Jump to content
black_hawk

B' γυρος δημοτικων-περιφερειακων εκλογων: ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ?

38 ψήφοι

1. 1. πηγατε να ψηφισετε? Και αν ναι, "εγκυρο"?

• Ναι, πηγα και ψηφισα μια απο τις δυο "εγκυρες" επιλογες
      4
    • πηγα και εριξα ακυρο-λευκο
      3
    • Μπααα.. Σιγα μην παω!
      29

Recommended Posts

..Για να δουμε την αποχη και τα ακυρα-λευκα.. :rolleyes:

(Υ.Γ. Εννοειται οτι δεν ζητιεται το τι "εγκυρο" εριξε ο καθενας)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ψήφισα (έγκυρα).

το ιδιο (αν και εγινα ρομπα γιατι τους ρωταγα "κανα στυλο δεν παιζει ρε παιδια?" )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοειται πως πηγα.

Δεν υπηρχε αντιθετη περιπτωση.

Τρια ψηφοδελτια μου εδωσαν στα χερια.

Το λευκο ηταν τοσο θελκτικο οπως το κρατουσα που με επεισε να το ριξω στην καλπη.

Οπερ και εγενετο.

:_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν εχω ακομα δικαιωμα ψηφου, απο τον Ιουλιο ;)

Εκτυπωσα ομως για αρκετους γνωστους μου το παρακατω, αφου μου το ζητησαν βεβαια

MNIMONIO.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν εχω ακομα δικαιωμα ψηφου, απο τον Ιουλιο ;)

Εκτυπωσα ομως για αρκετους γνωστους μου το παρακατω, αφου μου το ζητησαν βεβαια

MNIMONIO.jpg

Τι έγινε τον Ιούλιο και σου στερήσανε το δικαίωμα ψήφου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα λανθασμενη διατυπωση μου προφανως.

Απο τον Ιουλιο θα εχω δικαιωμα ψηφου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2funny.gif

έχει καταδικαστεί για 4 πλό ''φονικό''....2funny.gif2funny.gif_unsure.gif2funny.gifstunned.gif

υποθετω ότι...γίνεται 18 !

άτιμη οχιά,κάηκες απο την καταμέτρηση !!! sopase.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2funny.gif

έχει καταδικαστεί για 4 πλό ''φονικό''....2funny.gif2funny.gif_unsure.gif2funny.gifstunned.gif

υποθετω ότι...γίνεται 18 !

άτιμη οχιά,κάηκες απο την καταμέτρηση !!! sopase.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Αν είναι για 4ο φονικό πάει και έρχεται... για μια στιγμή νόμιζα ότι τον έπιασαν να αγοράζει BMW... τότε τα πράγματα θα ήταν σοβαρά!!! :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο δεύτερο γύρο δεν ψήφησα :/

είχα κανονίσει μίνι-ταξιδάκι εδώ και 3-4 μήνες. αν ήμουν εδώ θα πήγαινα να ψηφίσω έγκυρα. όχι γιατί είμαι κομματικοποιημένος (που δεν είμαι) αλλά γιατί θέλω να δω μία αλλαγή στο δήμο μου :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο το ΛΕΥΚΟ προστίθεται στα ΑΚΥΡΑ και όλα μαζί α φ α ι ρ ο ύ ν τ α ι από τα έγκυρα, ο πολίτης είναι δέσμιος των υπαρχόντων κομμάτων.

Για ποιό λόγο μας το δίνουν το ΛΕΥΚΟ, αφού είτε ΛΕΥΚΟ ρίξουμε είτε ΑΚΥΡΟ, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ΑΚΥΡΟ.

Δηλαδή σου δίνουν ένα ψηφοδέλτιο που, αν το επιλέξεις, καταμετράται ως ΑΚΥΡΟ, γαμώ το κέρατό μου!

Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, της κοροϊδίας του πολίτη που ΕΠΙΛΕΓΕΙ το θεσμοθετημένο ΛΕΥΚΟ και η πολιτεία του το Ακυρώνει, συμφωνώ με όσους "ακυρώνουν" στην πράξη τη διαδικασία μή προσερχόμενοι στην κάλπη του κάλπικου αποτελέσματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν επιτρέπεται πάντως θέλω να πω ότι πιστεύω,πως με την αποχή δεν καταφέρνεις απολύτως τίποτα....Απλά δείχνεις να αδιαφορείς.Και ορίστε το αποτέλεσμα.Το κυβερνών κόμμα πάλι κατέχει την εξουσία στους περισσότερους δήμους και περιφέρειες της χώρας και ουσιαστικά ΕΓΚΡΊΝΑΜΕ τα μέτρα,τα μνημόνια κλπ...Πλέον δεν μπορούμε δυστυχώς, να παραπονιόμαστε και να ζητάμε τίποτα...Κρίμα...

«Σήμερα οι πολίτες ζήτησαν τη συνέχιση της πορείας μας, απέρριψαν τις σειρήνες αποσταθεροποίησης. Εχουμε μπροστά μας μια καθαρή τριετία».Αυτά είναι και τα λόγια του Γιωργάκη...

Τροποποιήθηκε από τον exalekos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

“Οι πολίτες ζήτησαν με την ψήφο τους να συνεχίσουμε την πορεία μας” δήλωσε ο πρωθυπουργός... :wacko: :wacko:

AΘΗΝΑ - ΣΤΟ 99,8 % ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΧΗ 66 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 11 %

ΚΑΜΙΝΗΣ : 51,9 %

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ : 48,1 %

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Τελικό Αποτέλεσμα

ΑΠΟΧΗ 54 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 8,5 %

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ : 50,2 %

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ : 49,8 %

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΤΟ 99 % ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΧΗ 64,5 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 11 %

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : 51,8 %

ΜΙΧΑΣ : 48,2 %

Kαλα.. Δεν εχουν το θεο τους! Ο κοσμος τους φτυνει και αυτοι νομιζουν οτι ψιχαλιζει!! :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

“Οι πολίτες ζήτησαν με την ψήφο τους να συνεχίσουμε την πορεία μας” δήλωσε ο πρωθυπουργός... :wacko: :wacko:

AΘΗΝΑ - ΣΤΟ 99,8 % ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΧΗ 66 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 11 %

ΚΑΜΙΝΗΣ : 51,9 %

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ : 48,1 %

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Τελικό Αποτέλεσμα

ΑΠΟΧΗ 54 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 8,5 %

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ : 50,2 %

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ : 49,8 %

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΤΟ 99 % ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΧΗ 64,5 % -ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 11 %

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : 51,8 %

ΜΙΧΑΣ : 48,2 %

Kαλα.. Δεν εχουν το θεο τους! Ο κοσμος τους φτυνει και αυτοι νομιζουν οτι ψιχαλιζει!! :_zeppelin:

Φίλε black hawk θα το επαναλάβω.Γιατί λες ότι τους φτύνει ο κόσμος;Επειδή δεν πήγε να ψηφίσει;Γι'αυτούς,αφού κέρδισαν τις εκλογές είναι νικητές.Και πολύ καλά κάνουν.Και ξαναλέω.Το να μην πας να ψηφίσεις γι'αυτούς δεν σημαίνει τίποτα απολύτως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε black hawk θα το επαναλάβω.Γιατί λες ότι τους φτύνει ο κόσμος;Επειδή δεν πήγε να ψηφίσει;Γι'αυτούς,αφού κέρδισαν τις εκλογές είναι νικητές.Και πολύ καλά κάνουν.Και ξαναλέω.Το να μην πας να ψηφίσεις γι'αυτούς δεν σημαίνει τίποτα απολύτως....

Καλα δεν ειναι ετσι ακριβως. Αν εισαι σε ενα χωριο με 1000 ατομα, αλλο να βγεις με το 54 πχ τα εκατο (540 ψηφοι που σε 'πανε') και αλλο να βγεις με το 54% απο 500 ψηφους (270 που σε 'πανε'). Αυτοι οι πολιτες δεν εξαφανιζονται, εκει ειναι και εκει θα μενουν. Βεβαια αν το δεις ψυχρα ναι, βγηκε και στα @@ του. Αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι. Βεβαια το βελτιστο θα ηταν οι 730 που απομενουν να πανε να ψηφισουν τον 4ο ή τον 5ο υποψηφιο αν θελουν να κανουν κατι, αλλα οπως ειδαμε για μια ακομη φορα, οι Ελληνες δεν το εχουν γενικα...(μυαλο, @ρχιδια, τσαμπουκα κλπ)

:cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεβαια το βελτιστο θα ηταν οι 730 που απομενουν να πανε να ψηφισουν τον 4ο ή τον 5ο υποψηφιο αν θελουν να κανουν κατι

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα