Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ποσοι ειναι για καφε στις 1 το μεσιμερακι στον πειραια, μαρινα ζεας, μικρολιμανο η οτι αλλο θελετε. 1) Alarm Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2010 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Ποσοι ειναι για καφε στις 1 το μεσιμερακι στον πειραια, μαρινα ζεας, μικρολιμανο η οτι αλλο θελετε. 1) Alarm Δεν κανω παρεα με στρηταδες ! (πλακα κανω, δεν μπορω.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Εγω ακουσα κατι για μυστικο καφε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 τι μυστικο καφε ? Αντε να παρουμε μια παραταση 30 λεπτων, να το παμε 1.30 για να μην λεει κανεις πως δεν το ειδε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 δυστυχως πριν κανα τεταρτο κανονισα 15.00 καφεδακι στα εξαρχεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 δυστυχως πριν κανα τεταρτο κανονισα 15.00 καφεδακι στα εξαρχεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Για ευνοητους λογους το καφεδακι ακυρωνεται. Την αλλη εβδομαδα ισως παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Βρε. νωρίς το θυμηθήκατε . Κανονίστε πιο νωρίς άλλη φορά, για να κάνουμε τα κουμάντα μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Άπατο πήγε και αυτό, και έλειπα όλη την ημέρα και δεν βρισκόμουν εδώ στον κατάλληλο χρόνο, να προλάβω να σπαμαρω 2-3 σελίδες τουλάχιστον. Τέλος πάντων δεν πειράζει την άλλη βδομάδα ίσος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Άπατο πήγε και αυτό, και έλειπα όλη την ημέρα και δεν βρισκόμουν εδώ στον κατάλληλο χρόνο, να προλάβω να σπαμαρω 2-3 σελίδες τουλάχιστον. Τέλος πάντων δεν πειράζει την άλλη βδομάδα ίσος Στεφανε, πως κανταντησες ετσι ρε συ;;;;; καφετεριακιας;;;;; αντι να ειχες ερθει σημερα που ο καιρος τα εσπαγε ηθελες να στησεις το μοτορι στην περατζαδα ε;;;;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Στεφανε, πως κανταντησες ετσι ρε συ;;;;; καφετεριακιας;;;;; αντι να ειχες ερθει σημερα που ο καιρος τα εσπαγε ηθελες να στησεις το μοτορι στην περατζαδα ε;;;;; :P Βασικα για οικονομικους λογους δεν επελεξα να ερθω ρε συ. Και εχω πιασει τα 24κ χιλιομετρα και θελω να επισπεφσω το σερβις πρωτου αρχισω τις εξορμησεις παλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Ναι βρε, πλακα σου κανω, παντως εχασες να σου πω την αληθεια...γινοταν και χαμος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Μονο οι δικες μου οι συναντησεις μαζευουν κοσμο Ετοιμαστειτε για αυριανο απογευματινο καφε... σε λιγο κανω θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Μονο οι δικες μου οι συναντησεις μαζευουν κοσμο Εχεις αναρωτηθει γιατι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Εχεις αναρωτηθει γιατι???? Ε μη τον πληγωνεις τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εχεις αναρωτηθει γιατι???? Ε μη τον πληγωνεις τωρα... Kαλαααα.... Θα σας φτιαξω αυριο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Ολα κι ολα, εγω ποσταρα διπλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 εγω μεσα ,μικρολιμανο τελικα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 εγω μεσα ,μικρολιμανο τελικα???? Αλλαξε μηχανη, οσο περναει ο καιρος σε χαλανε οι κραδασμοι με το ΖΟΟ βολευεσε αυριο; αν ναι κοιτα το αλλο θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Θα ανοιξω κ εγω θεμα για καφεδακι... το αποφασισα.... ... τι ωρα ειναι? 11.10? ε λοιπον ολοι ραντεβου 11,15 εξω απο τα καμμενα βουρλα για καφε κ τυροπιτα!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ...... :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 εγω μεσα, ξεκιναω τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 εγω μεσα, ξεκιναω τωρα :tomato: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Ρε μην σπαμμαρετε το θεμα του παιδιου!!Δεν ντρεπεστε;; Μεσα στο χαος των ποσταρισματων δεν θα ξεχωριζουμε τελικα ποιοι δηλωνουν συμμετοχη! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Εγω αν δεν φτασει το θεμα 10 σελιδες (ως συνηθως) δεν παω πουθενα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Ενταξει τοτε!Ας το γεμισουμε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες