Jump to content

Chief

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος Chief

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική
  • Γενέθλια 26/08/1990

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • myBike: Μοντέλο
    Crypton X/TW125

Ο Εξοπλισμός μου

  • Κράνος
    Shark RSF

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • dreamBike: Μοντέλο
    Gts
  • dreamBike: Κυβισμός
    1000
  1. Καλησπέρα στην ομάδα . Έχω ένα crypton x του μοντέλο 2010 + μαμάτο εκτός απο 14αρι γρανάζι μπροστά . με 20000 χλμ. το τελευταίο του σερβις (το ετήσιο ) πριν απο 6 μήνες . Το προβλημα : έλειπα έναν μήνα και δεν το λειτουργούσε κανένας . Τώρα που γύρισα μου έβγαλε ένα περίεργο πρόβλημα. 1)όταν έχει πρώτη αρχικά έιχε μια τάση να φύγει μπροστα (αυτό το έκανε μόνο την πρώτη φορα που το έβαλα μπροστά ) 2) στα φανάρια απο νεκρά -> πρώτη έσβηνε ..(εκτος και αν έδινα απευθείας γκάζι ) (και αυτό το έκανε μόνο στην πρώτη βόλτα ) 3) στην νεκρά και την ώρα που πάω να αλλάξω ταχύτητα κάνει ένα κλακ κλακ κλακ . οταν βάζω ταχύτητα σταματάει + στην πορεία δεν το κάνει! προφανώς είναι κάτι με το σύστημα των ταχυτήτων .... αλλα γιατί ξαφνικά????πριν φύγω δεν είχε θεμα!!! θα το πάω στην yamaha την τρίτη (τότε έχουν χρόνο να το δουν.....) αλλα μέχρι τότε εχω φαγωθεί να μάθω τι προβλημα είναι και γιατί το έβγαλε!!
  2. εδω ο σκελετος .. ζημιά 1300 ευρώ που μου την καλύπτουν όλη .. αλλά θα καλυμπραρουν σκελετό δηλαδή δεν θα μ την αντικαταστήσουν ολόκληρη.. να το πάω δικαστικώς ? το μηχ είναι σχεδόν καινούριο (1 χρονο το εχω ) 6κ χιλιομετρα
  3. ε ναι αν πάνε να μου την κάνουν πρέπει....να ρωτήσω κάτι άλλο . αν όλα πάνε καλά και πάω για αντικατάσταση άκουσα ότι πληρώνω εγώ και τους πάω το τιμολόγιο?? ισχύει ...? αν ναι που θα βρω 2 μισή χιλιάρικα(ή ότι συμφωνήσουν ) για να πάρω το καινούριο ?
  4. Ακόμα δεν έγινε η πρόταση από το συνεργείο . Κάτι μου είπε(αυτός που δουλεύει στο συνεργείο ) ότι περιμένει να δει τι πρόταση θα κάνει η yamaha κάτι τέτοιο και ότι εχει ενημερώσει τον πραγματογνώμονα(για την ζημιά) ο οποίος περιμένει πρόταση τους . οπότε δεν έχουν συνφωνησει κάπου ακόμα... ο μάστορας μου είπε πάντως ότι η θέση τους είναι για αντικατάσταση.(πάντως σε ευχαριστώ πολύ . με έχεις κατατοπίσει .. δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι παρόμοιο στα 3 χρονιά που είμαι οδηγός..)
  5. μάλιστα ...οπότε αυτό που κατάλαβα είναι ότι είτε πληρώνεις πολλά για μια ασφάλεια , είτε λίγα θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση ...(πληρώνω ασφάλιστρα 170 τον χρόνο...(σχετικά πολλά για τα κυβικά του crypton). Ελπίζω τουλάχιστον να έχει καλό τέλος αυτή η ιστορία και να μην με τρέχουν καιρό ..
  6. ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου . μόλις έκλεισε χρόνο το παπί(μοντέλο 2010 5k χιλιόμετρα!) πόση μείωση θα μου προτείνουν !? ναι είναι στον φιλικό από την δικιά μου θα τα πάρω . από ότι μου είπε πριν λίγο ένα παιδί στο συνεργείο στην πρόταση που θα κάνει στον πραγματογνώμονα θα είναι για αντικατάσταση.
  7. Γεια σας συνforumητες . Είχα ένα ατύχημα την προηγούμενη εβδομάδα με το cryptonaki μου (ένας παππούς παραβίασε στοπ στην εθνική Πατρών και δεν με είδε + καθώς διερχόμουν από την εθνική έπεσα πάνω του(δυστυχώς είχα μόνο 1 sec να αντιδράσω ευτυχώς αρκούσε ώστε να μην πάθω κάτι σοβαρό). να μην τα πολυλογώ κάλεσα την φροντίδα ατυχήματος (ate ασφ εχω). πήγαμε συνεργείο το crypton. ο παππούς έκανε δήλωση ότι έφταιγε στην δικιά του ασφάλεια (ΑΧΑ ). πήγε πραγματωγνομονας από την δικιά μου ασφάλεια . τέλος πάντων με ενημέρωσαν από το συνεργείο ότι έχει πάρει λίγο το σασί . σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται ? θα μου το αντικαταστήσουν??και περίπου πόσο καιρό θα περιμένω?? έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?
  8. προσωπικά στα 5κ καμιά.. σχετικά με άλλα παπιά θα έλεγα ότι είναι το πιο νορμάλ από ζημιές
  9. καμιά σχέση το ένα με το άλλο .άλλα το καλύτερο είναι να πας το suzuki σε έναν μηχανικό να σου πει . αν και εχω ακούσει οτι τα adress του 2008 και πριν έβγαζαν κάποια προβλήματα με το sasman. αλλά κάτσε να σου πουν και τα παιδιά από εδώ που θα ξέρουν κάτι παραπάνω
  10. Chief

    Yamaha Crypton 115 new

    http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/fun_utility/Crypton_110.jsp?view=techspecs 110 είναι όπως και να έχει είναι πολύ καλό!
  11. Chief

    yamaha z

    :unsure: κρίμα
  12. Chief

    yamaha z125 μεταχειρισμενο

    ζωή σε εμάς ... τουλάχιστον μην πάρεις κανέναν κακομιρο μαζί με τα μυαλά που κουβαλάς
  13. Chief

    ΔΙΠΛΩΜΑ Α1

    ξανά δίνεις σήματα για μηχανή και για αυτοκίνητο . και δίνεις οδήγηση(σε βάζουν να περνάς μέσα από μια γραμμή για 15 δευτερόλεπτα μετά την περνάς με δικαβαλο ,κάνεις κάτι κυκλακια κ μετά οδήγηση στον δρόμο με τον εξεταστή από πίσω ) . (δηλαδή είτε έχεις 50αριου είτε όχι δεν παίζει ρόλο ) το Α1 είναι για μηχανάκια μέχρι 33 άλογα ps ψάξε λίγο στο forum δεν είναι δύσκολο ....
  14. Chief

    Φτιάξιμο GLXG

    caps Off :thumbsdown:
×
×
  • Create New...