πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Για δωσε ρε φιλε info?adventure tour? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Σειρά για το συνεργείο; 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Αντε την επομενη φορα τερματισμενο!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Γιώργο πολύ ωραίος!!!! :_rock-on: Το έστιψες! Σε πίστα ή σε γρήγορη βόλτα προς τα γνωστά-άγνωστα μέρη? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Αντε την επομενη φορα τερματισμενο!!! Αν ηθελα,πιστευω οτι αν το ζοριζα λιγο ακομα το τερματιζα. το εχω τερματισει εξαλλου παλια. απλα ηθελα να δουλεψω λιγο το σωμα μου.γιατι αντε να βγαλω τη καμπουρα μου εξω. ασε που τοσο σαπιος που ειμαι με ποναει το δεξι μου γονατο,ατιμος χιαστος. μα να ειναι και μονο δεξιες αυτα τα μεγαρα Γιώργο πολύ ωραίος!!!! :_rock-on: Το έστιψες! Σε πίστα ή σε γρήγορη βόλτα προς τα γνωστά-άγνωστα μέρη? Μεγαρα!! track day με 25Ε!! πηρα και test drive το καινουργιο τιγρη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Γατακι... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Με γερμανικο λαστιχο,ξυνω και τα γραμματα πιο πολυ προσπαθουσες να μη γλιστρυσει αλλο και πεσεις,παρα να ριξεις τη μηχανη για να στριψεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Γατακι........Θα σας μαθω μια μερα πως γινεται.... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραίοι και οι 2! Μπράβο σας! :) Τελικά το γατάκι ποιος ήτανε (να βάλω και καιμιά φωτό) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2013 από τον Optimus Prime Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 καρα fake Πρέπει να είναι ψεύτικη.. Δεν μου κολλάει καλά το background... :P Έλα ρε παιδιά, ποιος πάει να προσθαλασσώσει ελικόπτερο με τις ρόδες, είμαστε σοβαροί? Ποιος δράκος του κομόντο την έφτιαξε? Το συγκεκριμένοι ελικόπτερο δεν μαζεύει τις ρόδες. Το θέμα είναι ότι η φωτο είναι ψεύτικη http://www.newsnow.gr/article/213711/apistevti-fotografia-karxariasenantion-elikopterou.html η πηγη λεει παντως για αληθινη φωτο του national G Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Ο κατζιβας φυσικα. Εμενα τα Heidenau τερματισαν και απο τις 2 μεριες και ας ειχαν 170 ευρα!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Χαμήλωσες καθόλου πιέσεις στα λάστιχα όταν μπήκες στην πίστα? Μπράβο και στους δυο σας! :D Ποιος είναι ποιος στη φωτό? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Ο καθισμενος σαν αρχοντας ειναι ο Γιωργος(Νταντ3). Το αλλο το βοδακι ειμαι εγω.... Χαμηλωσαμε πιεσεις Γιανναρε,αλλα,το λεμε και το ξαναλεμε....ΔΕΝ πανε τα Κατζιβα...Δεν ειναι Καβασακια λεμε!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Ναι χαμηλωσα.32 μπροστα 30 πισω εβαλα.τωρα νουμπας και εγω οτι ειχε παρει το ματι μου εβαλα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Γατακι........Θα σας μαθω μια μερα πως γινεται.... Επομένως, ο μαύρος πειρατής αριστερά είναι ο σχεδόν-suzuki-ιταλάκιας Dant3-Γιώργος και ο ασπρο-μαύρο-κόκκινο-ασημί τρελοκαβασάκιας konangera-Γεράσιμος Κ' εις ανώτερα παίδες :D 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Θα ανοιξω ενα θεματακι αυριο με εντυπωσεις κλπ,αλλα νομιζω οτι περασαμε αρχικα πολυ ομορφα,βγηκαμε =λιγακι μεν- αλλα καλυτεροι απο πριν και πηραμε και εμεις το βαπτισμα του πυρος στα Μεγαρα. Γιωργη,Βασιλη ευχαριστω για την παρεα,σας θεωρω αδερφους,και χρωσταω σουβλακο ε...? Γιαννη,εσενα χρωσταω σουβλακι και καφεδακι,οταν βρεθουμε,ξερεις εσυ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Θα ανοιξω ενα θεματακι αυριο με εντυπωσεις κλπ,αλλα νομιζω οτι περασαμε αρχικα πολυ ομορφα,βγηκαμε =λιγακι μεν- αλλα καλυτεροι απο πριν και πηραμε και εμεις το βαπτισμα του πυρος στα Μεγαρα. Γιωργη,Βασιλη ευχαριστω για την παρεα,σας θεωρω αδερφους,και χρωσταω σουβλακο ε...? Γιαννη,εσενα χρωσταω σουβλακι και καφεδακι,οταν βρεθουμε,ξερεις εσυ... Η Κ1-Κ2 είναι εντάξει ή δράμα? Γιατί τρόμαξε το μάτι μου με το ατύχημα του Γιώργαρου εχθές...... Να θυμάσαι μια ημερομηνία: 29/06, Σάββατο. Τα υπόλοιπα εν καιρό φίλε :D 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Νταξει δεν ηταν και δραμα αν και ειχαμε ενα περιστατικο εκει. Μπαλωμα δεν ειδα. ειδα ενα με τσιμεντο στη δευτερη στροφη μετα την ευθεια,δε θυμαμαι πως λεγοταν,νομιζω Κ7. Edit.Η Κ6 ειναι Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2013 από τον Dant3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Αν ηθελα,πιστευω οτι αν το ζοριζα λιγο ακομα το τερματιζα. το εχω τερματισει εξαλλου παλια. απλα ηθελα να δουλεψω λιγο το σωμα μου.γιατι αντε να βγαλω τη καμπουρα μου εξω. ασε που τοσο σαπιος που ειμαι με ποναει το δεξι μου γονατο,ατιμος χιαστος. μα να ειναι και μονο δεξιες αυτα τα μεγαρα Μεγαρα!! track day με 25Ε!! πηρα και test drive το καινουργιο τιγρη. Τα καλυτερα τωρα μας τα λες :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.newsnow.g...likopterou.html η πηγη λεει παντως για αληθινη φωτο του national G http://en.wikipedia....elicopter_Shark http://urbanlegends....sharkattack.htm http://news.nationalgeographic.com/news/2002/08/0815_020815_photooftheyear.html Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2013 από τον Phorever Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 HIGH SCORE 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 http://www.newsnow.g...likopterou.html η πηγη λεει παντως για αληθινη φωτο του national G Καλα τα λεει η πηγη...αλλα κατω και πισω απο το ελικοπτερο φαινεται λες και ειναι καταρακτης,δεν υπαρχει βεβαια στον κολπο του σαν φραντζισκο. Αφου δεν ειναι καταρακτης,λετε να ανοιξε η θαλασσα για να ξαναπερασουν τιποτα χριστιανοι διοκωμενοι απο αιγυπτιους; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες