g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Ψάχνομαι για αγορά SM και με έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον οι παραπάνω εταιρίες δε γνωρίζω όμως τίποτα σχεδόν για αυτές όσον αφορά ανταλλακτικά, αντιπρόσωπους, τίμες για service, αξιοπιστία κτλ Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω πολύ Αν επίσης κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι άλλο που θεωρεί καλύτερη επιλογή, είμαι όλος αφτιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Η Husaberg ανήκει στην Ktm και η Husqvarna στην Bmw. Μιλάς για καινούριο ή μεταχειρισμένο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 και επισης ποιο συγκεκριμενο μοντελο σκεφτεσαι και τι χρηση σκοπευεις να του κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Προσωπικά, έχω ένα Husky SM610s του '04. Μετά από απανωτές π@π@ριες διαφόρων μηχανικών (εξουσιοδοτημένοι κ μη), γιατρειά (και ανταλλακτικά) δεν βρήκα! Το παράτησα στο γκαράζ και περίμενα να ανακοινώσει η ΜπεΕμΒε την ανάληψη αντιπροσωπίας.... και τώρα δεν έχω λεφτά να το φτιάξω. Αν πας για καινούριο, το μόνο που έχω να προσθέσω σε αυτά που έχουν/θα ειπωθούν είναι: Αν εμπιστέυεσαι το δίκτυο της ΚΤΜ, τα Μπεργκ είναι λίγο πιο άγρια. Αν όχι, πάρε ένα Χάσκι. Αν πας για μεταχείρω.... Χάσκι θα έλεγα. (το λέω αυτό, γιατί κάηκα από το δίκτυο της ΚΤΜ που είχε τότε την αντιπροσωπεία). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrated 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Προσωπικά, έχω ένα Husky SM610s του '04. Μετά από απανωτές π@π@ριες διαφόρων μηχανικών (εξουσιοδοτημένοι κ μη), γιατρειά (και ανταλλακτικά) δεν βρήκα! Το παράτησα στο γκαράζ και περίμενα να ανακοινώσει η ΜπεΕμΒε την ανάληψη αντιπροσωπίας.... και τώρα δεν έχω λεφτά να το φτιάξω. Αν πας για καινούριο, το μόνο που έχω να προσθέσω σε αυτά που έχουν/θα ειπωθούν είναι: Αν εμπιστέυεσαι το δίκτυο της ΚΤΜ, τα Μπεργκ είναι λίγο πιο άγρια. Αν όχι, πάρε ένα Χάσκι. Αν πας για μεταχείρω.... Χάσκι θα έλεγα. (το λέω αυτό, γιατί κάηκα από το δίκτυο της ΚΤΜ που είχε τότε την αντιπροσωπεία). Μηπως το πουλας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Μεταχειρισμένο Χρήση για κάθε μέρα και ξεσπάσματα σε καμιά πίστα όταν το μάθω, αλλά σίγουρα όχι 100% αγωνιστική χρήση Απο husqvarna βλέπω 510/610 sm, fs από husaberg Δεν είμαι προκαταλημένος αλλά αφού ανήκει η husaberg στην ΚΤΜ να το θεωρήσω κακό; Από την άποψη ότι σπάνε σχετικά πιο εύκολα Και ξαναρωτάω... Αξιοπιστία; Προσωπικά, έχω ένα Husky SM610s του '04. Μετά από απανωτές π@π@ριες διαφόρων μηχανικών (εξουσιοδοτημένοι κ μη), γιατρειά (και ανταλλακτικά) δεν βρήκα! Το παράτησα στο γκαράζ και περίμενα να ανακοινώσει η ΜπεΕμΒε την ανάληψη αντιπροσωπίας.... και τώρα δεν έχω λεφτά να το φτιάξω. Αν πας για καινούριο, το μόνο που έχω να προσθέσω σε αυτά που έχουν/θα ειπωθούν είναι: Αν εμπιστέυεσαι το δίκτυο της ΚΤΜ, τα Μπεργκ είναι λίγο πιο άγρια. Αν όχι, πάρε ένα Χάσκι. Αν πας για μεταχείρω.... Χάσκι θα έλεγα. (το λέω αυτό, γιατί κάηκα από το δίκτυο της ΚΤΜ που είχε τότε την αντιπροσωπεία). Τι πρόβλημα έβγαλε; και ποσα σου ζήτησε η αντιπροσωπεία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Μηπως το πουλας? Ακόμα, όχι... ελπίζω στη "νεκρανάσταση" κάποτε. 'Αλλωστε είναι ότι πιο "παθιάρικο" έχω οδηγήσει τα 22 χρόνια που καβαλώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Και ξαναρωτάω... Αξιοπιστία; Τι πρόβλημα έβγαλε; και ποσα σου ζήτησε η αντιπροσωπεία; Τα προβλήματα που εγώ αντιμετώπισα είχαν να κάνουν με το πόσο ασχολούνταν οι μηχανικοί με το μηχανάκι μου και όχι με το πόσο αξιόπιστο αυτό είναι. Αντιπροσωπεία... αχμ... με τα νέα δεδομένα (ΜπεΕμΒε), δεν γνωρίζω, γιατί ακόμα δεν έχω ψαχτεί. Παλαιότερα, απλά δεν είχε ανταλλακτικά. Μόνο παραγγελία και όποτε. Προσωπικά θεωρώ ότι και τα δύο είναι εξαιρετικά μηχανάκια, σε όλη την Ευρώπη είναι σχεδόν απροβλημάτιστα. Αλλά όταν πήγαινα σε μηχανικό, ο οποίος είχε 12-15 μηχανάκια για σέρβις και το δικό μου το ρύθμιζε βάσει των δεδομένων της ΚΤΜ και όχι της Χασκι, γιατί "ίδια είναι μωρε...", ε εκεί χάλασε το γλυκό. Το προβλημά που μου εμφάνισε, είναι χτυπημένες βαλβίδες και εκκεντροφόρος (στον οποίο είναι ενσωματωμένη η τρόμπα νερού) λόγω κακής ρύθμισης της καδένας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Το προβλημά που μου εμφάνισε, είναι χτυπημένες βαλβίδες και εκκεντροφόρος (στον οποίο είναι ενσωματωμένη η τρόμπα νερού) λόγω κακής ρύθμισης της καδένας. Αυτό είναι κλασικό απο μηχανικό, ενα φιλαράκι μου του κόλλησε το rs για παρόμοιο το λόγο, κακομεταχείρηση απο "μηχανικό" Στο husky με βλέπω να καταληγω Είδα κάτι περίεργο, το 610 να ειναι πιο φθηνό απο το 510 και περίμενα το αντίθετο Υπάρχει λόγος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Το 610 είναι το "πολιτικό" ενώ το 510 το "άγριο"!Νομίζω. Εγώ έχω μείνει στα 610 κ 570! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Aμα πας για πιστα κοιτα κατι σε exc-sx/sm , αν εισαι για δρομο πιο πολυ και μια στο τοσο πιστα κοιτα κατι πιο πολιτικο οπως smc690 , sm610 κ.α Κανε και και μια ερευνα για ανταλακτηκα-συντηριση να ξερεις τι σε περιμενει με το καθε τι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 το husky 610 απο το 2006 και μετα αλλαξε,κοστουμι,αναρτησεις(αναποδο μπροστινο),fcr καρμπυρατερ,σφυρηλατο πιστονι και αλλα.απο 2008 και μετα εχει ψεκασμο και τα τελευταια λεγονται 630. τα 450,510,570 βασιζονται σε καθαρα εντουρο μοτοσυκλετες με ''σφιχτο προγραμμα συντηρησης''.το προ ΄06 SM610S, το εχω οδηγησει και εχει απιστευτη συμπεριφορα για ''καθημερινο'' μηχανακι.κινητηρας που βελτιωνεται ευκολα,φρεναρες και πλαισιο που καποτε κερδιζε παγκοσμια πρωταθληματα εντουρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 τα εχεις κανει λιγο μπαχαλο στο μυαλο σου ... χουζα παιζουν ουσιαστικα 2 μοντελα το φσ 650 που επαιζε μεχρι το 2009 τουμπανο τερας ...περασμενης δεκαετιας οδηγικης νοοτροπιας και το φσ 570 απο 2009 και μετα , σαφως πιο ηρεμο και με τελειως διαφορετικη νοοτροπια σε σχεση με οτι κκλοφορει ... και τα 2 κορυφαια πρεριφερειακα και το καλυτερος after sales σε σχεση με την οποιαδηποτε εταιρια στην ελλαδα ...το δικτυο δεν ανηκει στην κτμ...ουτε εδω ουτε πουθενα ... εν κατακλειδι ομως αν δεν εχεις λεφτα μακρυα και απο τα δυο μοντελα ... τωρα στα χασκυ ...οσο και να περιμενεις θα αργησεις να δεις φως για αφτερ σειλσ ... απο κει και μετα οι επιλογες σου ειναι τα 610-630 ...απροβληματιστα μηχανακια ,με καλο στησιματακι καλουτσικα ανα και λιγο κουραστικα για καθε μερα ... και απο κει και μετα κοιτα την seira smr ...semi-racing μηχανακια ...αρκετα αξιοπιστα αλλα επισης οχι για καθε μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΙΚΟΣ150 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 φιλε μια ειναι η λυση yamaha , honda παρε τα αντοιστιχα μοντελα να σωθεις απλα ανταλακτικα στο περιπτερο γιατι με τα αλλα θα σε φανε τα τηλεφωνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Για καθημερινή χρήση μοτάρντ θα πάς να πάρεις ΚΤΜ είτε το SMC είτε το SM. Απροβλημάτιστα μηχανάκια για καθημερινή χρήση και θα σταθούν αξιοπρεπώς στην πίστα. Τα husaberg για καθημερινή χρήση απλά το ξεχνάς. Μπορεί τα καινούρια μοντέλα (fs650 καρμπυρατεράτο / fs570 injection) να είναι αξιόπιστα, αλλά δεν παύουν να θέλουν συχνή συντήρηση με βάση τις ώρες λειτουργίας και όχι με βάση τα χλμ. Λάδια και σέρβις πολύ συχνά. Η Husaberg μπορεί να ανήκει στην ΚΤΜ αλλά ευτυχώς στην Ελλάδα την έχει άλλος και όχι η ΚΤΜ με την φανταστική της εξυπηρέτηση. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν για τα ΚΤΜ Exc/Exc-r. Για Husky δεν ξέρω, ίσως το μόνο που θα κοιτούσα εγώ, είναι το καινούριο 630. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruderas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 φιλε μου να πω και εγω τη γνωμη μου μιας και εχω 2 husqwarna wr 250.το ενα ειναι του 1999 και το αλλο του 2008.διχρονα ,ωραια με μονο προβλημα τη θεση της μανιβελας εξ αιτιας της οποιας παιρνει μπρος λιγο πιο δυσκολα.απο ανταλλακτικα δεν εχω χρειαστει τιποτα μεχρι τωρα.ουτε καν πιστονι και το μηχανακι το δουλευω αρκετα.το παλιο κιολας το ειχε ατομο που ετρεχε με αυτο στο πανελληνιο.δεν μου εχουν βγαλει τιποτα.γνωμη ειναι να παρεις ενα διχρονο που θα το βρεις και σε καλες τιμες (2000-3000) αναλογως χρονιας και βαλτου και ενα ζευγαρι ζαντες μοταρντ και θα εχεις ενα πολυ καλο και αξιοπιστο μηχανακι.και παρε και κανενα παπι για καθε μερα γιατι αυτα δεν ειναι για τετοιες δουλειες.ελπιζω να σε βοηθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά Θα λάβω πολλά από αυτά υπ'όψιν και απ'ότι κατάλαβα θα μείνω σίγουρα μακριά από husa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs Fx 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω βρηκα ενα Husqvarna 570 tc ανταλλαγη με το fx μου το οποιο ειναι μαμα(+200 ευρω).. οποτε χωρις να ξερω και πολλα η μεταπωληση ειναι χαλια... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2011 από τον Giannhs Fx 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Να σου πω την αληθεια εγω δεν ξερω τιποτα για αυτες τις εταιρειες και γι αυτο το λογο θα σου προτεινα να μεινεις στις πιο σιγουρες εταιριες(suzuki,honda,yamaha,kawasaki) Παντα προσωπικη αποψη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 εγω βρηκα ενα Husqvarna 570 tc ανταλλαγη με το fx μου το οποιο ειναι μαμα(+200 ευρω).. οποτε χωρις να ξερω και πολλα η μεταπωληση ειναι χαλια... Το tc570 ειναι με πινακιδα ? Παντως κι αυτο δεν ειναι για καθε μερα , ειναι για φαση να εχεις κι ενα ακομα να κανεις τα καθημερινα-αναγκαια χλμ σου . Απο μεταπωληση δε τα παει καλα σχεδον κανενα καθαρο , αμα λες για ανταλαγη με παπακι +200ε πρεπει να ειναι μοντελο '99-'00 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Αν θέλετε να αγοράζετε μηχανάκια για να μπορείτε να τα πουλάτε μετά σε εξωπραγματικά υψηλές τιμές, να αγοράζετε harley και GLX. Αν θέλετε να θεωρείτε τους εαυτούς σας μοτοσυκλετιστές, τότε να αγοράζετε το μηχανάκι που σας κάνει κλικ. Αυτή η μεταπωλητική αξία είναι μια μαλακεία και μισή. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν θέλετε να αγοράζετε μηχανάκια για να μπορείτε να τα πουλάτε μετά σε εξωπραγματικά υψηλές τιμές, να αγοράζετε harley και GLX. Αν θέλετε να θεωρείτε τους εαυτούς σας μοτοσυκλετιστές, τότε να αγοράζετε το μηχανάκι που σας κάνει κλικ. Αυτή η μεταπωλητική αξία είναι μια μαλακεία και μισή. +640 Aυτο με τη "καλη μεταπωληση" μονο εδω παιζει απ'οσο βλεπω , αλλα καλος ή κακος τετοιοι καιροι που ειναι εχει αρχισει και μειωνεται ζγα-ζγα..! Ενα μηχανακι παντως που κανει π.χ 9.000ε τοτε μετα απο την αγορα του πεφτει κανα χιλιαρικο με το καλημερα κι ας ειναι ενος μηνα μονο με 3ψηφιο νουμερο στο κοντερ . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2011 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) το δικο μου πχ αν εκανε τοτε 8000 (γιατι καπου εκει εκανε ισως και παραπανω) εγω το πηρα μετα απο 9 χρονια 2500 ε ποσο πιο κατω να πεσει; και οταν το σκεφτομαι ετσι πραγματικα δε θα τα δεινα για καινουργιο με τιποτα, να βλεπω 8000-9000 χιλιαδες ευρω να σερνονται στο χωμα; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2011 από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 χασκι 510 που εχω οδηγησει,εμεινα μ@λακα3.φοβερο αλλα λιγο αδυναμα φρενα για την κατηγορια του πιστευω.απο βλαβες δεν εχει βγαλει στον αλλον.τι αλλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 Αν θέλετε να αγοράζετε μηχανάκια για να μπορείτε να τα πουλάτε μετά σε εξωπραγματικά υψηλές τιμές, να αγοράζετε harley και GLX. Αν θέλετε να θεωρείτε τους εαυτούς σας μοτοσυκλετιστές, τότε να αγοράζετε το μηχανάκι που σας κάνει κλικ. Αυτή η μεταπωλητική αξία είναι μια μαλακεία και μισή. Ελεος πια με το "παρε Σουζοκοχοντα" να εχεις τη κεφαλα σου ησυχη.. Τωρα,εχω βαλει στο ματι το SM 610 τρομερο SM και σε πηγαινοφερνει για καθε μερα..αν και κουραζει για πανω απο 20 λεπτα στη σελα του,αλλα εαν το γουσταρεις το προσπερνας ευκολα Μπορεις να κοιταξεις και απο KTM μερια το 625!!αν και εχω ακουσει οτι τα πρωτα πρωτα μοντελα που βγηκαν ειχαν καποια προβληματακια..τιποτα επιβεβαιωμενο ομως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες