gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος Dimitrismaxrpm έγραψε: Εκτός πίστας μιας και μέσα δεν υπήρχε φωτογράφος εκείνες τις ημέρες. Πω ρε φίλε έχεις το πιο όμορφο μηχανάκι που υπάρχει :-D 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 πριν 23 ώρες, το μέλος Dimitrismaxrpm έγραψε: Εκτός πίστας μιας και μέσα δεν υπήρχε φωτογράφος εκείνες τις ημέρες. σε εχω πει ποσες φορες, βγαλτους τους γ@μημενους να ομορφυνει το μηχανακι! πισω κοιταμε μονο για να παρκαρουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 πριν 34 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: σε εχω πει ποσες φορες, βγαλτους τους γ@μημενους να ομορφυνει το μηχανακι! πισω κοιταμε μονο για να παρκαρουμε Είσαι χαζός;;; Όταν βγάζεις καθρέφτες κερδίζεις 10 άλογα από το καθένα, τι παρκάρισμα και βλακείες λες στον κόσμο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2017 από τον _daemon_ 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 teaser 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Ααα εδω πως ξεχασα να ποσταρω Την προηγουμενη Τριτη η φωτογραφιση 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Foten πολύ καλός.... Ελπίζω να σου μοιάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος koukou έγραψε: Foten πολύ καλός.... Ελπίζω να σου μοιάσω. Ευχαριστω φιλε..αλλα ελπιζω να μην μου μοιασεις στα γυρολογια γιατι ακομα ειναι ψηλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Βιντεακι απο Μεγαρα και μια τουμπιτσα απο ZX10R 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος foten21 έγραψε: Ααα εδω πως ξεχασα να ποσταρω Την προηγουμενη Τριτη η φωτογραφιση Πολυ ωραιο στυλ Φωτη!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Πρώτη φορά με τον τίγρη στην πίστα. Μπορώ να πω πως ήμουν αρκετά σφιγμένος. Την επόμενη φορά καλύτερα. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος Schumi έγραψε: Πρώτη φορά με τον τίγρη στην πίστα. Μπορώ να πω πως ήμουν αρκετά σφιγμένος. Την επόμενη φορά καλύτερα. Εσύ δικός μου είσαι. Έχουμε δικιά μας άποψη.... Ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2017 πριν 12 ώρες, το μέλος foten21 έγραψε: Ευχαριστω φιλε..αλλα ελπιζω να μην μου μοιασεις στα γυρολογια γιατι ακομα ειναι ψηλα Το 30 κάποιος του 25 το θεωρεί ψηλό. Άλλος το 40. Όλα σχετικά ειναι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2017 Εγώ και η χοντρούλα σε δράση στα Μέγαρα Εδώ κυνηγιέμαι με το F4 του πλοηγού Με ένα Duco Τα supersports τώρα και κάποτε 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2017 FX είναι αυτό που κυνηγιέσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2017 Βγαζετε τους καθρεφτες σε τρακ ντεη ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Krosfala έγραψε: Βγαζετε τους καθρεφτες σε τρακ ντεη ;) Ναι οκ δε διαφωνω, αλλά προσωπικά σε track days τέτοιου επιπέδου και κόσμου τους χρησιμοποιώ σαν τρίτο μάτι. Better safe...γίνονται παρά πολλά στα μέγαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2017 να ξερεις γενικα οτι στα τρακ ντεη ποτε δεν ασχολουμαστε με τον απο πισω μας...ΠΑΝΤΑ κοιτα μπροστα μας και αν ειναι λιγο πιο γρηγορος o απο πισω, θα σε περασει η στην ευθεια η σε αλλη στροφη με ασφαλεια...Για αυτο το λογω χωριζονται και οι ομαδες σε αρχαριους, ενδιαμεσους, προχωρημενους και αγωνιζομενους....αν βιαζεται να παει σε παραπανω κατηγορια... ;) πριν 20 ώρες, το μέλος o_xlapatsas έγραψε: Ναι οκ δε διαφωνω, αλλά προσωπικά σε track days τέτοιου επιπέδου και κόσμου τους χρησιμοποιώ σαν τρίτο μάτι. Better safe...γίνονται παρά πολλά στα μέγαρα. να ξερεις γενικα οτι στα τρακ ντεη ποτε δεν ασχολουμαστε με τον απο πισω μας...ΠΑΝΤΑ κοιτα μπροστα μας και αν ειναι λιγο πιο γρηγορος o απο πισω, θα σε περασει η στην ευθεια η σε αλλη στροφη με ασφαλεια...Για αυτο το λογω χωριζονται και οι ομαδες σε αρχαριους, ενδιαμεσους, προχωρημενους και αγωνιζομενους....αν βιαζεται να παει σε παραπανω κατηγορια... ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος MrTzinius έγραψε: να ξερεις γενικα οτι στα τρακ ντεη ποτε δεν ασχολουμαστε με τον απο πισω μας...ΠΑΝΤΑ κοιτα μπροστα μας και αν ειναι λιγο πιο γρηγορος o απο πισω, θα σε περασει η στην ευθεια η σε αλλη στροφη με ασφαλεια...Για αυτο το λογω χωριζονται και οι ομαδες σε αρχαριους, ενδιαμεσους, προχωρημενους και αγωνιζομενους....αν βιαζεται να παει σε παραπανω κατηγορια... ;) Συμφωνώ απόλυτα, απλά μετά από αυτό που παραθέτω από κάτω, πάντα κοίταζα πίσω μου πριν στρίψω στο τέλος της ευθείας... ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος stamatisx έγραψε: Αν κοιτάξεις πίσω θα το γλιτώσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2017 Τώρα δα, το μέλος koukou έγραψε: πριν 7 λεπτά, το μέλος stamatisx έγραψε: Αν κοιτάξεις πίσω θα το γλιτώσεις? Θεωριτικά ίσως... προσωπικά θα το πήγαινα ευθεία αν προλάβαινα να το δω εγκαίρως... στην πράξη δε νομίζω ότι προλαβαίνεις και περισσότερο σου αποσπά την προσοχή παρά σε βοηθάει τεσπα... Μετά από μερικούς γύρους πάντως βγήκα γιατί το είχα άγχος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2017 Γιατί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2017 Μανώλη, το βίντεο με το Triumph και το ZX10 που χάνει το φρενάρισμα, είναι βιντεοσκοπημένο από το μηχανάκι του Σταμάτη (Triumph) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος stamatisx έγραψε: Θεωριτικά ίσως... προσωπικά θα το πήγαινα ευθεία αν προλάβαινα να το δω εγκαίρως... στην πράξη δε νομίζω ότι προλαβαίνεις και περισσότερο σου αποσπά την προσοχή παρά σε βοηθάει τεσπα... Μετά από μερικούς γύρους πάντως βγήκα γιατί το είχα άγχος... Αν καταλάβεις ότι ο άλλος θα σε εμβολισεί, σε έχει εμβολισει ήδη. Ο μόνος τρόπος να αντιδράσεις εσύ που βρίσκεσαι μπροστά είναι αν κοιτάς μόνο πίσω,που αυτό δεν γίνεται. Όλα μπορούν να συμβούν, δεν λέω κάτι διαφορετικό, απλά κοιτάμε μόνο μπροστά. Αν κάποιος θέλει να κρατήσει καθρέφτες ας τους καλύψει. Μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή στο πιο ακατάλληλο σημείο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2017 από τον koukou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2017 Στο τελευταίο TD οι ίδιοι οι διοργανωτές όταν μας μίλησαν, μας είπαν για τη σημασία του να μην κοιτάμε πίσω με τους καθρέπτες και να τους έχουμε κλειστούς ή να τους βγάλουμε για να μην μας αποσπάει την προσοχή κλπ κλπ. Οι ίδιοι πάλι μας είπαν να προσέχουμε όσο το δυνατόν γιατί το 80% των πτώσεων που είχαν γίνει την προηγούμενη μέρα (Σάββατο) ήταν από περιστατικά ΑΚΡΙΒΩΣ σαν του βίντεο παραπάνω στην Κ1. Και τα μισά αυτών των πτώσεων μάλιστα ΑΦΟΥ είχε κυματίσει η ασπρόμαυρη καρό σημαία που σου λέει ότι τέλειωσε το session και πρέπει να βγούμε στο τέλους του γύρου. Εγώ ήμουν από αυτούς που δεν μπορούσα να βγάλω τους καθρέφτες καθώς στο Tiger πάνω στο βίδωμα των καθρεφτών, υπάρχει η βάση για το παγουράκι των υγρών των φρένων. Δεν είχα μαζί μου ταινία για να τους καλύψω και δεν ψάχτηκα κιόλας εκεί μήπως έχει κάποιος. Σε όλους τους γύρους και καθ'όλη την διάρκεια του TD δεν με απασχόλησαν οι καθρέφτες, ούτε μου απέσπασαν την προσοχή. Θα μου πείτε είσαι τυχέρος που δεν έκανε αντανάκλαση κάνα φως κλπ κλπ. Μπορεί. Αλλά ήμουν τόσο αφοσιωμένος στην οδήγηση που δεν με απασχόλησαν. Στο τέλος της ευθείας για την είσοδο στην Κ1 όμως, λίγο πριν τα φρένα, είχα τον χρόνο να κοιτάξω δειλά τον δεξί καθρέφτη μην τυχόν κάποιος στα δεξιά μου κι έχει πάρει θέση για να με περάσει στα φρένα της Κ1. Προσέξτε, δεν λέω ότι οι διοργανωτές ή εσείς που το επισημάνατε εδώ, έχετε λάθος. Εννοείται ότι ο κανόνας έτσι λέει και στα προηγούμενα TD μου με το GSXR τους καθρέφτες τους έκλεινα, καθώς είχα αυτή τη δυνατότητα. Απλά να που χωρίς να μου αποσπάει την προσοχή ουδέποτε σε μια ολόκληρη μέρα, η συγκυρία αυτή του να μην βγαίνουν οι καθρέφτες στο Tiger, με βοήθησε τουλάχιστον για αυτά που είπαν οι διοργανωτές ότι έγινε την προηγούμενη μέρα. Οι περισσότερες πτώσεις έγιναν στην Κ1 με τον τρόπο που δείχνει το παραπάνω βιντεάκι. Πλακώνονταν στα φρένα μετά από τέρμα γκάζι στην ευθεία, έτρωγαν low στην είσοδο της Κ1 ή έπεφταν επάνω σε άλλους που είχαν ήδη μπει στην στροφή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες