Jump to content
Harris_X

Φωτογραφίες μας από τις πίστες...

Recommended Posts

Σωστός....πόσο γυρνάς στα Μέγαρα?

Δεν εχω μετρησει δυστηχως και θελω να το κανω οταν ζεστανει ο καιρος και ξαναξεκινησουν τα trackday...Μπαινω στους ενδιαμεσους αν σε βοηθαω με αυτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με το GSXR πρόλαβα και μπήκα μόνο 1 φορά πριν τα κρύα κι αυτή στο Ρύσιο... Και εκείνη τη φορά ήταν μόνο η κοπέλα μου στις... "κερκίδες". Αποτέλεσμα;

3 φωτό... Αν καταλάβετε τίποτα πείτε μου! :P

Έλα να ξεκινήσουν οι ζέστες να δούμε θα μάθουμε τίποτα στις Σέρρες ή θα το δώσουμε το εργαλείο πίσω; :P :P

@gkourv εσένα θα περιμένω να κανονίζεις Κυριακές!!! :P

Τόσο γρήγορος που ούτε η κάμερα τον πιάνει! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και σηκωσατε το θεμα....και μεσα στον χειμωνα δεν μπορουμε να παμε... ας θυμηθουμε τα παλια..

Γεια σας παιδες... καλη μας χρονια :cheers: :cheers:

54804244068392931668413.jpg

27107344068538264987218.jpg

25490319216614750179860.jpg

31846744068428931664810.jpg

25559344068492931658452.jpg

ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!! Κορυφη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίες φωτογραφίες όλες παιδιά!!Ζηλεύωω!

Τροποποιήθηκε από τον Δημητρης96410

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω μετρησει δυστηχως και θελω να το κανω οταν ζεστανει ο καιρος και ξαναξεκινησουν τα trackday...Μπαινω στους ενδιαμεσους αν σε βοηθαω με αυτο...

Κακώς φίλες μου, πολύ κακώς....απλά και μόνον ως σημείο αναφοράς...ο χρόνος πρέπει να υπάρχει όταν το περιβάλλον είναι πίστα, όπου τουλάχιστον εγώ βλέπω κάτι παραπάνω από στοιχειώδης εμπειρία. Δυστυχώς δεν ξέρω που παίζουνε οι χρόνοι αναφορικά με τα γκρούπς( εναλλακτικά Ψ, δηλαδή γκρούψ), οπότε, απλά βλέπω ένα FZ6 με έναν αναβάτη με πολύ μεγάλες ικανότητες. Πράγμα που το βλέπω σπάνια....όπως επίσης δεν έχω τον χρόνο και το χρήμα για να ανεβάσω ανάλογες φωτό...με το δικό μου FZ6s.....

Ζηλεύωωωωω......

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακώς φίλες μου, πολύ κακώς....απλά και μόνον ως σημείο αναφοράς...ο χρόνος πρέπει να υπάρχει όταν το περιβάλλον είναι πίστα, όπου τουλάχιστον εγώ βλέπω κάτι παραπάνω από στοιχειώδης εμπειρία. Δυστυχώς δεν ξέρω που παίζουνε οι χρόνοι αναφορικά με τα γκρούπς( εναλλακτικά Ψ, δηλαδή γκρούψ), οπότε, απλά βλέπω ένα FZ6 με έναν αναβάτη με πολύ μεγάλες ικανότητες. Πράγμα που το βλέπω σπάνια....όπως επίσης δεν έχω τον χρόνο και το χρήμα για να ανεβάσω ανάλογες φωτό...με το δικό μου FZ6s.....

Ζηλεύωωωωω......

Απο τα επομενα trackday θα αρχισω να ασχολουμαι με χρονους γτ θελω να εχω ενα σημειο αναφορας οπως ειπες και εσυ... 4 φορες εχω μπει σε πιστα απο τς οποιες η μια ειναι σε μια πιστα οπως πηγαινουμε προς Λαμια στα αριστερα (που ταν η πρωτη μου) και οι 3 ειναι στα μεγαρα και ειχα ως σκοπο να μαθω πρωτα απο ολα να χρησιμοποιω σωστα τη μηχανη (και το σωμα) και μετα να αρχισω να κυνηγαω χρονους....Πλεον αφου εχω αποκτησει καποια εμπειρια θα ασχοληθω με το θεμα το χρονου...Σε ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια... :D

Τροποποιήθηκε από τον LefteGrimdeath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαζω και γω 2-3 απ την μια και μοναδικη φορα που εχω μπει στις Σερρες

Θεοκουλος, Ελπιζω με το 4 κιλινδρο να βελτιωθω

2342cssse130512copy.jpg

3071cssse130512copy.jpg

6831cssse130512copy.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραιες φωτο.μολις ζεστανει θελω να μπω και εγω μεγαρα.

ξερετε ποσο παει το 20λεπτο?η το ημερησιο?

και η ενοικιαση στολης?γιατι εψαξα και δεν βρηκα κατι σχετικο.

επισης κατι αλλο...

μετα απο πιστα τα λαστιχα γινονται χαλια?γιατι ειναι καινουργια και δεν θελω να τα καταστρεψω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απο πιστα τα λαστιχα γινονται χαλια?γιατι ειναι καινουργια και δεν θελω να τα καταστρεψω...

Εξαρτάται από τις διαθέσεις σου και από το πώς θα τους συμπεριφερθείς. Καλό θα είναι να τα ζεστάνεις και να τα κρυώσεις προοδευτικά, έναν-δυό χαλαρούς γύρους για ζέσταμα και μετά προοδευτικά ανεβάζεις ρυθμό, κάνεις τις γύρες σου και πριν σταματήσεις. άλλους δυό χαλαρούς γύρους για cool-down. Αν τα λάστιχά σου είναι (που μάλλον θα είναι λόγω δρόμων Αθήνας) "ξυλιασμένα", τότε λίγο παραπάνω ζέσταμα.

Επίσης, όταν σταματήσεις για διάλειμμα, ξαναμπές μέσα αφού τα λάστιχά σου έχουν κρυώσει τελείως, επαναλαμβάνοντας την διαδικασία ζεστάματος και κρυώματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς: LefteGrimdeath

Πώς το στρίβεις έτσι το εργαλείο βρε παλίκαρε? :_rock-on::kill::worshippy:

Εγώ με το FZ6 νιώθω πολύ κουλάδι (εντάξει δεν έχω και εμπειρία, ούτε καν 4ψήφιο αριθμό χιλιομέτρων με αυτό).

Όταν είδα μια φωτό μου πήγε ΝΑ.

01208_TDme041112copy_zps246d273f.jpg

Καλά και ο John the Son δεν πάει πίσω με το στρώμα. :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς: LefteGrimdeath

Πώς το στρίβεις έτσι το εργαλείο βρε παλίκαρε? :_rock-on::kill::worshippy:

Εγώ με το FZ6 νιώθω πολύ κουλάδι (εντάξει δεν έχω και εμπειρία, ούτε καν 4ψήφιο αριθμό χιλιομέτρων με αυτό).

Όταν είδα μια φωτό μου πήγε ΝΑ.

01208_TDme041112copy_zps246d273f.jpg

Καλά και ο John the Son δεν πάει πίσω με το στρώμα. :_rock-on:

Βοηθανε και τα λαστοιχα... Dunlop respect :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάμποοοοο, αν εσύ είσαι τρένο ο Ιωάννης μας, μάλλον είναι ο ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ!!! :punk: :punk:

:worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:mB_kalo_e: ...ελα ακομα 2 με τη πομπίνα!!!

_DSC0527.JPG

Τρενο εξπρεςς ο Γιαννης μας !!!! Μπραβο του,

Παρατηρησα απο τις φωτο που εβαλες Γιαννη και κοιτοντας και τις δικες μου φωτο απο τις Σερρες παρατηρησα απο τους κιλινδρους των 2 GS πως πανω κατω εχουμε δωσει την ιδια κλιση στα μηχανακια μας, απλα εγω δεν εβγαζα καθολου σωμα τοτε και ετσι εριχνα παραπανω απο οσο χρειαζεται το μηχανακι μου, Εσυ εχεις το σωμα σου λες και καθεσαι σε κανενα GSXR ,Μπραβο σου!! Εγω προσπαθω εδω και καιρο να δουλεψω σωμα και νομιζω πως εχω βελτιωθει αρκετα, Δινω και παλι την ιδια κλιση στο GS μου αλλα αισθανομαι πιο πολυ σιγουρια και οτι παω πιο γρηγορα, απλα δεν μπορω να καταλαβω πως βαζεις ετσι το σωμα σου εσυ !! Εγω βγαζω λιγο τον κολο ,λιγο το υπολοιπο σωμα και το κεφαλι, οσες φορες προσπαθησα να βγαλω γονατο δεν ενιωσα καθολου καλα :shock: :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαμπη ...ναι!... φιλε μου ετσι ειναι. θα στο εξηγήσω ομως. Οι συγκεκριμενες φωτο δεν ειναι απο track-day ..αλλα απο ενα "σχολειο" ...που στο συγκεκριμένο μαθημα σκοπο ειχε να προσπαθησει να μας δειξει τον τροπο και τα πλεονεκτηματα του μπασίματος στη στροφη με μετατοπιση του σωματος στο εσωτερικο με οδηγο το γονατο. Εγω πηγα ετσι απλα για να παρω την εμπειρια! ...να το δοκιμασω απλα. Το λοιπον η ολη φαση ειχε ως εξης ...ο πιστα που γινοταν το σκηνικο ειχε πολλα κομματια ...αλλα εμεις προπονουμασταν σε ενα σχεδον κυκλικο κομματι. Ρολαριζες μια κατηφοριτσα και στο τελος αυτης ειχε μια πολυ γλυκια/πλατιά/στρωτη στροφη προς τα αριστερα που δεν τελειωνε ...μεχρι που οταν τελείωνε ανεβαινες παλι απ την αλλη πλευρα για να ξαναδοκιμασεις . Στο θεμα της κλισης τωρα που παρατηρησες. Δυστυχως ο φιλος μου που φωτογράφιζε δεν επιτρεπονταν να αλλαξει θεση και να περασει καπου πιο μεσα να βγαλει απ αλλη πλευρα. Το πόστο του ομως του επέτρεπε να με βγαλει λιγο πριν την στροφη μεχρι και την αρχη του μπασίματος ....στο αποκορύφωμα ομως της προσπαθειας μου ,που ηταν καπου στη μεση της στροφης και προς το τελος της ...μου εβγαζε φωτογραφιες οπως την δευτερη που παραθεσα παραπανω ...οπου εβλεπες την μηχανη ,απ την αντιθετη πλευρα χωρις οπτικη επαφη με τη πλευρα της κλισης. Ετσι εχω εκατονταδες φωτογραφιες απ αυτη τη επαφη π, ου ειναι σχεδον ολες ιδιες αλλα χωρις να δειχνουν κατι το θεαματικο.

...ξεκινουσα λοιπον απο την ανηφοριτσα καθισμένος οπως εσυ στη μοτοσυκλετα ...ρολαριζα πολυ ομαλα προς την στροφη με καμια 60 και δευτερα ...λιγο πριν ξεκινησει η στροφη ...εβγαζα κιολας το σωμα μου προς την εσωτερικη ...και εκανα "σπαγγατο" ..το βλεμα παραληλα του δρομου χανοταν καπου στην εξοδο ... και συγκεντρωνόμουν στο ψαξιμο της επαφης με το γονατο στα πρωτα μετρα της στροφης ...οταν ενιωθα το πρωτο ξυσιμο , προσπαθουσα να κρατησω σταθερο και τραβοντας λιγο το γονατο απ την κοντρα εριχνα λιγο ακομα .......οποτε καπου στη μεση της στροφης ήμουν οριακα!...και εκει ακριβως ηταν οι φωτογραφιες που θα ηθελα να χω ...και θελω να πιστευω οτι φετος που σκοπευω να κανω το επομενο μαθημα ...να χω να παραθεσω στο παρων ποστακιων!...χεχε!

...Μπαμπη τρενο εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..................... Εγω βγαζω λιγο τον κολο ,λιγο το υπολοιπο σωμα και το κεφαλι, οσες φορες προσπαθησα να βγαλω γονατο δεν ενιωσα καθολου καλα :shock: :shock:

Εσύ είσαι και κοντά 1.90, άμα "βγεις" από την μηχανή θα βρεί το γόνατο στην περίφραξη.............. :pray:

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο circuit of the americas ντε... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΛΛΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; :P

*έκφραση είναι. την λέω εδώ και λίγο καιρό όταν θέλω να πω κάτι για το παρελθόν. :P Παλιά στο Τέξας κι έτσι ΣΕ λέω ναουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα