maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Εγω να ρωτησω κατι αλλο ως ασχετος επι του θεματος? Τι παραπανω προσφερει ενα μπουφαν "3/4" απο ενα "μεσατο"?Εχουν τοση αισθητη διαφορα στο κρυο? Τα 3/4 ειναι πιο "μαχιμα" και πιο πρακτικα... απο την αλλη τα μεσατα ειναι πιο "στυλατα" και διακριτικα... Οσο ομως και να θελει καποιος με κλιπονάτο (σκυφτο) μηχανακι να φορεσει 3/4 ειναι λιγο ασυμβιβαστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
err 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πολυ ποιοτικο, οχι σχετικα http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Siren-Jacket/SubProducts/Revit-Siren-Jacket-0001 και αυτό πρέπει να αξίζει αλλά το βρίσκω 265: http://www.spidi.com/eu/eu_en/netwin-h2out-lady.html Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2011 από τον err Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Θερινό (ή μάλλον ανοιξιάτικο) update. Tην περασμένη τετάρτη έκανα μια γρήγορη βόλτα Καβάλα - Θεσσαλονίκη - Καβάλα. Ξεκίνησα μεσημέρι απο Καβάλα με 26C έχοντας βγάλει τελείως το "πετραχήλι". Κάπου στην Ασπροβάλτα συννέφιασε και σταμάτησα και το ξαναφόρεσα, τόσο αέρα έμπαζε λέμε. που είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ δροσιά. Με ανοιχτούς μόνο τους αεραγωγούς των χεριών και της πλάτης αισθανόμουν ένα πολύ ευχάριστο ρεύμα αέρα. Εν κατακλείδι, μάλλον δείχνει να κάνει όλα όσα υπόσχεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Εν κατακλείδι, μάλλον δείχνει να κάνει όλα όσα υπόσχεται. Αντε...και με μια μοτοσυκλετα της προκοπής τωρα για να το χαρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Αντε...και με μια μοτοσυκλετα της προκοπής τωρα για να το χαρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Και μια ακόμα γνώμη επί του αντικειμένου: Έπειτα από την την αρχική συζήτηση για το μπουφάν (και αφού είχα εκφράσει και τις δικές μου επιφυλάξεις σε ένα πόστ) βρέθηκα μετά από μερικές μέρες σε μαγαζί που το είχε. Ακολούθησε δοκιμή και ακούμπημα 240 Ευρώ και το τσίμπησα καθώς πράγματι μου άρεσε το όλο σύστημα και με έτρωγε και για καινούργιο μπουφανάκι. Αναφέρομαι στο GEO που έχει και ο Παναγιώτης. Μετά από ένα ταξίδι πήγαινε - έλα Θεσσαλονίκη με το μπούσα (και όλα τα τραβαγιάτικα στα πέριξ εκεί) αλλά και μερικές κοντινές κοντά στην Αθήνα και σχεδόν καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη με το GS - και τις τελευταίες μέρες με τις ζέστες - η δική μου μέχρι στιγμής εμπειρία είναι: Ιδανικό μπουφάν για να το μεταφέρει κανείς με όλα τα αφαιρούμενά του σε ταξίδι γιατί προσφέρει πράγματι τη λύση πολλά σε ένα. Χωρίς τις επενδύσεις (θερμική και αδιάβροχο) αλλά με το πετραχείλι ήταν μια χαρά στην εθνική με αρκετά χλμ. Όταν άρχισε να βρέχει έβαλα την αδιάβροχη επένδυση και δεν χαμπάριαζε τπτ. Βέβαια δεν έριξε και σοβαρή βροχή ή για πολύ ώρα για να το ζορίσει αλλά οκ. Το βάλε-βγάλε του αδιάβροχου πάντως πολύ γρήγορο. Για χοντρό χειμώνα πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά με τις δύο επενδύσεις - δεν το έχω δοκιμάσει έτσι προφανώς γιατί θα έσκαγα - αλλά έχει βολική εφαρμογή για το σωματότυπό μου (1.70 και τσουπωτός) και πιστεύω ότι θα κάθεται καλά. Το ένα μείον για τα δικά μου δεδομένα που βλέπω είναι ότι στις πολλές ζέστες μέσα σε κίνηση ακόμα και χωρίς το πετραχείλι και με όλους του εξαερισμούς με παραζεσταίνει. Γενικά ζεσταίνομαι εύκολα οπότε σε άλλον μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό θέμα. Πάντως με ένα θερινό IXS με αρκετά περισσότερη δικτυωτή επιφάνεια που έχω είναι αισθητά πιο άνετα στις ζέστες μέσα την πόλη. Δεν προσφέρει όμως τις δυνατότητες και προστασία για όλες τις συνθήκες του Macna που προπαντώς μπορεί να χρειαστείς σε ταξίδι. Γενικά μετά από την μέχρι στιγμής περίοδο κτήσης θα το χαρακτήριζα μια πολύ καλή αγορά και thanx Π. που μου κέντρισες το ενδιαφέρον γι αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Για την σύγκριση με ένα αμιγώς καλοκαιρινό φυσικά και θα συμφωνήσω για καθημερινή χρήση το καλοκαίρι. Αλλά, όπως έγραψα και στην αρχή του θέματος, ο λόγος της αγοράς του είναι οι μεταβαλόμενες καιρικές συνθήκες σε ένα μακρινό ταξίδι όπου βγαίνεις απο το δίλημα "κουβαλάω και το καλοκαιρινό ή λυώνω". Επίσης να αναφέρω πως η παραπάνω βόλτα έγινε με το VFR και πως δεν φούσκωνε και δεν πετάριζε καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το πήρα και εγώ σήμερα το Macna Geo! Σε μαύρο: Είναι καλοκαιράκι οπότε δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμα και θα χρειαστεί να περιμένω λιγάκι αλλά από πρώτη εντύπωση σαν υλικό μου φαίνεται πολύ ποιοτικό. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2011 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Καλοφόρετο φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Καλοφόρετο φίλε Να'σαι καλά φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Είναι καλοκαιράκι οπότε δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμα και θα χρειαστεί να περιμένω λιγάκι αλλά από πρώτη εντύπωση σαν υλικό μου φαίνεται πολύ ποιοτικό. Αρα ειναι 3 εποχων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Αρα ειναι 3 εποχων Χαχαχα. Κοίτα.. για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη σίγουρα ΔΕΝ είναι! Αλλά αν έκανα αύριο ένα ταξίδι αυτό θα έπερνα μαζί μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Τotal test: Το φόρεσα (χωρίς καμία απο τις δύο επενδύσεις) στην εκδρομή στο Μουτζέλλο. Καταπληκτική πολυχρηστικότητα, σαν να είχα δύο μπουφάν μαζί μου. Σας λέω μόνο πως σήμερα το πρωί βγήκαμε Ηγουμενίτσα στι 06:00 και μέχρι τα Γρεβενά έκανε ψοφόκρυο. Με κλειστούς ολους τους αεραγωγούς ήμουν άνετος, αρκετοί άλλοι με δερμάτινα το δάγκωσαν χοντρά απο το κρύο. Μετά τα Γρεβενά άνοιξα όλους τους αεραγωγούς και ήρθα Καβάλα ντάλα μεσημέρι δροσερός και κούλ. Την ίδια ώρα άλλος με δερμάτινα ιδρωκοπούσε. Αξίζει κάθε σέντ........... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvan 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Καλημέρα και από μένα. Πραγματικά η ποικιλομορφία των καιρικών συνθηκών σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ήταν κάτι που και μένα με προβλημάτισε τον Ιούλιο πριν φύγω για Αλπεις. Βρέθηκα ένα βράδυ πρν να κοιτάω τα μπουφάν μου και να μην ξέρω τι να βάλω. Μέχρι τελευταία στιγμή στο μυαλό μου είχα το καλοκαιρινό μου spidi nl5 με την αδιάβροχη επενδυσούλα του και μια χειμερινή επένδυση από ένα άλλο μπουφάν. Να αναφέρω ότι είχε και ένα μινι καύσωνα εκείνες τις μέρες και έτσι όπως και να το κάνουμε επηρεάστηκα. Αφήστε που δοκίμασα το παντελόνι της Bering στο σαλόνι μου ερκοντισιονάτος και κόντεψα σε 2 λεπτά να βγάλω ιλαρά. Τεσπα επικράτησε η λογική και πήρα το Bering newton 3 σε 1 που με έχει συντροφέψει περισσότερο από οποιδήποτε άλλο μπουφάν τα τελευταία 4 χρόνια. Το αποτέλεσμα φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Βενετία 30 βαθμοί με υγρασία κοντά στο 90%. Μιλάμε για Νταχάου κατάσταση με φουλ εξοπλισμό αλλά όλες οι επενδύσεις στις βαλίτσες. 20 χιλιόμετρα μετά το λιμάνι όλη αυτή η υγρασί μεταφράστηκε σε καρεκλοπόδαρα. Σταμάτημα αδιάβροχα και από μέσα και απέξω. Brenero σύνορα με Αυστρία μιλάμε για 3 ώρες μετά. Θερμοκρασία 5 βαθμοί με χιονόνερο και τρομερό αέρα. Κατάσταση ψυχεδέλεια. Σε καταλαβαίνω φίλε Παναγιώτη. Τάξίδι = Φουλ εξοπλισμός που όμως πρέπει να έχει τις ευελιξίες του. Τα συγκεκριμένα προϊόντα όταν τα είδα έπαθα την πλάκα μου και από ντιζάιν και από ποιότητα. Όταν έρθει η ώρα θα τα ξαναδώ σίγουρα. Ευχαριστούμε για το χρόνο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Καλημερα παιδια.Εχω ενα προβλημα.Πηγα χθες να δω για μπουφαν και στο συγκεκριμενο καταστημα μου εδειξαν το oasis.Μου εκανε καλη εντυπωση δεν μπορω να πω, αλλα το θεμα ειναι οτι κατα 90% θα κυκλοφορω μεσα στην Αθηνα.Το μεγαλο πλεονεκτημα τους ειναι οτι προσαρμοζονται σε πολλες καιρικες συνθηκες.Τελικα ειναι ιδανικα για ταξιδια αλλα για μεσα στην πολη δεν κανουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Xτες μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο SPIDI Vampire! To ευτύχημα είναι ότι ήταν στοκ και βρήκα νούμερο σε πολύ καλή τιμή(από 304euro μόνο 160!!!!) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2011 από τον Toni Shark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Xτες μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο SPIDI H2OUT Vampire! To ευτύχημα είναι ότι ήταν στοκ και βρήκα νούμερο σε πολύ καλή τιμή(από 304euro μόνο 160!!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Καλημερα παιδια.Εχω ενα προβλημα.Πηγα χθες να δω για μπουφαν και στο συγκεκριμενο καταστημα μου εδειξαν το oasis.Μου εκανε καλη εντυπωση δεν μπορω να πω, αλλα το θεμα ειναι οτι κατα 90% θα κυκλοφορω μεσα στην Αθηνα.Το μεγαλο πλεονεκτημα τους ειναι οτι προσαρμοζονται σε πολλες καιρικες συνθηκες.Τελικα ειναι ιδανικα για ταξιδια αλλα για μεσα στην πολη δεν κανουν? Απο ποια αποψη να μην κανουν μεσα στην πολη? εμενα μου φαινεται μια παρα πολυ καλη προσταση και θα παω συντομα να το δοκιμασω αν και εχω "κολλησει " στο revit cayenne pro που ειναι μια επισης αξιοπρεπεσταστη πολυχρηστικη επιλογη (αλλα 350 ευρω στην καλυτερη...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Απο ποια αποψη να μην κανουν μεσα στην πολη? εμενα μου φαινεται μια παρα πολυ καλη προσταση και θα παω συντομα να το δοκιμασω αν και εχω "κολλησει " στο revit cayenne pro που ειναι μια επισης αξιοπρεπεσταστη πολυχρηστικη επιλογη (αλλα 350 ευρω στην καλυτερη...) Τι να σου πω ρε φιλε και γω εχω μπερδευτει.Δεν εχω καταλαβει τι διαφορα εχουν τα touring jackets απο τα street η τα off road.Καποιος που ξερει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω καταλαβει οτι : touring jacket: συνηθως αναφερονται σε κορντουρα(ανεση) και ειναι 3/4 , οχι μεσατα δλδ (κοντα), καποιες φορες αδιαβροχα(σχετικα) , και γενικα εχουν την ταση να προσαρμοζονται σε συνθηκες κρυο-ζεστη (επενδυσεις,αεραγωγοι κλπ ) street jacket:συνθως αφορουν σπορ δερματινα ,με ο,τι συνεπαγεται το δερματινο (0 αναπνοη, πολυ καλη προστασια ) off road: αυτο που λεει και η λεξη , ειναι για χρηση χωματος ,δηλαδη αναπνεει πολυ για να μην ζεσταινεσαι,αποβαλει τον ιδρωτα (gore-tex ) ,ειναι κορντουρες(οπως ειπαμε ανεση+ευελιξια) ,ειναι 3/4 . Γενικα τα off road στα δικα μου ματια δεν διαφερουν τρελα απ'τα touring . (οχι, δν ειναι τα ιδια σε καμια περιπτωση) ***πολυ χοντρικα*** Για μενα που εχω μηχανακι τυπου σαν το δικο σου η επιλογη μου θα ειναι ενα touring jacket λογο της πολυχρηστικοτητας κ της ανεσης του ,οπως επισης κ γιατι θελω να καλυπτει την μεση μου (δν με βολευουν τα κοντα ). δεν ημουν ποτε φαν των δερματινων :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2011 από τον mixos_1919 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Ναι και γω σιγα-σιγα εκει καταληγω.Ευχαριστω φιλε!Α και σορρυ που βγηκα λιγο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Δεν ξερω τι σχεση εχει ο Παναγιωτης με την εταιρεια και υπαρχει αυτη η "υποστηριξη" και το εγκωμιο , αλλα με 280-300 ευρω αυτη τη στιγμη αγοραζεις αρκετα αξιολογα μπουφαν απο εταιρειες κυρους που εχουν δοκιμαστει ... χωρις παρεξηγηση σιγά ρε φίλε. η κολόρι είναι γνωστή εταιρία με κύρος και δοκιμασμένη. πολύς κόσμος "δουλεύει" προϊόντα κολόρι εδώ και χρόνια απροβλημάτιστα. σιγά μη μας πεις τώρα οτι ο παναγιώτης έχει συμφέρον να διαφημίσει τη κολόρι. εγώ λέω οτι για αυτά που προσφέρει το μπουφάν είναι σε καλή τιμή και καλά έκανε και το πήρε. απο ότι φαίνεται η κολόρι εξελίσσει τα προϊόντα της και προσπαθεί να καλύψει όλες τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Πέρα από το μπουφάν και ο υπόλοιπος εξοπλισμός είναι αξιοσέβαστος και πόλυ έξυπνα φτιαγμένος, με πολλές "ρυθμίσεις" για κάθε περίπτωση. Μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tazakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 καλησπέρα κ χρόνια πολλά, αν μου επιτρέπετε να πω την γνώμη μου σχετικά με το μπουφανάκι. Εγώ φοράω 2η χρονιά το όασις που είναι το μικρό αδερφάκι του geo κ είμαι τρελα ευχαριστημένος στην χειμερινή μορφή του. Με μια λέξη θα το έλεγα ΖΕΣΤΟ. Σχετικά με το καίριο ερώτημα περί 3ων εποχών η δυνατότητα αφαίρεσης κ των δύο μεμβρανών (θερμικής κ αδιάβροχης) αμέσως αμέσως καθιστά το μπουφάν εντελώς διαπερατό από τον αέρα κ σε συνδιασμό με τους πολλούς αεραγωγούς πολύ δροσερό. Δροσερό όμως για άνοιξη, όχι για καλοκαίρι Ελλάδας.Όχι για φανάρι στο σύνταγμα Αύγουστο. Εκεί που υπερτερεί ένα τέτοιο μπουφάν καλοκαίρι είναι ότι προσφέρει σοβαρή προστασία κ δεν εννοώ το πόσο σκληρές είναι οι επιαγκωνίδες αλλά το δέσιμο του σε σχέση με ένα από τα τούλια που είναι τα καλοκαιρινά μπουφάν που πραγματικά "αναπνέουν" ακόμη κ στον καύσωνα ικανοποιητικά. Το Geo, γίνεται πολύ διάτρητο με την αφαίρεση του πετραχειλίου αλλά παράλληλα είναι δεμένο κ διαθέτει πέρα από τις κλασσικές προστασίες κ τις γλύστρες για την άσφαλτο. Αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι, όλα θα μείνουν στην θέση τους. Όσοι έχετε κάνει ατύχημα με καλοκαιρινό μπουφάν πιθανώς καταλάβατε τι εννοώ. Το καλοκαιρινό διάτρητο μπουφάν ανεξαρτήτως μάρκας γίνεται ρετάλι σε χρόνο dt κ το έχω δει κ σε διχτυωτά τύπου armor κ σε διάτρητα υφάσματα ενισχυμένα...φταίει η ικανότητά τους να τα διαπερνάει ο πολύς αέρας που τους στερεί μηχανικές αντοχές ατυχήματος. Σε ένα μέτριο ατύχημα ο αναβάτης διαγράφη καμιά δεκαριά μέτρα συρτός στην άσφαλτο, είναι κρίμα να φοράς μπουφάν κ στα πρώτα μέτρα να το έχεις αφήσει στην άσφαλτο.Το χρειάζεσαι μέχρι το τελευταίο μέτρο. Από άποψη ασφάλειας λοιπόν ένα χειμερινό μπουφάν (περί τέτοιου πρόκειται) με καλοκαιρινό φορμάτ είναι προτιμότερο, ειδικά για τους "ώριμους" αρκετά ώστε να το φοράν ακόμη κ στα 35ρια του καλοκαιριού προκειμένου να είναι ασφαλείς. Όπως το καλοκαιρινό κράνος είναι δροσερό αλλά υστερεί στην ασφάλεια σε σχέση με το ολόκληρο κράνος έτσι κ στα μπουφάν τα καλοκαιρινά υστερούν. Πάντως τα μάκνα είναι τόσο ζεστά που θα τα χαρακτήριζα 70% χειμερινά που αποδίδουν 110% στο κρύο κ δίνουν μια καλή μεταβλητότητα προς καλοκαιρινά όπου κάνεις συμβιβασμους για να τα αντέξεις μέσα στην πόλη, ενώ στο καλοκαιρινό ταξίδι είναι όπως είπε ο φίλος πιο πάνω άξια του κάθε σεντ τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad1 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Τotal test: Το φόρεσα (χωρίς καμία απο τις δύο επενδύσεις) στην εκδρομή στο Μουτζέλλο. Καταπληκτική πολυχρηστικότητα, σαν να είχα δύο μπουφάν μαζί μου. Σας λέω μόνο πως σήμερα το πρωί βγήκαμε Ηγουμενίτσα στι 06:00 και μέχρι τα Γρεβενά έκανε ψοφόκρυο. Με κλειστούς ολους τους αεραγωγούς ήμουν άνετος, αρκετοί άλλοι με δερμάτινα το δάγκωσαν χοντρά απο το κρύο. Μετά τα Γρεβενά άνοιξα όλους τους αεραγωγούς και ήρθα Καβάλα ντάλα μεσημέρι δροσερός και κούλ. Την ίδια ώρα άλλος με δερμάτινα ιδρωκοπούσε. Αξίζει κάθε σέντ........... Εχω αγορασει ενα παντελονι Falco 4 σε 1(απο το motoraid) και ψαχνομαι για μπουφαν. Εχει κεντρισει το ενδιαφερον μου το συγκεκριμενο μπουφαν. Το παντελονι μου εχει φερμουαρ για να συνδεθει με μπουφαν για να γινει σαν ολοσωμη φορμα. Αυτο το μπουφαν εχει τετοιο φερμουαρ συνδεσης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες