parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 εγώ περιμένω να δώ πρώτα τα δείγματα για να πλερώσω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 τι λεει το μτ στην πιστα σ αρεσε ντοκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 τι λεει το μτ στην πιστα σ αρεσε ντοκ?Παιχνίδι πραγματικό, αλλα χάνει λιγο απο την μαγεια του εκει μεσα στην προσπάθειά να κάνεις καλους γύρους. Σαν να το ημερευεις . Κάτι σαν για να πας εσύ γρήγορα αυτό πρέπει να πάει σιγά. Θέλει από ότι κατάλαβα να ψηλώσει πίσω ένα εκατοστό και να μην κατέβει από την τιμονοπλακα . Αν ήμουν μόνος θα προσπαθούσα να κάνω μπάντες και σουζες σε ασφαλές περιβάλλον, τώρα έπρεπε να προσπαθώ να το πάω γρήγορα. Δεν μου άρεσε η πίστα να σου πω την αλήθεια. Α έκανε εντύπωση στα παιδιά με τα 1000 η δύναμη που είχε στις εξόδους από τις στροφές. Αν ξαναπαω θα ήθελα ένα daytona για μέσα και να φύγω πίσω με το 09. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Αν ξαναπαω θα ήθελα ένα daytona για μέσα και να φύγω πίσω με το 09.Αυτο κανονιζεται!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Και τα βίντεα! Παιχνίδι πραγματικό, αλλα χάνει λιγο απο την μαγεια του εκει μεσα στην προσπάθειά να κάνεις καλους γύρους. Σαν να το ημερευεις . Κάτι σαν για να πας εσύ γρήγορα αυτό πρέπει να πάει σιγά. Θέλει από ότι κατάλαβα να ψηλώσει πίσω ένα εκατοστό και να μην κατέβει από την τιμονοπλακα . Αν ήμουν μόνος θα προσπαθούσα να κάνω μπάντες και σουζες σε ασφαλές περιβάλλον, τώρα έπρεπε να προσπαθώ να το πάω γρήγορα. Δεν μου άρεσε η πίστα να σου πω την αλήθεια. Α έκανε εντύπωση στα παιδιά με τα 1000 η δύναμη που είχε στις εξόδους από τις στροφές. Αν ξαναπαω θα ήθελα ένα daytona για μέσα και να φύγω πίσω με το 09.Είναι μέχρι να μάθεις να το πηγαίνεις βεντούζα :) 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και τα βίντεα!Είναι μέχρι να μάθεις να το πηγαίνεις βεντούζα :)Στο πρωτο κομμάτι απο το βίντεο ειμαι ξεκούραστος, μετα φαγαμε και είχα λιώσει. Δυστυχώς οταν πηγαινα καλα ηταν οταν τον ακολουθουσα... Ηθελα λαγο. Βαρεθηκα ομως ρε συ εκει μεσα... Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2016 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Ναι με παρέα είναι άλλη φάση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 το αιρστερό clip on του παλικαριού στο βίντεο έχει γίνει "racing"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Mr Snow in action Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2016 από τον Krosfala 35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Σέρρες Παρασκευή 20 Μαίου 2016. Μια μέρα πρίν το trackday του Χάλαρη.http://www.bikepics.com/pictures/2785251/ 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Σέρρες Παρασκευή 20 Μαίου 2016. Μια μέρα πρίν το trackday του Χάλαρη.http://www.bikepics.com/pictures/2785251/Ταπα το φεηζερ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ταπα το φεηζερ!!Σ'ευχαριστώ. Κι εσείς όμως με τα clip-ons....δεν πάτε πίσω.... Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2016 από τον h.a.balafoutre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σέρρες το τριήμερο που μας πέρασε... =) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2016 από τον Ηρώ 33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 άρα, τι Ηρακλής και βλακείες;.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Στις μέρες μας δεν μπορείς να εμπιστευτείς την εμφάνιση, δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβω κάτω από την δερμάτινη φόρμα.. Προτειμώ Ηρακλής το συνήθισα τόσο καιρό Εντομεταξύ τώρα πρόσεξα πως πετιέται το κοτσιδούλι που είχα φτιάξει... μουααχαχχααχχααχαχ =Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Στις μέρες μας δεν μπορείς να εμπιστευτείς την εμφάνιση, δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβω κάτω από την δερμάτινη φόρμα.. Προτειμώ Ηρακλής το συνήθισα τόσο καιρό Εντομεταξύ τώρα πρόσεξα πως πετιέται το κοτσιδούλι που είχα φτιάξει... μουααχαχχααχχααχαχ =Ρ κανατε το σχολειο ? Με τη ζεστη πως την παλεψατε? ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Μπράβο Ηρώ!!!! (έχω την αίσθηση πως η αλυσίδα σου είναι ένα ή δύο κλικ πιο τεντωμένη. Έλεγξέ τη!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) snow δεν με νοιάζει τίποτα όταν είμαι μέσα..ksino1100 δεν είναι το δικό μου GSXR αυτό είναι 600 και από έναν τύπο που σου τα νοικιάζει ή αν θέλεις σου κάνει και κάποια μαθήματα racing. Για τα racing μαθήματα απέχω πολύ... αλλά με βοήθησε σε άλλα πράγμα.Το δικό μου θα το δείτε και αυτό σύντομα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2016 από τον Ηρώ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2016 28 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Ο μητσος πισω προσεχει μη φυγουν λαδια πουθενα και σκοτωθει? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Ο μητσος πισω προσεχει μη φυγουν λαδια πουθενα και σκοτωθει?αστα και δεν ξερεις .... θα ειναι σκετα η με καμια μπιελα παρεα .....ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ρε !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lari 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2016 από τον lari δε μπορω ν ανεβασω την εικονα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 ταπα!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες