black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) ..Για να δουμε την αποχη και τα ακυρα-λευκα.. (Υ.Γ. Εννοειται οτι δεν ζητιεται το τι "εγκυρο" εριξε ο καθενας) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ψήφισα (έγκυρα). Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2010 από τον Manos2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Ψήφισα (έγκυρα). το ιδιο (αν και εγινα ρομπα γιατι τους ρωταγα "κανα στυλο δεν παιζει ρε παιδια?" ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Ψήφισα... βόλτα με τη μηχανή και καλή παρέα στα Ζαγοροχώρια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Οχι... Τα λέμε στις Βουλευτικές... εκεί θα τους μαυρίσω κανονικά... Μικρό κόμμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Μπαααα καμία απο τις 2 φορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Εννοειται πως πηγα. Δεν υπηρχε αντιθετη περιπτωση. Τρια ψηφοδελτια μου εδωσαν στα χερια. Το λευκο ηταν τοσο θελκτικο οπως το κρατουσα που με επεισε να το ριξω στην καλπη. Οπερ και εγενετο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Ψήφισα (ήμουν και εφορευτική επιτροπή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Εγω ψηφισα.... ....ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!!! :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Εγω ψηφισα.... ....ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!!! :mB_faskelo: yeap! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Εγω δεν εχω ακομα δικαιωμα ψηφου, απο τον Ιουλιο ;) Εκτυπωσα ομως για αρκετους γνωστους μου το παρακατω, αφου μου το ζητησαν βεβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 εκλογική απεργία και όχι απλή αποχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 σημερα δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Εγω δεν εχω ακομα δικαιωμα ψηφου, απο τον Ιουλιο ;) Εκτυπωσα ομως για αρκετους γνωστους μου το παρακατω, αφου μου το ζητησαν βεβαια Τι έγινε τον Ιούλιο και σου στερήσανε το δικαίωμα ψήφου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Τι έγινε τον Ιούλιο και σου στερήσανε το δικαίωμα ψήφου; Χαχα λανθασμενη διατυπωση μου προφανως. Απο τον Ιουλιο θα εχω δικαιωμα ψηφου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Τι έγινε τον Ιούλιο και σου στερήσανε το δικαίωμα ψήφου; έχει καταδικαστεί για 4 πλό ''φονικό''.... υποθετω ότι...γίνεται 18 ! άτιμη οχιά,κάηκες απο την καταμέτρηση !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 87% αποχη-ακυρο-λευκο, μεχρι τωρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 έχει καταδικαστεί για 4 πλό ''φονικό''.... υποθετω ότι...γίνεται 18 ! άτιμη οχιά,κάηκες απο την καταμέτρηση !!! Αν είναι για 4ο φονικό πάει και έρχεται... για μια στιγμή νόμιζα ότι τον έπιασαν να αγοράζει BMW... τότε τα πράγματα θα ήταν σοβαρά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 στο δεύτερο γύρο δεν ψήφησα :/ είχα κανονίσει μίνι-ταξιδάκι εδώ και 3-4 μήνες. αν ήμουν εδώ θα πήγαινα να ψηφίσω έγκυρα. όχι γιατί είμαι κομματικοποιημένος (που δεν είμαι) αλλά γιατί θέλω να δω μία αλλαγή στο δήμο μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Οσο το ΛΕΥΚΟ προστίθεται στα ΑΚΥΡΑ και όλα μαζί α φ α ι ρ ο ύ ν τ α ι από τα έγκυρα, ο πολίτης είναι δέσμιος των υπαρχόντων κομμάτων. Για ποιό λόγο μας το δίνουν το ΛΕΥΚΟ, αφού είτε ΛΕΥΚΟ ρίξουμε είτε ΑΚΥΡΟ, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ΑΚΥΡΟ. Δηλαδή σου δίνουν ένα ψηφοδέλτιο που, αν το επιλέξεις, καταμετράται ως ΑΚΥΡΟ, γαμώ το κέρατό μου! Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, της κοροϊδίας του πολίτη που ΕΠΙΛΕΓΕΙ το θεσμοθετημένο ΛΕΥΚΟ και η πολιτεία του το Ακυρώνει, συμφωνώ με όσους "ακυρώνουν" στην πράξη τη διαδικασία μή προσερχόμενοι στην κάλπη του κάλπικου αποτελέσματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exalekos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν επιτρέπεται πάντως θέλω να πω ότι πιστεύω,πως με την αποχή δεν καταφέρνεις απολύτως τίποτα....Απλά δείχνεις να αδιαφορείς.Και ορίστε το αποτέλεσμα.Το κυβερνών κόμμα πάλι κατέχει την εξουσία στους περισσότερους δήμους και περιφέρειες της χώρας και ουσιαστικά ΕΓΚΡΊΝΑΜΕ τα μέτρα,τα μνημόνια κλπ...Πλέον δεν μπορούμε δυστυχώς, να παραπονιόμαστε και να ζητάμε τίποτα...Κρίμα... «Σήμερα οι πολίτες ζήτησαν τη συνέχιση της πορείας μας, απέρριψαν τις σειρήνες αποσταθεροποίησης. Εχουμε μπροστά μας μια καθαρή τριετία».Αυτά είναι και τα λόγια του Γιωργάκη... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2010 από τον exalekos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 “Οι πολίτες ζήτησαν με την ψήφο τους να συνεχίσουμε την πορεία μας” δήλωσε ο πρωθυπουργός... :wacko: AΘΗΝΑ - ΣΤΟ 99,8 % ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΗ 66 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 11 % ΚΑΜΙΝΗΣ : 51,9 % ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ : 48,1 % ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Τελικό Αποτέλεσμα ΑΠΟΧΗ 54 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 8,5 % ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ : 50,2 % ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ : 49,8 % ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΤΟ 99 % ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΗ 64,5 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 11 % ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : 51,8 % ΜΙΧΑΣ : 48,2 % Kαλα.. Δεν εχουν το θεο τους! Ο κοσμος τους φτυνει και αυτοι νομιζουν οτι ψιχαλιζει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exalekos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 “Οι πολίτες ζήτησαν με την ψήφο τους να συνεχίσουμε την πορεία μας” δήλωσε ο πρωθυπουργός... :wacko: AΘΗΝΑ - ΣΤΟ 99,8 % ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΗ 66 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 11 % ΚΑΜΙΝΗΣ : 51,9 % ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ : 48,1 % ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Τελικό Αποτέλεσμα ΑΠΟΧΗ 54 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 8,5 % ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ : 50,2 % ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ : 49,8 % ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΤΟ 99 % ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΗ 64,5 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 11 % ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : 51,8 % ΜΙΧΑΣ : 48,2 % Kαλα.. Δεν εχουν το θεο τους! Ο κοσμος τους φτυνει και αυτοι νομιζουν οτι ψιχαλιζει!! Φίλε black hawk θα το επαναλάβω.Γιατί λες ότι τους φτύνει ο κόσμος;Επειδή δεν πήγε να ψηφίσει;Γι'αυτούς,αφού κέρδισαν τις εκλογές είναι νικητές.Και πολύ καλά κάνουν.Και ξαναλέω.Το να μην πας να ψηφίσεις γι'αυτούς δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φίλε black hawk θα το επαναλάβω.Γιατί λες ότι τους φτύνει ο κόσμος;Επειδή δεν πήγε να ψηφίσει;Γι'αυτούς,αφού κέρδισαν τις εκλογές είναι νικητές.Και πολύ καλά κάνουν.Και ξαναλέω.Το να μην πας να ψηφίσεις γι'αυτούς δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.... Καλα δεν ειναι ετσι ακριβως. Αν εισαι σε ενα χωριο με 1000 ατομα, αλλο να βγεις με το 54 πχ τα εκατο (540 ψηφοι που σε 'πανε') και αλλο να βγεις με το 54% απο 500 ψηφους (270 που σε 'πανε'). Αυτοι οι πολιτες δεν εξαφανιζονται, εκει ειναι και εκει θα μενουν. Βεβαια αν το δεις ψυχρα ναι, βγηκε και στα @@ του. Αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι. Βεβαια το βελτιστο θα ηταν οι 730 που απομενουν να πανε να ψηφισουν τον 4ο ή τον 5ο υποψηφιο αν θελουν να κανουν κατι, αλλα οπως ειδαμε για μια ακομη φορα, οι Ελληνες δεν το εχουν γενικα...(μυαλο, @ρχιδια, τσαμπουκα κλπ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exalekos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Βεβαια το βελτιστο θα ηταν οι 730 που απομενουν να πανε να ψηφισουν τον 4ο ή τον 5ο υποψηφιο αν θελουν να κανουν κατι +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες