολες τις εταιρειες ετσι σκεφτονται.Και με το δικιο τους....και ειναι δυνατον να καταλαβουμε ολοι γιατι. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) αυτο δεν ειναι το μονο που εχει ειπωθει οσον αφορα τις τιμες ροπης. Εχουν ποσταριστει και δυναμομετρησεις λιγες σελιδες πιο πισω, που δειχνουν αυτο που σου λεω. ναι αλλα οπως ειπαμε αυτες τις δυναμομετρησεις δεν μπορουμε να τις λαβουμε υποψιν γιατι ειναι απο διαφορετικα δυναμοτρα,και επισης τους λειπουν βαθμονομησεις Ετσι και αλλιως ειναι γνωστο σε οσους εχουν ασχοληθει με 3κυλινδρους οτι χαμηλα μοιαζουν πολυ με δικυλινδρους V2. Η ροπη τους ειναι μια ευθεια απο την αρχη των στροφων τους μεχρι το τελος. Εσεις περιγραφετε τον 3κυλινδρο σαν να ειναι 4κυλινδρος. Καμια σχέση όμως. Και το περιεργο ειναι οτι σιγουρα εχετε οδηγησει οι περοσσοτεροι καποιο 1050 φιλου. Αρα ειναι αδυνατον να λετε τετοια πραγματα. 1050 Tiger λευκο με Αrrow φιλτρο και προγραμμα ,του φιλου βασιλη, Φανταστικο μηχανακι ,αλλουνου παπα ευαγγελιο ομως,φτιαχτηκε για αλλους δρομους και αλλα κολπα -Ουτε οι ποδοσφαιρικες ομαδες μας δινουν τιποτα, αλλα πεφτει και ξυλο για αυτες! Γιαυτο ουδεποτε ασχοληθηκα με το κλωτσοσκουφι :P @ALX για το καλο του mybike δουλευω. Προσπαθω να ανεβασω την ακροαματικοτητα! Αν αυτη η δυναμομετρηση ειναι αληθινη, τοτε θα κανω "μοκο" μια για παντα.Να πεσει το φεγγαρι στο κεφαλι μου να με πλακωσει! :D Αν η Triumph ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βγαλει απο υπερκυβισμενο κινητηρα daytona 675, λιγοτερη ροπη και λιγοτερα άλογα, θα παω να φουνταρω... Kατι θα πρεπει να εκαναν πολυ λαθος... καταναλωση αγαπητε ,καταναλωση -_- Ας σκεφτουμε και το αλλο με αυτην τη λογικη,ειναι δυνατον 800 κυβικα να καινε λιγοτερο απο 675?? Το δικο μου daytona που το δυναμομετρησα προσφατα, εβγαλε 7,4 ροπη στροφαλο και 6,7 τροχο. Ειναι δυνατον ο ιδιος κινητηρας σε 800cc να βγαζει 6,5? Αληθεια το δυναμομετρο πως μετραει στροφαλο?, αφου το μονο κινουμενο μερος που διαβαζει ειναι η πισω ροδα!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2011 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παιδες καντε λιγο κρατει με τις παραθεσεις γιατι γουρλωσαν τα ματια μου για να διαβασω το θεμα... :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παιδες καντε λιγο κρατει με τις παραθεσεις γιατι γουρλωσαν τα ματια μου για να διαβασω το θεμα... :_zeppelin: Σωστο,και οχι μονο εδω αλλά σε πολλα θεματα ειναι παρα πολυ μεγαλες οι παραθεσεις εναυ λογου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Αληθεια το δυναμομετρο πως μετραει στροφαλο?, αφου το μονο κινουμενο μερος που διαβαζει ειναι η πισω ροδα!! Από όσο ξέρω μετράει απώλειες στη μετάδοση και κάνει την αναγωγή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Εις άτοπον απαγωγή τώρα ΚΑΙ στους κινητήρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Αναφερομαι στην δυναμομετρηση του μοτο: Yπαρχει περιπτωση το συγκεκριμενο Triumph να ειναι αστρωτο? Μηπως τσιμπησει ενα 5-10% μολις "ανοιξει" ο κινητηρας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παιδες καντε λιγο κρατει με τις παραθεσεις γιατι γουρλωσαν τα ματια μου για να διαβασω το θεμα... :_zeppelin: Από όσο ξέρω μετράει απώλειες στη μετάδοση και κάνει την αναγωγή. Πισω τροχο μετρανε, εξ'ου και οι διαφορες απο τις επισημες τιμες, που μετριωνται στο στροφαλο (Δε νομιζω να μπορει να γινει αναγωγη μιας και οι απωλειες στα διαφορα συστηματα μεταδοσης, αλλα ακομα και αναμεσα σε μηχανες με ιδιο συστημα μεταδοσης, ειναι διαφορετικες. Τουλαχιστον εγω που ειχα κανει καποτε δυναμομετρηση στο KLX, οι τιμες που καταγραφτηκαν ηταν "τιμες τροχου") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Που βλεπεις ομοιοτητες στους δυο κινητηρες και μοτοσυκλετες;Στο οτι ειναι και οι δυο τρικυκινδροι της Triumph; Δεν εχει να κανει καθολου με τον κυβισμο αλλά με την μοτοσυκλετα(τον τυπο-την κατηγορια της δηλαδη) που κατασκευαζονται για να φοριουνται!Και εξηγω:Καμμια σχεση αναμεσα σε δυο κινητηρες Ο ΕΝΑΣ για Supersport και ΑΛΛΟΣ για OnOff.Αλλες ρυθμισεις,αλλη χαρτογραφηση, αλλη εφαρμογη και πεδιο δρασης και λειτουργιας.Ενα SS θελει να κινειται διαφορετικα απο ενα OnOff.Ενα SS δεν το νοιαζει για καταναλωση,ομαλοτητα στις χαμηλες(για χωμα)...θελει να λυσσαει και να εκμεταλλευεται στο ΕΠΑΚΡΟ καθε ιχνος δυναμης-ιππων-ροπης.....Ενω το OnOff εχει διαφορετικο λογο υπαρξης αλλά και διαφορετικο πεδιο κινησης-δρασης.Σε ολες τις εταιρειες ετσι σκεφτονται.Και με το δικιο τους....και ειναι δυνατον να καταλαβουμε ολοι γιατι. :) που βλεπω ομοιότητες? Ειναι ο ΙΔΙΟΣ κινητηρας, υπερκυβισμενος και με χαρτογραφηση τετοια ωστε να βγαζει παραπανω ροπη,χαμηλοτερα και λιγοτερους ιππους. Συμφωνα με την δυναμομετρηση που ποσταρατε, η Triumph απετυχε παταγοδως καθως δεν καταφερε να βγαλει ουτε καν την ιδια ροπη (?!) με το 675. Αν σας φαινεται εσας λογικο, παω πασο. @pantherman Aυτο δεν το γνωριζω, εγω απλα λεω τι λεει το χαρτι που μου εδωσαν. Συνφωνω παντως οτι μαλλον υπολογιζει απώλειες. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2011 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και πως γινεται σ'ενα αρθρο που "εκθειαζεται" το triumph, να τους ξεφυγει τετοιο σχεδιαγραμμα? 'Η (1)εκει στο "moto" ειναι ασχετοι, 'η (2)τους ξεφυγε, 'η (3)νομισαν οτι θα περασει στο "ντούκου" (μιας και μπορει να ειχαν "προβλημα" με αυτον που εκανε τη δυναμομετρηση!! :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2011 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Αυτό το thread είναι το πιο κλασικό παράδειγμα άρνησης της πραγματικότητας που υπάρχει. Τι να πει κανείς; Όπως τα βλέπει ο καθένας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 ΕΤΣΙ! Στις στριτ εκδόσεις που με αφορούν, μιλάμε για διαφορά κλάσης πιστεύω.. Ασχετο1..Ενα British Racing Green δεν μπορούσαν να βγάλουν? Ασχετο2..Σε μια φωτο είδα το XC με μαύρο πλαίσιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 προχτες περασα απο την παλια μου εταιρεια να πω ενα γεια και τι δημοσιογραφικο ειχαν εκει???? ενα tiger onof λοιπον αχχαχαχαχαχαχα λοιπον βασικα απο μακρυα νομιζα ειναι bmw αλλα με το που πλησιασα λεω ΟΚ LETS SEE WHAT THAT BABY CAN DO λοιπον εντυπωσεις απο test ride :lipssealed: :lipssealed: μπα που να σκασετε ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ :P :P εμενα με αρεσε παντως ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sundance 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Περι καταναλωσης τι αναφερει το τεστ του μοτο? Ο τιγρης ειναι πανω, αλλα ποσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Διαβάζοντας όλα αυτά τόσο περισσότερο χαίρομαι που αποφάσισα να έχω μία μηχανή για χώμα και μια μηχανή για άσφαλτο.. :D Δυστυχώς οδηγικά το χώμα και η άσφαλτος είναι απλά ΑΛΛΟΥ οπότε όποια προσπάθεια κατασκευαστή να τα γεφυρώσει θα αφήσει δυσαρεστημένους.. :/ Σκληρές αναρτήσεις-μαλακές αναρτήσεις Εντουράδικη θέση οδήγησης-στριτάδικη θέση οδήγησης Άνετη παχιά σέλα-στε΄νή εντουράδικη σέλα Ροπή απο χαμηλά-ψόφιο ψηλά/΄ψηλόστροφο-δύναμη ψηλά Μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων-πλεύσεις/ μικρές διαδρομές-ακαμψία μεγάλο βάρος-σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες/ μικρό βάρος ευελιξία στο χώμα πολλά πλαστικά-προστασία απο αέρα/ λίγα πλαστικά-λιγότερες ζημιές Μπορείς πραγματικά να πάθεις πονοκέφαλο με όλα αυτά και τελικά το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις ένα όχημα ερμαφρόδυτο. και τα 2 λοιπόν. Και το BMW, είναι μέτρια στην άσφαλτο και στο χώμα. Μπορούν να κάνουν λίγο απ όλα και τίποτα πολύ καλό! Με αυτή τη λογική ΜΟΝΟ άμα τα καβαλήσεις μπορείς να κρίνεις σε τί είναι λίγο καλύτερο το καθένα και να διαλέξεις. Σε απόλυτα νούμερα το Triumplh είναι πιο φτηνό!! Οπότε αν κάποιος ψάχνει το φτηνότερο ας το πάρει! Για όλα τα άλλα ας τα καβαλήσει καλύτερα. Πάντως αν δεν έχει στο νου του ΠΟΛΛΑ χωμάτινα ταξιδιωτικά κάποιος ας κάνει στον εαυτό του μια χάρη και ας μην πάρει κανενα απο τα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ σήμερα έκανα μια απολαυστική βόλτα μιας ώρας και παραπάνω, πάνω από 100χλμ με εγνατία, επαρχιακό, πόλη...με το δρομίσιο 800άρι της triumph. Έχω οδηγήσει και το BMW800gs για πολύ λιγότερο όμως...η κατανάλωση, ήταν αναμένο το λαμπάκι, έβαλα 9.4 λίτρα έκανα τα 100+χλμ όταν ξαναγύρισα στο ίδιο βενζινάδικο να βάλω 3 λίτρα για το γαμώτο ήμους στα ίδια περίπου από όταν ξεκίνησα. Οπότε, πιο ελαφρύ και πιο άμεσο το T(riumph), από το B(MW800gs), βέβαια το Β έχει και ακτίνες στις ζάντες, αλλά σε επιτόποιους ελιγμούς είναι πιο εύκολο και ελαφρύ το Τ. Θέσεις οδήγησης...περίπου ίδιες..φυσική στάση με τα χέρια ανοικτά μπροστά σε φυσιολογικές γωνίες...άνετες..δεν είμαι και ον-οφάς οπότε...ΟΚ. Προστασία από τον αέρα, 190cm 100+kg με κορντούρα, κράνος (Shark RSX) γάντια και για 40+λεπτά σταθερά 170 κοντέρ (165 gps), ίσα που αισθάνεσαι ένα αμοιδρό κούνημα στο κράνος και στα χέρια. Βέβαια η σέλα ήταν στο χαμηλότερο σημείο από ότι μου είπε. Αυτά με την μανέ την ζελατίνα, αλλά από τα 170 και πάνω απλώς νιώθεις πιο έντονα το κούνημα χωρίς να σου προκαλεί κάτι άλλο στην κατευθυντικότητα της μηχανής. Από γκάζι, το Β πρέπει να έχει παραπάνω...δεν ξέρω πόσο, αλλά διαφορά υπάρχει και στο μπάμ και στα ψηλά. Απλώς το κιβώτιο, ο κινητήρας και το γκάζι στο Τ είναι αγχολητικά...λειτουργούν με τέτοια αρμονία και ομαλότητα που μου έκαναν εντύπωση πόσο ευχάριστη κάνουν την οδήγηση αυτής της μηχανής. Δηλαδή, σε κάθε διαδρομή μπορείς πανεύκολα να ρυθμίσεις την οδήγησή σου όπως θες...τα κάνει όλα πολύ εύκολα από 170 πορεία, έξοδος σε επαρχιακό, πόλη-φανάρια-κίνηση, ξανά έξω...μάλιστα εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη και είναι ακριβές στο να διαλέγεις την πορεία σου ή να την αλλάζεις. Λάστιχα 1ης τοποθέτησης...πιρέλι κάτι... Φρένα, χωρίς abs αυτό που καβάλησα, δυνατά...με ακρίβεια αλλά,.... Αναρτήσεις,.....κάτι δεν μου άρεσε εδώ. Επηρρέαζε και τα φρένα (στο φρενάρισμα πρίν το φανάρι με διάθεση για έντο) μεγάλη διαδρομή, αργή επαναφορά...το ίδιο και η πίσω...ενώ πλαίσιο, κινητήρας, φρένα το πάνε το γράμμα, το καταλαβαίνεις...οι αναρτήσεις λίγο με μπέρδεψαν...αλλού-νταλλού...test ride μηχανή με λίγα χιλιόμετρα 500...το Β πιο σφηχτό-δεμένο από άποψη αναρτήσεων μου φάνηκε...δηλαδή ενώ αισθάνεσαι πως μπορείς να μπείς στην στροφή πλαγιασμένος και γκάζι-κινητήρας τα ελέγχεις πολύ εύκολα...οι αναρτήσεις...σε μπερδεύουν...οπότε και φυλάγεσαι και στην έξοδο...ενώ ο κινητήρας με τον τρελό ήχο και την αίσθηση που σου δίνει θες να ανοίξεις το γκάζι κι άλλο, κρατιέσαι μήπως κάνει κάνα χαζό η ανάρηση...τέσπα...μπορεί να είναι και η ιδέα μου διότι σε πιο απλοτές στροφές δεν με φόβησαν, να μπαίνεις όπως έρχεσαι. Σαν αίσθηση γενικότερη, πολύ καλή και ποιοτική μηχανή, ίσως λίγο καλύτερη από το Β στα σημεία, αν και σε κάποια το Β είναι λίγο καλύτερο...ελπίζω να βοήθησα. Το 800gs το μετρήσαμε στην ίδια ζυγαριά με το δικό μου FZ6s 2005, 212 bmw, 192 FZ6, το Τράϊουμφ μου φάνηκε κάπου ενδιάμεσα φυσικά με πιο εύκολο χειρισμό από το δικό μου και με λίγο λιγότερο κόψιμο τιμονιού...τα χιλιόμετρα ήταν περίπου 130+ οδήγησης όπου τον δρόμο τον ξέρω απέξω κι ανακατοτά, χειμώνα-καλοκαίρι... Επίσης να συμπληρώσω, διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες, δεν είναι πιο δυνατό από TDM. Παραδόξως πως, το TDM πρέπει να είναι και πιο δυνατό, αν όχι στα μπάμ, αλλά σίγουρα στα ψηλά κι από BMW800gs. Ένα TDM που καβάλησα βγάζει 210 στο gps...κι έχω την εντύπωση πως τα TDM βγάζουν και παραπάνω... Κι αν μπορεί ένας mod να τα συγχωνεύσει... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες