giorginos94 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 γεια σας παιδια! σκέφτομαι να πάρω ένα 100σταρι και ψάχνω για μεταχειρισμένο. Είδα λοιπόν αυτήν την αγγελία: http://www.bambam.gr/ads/show/3300.aspx αλλά δεν μου αρέσουν 2 πράγματα. 1ον δεν είναι κάπως χοντρό το ότι λέει τελική 175km/h και 2ον δεν είναι κομματάκι ακριβό? επίσης βλέπω κι άλλες αγγελίες και είναι πάνω από χιλιάρικο τα μεταχειρισμένα, λογικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
killzone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 λοιπον φιλε μου τα ζ εργοστασιακα δν πιανουν τοσο.. απλα τα κοντερ κλεβουν πολυ και ετσι ειπε οτι πιανει τοσο...αν θες τι γνωμη μου το ζ δεν ειναι και ιη καλυτερη επιλογη.... καλυτερα θα ηταν να παρεις κανα αστρακι..εχω και εγω και ειναι απλα εγγηυση....που θα το βρεις και περιποθ κανα 600-850 το πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καταρχάς ας ξεκινήσουμε με το οτι δε σε καλύπτει το δίπλωμα για z125... Και μετά μπορούμε να συνεχίσουμε με τα κλασσικά περι σκοτώστρας και πάει λέγοντας... Αν δεν έχεις ( που μάλλον δεν έχεις) προηγούμενη πείρα σχετικά με οδήγηση ένα διχρονο μηχανάκι με τόση δύναμη και στήσιμο πάπιας δεν είναι για σένα. Ξεκινάς κλασσικά με ένα 50αρι το οποίο μπορείς να ψιλοφτιάξεις στα 72+ κ.ε και βλέπεις στην πορεία. Κατα την γνώμη μου (αν και δεν είμαι οπαδός των σκούτερ) η καλύτερη λύση είναι να βρείς ένα μεταχειρισμένο σκουτεράκι 2χρονο στα 50κ.ε. για να είσαι νόμιμος και να τρέχει και αρκετά. Τουλάχιστον θα μάθεις τα βασικά, φρενάρισμα στριψιμο και τέτοια πριν πας σε κάτι μεγαλύτερο Καλές βόλτες α και να συμπληρώσω ότι τελική 175 δε πρόκειται να δείς ούτε στο κοντέρ και ότι μετά τα 120 δε θα μπορείς να το κρατήσεις σε ευθεία.. Η τιμή είναι νορμάλ προς χαμιλή για να πω την αλήθεια...Τα "καλά και καθαρά" z ξεκινάνε απο 1500+€. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2011 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorginos94 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Καταρχάς ας ξεκινήσουμε με το οτι δε σε καλύπτει το δίπλωμα για z125... Και μετά μπορούμε να συνεχίσουμε με τα κλασσικά περι σκοτώστρας και πάει λέγοντας... Αν δεν έχεις ( που μάλλον δεν έχεις) προηγούμενη πείρα σχετικά με οδήγηση ένα διχρονο μηχανάκι με τόση δύναμη και στήσιμο πάπιας δεν είναι για σένα. Ξεκινάς κλασσικά με ένα 50αρι το οποίο μπορείς να ψιλοφτιάξεις στα 72+ κ.ε και βλέπεις στην πορεία. Κατα την γνώμη μου (αν και δεν είμαι οπαδός των σκούτερ) η καλύτερη λύση είναι να βρείς ένα μεταχειρισμένο σκουτεράκι 2χρονο στα 50κ.ε. για να είσαι νόμιμος και να τρέχει και αρκετά. Τουλάχιστον θα μάθεις τα βασικά, φρενάρισμα στριψιμο και τέτοια πριν πας σε κάτι μεγαλύτερο Καλές βόλτες α και να συμπληρώσω ότι τελική 175 δε πρόκειται να δείς ούτε στο κοντέρ και ότι μετά τα 120 δε θα μπορείς να το κρατήσεις σε ευθεία.. Η τιμή είναι νορμάλ προς χαμιλή για να πω την αλήθεια...Τα "καλά και καθαρά" z ξεκινάνε απο 1500+€. Αν κατάλαβα καλά δεν με καλύπτει γιατί είμαι 17. Κοίτα να δεις, δεν παίζει περίπτωση να πάρω 50αρι. Δεν το συζητάω καν, να κάθομαι να πηγαίνω με 80km/h, και στα φανάρια μέχρι να ξεκινήσω θα με πιάνει πάλι κόκκινο. Επίσης το astrea δεν μου πολυαρέσει. Είμαι ανάμεσα σε crypton 115-135, modenas, innova z125. Γουστάρω το επιθετικό κι ότι το φλώρικο στυλ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Γουστάρω το επιθετικό κι ότι το φλώρικο στυλ. ζωή σε εμάς ... τουλάχιστον μην πάρεις κανέναν κακομιρο μαζί με τα μυαλά που κουβαλάς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Αν κατάλαβα καλά δεν με καλύπτει γιατί είμαι 17. Κοίτα να δεις, δεν παίζει περίπτωση να πάρω 50αρι. Δεν το συζητάω καν, να κάθομαι να πηγαίνω με 80km/h, και στα φανάρια μέχρι να ξεκινήσω θα με πιάνει πάλι κόκκινο. Επίσης το astrea δεν μου πολυαρέσει. Είμαι ανάμεσα σε crypton 115-135, modenas, innova z125. Γουστάρω το επιθετικό κι ότι το φλώρικο στυλ. Εγω θα σου προτινα να παρεις το Ζ που λες, μην παρεις ακριβο κρανος και κρατα τα λευτα να αγορασεις κανα τετραγωνικο για το εκκλησακι σου :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 Έλενξε το καλά και σε μηχανικό οτιδήποτε πριν πάρεις, να ελένξεις και αριθμό πλαισίου με άδεια.. Είναι ανάλογα και τον άνθρωπο φυσικά αυτό που λέτε, ένα μηχανάκι φυσικά και είναι σκοτώστρα σε λάθος χέρια, και εγώ στα 17 μου δίχρονο dinamik είχα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, έτρεχα και έκανα τις "βλακείες" μου εκει που μέπερνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Παιδια χαλαρωστε ρε σεις λιγακι δεν ειπε και τιποτα το κακο... μην τον ειρωνευεστε χωρις λογο... εχουμε δει και χειροτερα πραγματα πειτε την γνωμη σας χωρς ειρωνια κτλ.. δεν ειναι κακο το οτι δεν ου αρεσει το σουπρα πχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 μη παρεις ζετ. θα το μετανιωσεις 6-10 μηνες μετα οταν θα πρεπει να σκασεις 100-200 για επισκευες. οπως να το κανουμε, τα διχρονα ειναι ευθραστα και βγαζουν αρκετα προβληματα. ζετ τετοιο αν παρεις,μονο για κοντρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 μη παρεις ζετ. θα το μετανιωσεις 6-10 μηνες μετα οταν θα πρεπει να σκασεις 100-200 για επισκευες. οπως να το κανουμε, τα διχρονα ειναι ευθραστα και βγαζουν αρκετα προβληματα. ζετ τετοιο αν παρεις,μονο για κοντρες Αμα ειναι για κοντρες καλυτερα να μην το παρει καθολου, εφοσον ειναι επικυνδινες, ποσο μαλλον να κανεις κοντρες με z και εφοσον δεν ξανα εχεις οδηγησει ποτε αλλοτε διχρονο!! Φιλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Αν κατάλαβα καλά δεν με καλύπτει γιατί είμαι 17. Κοίτα να δεις, δεν παίζει περίπτωση να πάρω 50αρι. Δεν το συζητάω καν, να κάθομαι να πηγαίνω με 80km/h, και στα φανάρια μέχρι να ξεκινήσω θα με πιάνει πάλι κόκκινο. Επίσης το astrea δεν μου πολυαρέσει. Είμαι ανάμεσα σε crypton 115-135, modenas, innova z125. Γουστάρω το επιθετικό κι ότι το φλώρικο στυλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες