rafaelgsx1400 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 δεν ξερω αν αξιζει, λογικα σαν δυναμη και μονο το b-king υπερτερει, αλλα και ενα μπραβο για το εργαλειο σου αξιζει, πραγματικα στην πενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Tέτοιο κουκλί φίλε.. και ειδικά με τον κόπο και το € που έχεις ρίξει πάνω.. θα έλεγα να μην το δώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Για εμενα οχι, το μηχανακι σου ειναι πολυ ωραιο και εχει χαρακτηρα... το b king θα ηθελε να εχει χαρακτηρα αλλα το εχασε στον δρομο.. Πολυ εκκεντρικο ρε αδερφε... ασε που εχει τοση δυναμη που ουτε να το χαρεις δεν μπορεις... Aυτα:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Οχι δεν αξιζει. Μεινε με το Kawa που ειναι εκλεκτο μηχανακι και παρα πολυ δυνατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rafaelgsx1400 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΛΙΩΝΩ ΤΟ GSX ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ B-KING ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ ΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ .ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ B-KING. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΛΙΩΝΩ ΤΟ GSX ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ B-KING ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ ΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ .ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ B-KING. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ . Αναρτησεις και φρενα αλλαξες στο GSX??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΛΙΩΝΩ ΤΟ GSX ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ B-KING ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ ΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ .ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ B-KING. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Καλα ρε παιδια, μη ΦΩΝΑΖΕΤΕ, μας ξεκουφανατε... Οσο για την προσωπικοτητα ειναι η προσωπικη αποψη του καθενος. Και εμενα προσωπικα το GSX, ειδικα οπως το εχει φτιαξει ο φιλος μου αρεσει απιστευτα. Ο,τι ειπε και ο Σταυρος παραπανω... Αναρτησεις και φρενα. Δεν ξερω αν σκεφτηκες καθολου το ενδεχομενο, καποιο μικρο μεταχειρισμενο μοταρντ ή SS, να μπανεις σε καμια πιστα (εστω και καρτ) και να κανεις την τρελα σου. Να ρωτησω και κατι αλλο.. Μηπως αρχισες να το βαριεσαι το GSX; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vas1157 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Xρόνια πολλά Rafa, καθώς και σε όλους σας. ΟΧΙ δεν χρειάζεται να αλλάξεις μηχανάκι. Το 14 έιναι άπαιχτο. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να'μαστε συνέχεια με το χέρι στην τσέπη. Άσε που το GSX είναι και κάτι σαν φετίχ. Γι'αυτό άλλωστε δεν το πήρες αρχικά? Άντε να μπώ και για λίγο στο trip σου, μιας που δεν μ'αρέσει να "κόβω" τα όνειρα κανενός... Τα μηχανάκια μας είναι βαριά. Αυτό είναι κάτι που δικαιούσαι να το σκέφτεσαι, μιας που θέμα δύναμης (αξιοποιήσημης)δεν υφίσταται, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Το Β-Κ δεν το ξέρω... Οδήγησέ το το και προχώρα ΜΟΝΟ αν είναι(ή σου φαίνεται) ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ελαφρύτερο και (επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ) πιο ευκολοδήγητο. Αν όχι, παράτα το. Δεν μιλάμε άλλωστε και για αλλαγή κατηγορίας... Άσε που υποψιάζομαι (γιατί άραγε?) πως το Β-Κ θα έχει πιο ευτελή ποιότητα κατασκευής (σε πλαστικά, εφαρμογές, κλπ) από το τωρινό σου... Εγώ πάντως με τη δικιά μου τα πάω μια χαρά, χρόνια τώρα. ~V~ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 μην τολμησεις και δωσεις αυτο το μηχανακι!!!!αν το δωσεις εισαι ιεροσυλος!!!τετοιο κουκλι φιλε δεν αποχωριζετε!!!τελος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Οχι δεν αξιζει. Μεινε με το Kawa που ειναι εκλεκτο μηχανακι και παρα πολυ δυνατο... Suzuki δεν ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Για εμενα οχι, το μηχανακι σου ειναι πολυ ωραιο και εχει χαρακτηρα... το b king θα ηθελε να εχει χαρακτηρα αλλα το εχασε στον δρομο.. Πολυ εκκεντρικο ρε αδερφε... ασε που εχει τοση δυναμη που ουτε να το χαρεις δεν μπορεις... Aυτα:) To B Κing γιατι δεν εχει χαρακτηρα ρε παιδια; Πραγματικα το King με το ΜΤ εχουν out of space σχεδιασμο.Και χαρακτηρα εχουν και οι Τζαπς εχουν ριξει μελετη πανω τους ωστε να μην ειναι απλα 2 υπερκυβισμενα μηχανακια χωρις κρατηματα κλπ κλπ και χαρακτηρα Τωρα για την δυναμη γιατι το λες αυτο; Με την ιδια λογικη και ολα τα γυμνα 1000αρια ειναι αχρηστα αφου δεν μπορεις να τα χαρεις. Οχι δεν αξιζει. Μεινε με το Kawa που ειναι εκλεκτο μηχανακι και παρα πολυ δυνατο... Νομιζω οτι δεν μπηκες καν στο κοπο να δεις το βιντεακι για να δεις οτι ειναι suzuki και οτι εχει αλλαξει κ τα φρενα επισης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ . Το εργαλειο σου ειναι στην πενα και φαινεται οτι εχεις ριξει προσωπικη δουλεια και μερακι πανω του. Για ανταλλαγη δεν θα σου το προτεινα.Οχι βεβαια γιατι δεν ειναι ωραιο μηχανακι η οτι δεν εχει πραγματα πανω του ο Βασιλιας.Αλλωστε εαν δεις εχει αναποδο μπροστινο,ψαλιδι που μου θυμιζει κατι απο 1000 Κ (εαν δεν ειναι κιολας) και οπως ειπε ο φιλος που το εχει πισω εχει ζαντα 190/55/17. Εαν σε παιρνει οικονομικα τσιμπα ενα αλλο μηχανακι για τπτ χωματινες εξορμησεις και κρατα την κουκλα την GSX. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Ένα θα σου πώ μόνο: Μην ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ και δώσεις αυτό το πανέμορφο κουκλί-κλασσικό πλέον μηχανάκι για να πας να πάρεις το ανούσια δυνατό-δύστροπο-δυσκολοοδήγητο και για μένα άσχημο B-KING... Αν το κάνεις, θα πειστώ πως πλέον υπάρχει πολύ τρέλα στον κόσμο!! Το GSX και το B-KING δεν έχουν φτιαχτεί για βόλτες στο όριο.Αν θες κλίσεις και στροφιλίκια πάς μετά σε SS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ Β ΚΙΝΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .....ΤΙ ΝΑ ΠΩ .....ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!! ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΧΟΛΗ .... ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !!! :thumbsdown: Επιδη λοιπον αναφερεσε σε εμενα μην πεις τιποτα... χολη δεν ριχνω φιλε (ισως να πηγες να βγαλεις εσυ), απλα ειναι η προσωπικη μου αποψη.... δεν εκρινα εσενα που το εχεις ουτε κανεναν, καλα να εισαι και να το χαιρεσε το κτηνος σου απλα εγω ποτε δεν το συμπαθησα λογω της διαστημικης του εμφανισης To B Κing γιατι δεν εχει χαρακτηρα ρε παιδια; Απαντησα παραπανω ο καθενας εχει τις αποψεις του και πρεπει να τις σεβομαστε Πραγματικα το King με το ΜΤ εχουν out of space σχεδιασμο.Και χαρακτηρα εχουν και οι Τζαπς εχουν ριξει μελετη πανω τους ωστε να μην ειναι απλα 2 υπερκυβισμενα μηχανακια χωρις κρατηματα κλπ κλπ και χαρακτηρα Κατ εμε μονο το πρωτο οπως ειπα παραπανω, μιας και εχω οδηγησει και τα δυο τα εχω δει απο κοντα, και ποτε δεν ειπα οτι δεν εχουν κρατηματα κλπκλπ Τωρα για την δυναμη γιατι το λες αυτο; Με την ιδια λογικη και ολα τα γυμνα 1000αρια ειναι αχρηστα αφου δεν μπορεις να τα χαρεις. ακριβως (παντα μιλαω για την παρτη μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Πως μπορεις να αποχωριστεις τοσο ομορφη μηχανη?????????αν θελεις δυναμη κ στροφιλικια τοτε αλλαζεις κατηγορια{ss} οπως αναφερθηκε και παραπανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 "Επιδη λοιπον αναφερεσε σε εμενα μην πεις τιποτα... χολη δεν ριχνω φιλε (ισως να πηγες να βγαλεις εσυ), απλα ειναι η προσωπικη μου αποψη.... δεν εκρινα εσενα που το εχεις ουτε κανεναν, καλα να εισαι και να το χαιρεσε το κτηνος σου απλα εγω ποτε δεν το συμπαθησα λογω της διαστημικης του εμφανισης" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Σαν κάτοχος B-King και χωρίς να έχω οδηγήσει GSX1400 θα σου πω τη γνώμη μου. Αν είσαι ευχαριστημένος από το μηχανάκι σου κράτα το. Αν το έχεςι βαρεθεί για κάποιο λόγο και θες γυμνό με επιδόσεις, πάρε το B-King. Το μηχανάκι και στρίβει και πάει βόλτες και πίστα μπαίνει και για καφέ πάει και στην πόλη μπαίνει(αν και λίγο πιό δύσκολα εδώ). Ο κινητήρας είναι διαμάντι. Από έξτρα μπορείς να βρεις τα πάντα για να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου και τα γούστα σου. Καίει αρκετά βέβαια αλλά φαντάζομαι πως θα έχεις κι εσύ θέμα με την κατανάλωσει. Το τεπόζιτο του βασιλιά έχει όμως 16,5 λίτρα χωρητικότητα. Επίσης αν σκέφτεσαι αξία μεταπώλησης,άσ'το καλύτερα. Πολύ δύσκολο να το δώσεις. Αν το πάρεις είναι παντρειά. Είναι αρκετά βαρύ αλλά μόλις ξεκινήσεις δεν το καταλαβαίνεις το βάρος. Για αυτόυς που λένε πως είναι άχρηστο σα μηχανάκι. Εγώ έχω πάει Μέγαρα/Σέρρες και είναι αστέρι. Εγώ είμαι κουλάδι. Έχω κάνει 1000χλμ για να φάω ένα μεσημεριανό. Έχω κάνει 600χλμ για να πιώ έναν καφέ. Έχω πάει και μέσα στην Αθήνα εν ώρα αιχμής πάμπολες φορές αν και το αποφεύγω γιατί μέσα στην κίνηση είναι πιό δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν είχα μιά ατυχία φέτος θα είχα φύγει και εξωτερικό. Του χρόνου όμως,έφυγα. Τα μηχανάκια κάνουν τα πάντα. Εμείς τα βγάζουμε άχρηστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Εφόσον, η αλλαγή, θα σε κάνει να αλλάξεις τον εσωτερικό μοτοσυκλετιστικό σου κόσμο,και να ξανανοιώσεις.. Για μένα.. << Ναι κάντο και μάλιστα με αυτή πού θέλεις..>> Εξάλλου, γιατί να μην το τολμήσεις, γιατί να μην νοιώσεις και την χαρά, αυτού που επιθυμείς... _____________________________________________________________________________________________________________________ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Έχουμε τους ίδιους καθρέπτες χεχε πολύ ωραίο το εργαλείο σου αλλά b-king = άλλο πράγμα ναούμε = πύραυλος. Θα το αντάλαζα αμέσως όμως με ένα καλής κατάστασης b-king. Όταν λέμε καλής κατάστασης να έχει και extras όχι μαμίσιο τελείως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Σαν κάτοχος B-King και χωρίς να έχω οδηγήσει GSX1400 θα σου πω τη γνώμη μου. Αν είσαι ευχαριστημένος από το μηχανάκι σου κράτα το. Αν το έχεςι βαρεθεί για κάποιο λόγο και θες γυμνό με επιδόσεις, πάρε το B-King. Το μηχανάκι και στρίβει και πάει βόλτες και πίστα μπαίνει και για καφέ πάει και στην πόλη μπαίνει(αν και λίγο πιό δύσκολα εδώ). Ο κινητήρας είναι διαμάντι. Από έξτρα μπορείς να βρεις τα πάντα για να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου και τα γούστα σου. Καίει αρκετά βέβαια αλλά φαντάζομαι πως θα έχεις κι εσύ θέμα με την κατανάλωσει. Το τεπόζιτο του βασιλιά έχει όμως 16,5 λίτρα χωρητικότητα. Επίσης αν σκέφτεσαι αξία μεταπώλησης,άσ'το καλύτερα. Πολύ δύσκολο να το δώσεις. Αν το πάρεις είναι παντρειά. Είναι αρκετά βαρύ αλλά μόλις ξεκινήσεις δεν το καταλαβαίνεις το βάρος. Για αυτόυς που λένε πως είναι άχρηστο σα μηχανάκι. Εγώ έχω πάει Μέγαρα/Σέρρες και είναι αστέρι. Εγώ είμαι κουλάδι. Έχω κάνει 1000χλμ για να φάω ένα μεσημεριανό. Έχω κάνει 600χλμ για να πιώ έναν καφέ. Έχω πάει και μέσα στην Αθήνα εν ώρα αιχμής πάμπολες φορές αν και το αποφεύγω γιατί μέσα στην κίνηση είναι πιό δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν είχα μιά ατυχία φέτος θα είχα φύγει και εξωτερικό. Του χρόνου όμως,έφυγα. Τα μηχανάκια κάνουν τα πάντα. Εμείς τα βγάζουμε άχρηστα. Δεν του είπες να μπεί στο www.suzukib-king.org για να πάρει μια γεύση για το B king !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν του είπες να μπεί στο www.suzukib-king.org για να πάρει μια γεύση για το B king !!!! Εκεί μέσα έχω δει τα απολύτως χείριστα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο μηχανάκι. Αν το θέλει για στροφιλίκια ας μη μπει. Οι περισσότεροι είναι ευθειάκηδες και κοντράκηδες. Βέβαι έχει και μερικά διαμαντάκια,άλλο πράγμα. Ποιό είναι το nick σου εκεί;Εμένα bonepeeler. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 από τον bonepeeler Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rafaelgsx1400 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Β-KING. ΤΑ SS ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΟΓΟ ΘΕΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ FAT BAR ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Εκεί μέσα έχω δει τα απολύτως χείριστα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο μηχανάκι. Αν το θέλει για στροφιλίκια ας μη μπει. Οι περισσότεροι είναι ευθειάκηδες και κοντράκηδες. Βέβαι έχει και μερικά διαμαντάκια,άλλο πράγμα. Ποιό είναι το nick σου εκεί;Εμένα bonepeeler. Το ίδιο με εδώ ...gympowas !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες