Jump to content
HLIAS

Τι γινεται ρε παιδια με την βενζινη

Recommended Posts

Ναι αλλά εσείς έχετε μικρές αποστάσεις.Όλα τα έχουν προβλέψει οι φωστήρες και σας έρχεται και σας μία η άλλη σαν και μας :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι αλλά εσείς έχετε μικρές αποστάσεις.Όλα τα έχουν προβλέψει οι φωστήρες και σας έρχεται και σας μία η άλλη σαν και μας :tooth:

:_thumbsup:

Σωστό... είναι ακριβοδίκαιοι τι να πεις...

Πάντως στην πόλη μπορείς να κινηθείς και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κάτι που στην επαρχία είναι δυσκολότερο... (και αν μιλάμε για ΚΤΕΛ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟ και ακριβό)

Ωστόσο εδώ ακόμα και για αποστάσεις 500m παίρνουν το αυτοκίνητο!!!

Και στο νομό Λασιθίου αντιστοιχεί 1 I.X. ανά κάτοικο - από τα υψηλότερα ποσοστά στη χώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Ηλια τι ψαχνεις;;;; και πολυ καλα εχει κρατηθει με ολα αυτα...πριν κανα 10μηνο;;; αν δε με απατα η μνημη μου

ειχε φτασει στο 1,60-1,80 για πλακα....ευτυχως "ξαναπεσε" στα 1,40-1,50.... Εδω εχει ακουστει οτι θα παει και 2€ καποια

στιγμη...τι να λεμε τωρα....μαυριλα μεγαλη μας περιμενει....εγω εχω σκεφτει ηδη που θα βαλω την κουκλα μου μεσα στο σαλονι.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πριν μπω φαντάρος πέρσυ είχε γύρω στο 1ε/λίτρο, γέμιζα 10ε στο wr και έβγαζα 100χλμ περίπου.. Μετα που απολύθηκα τον απρίλιο είχε πάει 1,45 και αντί για 10ε έβαζα 15, και μουρθε πολύ μπαμ η αλλαγή, γιατί ενδιάμεσα πολύ σπάνια έβαζα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλεων δεν κοιταω εταιρια οπου βρω φθηνη βεζινη βαζω. καθε βδομαδα θελω ενα γεμισμα φουλ. οποτε κοιταω την πιο φτηνη βενζινη. ασε καποτε με 1,50 παιρναμε την φουλ κατοσταρα.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sopase.gif

εγω εχω σκεφτει ηδη που θα βαλω την κουκλα μου μεσα στο σαλονι.... tooth.gif

whistling.gifwhistling.gif

P111110_2316.jpg

sp_ike.gifsp_ike.giftease.gif

....όσο για το καύσιμο = 1,68 πατημένο απο....καλοκαίρι !

Πετρέλαιο = 0,76 ! afro1.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 2-3 μερες που λετε πηγα φουλαρα το παπι.... 6 ευρω=4 λιτρα στο ντεποζιτο... Ας πουμε οτι ολα καλα μεχρι εδω...

Σημερα παω στο βενζιναδικο παλι του λεω βαλε 6 ευρω (το πηγα σχεδον στεγνο) βαζει ο τυπος 6 ευρω.... 3.95 λιτρα παρακαλω....

φρικαρα τι εγινε ρε γαμωτο λεω χρηματηστηριο εχει καταντησει αυτο το βενζιναδικο ...(βεβαια μονο αυτο το χρηματηστηριο ανεβαινει:) )

Τι παιζει ρε παιδια; εσεις εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο ή ο δικος μου εχει αρχισει να κανει οτι ναναι;

να πω την αληθεια ου εδω ειχα σκοπο ν απερασω και απο τα αλλα βενζιναδικα να δω αν αυξησαν την τιμη τους αλλα το ξεχασα μετα..

τι σκατα ρε γαμωτ... 1,51 κατι η βενζινη;

ΠΟΥ ΠΑΜΕ;...

εσεις ειστε και τυχεροι τι να πουμε και εμεις εδω στην Κερκυρα που το πιο φτηνο βενζιναδικο το εχει 1,56-1,57

και τα πιο ακριβα φτανουν και το 1,62 :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eδω στο χωριο,(Αγκιστρο κοντα στη Σερρες) η βενζινη ειναι 1.53 το λιτρο. Αλλα επιδη η Βουλγαρια ειναι παρα πολυ διπλα , γεμιζουμε απο εκει μπετονια με 1.00-1.10 περιπου το λιτρο. Και ετσι, πανω-κατω, την "βγαζουμε περα".

Οσοι εχουν διχρονα στεναχωριθουν πολυ, γιατι εκτως απο την ΠΑΝακριβη βενζινη ειναι και το ακριβο το λαδι..........

Υ.Γ Ας κανουμε όλοι τον σταυρο μας να μην ανεβει αλλο η βενζινη, κι ουτε το κοκινο πετρελαιο.

Τροποποιήθηκε από τον Κώστας Αντωνιάδης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσεις ειστε και τυχεροι τι να πουμε και εμεις εδω στην Κερκυρα που το πιο φτηνο βενζιναδικο το εχει 1,56-1,57

και τα πιο ακριβα φτανουν και το 1,62 :sweatdrop:

Μια χαρά είσαστε, μην το πεις ούτε του παπά, εδώ στη κυψέλη έχει μέχρι και 1,707

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο βενζινάς και αυτός την λέζα πληρώνει καθώς έχει δει τον τζίρο του άρα και τα κέρδη του να πέφτουν κατακόρυφα. Π.χ. αρκεί κάποιος να δει πόσα βενζινάδικα έχουν κλείσει τον τελευταίο χρόνο.

Το θέμα είναι με τους μεσάζοντες ποιος μπορεί να τα βάλει. Και ποιος μπορεί να μποϊκοτάρει το προϊόν αφού είναι πλέον πιο απαραίτητο και από το νερό. Βέβαια αν καταφέρναμε όλοι μαζί να μην βάζαμε το πολύτιμο υγρό για κανα μήνα θα σου έλεγα εγώ που θα έφτανε καθώς ανάλογα με την ζήτηση καθορίζεται και η τιμή του και ένας τριγμός στις πωλήσεις για ένα μήνα είναι μερικά εκατομύρια για τις εταιρείες αλλά και το κράτος (φόρος καυσίμων).

Αλλά και τι να κάνεις? Να μην πας για δουλειά? Να μην πας το παιδί στον γιατρό? Να μην πας στο super market που είναι κανα δυο χιλιόμετρα μακρυά και πρέπει να κουβαλάς 5-6 κιλά φρούτα και τα σχετικά για την οικογένεια?

Πάνω στις ανάγκες μας πατάνε και κάνουν ότι γουστάρουν με τα καύσιμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν λες παπι ποιο εννοεις?

to kriss 125_thumbsup.gif

Ρε συ Ηλια τι ψαχνεις;;;; και πολυ καλα εχει κρατηθει με ολα αυτα...πριν κανα 10μηνο;;; αν δε με απατα η μνημη μου

ειχε φτασει στο 1,60-1,80 για πλακα....ευτυχως "ξαναπεσε" στα 1,40-1,50.... Εδω εχει ακουστει οτι θα παει και 2€ καποια

στιγμη...τι να λεμε τωρα....μαυριλα μεγαλη μας περιμενει....εγω εχω σκεφτει ηδη που θα βαλω την κουκλα μου μεσα στο σαλονι.... :tooth:

τι να ψαχνω μωρε; τις τσεπες μου ψαχνω...χαχα

οσο για αυτο το διευρω που λες μου το ειπε το παλικαρι που μου βαζει βενζινη, οτι απο τις γιορτες και μετα θα το πανε στα 2 ευρω το λιτροthumbsdown.gifclosedeyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to kriss 125_thumbsup.gif

τι να ψαχνω μωρε; τις τσεπες μου ψαχνω...χαχα

οσο για αυτο το διευρω που λες μου το ειπε το παλικαρι που μου βαζει βενζινη, οτι απο τις γιορτες και μετα θα το πανε στα 2 ευρω το λιτροthumbsdown.gifclosedeyes.gif

Με 2€ το λιτρο θα πουλησω το ER και θα παρω crypto-x. Ή θα το παρατησω στην ακρη και θα παίρνω λεοφορεια. Ημαρτον δηλαδη.

Ηδη θελω 5€ το πηγαινε-ελα στη σχολη κι'εχω 3 φορες μαθημα τη βδομαδα. Κανονικα εχω 4 αλλα της Δευτερας το εκοψα για λογους οικονομιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που να πάμε? Με τόση βενζίνη που βάλαμε, δεν πάμε πουθενά...

Βαλε "πετρόγιο"! (Κερκυραιστι!) :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 2€ το λιτρο θα πουλησω το ER και θα παρω crypto-x. Ή θα το παρατησω στην ακρη και θα παίρνω λεοφορεια. Ημαρτον δηλαδη.

Ηδη θελω 5€ το πηγαινε-ελα στη σχολη κι'εχω 3 φορες μαθημα τη βδομαδα. Κανονικα εχω 4 αλλα της Δευτερας το εκοψα για λογους οικονομιας.

Ναι και εγω που θελω ER θα μεινω με το 125 γ αυτον τον λογο !!! Πριν ενα χρονο ΝΤΑΝ γεμιζα με 11ευρω, τωρα με 16!!!! ΔΛΔ ελεος. Εχω σταμπαρει ενα βενζιναδικο στη γειτονια με 1,47 κ βαζω εκει....μετα το χαος....Α και οσο για το λεωφορειο απο αρχες 2011 1,30 το κανονικο 0,80 το φοιτητικο !!!!! Μαλλον για ποδηλατα μας κοβω και η αληθεια ειναι δν με χαλαει καθολου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πο ελεος τι παιζουν ασχημα :kaaaala: !!! Να ηταν και τα μηχανακια πετρελαιου ε? τι καλα θα ηταν αλλα με αυτους που εχουμε του :kaaaala: μας πατανε και δεν μιλαμε και γιαυτο ολο ανεβαινουν!!!!!! :vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμείς για να βρούμε εδω πάνω βενζίνη κάτω απο 1.50 πρέπει να ψαχτούμε πολύ.

και ένα κερασάκι...γέμισα το φορτηγάκι το τρανσπόρτερ βενζίνα (είναι βενζινοκίνητο για να μπορεί να μπαίνει αθήνα-σαλονίκη) που ήταν με ανάσες και πήρε 124 ευρώ! :swear:

και αυτή η βενζίνη φτάνει το πολύ για 550 χλμ :knife:

άμα πάει 2 ευρώ το λίτρο,θα γεμίζει με 160 :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όσους θυμούνταιτις δραχμές για να κάνουμε μια μετατροπή τα ευρώ σε δραχμές που απαιτούνται για ένα φουλάρισμα... :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε εμας η πλειονοτητα το εχει γυρισει στο αεριο για τα κουτια (οσοι εχουν βεβαια να καλυψουν τη δαπανη εγκαταστασης..),και μας σωζει η γειτονικη χωρα,που σε 45 λεπτα περιπου,μπαινεις,γεμιζεις με 1,10 το λιτρο,και φευγεις.Το θεμα ειναι οτι συμφερει να πας μονο για φουλαρισμα,καθως ειναι καμια 60 χλμ πηγαινε-ελα.Το γερο καλεμι το τρωμε φετος με το θερμανσης,που παει στα 72 λεπτα περιπου,και για την πολη μας,ειναι θανατος,καθως οι καυστηρες καινε απο Σεπτεμβρη μεχρι Μαη.... :knife:

Οι μοτοβολτες,πλην των προγραμματισμενων εκδρομων,περιορισθηκαν αισθητα φετος,γιατι εχουμε ολη η μοτοπαρεα,τετρακυλινδρους βρυκολακες που πινουν με το μπουρι της σομπας...... :wacko::plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σου πω την αληθεια την τιμη δεν την κοιταω σχεδον ποτε ,απλα βαζω σε βενζιναδικο που ξερω οτι εχει καλη ,αλλα οτι η τιμη της ειναι εξωφρενικη και σπαστικη σε σχση με 1-1.5 χρονο πριν ειναι γεγονος

εγω αυτο που παρατηρω ειναι οτι οποτε ειμαι σε καμια βολτα η οποτε βαλω απο ασχετο πρατηριο βαζω ολο μουφα βενζινη και το μηχανακι δεν παει μια :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχουν αρκετα με 1,46 - 1,48€

αλλα και παλι βρε παιδιά η διαφορά ειναι τόσο μικρή που με ένα άνοιγμα του γκαζιού σε ένα φανάρι την καταναλώνετε την διαφορά τιμής απο βενζινάδικο σε βενζινάδικο. τι 1,492 με 1,510. παπάρια οικονομικό.

φαντάζομαι θα έρθουν και άλλες αυξήσεις μεσα στο 2011

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτοι με 1,46-1,48 οι 10στους10 σε κλεβουνε!οσο δεν μιλαμε παιδια αυτα θα μας κανουν θα μας πινουν το αιμα με καλαμακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Μαιο του 2004(τυχαινει να το θυμαμαι), η αμολυβδη ανεβηκε απο 0.72 στα...0.76!!!

Λεγαμε με τους φιλους τοτε, οτι αν συνεχισει ετσι θα γινει επανασταση, θα παραλυσει το συμπαν, θα σταματησει ο κοσμος να βαζει βενζινη, θα,θα,θα,θα...

Τιποτα (δυστυχως)δεν εγινε!

Και ετσι σημερα ,στα 1.50(διπλασια τιμη, με τους μισθους ομως πετσοκομμενους ) η ζωη συνεχιζεται κανονικα, με το παλουκι να μπαινει σιγα σιγα(και αυτο ειναι το μυστικο)

Αντε βρε... προσεχως στα 3 ευρω και τσιμουδια...yawn.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ετσι σημερα ,στα 1.50(διπλασια τιμη, με τους μισθους ομως πετσοκομμενους ) η ζωη συνεχιζεται κανονικα, με το παλουκι να μπαινει σιγα σιγα(και αυτο ειναι το μυστικο)

Εχεις απολυτο δικιο φιλε..ακριβως αυτο..πλεον μας εγινε συνηθεια η τιμη αυτη και δεν αντιδρουμε ,δεν μας κακοφαινεται ρε παιδι μου ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια για να μην κοψουμε απο την ποιοτητα ζωης θα κοψουμε απο τη βενζινη...τουλαχιστον εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα