ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 μπραβο σε μια μεγαλη και κωλοφαρδη εταιρεια που μετα απο επτα χρονια καταλαβε το λαθος της και την γλυτωσε που κανενας δεν σκοτωθηκε εν κινησει. Eνώ κάποιες άλλες ε!!! Που σου έλεγαν ότι κόπηκε το πλαίσιο επειδή κάνεις σούζες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Εγώ πάντως βλέπω ότι η BMW κάνει και ουσιαστικές, ακριβές ανακλήσεις. Είναι ζημιάρικα μηχανάκια τα τελευταία χρόνια, κακά τα ψέματα, αλλά η εταιρεία δείχνει να προσπαθεί το παλέψει. Θα με έπειθε πιο πολύ αν έκανε κι άλλες ανακλήσεις για θέματα που έχει βουίξει ο τόπος π.χ. ABS στα 1200... (τη Δευτέρα είδα πάλι ένα με καμμένη μονάδα και μάλιστα του 2007... ), αλλά κάνει και ακριβές-ουσιαστικές ανακλήσεις. Δυστυχώς τώρα τελευταία έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει στις μηχανές της και δεν προλαβαίνει... Άλλες εταιρείες όμως είναι σε χειρότερη θέση. Είτε κάνουν γενικώς τον κινέζο θαρρείς και τα δικά τους μηχανάκια είναι τέλεια και οι προμηθευτές τους αλάθητοι, είτε κάνουν χαζο-ανακλήσεις για λόγους μάρκετινγκ (αλλαγή ενός διακόπτη π.χ.) για να φανεί ότι "σέβονται" τον πελάτη τους, ενώ τα μηχανάκια τους εμφανίζουν συγκεκριμένα, σοβαρά και επαναλαμβανόμενα προβλήματα... Αυτές τις εταιρίες τις θεωρώ χειρότερες γιατί απλώς κοροϊδεύουν τον πελάτη τους, ξερά και στεγνά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Eνώ κάποιες άλλες ε!!! Που σου έλεγαν ότι κόπηκε το πλαίσιο επειδή κάνεις σούζες!!! εχεις δικιο , και δεν ειναι δικαιολογια που αυτα τα μηχανακια εχουν την μιση τιμη απο τα bmw καθως προκειτα για θεμα ζωης και θανατου(αλλωστε η μανουλα honda δεν ειχε ποτε τετοιο προβλημα , ξερω για ποιους λες ) αλλα οταν θα δωσει καποιος 18000+ χιλιαδες ευρω τουλαχιστον εγω θα απαιτουσα να εχω την καλυτερη μοτοσυκλετα. παντως ουτε αυτο ξεφυγε απο την bmw , κοιτα εδω: (αφορα τιμονοπλακες αλλα η ιδια επικυνδυνοτητα υπαρχει) http://img38.imageshack.us/img38/1976/930306475ffe8gl.jpg http://img204.imageshack.us/img204/424/s3pu68.jpg και αξονας σε ενα καθαρα on-off μοτο των 20000 ευρω http://spud63.smugmug.com/photos/930305745_ohYkh-L.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 εχεις δικιο , και δεν ειναι δικαιολογια που αυτα τα μηχανακια εχουν την μιση τιμη απο τα bmw καθως προκειτα για θεμα ζωης και θανατου(αλλωστε η μανουλα honda δεν ειχε ποτε τετοιο προβλημα , ξερω για ποιους λες ) αλλα οταν θα δωσει καποιος 18000+ χιλιαδες ευρω τουλαχιστον εγω θα απαιτουσα να εχω την καλυτερη μοτοσυκλετα. παντως ουτε αυτο ξεφυγε απο την bmw , κοιτα εδω: (αφορα τιμονοπλακες αλλα η ιδια επικυνδυνοτητα υπαρχει) http://img38.imageshack.us/img38/1976/930306475ffe8gl.jpg http://img204.imageshack.us/img204/424/s3pu68.jpg και αξονας σε ενα καθαρα on-off μοτο των 20000 ευρω http://spud63.smugmug.com/photos/930305745_ohYkh-L.jpg ......πωωωω πωωωωωωωωωωωωωωω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Ε αυτά, τα είπα μερικά ποστ πριν. Η μετά 2004 εποχή, έχει θεματάκια. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι αγοράζουμε μια μοτοσυκλέτα των 250+ κιλών. Ε άμα πάμε να κάνουμε εντούρο και πετάγματα και άλματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, μην περιμένουμε ότι θα την βγάλει πάντα καθαρή ο ελέφαντας! Άλλο ο ελέφαντας κι άλλο η γαζέλα. Γιατί να σπάσει από μόνο του ένα τέτοιο σημείο, πάει να πει ότι έφαγε αρκετό ζόρι. Τα περί... "εκεί που πήγαινα μια χαρά έσπασε"... δεν παίζει! Μπορεί να παίζει μόνο αν το είχες βροντήξει άσχημα κάπου πριν και απλά έτυχε να σπάσει εκείνη την στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 ναι ρε αλεξ και εγω μαζι ειμαι , αλλα οταν οι συγκεκριμενες φωτο ειναι απο συγκριτικο με το νεο τενερε 1200 (οι φωτο ειναι απο το gs forum) και ειναι και τα δυο καινουργια(και το τενερε φρεσκοτατο χωρις να ξερουμε αν και τι θα εβγαζε στο συγκριτικο απο θεμα παιδικων ασθενειων και αλλα...) και υποκεινται στην ιδια δοκιμασια και ιδιες συνθηκες και ιδια δυσκολια κ.λ.π εεεεε!!! αμαν εκει με πιανει ο και με παιρνει...γιατι μωρε γαμωτ'? και ειναι φοβερο μηχανημα , αλλα μεχρι εκει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 tzoutz +100% Ενα τερραστιο ποσοστο πιστευω χαιρεται να δημοσιευει ανακλησεις για bmw ή γενικοτερα για ακριβες μηχανες.... Αυτο συμβαινει απο ζηλεια του τυπου, "εγω δεν μπορρω να το αγορασω αλλα αυτο που μπορω να αγορασω - πιο φτηνο - ειναι πιο αξιοπιστο" Αφου ειναι τοσα πολλα εξαρτηματα, τοσα ηλεκτρονικα τα οποια τα χαιρομαστε, τοσοι κατασκευαστεις που τα δημιουργουν λογικο δεν ειναι καποια στιγμη να παει κατι λιγο στραβα? Δεν νομιζω πως καθε νοημων ανθρωπος θα ηθελε κατι τετοιο γιατι πολυ απλα μπορει ακομα και ο φιλος σου,πατερας, αδερφος σου που εχι αυτο το μηχανακι να τσακιστει και μετα να τρεχεις ακομα και εσυ επισεις ποιος νοημων ανθρωπος(παλι) θα ζηλεψει καποιονν αλλον επειδη δεν μπορει να αγορασει ενα bmw(μην τρελαθουμε τωρα), στην τελικη πλεον μπορουν να τα αγορασουν ολα ολοι.Το θεμα ειναι αν θα μπορεις να το συντηρισεις Το - δεν ειναι δικο μου :) Να συμφωνήσω με τους τελευταίους προλαλήσαντες... Αξιοπιστία για τα μέτρα τα δικά μου, έχει μια εταιρεία η οποία όχι μόνο δεν κάνει την πάπια αλλά και ενημερώνει το αγοραστικό της κοινό για την πιθανή, ίσως και διαπιστωμένη ύπαρξη προβλήματος και έχει τη διάθεση να επισκευάσει/τσεκάρει το προϊόν της. Και αυτό ισχύει για όλα τα εμπορικά προϊόντα, ακριβά ή φθηνότερα. Ευκαιρία να παραθέσω και ένα link το οποίο δεν είναι κακό να τσεκάρουμε που και που, εδώ, για να ξέρουμε τι μας γίνεται γενικότερα με προϊόντα τα οποία και χρησιμοποιούμε... Εχεις δικιο Μαριλυ ολα αυτα καλα ειναι και πρεπει να τα κανουν ΟΛΕΣ οι εταιριες,ΑΛΛΑ η συγκεκριμενη εταιρια εχει κανει τοσες και τοσες ανακλησεις..καπου παραπαει πιστευω.. Εκτος αυτου, γενικα σε ολα τα υλικα πριν τοποθετηθουν καπου εχουν υποστει δοκιμες προωρης γηρανσης/φθορας απο μηχανηματα επιταχυνσης και ελεγχουυ φθορας σε διαφορες συνθηκες( η κανονικη ονομασια ειναι διαφορετικη ,αλλα δεν την θυμαμαι τωρα). Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρξει μια σκαρτη παρτιδα απο ενα ανταλλακτικο, αλλα οπως ειπα εχουν βγαλει πολλες ανκλησεις σαν εταιρια.. Ναι αμα τα δουμε ξεχωριστα σαν μοντελα η σειρα Κ ειναι πολυ καλυτερη απο θεμα αξιοπιστιας/ή καλυτερα απο θεμα ανακλησεων (απ οσο θυμαμαι) αλλα δεν παυει να ειναι της ιδιας εταιριας:) σεβασμος λοιπον στο καταναλωτικο κοινο εξ αρχης κα οχι ΄΄προχειροδουλειες΄΄ και μετα ενημερωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 εχεις δικιο , και δεν ειναι δικαιολογια που αυτα τα μηχανακια εχουν την μιση τιμη απο τα bmw καθως προκειτα για θεμα ζωης και θανατου(αλλωστε η μανουλα honda δεν ειχε ποτε τετοιο προβλημα , ξερω για ποιους λες ) αλλα οταν θα δωσει καποιος 18000+ χιλιαδες ευρω τουλαχιστον εγω θα απαιτουσα να εχω την καλυτερη μοτοσυκλετα. παντως ουτε αυτο ξεφυγε απο την bmw , κοιτα εδω: (αφορα τιμονοπλακες αλλα η ιδια επικυνδυνοτητα υπαρχει) http://img38.imageshack.us/img38/1976/930306475ffe8gl.jpg http://img204.imageshack.us/img204/424/s3pu68.jpg και αξονας σε ενα καθαρα on-off μοτο των 20000 ευρω http://spud63.smugmug.com/photos/930305745_ohYkh-L.jpg Αντε παλι το "παιγνιδι" με τις φωτογραφιες.. (Η τριτη εχει παιξει αναριθμητες φορες ΚΑΙ! εδω..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 σε ολοκληρο gs forum και κανενας δεν εκανε λογο για παιχνιδι με τις φωτο αλλα αντιθετως καποιος εκει μεσα εκανε λογο οτι καλα εκαναν και μπηκαν οι φωτο και καλο ειναι να μπαινουν συνεχεια για να μην ξεχνανε μερικοι και μαλιστα ειναι ιδιοκτητης adv1200gs ...ακομη και εδω μεσα κανενας δεν εκανε λογο για παιχνιδι και ειδικα ιδιοκτητες bmw:_thumbsup: ...συγνωμη ειλικρινα αν σου εθιξα την εταιρεια αλλα αυτη ειναι η αδιαμφισβητητη πραγματικοτητα , μια εικονα χιλιες λεξεις που λενε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Tην τελευταια φωτο πιστευω δεν πρεπει να την λαβουμε υποψιν για κανεναν λογο, γιατι αν παρατηρησετε η ζημια δεν ειναι μονο στον αξονα, μακαρι να ηταν μονο εκει... αυτο το μηχανακι πρεπει να το εριξαν απο γκρεμο δεν εξηγηται αλλιως το οτι εχει στραβωσει πραγματικα παντου.. μονο οι ζαντες ειναι ισιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 καθως προκειτα για θεμα ζωης και θανατου(αλλωστε η μανουλα honda δεν ειχε ποτε τετοιο προβλημα , ξερω για ποιους λες ) Eισαι τυχερος που δεν ξερω πως να ανεβασω φωτογραφια απο σπασμενη δεξια βαση δαγκανας σε Βαραντερο 1000 να δουμε αν η Χοντα εχει θεμα ή οχι.......... :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Eισαι τυχερος που δεν ξερω πως να ανεβασω φωτογραφια απο σπασμενη δεξια βαση δαγκανας σε Βαραντερο 1000 να δουμε αν η Χοντα εχει θεμα ή οχι.......... :whistling: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!Τα Honda δεν χαλανε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!Τα Honda δεν χαλανε!!! Να του θυμισω τους καμμενους ανορθωτες σε Χοντα παλι,που μπορει να σε αφησουν τυφλό μες τα μαυρα τα μεσανυχτα που λεει και το τραγουδι............ Κινδυνευει αραγε η ζωη καποιου ή οχι? Αστοχιες υλικων,υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν!!! Αντικειμενα για μιά ζωη δεν βγαινουν πια........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Θάνο... BMW μοντέλα K 1200 R, από 2005 και μετά. απο 2004 ή 05 και μετα, συγκεκριμενα Ιουνιο... K 1200 R, Sport, από 2007 και μετά. απο 2005 και μετα, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.. K 1200 S, από 2005 έως 2008 απο 2004 και μετα, συγκεκριμενα Ιουνιο... K 1300 GT, από 2009 και μετά K 1300 R, από 2009 και μετά K 1300 S, από 2009 και μετά. Λες να μην ξερω ποτε πρωτοβγηκε το μηχανακι μου;;;; που μαλιστα ειχα φαει σαβουρα στο Γυθειο και ημουν φανταρος και την αλλη μερα βγηκα απο το αναρωτηριο και παω ΚΨΜ, βλεπω το moto...ε ηρθε ο ερωτας απο τοτε... ηταν αυτο που παντα εψαχνα και δεν υπηρχε... (Θανο, οταν πας, ρωτησε τους ακριβως τι παιχτηκε!.. ) Θα το κοιταξω, αν και δε νομιζω να αγγιζει τις αναρτησεις με esa... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Λες να μην ξερω ποτε πρωτοβγηκε το μηχανακι μου;;;; που μαλιστα ειχα φαει σαβουρα στο Γυθειο και ημουν φανταρος και την αλλη μερα βγηκα απο το αναρωτηριο και παω ΚΨΜ, βλεπω το moto...ε ηρθε ο ερωτας απο τοτε... ηταν αυτο που παντα εψαχνα και δεν υπηρχε... Θα το κοιταξω, αν και δε νομιζω να αγγιζει τις αναρτησεις με esa... Δεν είπα ρε ότι δεν ξέρεις... :P απλά επιβεβαίωσα τα όσα είπες με στοιχεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Προσωπικά θεωρώ πολύ σωστή κίνηση την ανάκληση. Σαν ενέργεια αντιπροσωπεύει μια σοβαρή εταιρία που είναι κοντά στον πελάτη. Πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις aftersale υπηρεσίες από τους κατασκευαστές, ειδικότερα σε μια εποχή όπου το κόστος κατασκευής μειώνεται συνεχώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1200GT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Σιγά την μαχαιριά ρε φίλε! Ένα έδρανο είναι... δεν είναι μπιέλα! Μακάρι όλες οι ανακλήσεις να είναι τέτοιου είδους! Μαχαιρια ειναι Αλεξανδρε,γιατι αν εχεις δωσει 23000ευρω το 2006 και εχεις προλαβει να παθεις διαφορικο,αντλια και ABS ε τοτε με συγχωρεις αλλα ποναει πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μαχαιρια ειναι Αλεξανδρε,γιατι αν εχεις δωσει 23000ευρω το 2006 και εχεις προλαβει να παθεις διαφορικο,αντλια και ABS ε τοτε με συγχωρεις αλλα ποναει πολυ. ..Και "μαχαιρια" ΔΕΝ! ειναι, οταν εχεις το (πρωτης "φουρνιας" GS 2004) και πας μια χαρα! τα ταξιδακια σου, χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!.. Τι να λεμε... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ..Και "μαχαιρια" ΔΕΝ! ειναι, οταν εχεις το (πρωτης "φουρνιας" GS 2004) και πας μια χαρα! τα ταξιδακια σου, χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!.. Τι να λεμε... Τι να λέμε σίγουρα,... αλλά ας μην τα παραλέμε κιόλας :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τι να λέμε σίγουρα,... αλλά ας μην τα παραλέμε κιόλας :P Aυτο θεωρειται αναλωσιμο! :P (Περαν του οτι την εβγαζα για πολλα χλμ ακομα, αλλα απλα λειτουργησα προληπτικα ;) ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 σταματηστε ρε εχω λιωσει παντως τον αξονα αναλωσιμο δε τον λες απο την αλλη δε σε αφησε ποτε στη μεση του δρομου που ειναι και η ξενερα η μεγαλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ..παντως τον αξονα αναλωσιμο δε τον λες.. Ποιον αξονα βρε? Δισκο συμπλεκτη αλλαξα! (Αν εννοεις εμενα, το λεω..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ποιον αξονα βρε? Δισκο συμπλεκτη αλλαξα! (Αν εννοεις εμενα, το λεω..) 60 σελιδες τοπικ θυμομουνα την εγχηρηση ανοιχτης καρδιας και οτι κατι ειχε ο αξονας ο συμπλεκτης αναλωσιμος ειναι indeed και για να ειμαι και λιγο ον τοπικ αναγνώριση λάθους μετά απο 5-6 χρονια ειναι πολυ μεγαλη μαγκια κατα τι γνωμη μου εμενα η γιαμαχα μου περασε ολοκληρο μοτερ 20 μερες πριν τη ληξη της εγγυησης και ελεγα τι καλοι που ειναι...... (τα ιαπωνικα δε σπανε το fz6 μου πάντως εσπασε ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Aυτο θεωρειται αναλωσιμο! :P (Περαν του οτι την εβγαζα για πολλα χλμ ακομα, αλλα απλα λειτουργησα προληπτικα ;) ) Όταν ξεκινάς με αυτό >>> (Γιατι, ακουγα εναν αυξημενο θορυβο, στις αλλαγες ταχυτητων, καθως και στην αποσυμπλεξη..) που το έγραψες εδώ και ανακαλύπτεις Βαζουμε λοιπον τον δισκο, στον πρωτ.αξονα του διαφορικου, και τι παρατηρουμε?? Ενω δεν επιτρεπονται καθολου ανοχες, εδω εχουμε ανοχες μεγεθους 3-4 χιλιοστων (στην περιφερεια του δισκου)!!! :0 (Εννοω, "παιζει" ο δισκος, χωρις να κουνιεται ο αξονας του διαφορικου!) που έγραψες εδώ (που μόνο αναλώσιμη βλάβη δεν είναι...) ΔΕΝ βγάζεις και πολλά χιλιόμετρα ακόμα πριν τα πάρεις όλα στη μασχάλη. Εγώ όταν είχα αλλάξει τον δίσκο στις 65000χιλ επειδή ο μάστορας "ανακάλυψε" πιθανή βλάβη ακριβώς στο σημείο που την έπαθε το δικό σου, όταν το ανοίξαμε δεν είχε ΚΑΜΙΑ ανοχή και το υλικό του δίσκου ήταν τόσο αρκετό που έβγαζα άνετα άλλες 30 - 40 χιλ χιλιόμετρα. Όπως αποδείχτηκε βεβαίως μετά, το θόρυβο που άκουσε ο μάστορας και με έβαλε να κάνω όλη αυτή την διαδικασία χωρίς λόγο, ήταν το "πρες ντιρέκτ" του συμπλέκτη που ακούγεται σε όλα τα BMW σχεδόν από την αρχή που θα την αγοράσεις μέχρι ....όποτε! (το άκουσα και σε άλλα 1150 με διάφορα χιλιόμετρα στο κοντέρ) Εμένα ακουγόταν από τότε που την πήρα και ακούγεται ακόμα μετά από 120000χιλ όπως ακουγόταν τότε χωρίς να χαλάσει κάτι! Στην ουσία ένας ήχος BMW. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 εγω εννοουσα φιλε οτι δεν εχει θεμα με ανακλησεις που να χρειαζεται να περνανε τοσα χρονια και να συνεχιζει τις ανακλησεις για ιδια και ιδια μοντελα.εμενα μονο ανευθυνοτητα μου δειχνει οταν σκας τοσα λεφτα...η χοντα δεν ειπα οτι δεν χαλαει , αλλα συγκριτικα με την bmw δεν υπαρχει συγκριση λαμβανομενου υπ'οψιν ποσες μοτο πουλα η μια και ποσες η αλλη...αλλα και εσυ χοντα οδηγας βλεπω αλλα δεν νομιζω να σε πειραζει :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες